Siapa Lilith di Diablo 4? ?

Diablo 4 adalah salah satu permainan terbesar 2023, kerana siri ini terus menjadi sangat popular. Dipuji sebagai tuan rumah yang tidak suci dari hack-and-slash, Diablo 4 kini telah menjual berjuta-juta salinan di seluruh dunia dan merupakan salah satu francais utama Blizzard.

Siapa Lilith di Diablo 4? Cerita dijelaskan

Blizzard Entertainment

Diablo 4 kembali selepas satu dekad sejak tajuk ketiga, dan Lilith adalah watak yang dipaparkan dengan jelas dalam permainan. .

Diablo 4 adalah salah satu permainan terbesar 2023, kerana siri ini terus menjadi sangat popular. .

. Watak Lilith adalah tokoh utama dalam asal usul manusia sepanjang siri ini dan menjadi penjahat utama di Diablo 4.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk menerangkan peranannya dalam kisah yang membawa kepada Diablo 4, kami telah mengumpulkan penjelasan yang berguna untuk membawa anda mempercepatkan arka wataknya setakat ini.

 • Permainan Diablo mana yang dipaparkan Lilith?
 • Yang berkaitan dengan Lilith di Diablo?
 • Kisah Lilith di Diablo 4
 • ?

Lilith di Cut Scene di Diablo

The Sinister Shadow of Lilith selalu tergantung di siri Diablo.

Permainan Diablo mana yang dipaparkan Lilith?

Debut di Diablo 4 sebagai antagonis utama. Walau bagaimanapun, model watak untuk bos Andariel di Diablo 2 menggunakan namanya sebagai telur Paskah untuk peminat. Ini tidak dianggap sebagai penampilan kanonik walaupun, kerana Lilith sebenar masih tidur pada ketika ini dalam cerita.

Yang berkaitan dengan Lilith di Diablo?

Mephisto, tuan kebencian – dan di beberapa kalangan dianggap mungkin anak perempuan Auriel, saudara perempuan Lucion. Lilith juga telah sejajar dengan romantik dan dikaitkan dengan romantik Inarius – Bekas Malaikat, hubungan yang akan membawa kepada penciptaan manusia dan Nephalem.

Artikel berterusan selepas iklan

Kisah Lilith di Diablo

Diablo’s Lilith, lebih dikenali sebagai Ratu succubi, ada di hati, syaitan yang ditangkap dalam perang yang tidak berkesudahan antara neraka yang terbakar dan langit yang tinggi, Lilith berusaha untuk menjalin alam baru di antara kedua -dua yang akan melepaskan diri dari kerja -kerja perang tanpa henti – tempat perlindungan, jika anda akan.

Lilith jatuh cinta dengan Inarius Malaikat dan bersama -sama, mereka menciptakan dunia manusia tempat perlindungan sebagai tempat untuk anak -anak mereka hidup dalam aman tanpa campur tangan malaikat atau setan. . Walau bagaimanapun, kesatuan mereka dan penciptaan bangsa baru ini dilihat sebagai kekejian di kedua -dua neraka dan syurga.

.

Artikel berterusan selepas iklan

Perlumbaan Nephalem mula menjadi kuat, sangat kuat, bahawa kewujudan mereka dilihat sebagai ancaman oleh bekas sekutu masing -masing. Ini membawa kepada kedua -dua kekuatan langit yang tinggi dan neraka yang membakar menarik perhatian mereka ke tempat perlindungan, menyerang dan menyembelih banyak nefalem sebelum mereka dapat tumbuh terlalu kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

. Melihat tidak ada pilihan lain, Inarius kemudian mengasingkan Lilith yang sekarang ke Kekosongan – kerana dia tidak dapat membawanya sendiri untuk membunuhnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Nephalem akhirnya berkembang menjadi apa yang kita ketahui sebagai kemanusiaan dan menjadi begitu banyak yang mengenal pasti siapa manusia dan yang Nephalem menjadi hampir mustahil. Acara antara Diablo 3 dan 4 lihat Lilith kembali. Seperti yang kita lihat dalam treler Diablo 4, terdapat kultus di tempat perlindungan yang didedikasikan kepadanya, dan ia kelihatan seolah -olah mereka dapat memulihkannya sekarang bahawa Majlis Perdana dan Majlis Aegis telah dihancurkan oleh peristiwa Diablo 3.

Artikel berterusan selepas iklan

Diablo 4 Lilith Daughter O

Lilith bangun dari tidurnya.

?

Lilith adalah watak utama di Diablo 4, . Anda mempunyai Lilith dalam pemandangan anda sebagai antagonis utama permainan.

