Senarai Bahan Ascension ke Farm untuk Yelan dalam Impak Genshin, Genshin Impak: Kemampuan Yelan, Bakat, dan Bahan

Impak Genshin: Kemampuan, bakat, dan bahan Yelan

Pelakon suara bahasa Inggerisnya adalah Laura Post, yang terkenal kerana meminjamkan suaranya untuk watak -watak permainan video lain seperti Kasumi Yoshizawa dari Persona 5 Royal, Catherine dalam Lambang Api: Tiga Rumah, dan Ahri dari League of Legends.

Senarai bahan kenaikan ke ladang untuk Yelan dalam kesan Genshin

Yelan dipaparkan pada separuh pertama Genshin Impact’s 4.0 Kemas kini, jadi sesetengah pelancong mungkin ingin membiayai bahan kenaikannya.

Yelan memerlukan banyak bahan kenaikan yang tersedia untuk pemain untuk bertani. Satu-satunya halangan utama bagi pemain adalah drop taring runic, yang mengharuskan mereka untuk menyelesaikan usaha, seekor seekor surreptitious seal selendang untuk mengakses.

Selain itu, segala -galanya yang diperlukan untuk meningkatkan tahap Yelan cukup mudah diperoleh dan akan dijelaskan di hadapan.

Panduan Pertanian Impak Genshin: Bahan Ascension Yelan

Yelan akan memerlukan bahan kenaikan berikut untuk mencapai tahap maksimumnya dalam kesan Genshin:

Sememangnya, sesetengah pelancong juga ingin tahu bagaimana untuk menanam bahan -bahan kenaikan ini, yang merupakan tujuan bahagian seterusnya.

Cara Mendapatkan Varunada Lazurite

Batu permata ini boleh diperolehi dengan membunuh bos hidro. Pelancong perlu mengalahkan mana -mana bos berikut:

 • Hydro hypostasis
 • Oceanid
 • Primo Geovishap

Beberapa bos mingguan juga menjatuhkan Varunada Lazurite:

Bos mingguan hanya boleh menjatuhkan varunada lazurite sekali seminggu, sedangkan bos biasa lain boleh ditanam setiap lima minit.

Cara Mendapatkan StarConch

Terdapat 77 Starconches untuk pemain impak Genshin untuk dikumpulkan di pantai timur Liyue.

StarConch dianggap sebagai kepakaran tempatan, yang bermaksud bahawa pelancong perlu menunggu 48 jam untuk mendapatkannya. Sebagai alternatif, mereka boleh membeli lima dari mereka dari Bolai setiap tiga hari. Bolai terletak di sebelah timur titik jalan teleport utara.

Perlu diingat bahawa dia berada di bahagian bawah Pelabuhan Liyue.

Cara Mendapatkan Runic Fang

Taring runic hanya boleh diperolehi dengan membunuh ular kehancuran. Pemain Impak Genshin mesti melengkapkan Seven Seal Sundering dan prasyaratnya untuk melawan bos ini.

Sangat disyorkan bahawa pemain menaikkan tahap pembantu lumenstone mereka setinggi mungkin untuk menjadikan perjuangan lebih mudah.

Cara mengadili lambang merekrut, lencana sarjan, & Leftenan Lencana

Bahan Ascension Akhir untuk Tanpa Ladang untuk Yelan dalam Impak Genshin adalah Tiga Fatui Insignias. Pelancong hanya perlu mengalahkan yang berikut untuk mendapatkan barang -barang ini:

 • Ejen pyro fatui
 • Fatui Cicin Mages
 • Skirmishers Fatui

Perlu dinyatakan bahawa barang -barang ini juga diperlukan untuk meratakan bakat Yelan.

Bahan Tahap Bakat Yelan

Bahagian sebelumnya meliputi bahan kenaikan Yelan, jadi ini akan meliputi bahan-bahan tahap bakatnya. Dia memerlukan yang berikut untuk memaksimumkan ketiga -tiga bakat:

Mahkota wawasan hanya tersedia melalui acara tertentu. Tiga insignias diliputi di bahagian sebelumnya, jadi bahagian artikel ini akan bermula dengan buku kemakmuran.

