Semua Zenless Zone Zero Watak | LOADOUT, semua zen Zenless Zero aksara setakat ini | Pcgamesn

Semua zen zenless sifar aksara setakat ini

Pengasas harimau yang licik, Nicole DeMara dianggap lebih licik daripada haiwan yang memeluk puaknya. Walaupun dia tidak menikmati apa -apa daripada aroma wang, ia tidak pernah kelihatan lama ketika dalam miliknya ..

Semua zen zenless sifar aksara

Zenless Zone Zero Watak menampilkan pelbagai wajah menarik yang akan menjadikan perjalanan anda melalui eridu baru semuanya lebih menghiburkan.

Zenless Zone Zero Watak: Belle dan Bijaksana

Diterbitkan: 21 Ogos 2023

Siapa zen zenless sifar aksara? Sebagai Hoyoverse untuk melancarkan satu lagi permainan RPG tindakan yang menyeronokkan-kali ini dengan sentuhan roguelike dan estetika bandar-semua orang tidak sabar-sabar untuk mengetahui siapa Zenless Zone Zero Watak Adakah, sama ada mereka yang telah dipamerkan dalam rakaman rasmi, atau mereka yang hampir tidak pernah digoda.

Beberapa zen Zenless Zero Watak telah diturunkan untuk setiap puak permainan RPG: Belobog Heavy Industries, Gentle House, Obols Squad, Seksyen 6, dan Victoria Housekeeping. Walau bagaimanapun, yang lain tetap diselubungi misteri, dan boleh kekal dengan baik sehingga Zenless Zon Zero Tarikh pelepasan akhirnya menjadi kenyataan. Buat masa ini, inilah semua Zenless Zero Zero Watak yang disahkan yang kita tahu.

Zenless Zone Zero Watak

Watak zen Zenless Zero yang disahkan adalah:

Zenless Zone Zero Watak: Anby

Anby

Anby DeMara adalah pakar tempur Hares yang licik, yang mempunyai kegemaran untuk mengambil kerja fiksyen terlalu literal – selalunya dengan akibat yang lucu. Anby diambil oleh Nicole tanpa mengira hakikat bahawa masa lalu adalah misteri total.

Zenless Zone Zero Watak: Anton

Anton

Anton Ivanov adalah ahli kakitangan kanan Belobog Industries yang digambarkan oleh Hoyo sebagai “kuat, ikhlas, dan mudah.”Sebagai pengurus projek di tapak, Anton jelas rajin dalam karyanya, dan proaktif dalam semua yang dilakukannya.

Zenless Zone Zero Watak: Belle dan Bijaksana

Belle dan bijak

Belle dan Wise adalah dua pemain pilihan yang ada pada permulaan permainan ketika datang ke watak utama. Walau bagaimanapun, tidak seperti Genshin Impact Aether dan Lumine, dan Honkai Star Rail’s Caelus dan Stelle, Belle dan Wise adalah watak bukan Combat yang berfungsi sebagai proksi yang dikenali sebagai ‘Phaethon’. Proksi membimbing mereka yang ingin memasuki lubang-lubang interdimensi yang berfungsi sebagai medan pertempuran utama di dalam zzz-ini termasuk watak-watak yang boleh diperolehi yang akan membentuk pesta portal-popping anda.

Zenless Zone Zero Watak: Ben

Ben

Ben the Bear of Belobog Heavy Industries mempunyai cincin yang cukup untuknya, dan budak lelaki bony ini lebih baik untuk lebih banyak daripada mengalahkan penjahat dengan tiangnya. Sebagai akauntan firma, Ben mempunyai memori yang cukup, dan telah “menghafal semua 58 pengarah akaun di pejabatnya”, menurut Hoyo.

Zenless Zone Zero Watak: Billy

Billy

Anby bukan satu -satunya ahli hares yang licik dengan penetapan wira fiksyen. Billy the Cyborg yang kacak dikatakan sebagai “peminat yang gemar” pertunjukan Knight Startlight, dan sering melemparkan beberapa ciri -ciri klasiknya ke dalam vernakularnya sendiri.