Lilith mungkin cuba merekrut watak pemain untuk tujuannya, kerana mereka mungkin menjadi Nephalem sendiri. Walaupun Lilith sememangnya penjahat yang lebih bersimpati daripada Diablo, adakah rancangannya terlalu merosakkan untuk membenarkan?

Itu membungkus semua yang kita tahu mengenai Lilith dan masa lalu dan hadir dalam francais Diablo. Untuk lebih banyak panduan berguna untuk permainan, lihat artikel -artikel ini:

Siapa Lilith di Diablo 4?

Diablo 4 Lilith dari edisi muktamad permainan, menanti -nantikan kemarahan yang sengit

? Demon Demon-Nun Horned Queen Lilith mungkin menjadi antagonis utama Diablo 4, tetapi itu bukan untuk mengatakan bahawa dia bukan juga watak yang paling menarik dalam keseluruhan permainan. Sebaliknya sebenarnya: ternyata banyak kita benar -benar berminat dengan apa yang dikatakan oleh Lilith.

Saya suka menyelam yang baik, jadi jika anda tertanya-tanya apa yang kelihatan seperti Lilith dan mengapa dia begitu neraka untuk merekrut kultus baru di Diablo 4, baca untuk sejarah ringkas penjahat Diablo yang paling bersimpati untuk mendapatkan anda untuk mempercepatkan.

. . Urus tetapan kuki

. . Atau, jika anda telah membuat pilihan anda, lihatlah siri penuh kami panduan Bina untuk kelas Barbarian, Rogue, Sorcerer, Druid, dan Necromaner. Sekiranya anda sudah berada di luar sana meneroka dunia tempat perlindungan tetapi merasa sedikit kehilangan peta Diablo 4 interaktif kami di sini untuk membantu.

Activision Blizzard kini menjadi subjek beberapa tindakan undang -undang, pertikaian buruh dan tuduhan gangguan di tempat kerja. Senapang patah kertas rock akan terus menulis tentang isu -isu ini, serta meliputi permainan Blizzard Activision sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk menampung subjek yang menarik kepada pembaca kami. Berita terkini selalu dapat dijumpai di bawah tag Activision Blizzard kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

 • Pemandangan Burung / Isometrik Ikuti
 • Blizzard Entertainment ikut
 • Diablo IV Ikuti
 • Hack & Slash Ikut
 • Koperasi multiplayer mengikuti
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Rebecca kini menghilangkan permainan pelbagai platform pada VG247, tetapi khabar angin mengatakan bahawa jika anda menyanyikan “podcast indiescovery” tiga kali di hadapan monitor PC anda, dia akan muncul semula di bahagian komen RPS.

Siapa Inarius dan Lilith di Diablo 4?

Karya seni dari Diablo 4

Ryan Gilliam (dia/dia) telah bekerja di Polygon selama hampir tujuh tahun. Dia terutamanya menghabiskan masa menulis panduan untuk permainan besar -besaran seperti Diablo 4 & .

Siri Diablo sentiasa mempunyai cerita yang menyeluruh, tetapi Diablo 4 adalah permainan pertama yang benar -benar meletakkan depan dan pusat naratif. . Walau bagaimanapun, terdapat beberapa backstory penting untuk mengetahui sebelum melompat masuk Diablo 4, Inarius dan .

Diablo 4 . Apa hubungan mereka? Mengapa semua orang terus memanggil mereka “Ibu” dan “Bapa?”Dan bagaimanakah kemanusiaan wujud di tempat kudus, penetapan utama Diablo 4? Terus membaca untuk mengetahui.

Siapa Inarius?

, The Archangel of Justice, semasa Konflik Abadi-perang lama yang betul-betul seperti apa yang akan kita tutupi sedikit). Dia dikenali sebagai Nabi dan, yang paling biasa di Diablo 4, ayah.

Inarius terus berjuang dan menjadi wira perang. . Kemudian dia ditangkap dalam peperangan dan diturunkan ke Hells yang terbakar sebagai banduan.

Di sana dia bertemu , dan menetas rancangan untuk mengubah dunia Diablo selama -lamanya.

Siapa Lilith?

Diablo 4 - Art Concept of Lilith, anak perempuan Mephisto. Dia seorang wanita bertanduk dengan sayap besar dan ekspresi menakutkan

Lilith .

, . Seperti Inarius, Lilith mengadakan tempat yang istimewa di kalangan rakyatnya dan menghabiskan masa bertahun -tahun bertarung dalam konflik abadi.