Cara Mendapatkan Ajaran Kemakmuran, Panduan Kemakmuran, & Falsafah Kemakmuran

Pemain Impak Genshin boleh mendapatkan bahan kemakmuran dengan menanam domain rumah taishan di Liyue, tetapi hanya pada hari Isnin, Khamis atau Ahad.

Terdapat teka -teki kecil yang melibatkan geograna dan tiga lampu di sini jika pemain belum membuka kunci.

Cara Mendapatkan Skala Gilded

Tahap 70+ Azhdahas boleh menjatuhkan skala berlapis emas. Walau bagaimanapun, pemain impak Genshin mesti menyelesaikan pencarian cerita kedua Zhongli untuk mengakses bos mingguan ini.

Sekiranya pemain tidak mendapat skala emas tetapi mempunyai titisan lain Azhdaha, mereka boleh membuat skala emas dengan menggunakan titisan itu ditambah pelarut impian.

Poll: Adakah anda akan membuat pra-pertanian semuanya untuk Yelan?

Impak Genshin: Kemampuan, bakat, dan bahan Yelan

Yelan kini mempunyai spanduk rerun di Genshin Impact Version 3.4. Baca terus untuk mencari kebolehan, bakat, buruj, dan bahannya.

10 Februari 2023 6 min Baca

Ikut kami

Yelan, kebolehan Yelan, bakat Yelan, Genshin Impak Yelan

Yelan dibebaskan dalam versi 2.7, dan kini mempunyai spanduk rerun di Genshin Impact versi 3.4. Baca terus untuk mencari kebolehan, bakat, buruj, dan bahannya.

“Orang yang misterius yang mendakwa bekerja untuk Kementerian Hal Ehwal Sivil, tetapi adalah ‘bukan entiti’ di senarai Kementerian Hal Ehwal Sivil” “

Stat Ascension Yelan adalah kadar kritikan, bermula dengan 5% pada tahap 1 dan skala sehingga 24.2% pada tahap 90. Dia adalah watak hidro bintang 5, dan menggunakan busur. Hari lahirnya adalah 20 April, dan astrolabe beliau dinamakan Umbrabilis Orchis. Animasi dalam permainan Yelan boleh didapati di pautan ini.

Pelakon suara bahasa Inggerisnya adalah Laura Post, yang terkenal kerana meminjamkan suaranya untuk watak -watak permainan video lain seperti Kasumi Yoshizawa dari Persona 5 Royal, Catherine dalam Lambang Api: Tiga Rumah, dan Ahri dari League of Legends.

Dalam bahasa Jepun, dia disuarakan oleh Aya Endou. Ini bermakna Yelan berkongsi suara Jepunnya dengan Gligamesh dalam siri Fate/Kaleid Liner, Lisara dari “Jadi, saya tidak boleh bermain H?”, Serta banyak watak permainan video.

Yelan, The Orchid Valley, yang dikeluarkan pada Genshin Impact Versi 2.7, bersama dengan watak 4-bintang Kuki Shinobu.

Bahan Yelan

Ascension

Untuk menaikkan Yelan sepenuhnya dari tahap 1 hingga tahap 90, berikut adalah bahan yang anda perlukan:

 • 168 Starconch
 • Bahan Ascension Primer (dijatuhkan oleh lautan dan hypostases hidro):
  • 1 varunada lazurite sekerat
  • 9 Varunada Lazurite
  • 9 Varunada Lazurite bahagian
  • 9 Varunada Lazurite Gemstone
  • 18 Insignia Merekrut
  • 30 lencana sarjan
  • 36 Leftenan Leftenan
  • 46 Runic Fang

  Bakat

  Setiap bakat pertempurannya memerlukan perkara berikut untuk dinaikkan ke tahap 10:

  • Skirmishers, Ejen, Cicin Mages jatuh:
   • 6 lencana merekrut
   • 22 lencana sarjan
   • 31 Leftenan Lencana
   • 3 ajaran kemakmuran
   • 21 Panduan untuk Kemakmuran
   • 38 Falsafah Kemakmuran
   • 6 Skala Gilded