Zenless Zone Zero Watak: Corin

Corin

Corin Wickes adalah seorang pembantu rumah yang rajin, namun malu yang berada dalam perkhidmatan pengemasan Victoria. Walau bagaimanapun, walaupun tidak menjadi zen Zero Zero yang paling yakin, Corin lebih daripada membuatnya dengan serangan yang dahsyat dari gergaji yang dipercayai.

Zenless Zone Zero Watak: Eous

Eous

Eous adalah Bangboo 01-Mech hampir bunny-esque yang sering mengiringi Belle dan bijak dalam pengembaraan mereka. Mereka dibina untuk membantu usaha pemindahan semasa bencana berongga, dan juga berfungsi sebagai maskot Zzz, banyak dalam urat yang sama seperti Paimon Genshin dan Pom-Pom Star Rail.

Zenless Zone Zero Watak: Koleda

Koleda

Pemimpin Belobog Heavy Industries, Koleda Belobog menumbuk jauh di atas kedudukan fizikalnya – tetapi jangan beritahu dia kami berkata bahawa. Walaupun terkemuka dengan contoh, Koleda kadang -kadang membiarkan pertunjukan usia muda, yang memerlukan sokongan pengikutnya.

Zenless Zone Zero Watak: Lycaon

Lycaon

Von Lycaon mungkin kelihatan menakutkan, tetapi dia adalah seorang lelaki yang benar. Walaupun dia tidak akan menerima satu kecacatan sebagai atendan Victoria Housekeeping, dia tidak takut untuk mendapatkan tangannya kotor.

Zenless Zone Zero Watak: Miyabi

Miyabi

Sebagai ketua Bahagian 6, Hoshimi Miyabi menikmati pesanan di New Eridu hampir sama seperti dia menikmati pisau. “Pengganti keluarga seni mempertahankan diri yang terkenal di New Eridu”, kita dapat membayangkan Miyabi mendapat lebih banyak kemahiran untuk membayar bil.

Zenless Zone Zero Watak: Nekomata

Nekomata

Penipu dari Hares yang licik, Nekomiya Mana Lebih Daripada Hidup Sehingga Nama Faksiatnya Terima kasih kepada Kekakaan Bawahnya. Mempunyai tenaga tanpa had dan kegemaran untuk bermain helah, tidak ada masa yang tenang dengannya.

Zenless Zone Zero Watak: Nicole

Nicole

Pengasas harimau yang licik, Nicole DeMara dianggap lebih licik daripada haiwan yang memeluk puaknya. Walaupun dia tidak menikmati apa -apa daripada aroma wang, ia tidak pernah kelihatan lama ketika dalam miliknya ..

Zenless Zone Zero Watak: Askar 11

Askar 11

Identiti Soldier 11 telah digosok dari rekod dengan tangannya sendiri, walaupun dia digambarkan sebagai “askar model”. Kepada Soldier 11, tidak ada yang lebih penting daripada misi di tangan, dan kecekapan adalah nama permainan.

Zenless Zone Zero Watak: Soukaku

Soukaku

Soukaku mungkin tidak berpendidikan sepenuhnya dari segi sebutan, tetapi dia pasti tahu dan menyukai makanannya. Sebagai salah satu aset tempur Bahagian 6, Soukaku adalah seorang anak yang berbahaya.

Dan itulah senarai lengkap Zenless Zone Zero Watak buat masa ini. Jika anda masih menunggu untuk melihat apakah permainan akan pergi ke PS5 atau Xbox, pastikan anda menyemak Zenless Zone Zero PS5 Tarikh dan Zenless Zone Zero Xbox Release Tarikh Panduan. Seluruh lotta zs di sana.

Semua zen zenless sifar aksara setakat ini

Watak Zero Zen Zenless Baru, seorang gadis berambut putih dengan googles

Kami mempunyai gambaran pertama kami Zenless Zero Watak dari permainan baru Hoyoverse’s Action-RPG. Ia segera jelas bahawa ini akan menjadi gaya permainan anime yang berbeza daripada kesan Genshin dengan senjata, haiwan antropomorfik, dan pemandangan bandar kontemporari yang memaparkan dengan jelas dalam treler pengumuman. Kami tidak tahu banyak tentang pengembaraan “fantasi bandar” yang baru ini, tetapi pelakonnya yang penuh semangat telah ditunjukkan dalam banyak perincian.