. Oleh itu, apabila dia bersemuka dengan seorang malaikat yang memegang kepercayaan yang sama, dia melihat peluang untuk mengubah keadaannya

?

Untuk memahami Inarius dan Lilith – dan oleh itu kisah Diablo 4 .”

Anu (Siapa yang paling dekat dengan “Tuhan” di alam Diablo). Anu memutuskan untuk membersihkan dirinya, dan membuang semua kejahatan dari dalam dirinya, mencipta Tathamet, Naga yang berkepala tujuh dan kejahatan utama pertama. Anu dan Tathamet berjuang dan, akhirnya, saling membunuh. .

Malaikat – dilahirkan dari tulang belakang Anu, yang dipanggil gerbang kristal – mula mengisi langit tinggi, sementara syaitan mula mengisi neraka yang terbakar. Kedua -dua pasukan (setiap keturunan Anu) bertembung selama ribuan tahun, yang paling biasa di dunia huru -hara, di Worldstone.

. Kedua -dua belah pihak akan menang dan kalah, tetapi tidak ada malaikat atau setan yang tidak dapat bertahan lama.

Konflik abadi hidup sehingga namanya, dan tanpa henti, Lilith dan Inarius dimainkan.

Siapa Rathma?

. Lilith membebaskan Inarius, dan mereka berdua mengumpulkan malaikat dan iblis yang berkongsi impian mereka. Dengan kumpulan penyangak mereka, kedua -dua pemimpin pemberontak menawan Worldstone dan menggunakannya untuk mewujudkan tempat perlindungan: sebuah planet yang tersembunyi dari arkangel langit yang tinggi dan kejahatan Hells yang terbakar.

Di Sanctuary, Lilith, Inarius, dan Allie mereka boleh selamat dari konflik abadi – walaupun mereka tidak dapat pulang lagi. Tetapi seperti kehidupan, kanak -kanak merumitkan segalanya.

Lilith dan Inarius lebih daripada sekadar rakan pemberontak – mereka juga pencinta. Rathma . Malaikat dan iblis lain juga ditambah bersama, mewujudkan kaum orang yang dipanggil Nephalem dari “kesatuan yang tidak suci mereka.”

. Inarius menyeru tempoh refleksi, di mana dia akan merenungkan sama ada dia harus membagikan anaknya sepenuhnya. Takut untuk Nephalem, Lilith membunuh semua pemberontak malaikat dan setan yang membantu menemui tempat perlindungan. Ini membawa kepada Inarius dan Lilith menghadap ke luar, tetapi Inarius tidak akan membunuh Lilith, dan jadi dia membuangnya ke “tidak sah” sebaliknya.

Inarius kemudian membuat pengubahsuaian ke Worldstone, yang akan menyebabkan kuasa Nephalem berkurang dari masa ke masa. Inarius hilang, dan Nephalem terus hidup sepanjang generasi, dan anak-anak Nephalem yang sangat disiram akhirnya dikenali sebagai manusia.

Selama bertahun -tahun, langit yang tinggi dan membakar Hells belajar tempat perlindungan, Inarius menubuhkan agamanya sendiri (dipanggil Katedral Cahaya), Lilith kembali dan dibuang lagi, Inarius ditangkap oleh langit yang tinggi dan diseksa oleh Mephisto, dan tiga yang pertama Permainan Diablo berlangsung-terutamanya yang berakhir dengan pemusnahan 50-90% dari semua kehidupan manusia di tempat perlindungan.

Diablo 4?

Kelas Diablo 4 dalam Pertempuran

Pada permulaan Diablo 4, Inarius sudah kembali ke Sanctuary – walaupun tidak jelas sama ada dia dibebaskan dari Hells yang terbakar atau jika dia melarikan diri. Dia kembali sebagai pemimpin Katedral Cahaya, dan matlamatnya adalah untuk kembali ke langit yang tinggi dan mengambil tempatnya bersama -sama dengan rakan -rakan malaikatnya sekali lagi.

Menunjukkan sekumpulan pengembara yang memanggil Lilith kembali ke tempat perlindungan. .

Satu perkara yang sangat jelas, bagaimanapun: Lilith dan Inarius ditolak, dan tidak ada jumlah terapi yang akan dapat memperbaiki hubungan mereka. Buat pertama kalinya dalam masa yang lama, mereka mendapati diri mereka memimpin dua pergerakan antara satu sama lain, dan di situlah pengembara (itulah anda!) masuk ke dalam cerita.

 1. Poligon
 2. Mezbah peta lilith
 3. Cara ladang XP
 4. Semua aspek dan lokasi penjara bawah tanah
 5. Hadiah lokasi misteri yang diseksa