   Bakat Yelan

   Serangan Biasa: Bantang Stealthy

   • Lakukan sehingga 4 tembakan berturut -turut dengan busur.
   • Lakukan pukulan yang lebih tepat dengan peningkatan dmg.
   • Semasa mensasarkan, air mengalir akan berkumpul di kepala anak panah. Anak panah torrential yang dicas sepenuhnya akan menangani hydro dmg.
   • Yelan akan memasuki keadaan “terobosan” selepas menghabiskan 5 saat di luar lapangan, yang akan menyebabkan dia akan ditembak yang seterusnya ditembak untuk mempunyai 80% menurun masa caj, dan sekali dikenakan, dia boleh membakar “terobosan barb” yang akan menangani AOE Hydro DMG Berdasarkan Yelan’s Max HP.
   • Kebakaran dari mandi anak panah di udara sebelum jatuh dan menyerang tanah, berurusan dengan dmg atas kesannya.

   Tawaran pukulan yang disasarkan sepenuhnya 124% DMG di LV1, sehingga 294.5% di LV15. Tawaran Barb Terobosan 11.58% hingga 151.98% Yelan’s Max HP, dari LV1 hingga LV15.

   Kemahiran Elemental: Lifeline yang berlarutan

   Kebakaran dari garis hayat yang traktornya dengan cepat, menarik dan menandakan lawan di sepanjang jalannya. Apabila pergerakannya yang cepat berakhir, garis hayat akan meletup, berurusan dengan hidro dmg kepada lawan yang ditandakan berdasarkan Yelan’s Max HP.

   • Menggerakkan jarak tertentu ke hadapan dengan cepat.
   • Bergerak maju dengan cepat.
   • Pada masa ini, Yelan dapat mengawal arah pecutnya dan dapat menamatkan pergerakannya yang cepat dengan menggunakan kemahiran lagi.
   • Di samping

   Tidak sampai dia mula menjatuhkan rentetan, penjahat, penjahat, dan penjahat yang sama tahu bahawa tidak ada pelarian.

   DMG kemahiran ini bermula pada 22.61% max hp di bakat lv1, skala hingga 40.7% Max HP di LV10 dan sehingga 53.71% Max HP di LV15. Tempoh maksimum (ketika dipegang) adalah 3 saat, dan cooldown adalah 10 saat.

   Elemental Burst: dadu kedalaman-klarion

   Tawaran Aoe Hydro DMG dan mencipta “lemparan indah” yang membantunya dalam pertempuran.

   Lontaran indah

   Mengikuti watak di sekitar dan akan memulakan serangan yang diselaraskan di bawah keadaan berikut, menangani DMG Hydro berdasarkan Yelan’s Max HP:

   • Boleh berlaku sekali setiap saat apabila watak aktif anda menggunakan serangan biasa.
   • Akan berlaku setiap kali hidup Yelan meletup dan mencecah lawan.

   “Ketagihan perjudian akan memberi anda kebaikan. Maksud saya, izinkan saya hanya melakukan matematik untuk anda sebagai peniaga. Apa yang anda fikir kemungkinan anda memukul saya, ketika saya mempunyai tujuh dadu dan anda, hanya satu?”

   Tempoh untuk lemparan indah adalah 15 saat, dan pecah itu sendiri mempunyai cooldown selama 18 saat. Dadu kedalaman-klarion memerlukan 70 tenaga untuk dilemparkan.

   Pasif: Pengiraan yang diperlukan

   Dapatkan 25% lebih banyak ganjaran apabila dihantar pada ekspedisi liyue selama 20 jam.

   Pasif: Putar kawalan

   Apabila parti mempunyai jenis elemen 1/2/3/4, Yelan’s Max HP meningkat sebanyak 6%/12%/18%/30%.

   Pasif: menyesuaikan diri dengan mudah

   Selagi lontaran indah sedang dimainkan, tawaran aktif anda sendiri berurusan 1% lebih dmg. Ini meningkat sebanyak 3 lagi.5% dmg setiap saat. Peningkatan maksimum kepada DMG ditangani ialah 50%.

   Kesan yang sedia ada akan dihapuskan jika dadu kedalaman-klarion adalah recast dalam tempohnya.

   Konstelasi Yelan

   Masukkan plotters

   Keuntungan hidup yang berlarutan 1 caj tambahan.