Pertama, sedikit konteks. Di Zenless Zone Zero, pemain mengambil peranan ‘proksi’, seseorang yang secara unik dapat memasuki dan meneroka ‘hollows’, yang merupakan keretakan dimensi yang menyebabkan kemusnahan dunia yang lebih luas. Hollows juga didiami oleh raksasa perayauan yang dipanggil ethereals, dan sebagai proksi, anda boleh membentuk skuad yang diambil dari pelbagai pelakon Zenless Zone Zero Watak Untuk memulakan ekspedisi ke dalam keretakan ini.

Kenapa? Bahagian itu adalah misteri buat masa ini, tetapi satu perkara yang kita tahu ialah bandar manusia yang masih hidup – New Eridu – telah terselamat sebahagiannya kerana ia telah berjaya mencari jalan untuk mengeksploitasi lubang -lubang untuk sumber yang berharga, dan terdapat banyak puak di New Eridu yang ingin memaksimumkan peluang ini. Jadi pada dasarnya, jawapannya adalah rompakan. Buat masa ini, mari kita lihat semua yang kita tahu mengenai watak Zenless Zone Zero.

Zenless zon sifar aksara belle dan bijak

Belle dan bijak

Teori asal kami adalah bahawa kedua -dua ini adalah avatar pemain, namun pasangan itu telah dinamakan melalui akaun Zenless Zero Zero Twitter rasmi. Dipanggil Belle and Wise, mereka menjalankan kedai video main rawak. Kami tidak pasti apa peranan kedai ini dalam permainan, tetapi ia boleh menjadi hab pusat atau vendor atau sejenis.

Belle digambarkan sebagai “gadis muda yang ceria dan mudah. Persepsi dan berjaga -jaga, dia tidak takut akan kesukaran.”Wise adalah” pemuda yang lembut dan terpelihara “yang” bijaksana dan meyakinkan “. Ada kemungkinan mereka juga proksi.Bahagian pertama pengenalan mini-video menunjukkan sillouette orang yang kelihatan seperti belle dan bijak, dengan perkataan ‘proksi’ dalam huruf besar.

Berikut adalah nama – Phaethon – yang mana yang menjadi nama kod untuk proksi “terkenal” di New Eridu yang mempunyai “kadar kejayaan komisen yang sangat tinggi”. Laman web rasmi menyatakan proksi “identiti dwi hidup, dua orang lawan” yang sesuai dengan idea identiti proksi yang rahsia.

Empat zen Zenless Zero aksara dari

Rumah lembut / hares licik

Faksi terbesar yang kita lihat di dalam treler, logo mereka menunjukkan apa yang kelihatan seperti arnab dengan senyuman yang menacing. Menurut satu siri tweet yang berkaitan dengan satu watak, Anby, puak ini dikenali sebagai puak “ganjil” yang licik hares, juga dipanggil Gentle House. Dalam kumpulan ini kita ada:

  • Billy the Kid – Cyborg yang menggunakan pistol dwi dan mempunyai keperibadian yang riang
  • Nicole Demara -Pengasas Gentle House, Nicole mempunyai peranti yang kelihatan seperti beg bimbit, yang berkembang menjadi senjata jenis senjata
  • Anby DeMara – “Secara tidak sengaja” yang diadopsi oleh Nicole, Anby tidak mempunyai masa lalu. Dia menggunakan senjata seperti pisau tebal
  • Nekomiya Mana – gadis pendek dengan telinga kucing yang menggunakan senjata lain yang lain

Sekumpulan tiga zen zenless sifar aksara yang berpose dari puak indstrial

Puak perindustrian

Pengumpulan puak seterusnya yang kita lihat di dalam treler kelihatan seperti mereka telah melangkah keluar dari kilang anime dan bersedia untuk memecahkan kepala dan bukannya batu. Nama yang dikaburkan berakhir dengan ‘Industri’, yang mencadangkan tema pembinaan atau perlombongan, dan logo menunjukkan beruang yang menderu memakai keras. Dalam kumpulan ini kita ada:

  • Seorang lelaki dengan rambut spikey hitam dan merah, yang memakai kot di atas bahunya dan mempunyai latihan yang dipasang lengan untuk senjata
  • Wanita kecil, dengan rambut merah panjang, patch mata, dan tukul besar
  • Seorang lelaki beruang besar dengan bulu hitam yang menggunakan kepingan logam besar yang boleh menjadi peluncur roket, atau hanya papak logam

Gadis iblis dan wanita samurai adalah dua kemungkinan zen zen zen tidak mungkin

Samurai dan setan

Sepasang watak ini adalah yang paling misteri, kerana kita tidak melihat nama puak separa dan logo itu dikaburkan. Dalam kumpulan ini kita ada:

  • ‘Unagi’ -Seorang wanita yang memakai jubah di atas pakaian seragam pejabat rasmi, dia menggunakan katana sci-fi yang besar
  • Wanita berkulit biru dengan tanduk dan topeng logam. Dia memakai jaket pendek dan menggunakan kipas yang sangat besar di tiang

Pukulan posting Zenless Zero Watak dari Victoria House Penyimpanan dari Victoria

Victoria House Keeping

Satu -satunya kumpulan yang nama puak yang dapat kita lihat sepenuhnya, ini adalah sepasang watak lain, Corin Wickes a Von Lyacon. Corin adalah wanita yang digambarkan sebagai “pembantu rumah bertugas” yang “tidak menyedari kekuatannya sendiri.”Lyacon adalah seorang lelaki Fox-man yang berpakaian sebagai tukang masak. Jagung menggunakan sejenis senjata polearm yang mempunyai pisau berputar pada akhirnya, sementara Lyacon nampaknya hanya menggunakan tangan dan kakinya sebagai senjata, gaya seni mempertahankan diri.

Logo Zero Zero Zen Tanpa dan Logo Faksi

Askar 11 dan Angkatan Pertahanan

Hoyoverse menunjukkan treler Zenless Zero Zenless baru semasa musim panas musim panas pada bulan Jun, yang memberi kita melihat watak dan puak baru. Watak baru hanya dikenali sebagai Soldier 11, dan puaknya kini tidak disahkan walaupun logo yang anda dapat lihat mempunyai ‘Angkatan Pertahanan’ yang ditulis di sepanjang bahagian atas.

Askar 11 adalah seorang gadis berambut putih dengan pakaian seragam oren dan hitam, dan dia menggunakan pedang pendek dan pendek. 11 menyerupai rumah lembut ‘Anby Demara dalam banyak cara-kedua-duanya kelihatan menggunakan senjata yang sama, memakai kit yang sama, dan berpotensi menggunakan gaya pertempuran yang sama.

Watak Zero Zero Zen Tanpa Potensi, wanita robot dengan lounge rambut hijau di kerusi

Zenless zenless sifar aksara yang lain

Walaupun tumpuan treler sangat banyak pada puak -puak watak utama, terdapat sekilas watak lain. Terutamanya, terdapat beberapa makhluk kecil yang kelihatan seperti beruang teddy arnab, kecuali mereka tidak mempunyai wajah selain daripada mata bulat yang bercahaya. Kami juga melihat robot gaya kepiting mengendalikan sebuah kedai, dan robot dengan rambut hijau dan mata hijau bersinar duduk di atas kerusi.

Dan di sana anda memilikinya, semua yang kita tahu mengenai zen zenless zero aksara setakat ini. Kami akan memastikan panduan ini dikemas kini semasa kami mengetahui lebih lanjut. Sementara itu, bacalah semua yang anda perlu ketahui mengenai keperluan Sistem Zero Zenless Zon. Pendaftaran beta juga dibuka.

Joe Robinson Strategy Games Aficionado Joe sebelum ini editor Wargamer dan telah menulis untuk RPS. Menikmati semua permainan paradoks, terutama hati besi 4, perang total: warhammer, halo, dan berjalan kaki di pantai.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.