   Mengambil semua pendatang

   Apabila lemparan indah menjalankan serangan yang diselaraskan, ia akan membakar anak panah tambahan yang menangani 14% daripada Yelan’s Max HP sebagai Hydro DMG. Kesan ini boleh mencetuskan sekali setiap 1.8 saat.

   Berhati -hati dengan dadu penipu

   Meningkatkan dadu kedalaman-klarion dengan 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.

   Bait-and-Switch

   Meningkatkan semua max hp ahli parti sebanyak 10% selama 25 saat untuk setiap lawan yang ditandai dengan lifeline ketika lifeline meletup. Peningkatan maksimum HP maksimum 40% dapat dicapai dengan cara ini.

   Sleight peniaga

   Meningkatkan tahap garis hayat yang berlarutan dengan 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.

   Pemenang mengambil semua

   Panduan Lynx – Best Light Cone dan Relik Membina Lynx Di Honkai Star Rail

   Jesseyriche Cortez · 4 hari yang lalu

   Panduan Fu Xuan – Best Light Cone dan Relic Build untuk Fu Xuan di Honkai Star Rail

   Jesseyriche Cortez · 4 hari yang lalu

   Honkai: Rail Star – Kemahiran, Bahan, Jejak, dan Lagi

   Jesseyriche Cortez · 4 hari yang lalu

   Setelah menggunakan dadu kedalaman-klarion, Yelan akan memasuki keadaan dalang.

   Di negeri ini, semua serangan normal Yelan akan menjadi barbs terobosan yang lebih kuat. Barbs terobosan ini akan mempunyai semua kebolehan normalnya dan DMG ditangani akan dianggap sebagai serangan dmg, menangani 156% daripada dmg biasa mereka.

   Negeri dalang bertahan 20 -an dan akan dibersihkan selepas Yelan Fires 5 anak panah.

   Butiran yang lain

   Namecardnya dipanggil “Yelan: Throw” dengan penerangan berikut:

   “Dadu selalu sukar untuk membuat ‘adil.’Itu berlipat ganda untuk dadu dengan mutu kerja yang lebih keras. Pembobotan di setiap sisi bernombor hampir pasti tidak seimbang.”

   Hidangan khasnya berasal dari udang goreng, yang dipanggil udang embun. Setelah penggunaan, makanan “meningkatkan kekuatan perisai anggota parti sebanyak 35% selama 300 saat. Dalam mod Co-op, kesan ini hanya berlaku untuk watak anda sendiri.

   Keterangan udang embun embun adalah seperti berikut:

   “Keistimewaan Yelan. Di antara bahan-bahan di sini adalah teh baru, Dewan Dew, dihantar dari Qiaoying Village ke Teahouse, yang kemudiannya cepat digoreng bersama dengan Udang Sungai yang baru ditangkap. Pandangannya kelihatan, aroma teh jauh, dan rasa lembut dan lembut … tunggu sebentar. Kenapa dia datang dengan pinggan cili itu?

   Yelan Lore menggoda

   “Identiti Yelan selalu menjadi misteri.

   Seperti hantu, dia sering muncul dalam pelbagai bentuk di tengah -tengah peristiwa, dan hilang sebelum ribut berhenti.

   Orang yang terperangkap dalam masalah berharap dapat bertemu dengannya. Atas sebab tertentu, kebanyakan mereka fikir dia akan membantu mereka, dan jika tidak, mereka mahu dia menjadi sekutu mereka.

   Tetapi masalahnya, lawan mereka mempunyai idea yang sama.

   Setiap orang ini telah bertemu dengan Yelan yang pergi dengan nama dan identiti yang berbeza, dan masing -masing menganggap mereka dapat mencapai perkongsian dengannya. Walau bagaimanapun, semua orang telah disimpan dalam kegelapan.

   Siapa yang dia mahu bantu? Bilakah dia akan mengatakan yang sebenarnya?

   Sekali dia bertindak dan campur tangan, tidak ada yang boleh dipercayai.

   Apabila dia mendedahkan identiti sebenarnya dan bercakap benar, mereka yang bersemangat untuk jawapan mungkin tidak berpeluang mendengarnya.”

   Untuk lebih banyak kesan Genshin, lihat bilik berita kami di sini.