Semua yang anda perlu tahu mengenai masa depan Rainbow Six Siege pada Tahun 8 – Siegegg, Y8S2 Mid -Season Roadmap Update – Tom Clancy S Rainbow Six Siege Guide – IGN

Kemas kini Roadmap Mid-Season Y8S2

Rainbow Six Siege hari ini menyampaikan pelan hala tuju tahun 8! Ini adalah cara yang baik untuk memahami dengan mudah semua kandungan yang dirancang untuk tahun depan permainan.

Semua yang anda perlu tahu mengenai masa depan pelangi enam pengepungan pada tahun 8

Foto untuk David melalui

David melalui 19 Februari 2023

Hari ini, Ubisoft mengumumkan pelan tindakan untuk tahun 8 dan semua perubahan yang akan datang ke Rainbow Six Siege pada Tahun 8. Ini datang satu hari selepas mereka mengumumkan semua butiran mengenai Y8S1, Operasi Commanding Force.

Mari kita lihat!

Roadmap Tahun 8

Rainbow Six Siege hari ini menyampaikan pelan hala tuju tahun 8! Ini adalah cara yang baik untuk memahami dengan mudah semua kandungan yang dirancang untuk tahun depan permainan.

Melompat ke:

 • Alat pertahanan baru
 • Empat pengendali baru
 • Satu peta baru, satu kerja semula
 • MouseTrap anti-tren
 • Muat semula kerja semula
 • Frost Mat Rework
 • Mekanik Perisai Baru
 • Pratetap susun atur pengawal dan remapping
 • Gadget Gadget Grim
 • Ciri-ciri percuma
 • BattlePass UI Rework
 • Tutorial yang boleh dimainkan
 • Cabaran pemula
 • Mod dan acara arked tetap
 • Senarai Main Latihan Bertenaga Mesin
 • Alat pemanasan bergaya makmal AIM

Alat pertahanan baru

Alat yang berpotensi meta-perubahan akan datang ke Rainbow Six Siege pada Tahun 8.

Alat baru, yang akan diperkenalkan pada Y8S3, akan berfungsi sebagai “penghalang pemerhatian” yang berkesan memproyeksikan skrin kecil dan legap untuk menyekat garis penglihatan.

Kerana alat itu hanyalah unjuran elektronik, penyerang akan dapat menggerakkan pesawat mereka melalui unjuran untuk menembusi tudung – tetapi itu jelas akan datang dengan risiko memiliki drone yang dilihat dan ditembak.

Baca lebih lanjut dalam artikel khusus kami mengenainya!

Empat pengendali baru

Tahun 8 Rainbow Six Siege akan memperkenalkan empat pengendali baru ke permainan, termasuk Brava, yang akan menyertai Rainbow Six Siege dengan pelancaran Operasi Commanding Force. Mengikuti dia akan menjadi seorang Sweden, Korea Selatan, dan kemudian pengendali Portugis!

Satu peta baru, satu kerja semula

Konsulat mendapat kerja semula! Dengan operasi kedua tahun ini, peta akan dikerjakan semula oleh pemaju permainan.

Peta baru juga akan diperkenalkan kepada Rainbow Six Siege menjelang akhir tahun 8, kerana operasi yang berpusat di Portugal akan mempunyai peta sendiri. Masa yang menarik di hadapan!

MouseTrap anti-tren

Rainbow Six Siege Console Players, ini adalah masa anda untuk bersinar! Ubisoft telah mempersembahkan cara mereka sendiri untuk menangani pemain tetikus dan papan kekunci. MouseTrap akan menambah lag input ke peranti luaran supaya pemain tetikus dan papan kekunci tidak mempunyai kelebihan ke atas pemain kawalan.

Baca lebih lanjut di sini mengenai MouseTrap Anti-Cheat, Ubisoft’s New Anti-Cheat di Rainbow Six Siege!

Muat semula kerja semula

Ubisoft akan memperkenalkan kerja semula untuk memuatkan semula animasi bermula dengan daya memerintah operasi. Pemain tidak akan dapat berhenti memuat semula untuk menembak lagi, yang akan membuat pergaduhan senjata gila! Ini satu lagi langkah yang lebih dekat dengan permainan yang lebih realistik.

Lihat artikel Reload Repoad kami untuk maklumat lanjut mengenai ciri ini!

Frost akan dikerjakan semula

Dengan Y8S2, pengendali pengendali yang menarik akan dikepung. Perangkap Frost akan dikerjakan semula, kerana pemain akan dibenarkan untuk memulihkan diri mereka. Buat masa ini, pemain yang telah terperangkap dengan tikar frost perlu menunggu rakan sepasukan untuk menyelamatkan mereka.

Rework juga akan membuat penyerang berdarah setelah mereka mengulangi diri semasa bergerak dan mereka tidak akan dibenarkan untuk berlari.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

Mekanik Perisai Baru

Gambar yang dimuat naik

Operator Shield akan berubah di Y8S4! Dengan musim terakhir dalam permainan tahun ini, pengendali perisai akan dapat melihat ke sisi dan bahkan tambah nilai sementara mereka mempunyai perisai mereka dilanjutkan. Walau bagaimanapun, mereka tidak akan dapat melanda hip lagi dan perlu mensasarkan pemandangan untuk menembak.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

Pratetap susun atur pengawal dan remapping penuh

Ubisoft tidak lama lagi akan menambah pilihan untuk pemain pengawal pada pengepungan untuk dapat memilih pelbagai pratetap yang berbeza untuk susun atur butang dalam masa terdekat.

Beberapa waktu selepas itu, mereka juga bertujuan untuk membolehkan pemadaman penuh butang pengawal – sama seperti bagaimana pengguna PC boleh menukar butang apa pada tikus dan papan kekunci mereka lakukan.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

Gadget Gadget Grim

Rainbow Six Siege Pengarah Kreatif Alexander Karpazis berkongsi dalam wawancara dengan Siegegg bahawa perubahan itu hanya “langkah pertama” dan menggoda perubahan yang akan datang pada alatnya juga. Walaupun dia enggan memberikan butiran, dia mendedahkan bahawa Ubisoft sudah “bekerja pada beberapa prototaip”.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

Ciri-ciri percuma

Di antara ciri-ciri yang datang ke Rainbow Six Siege pada Tahun 8, Ubisoft juga akan menambah ciri “bebas-cam” ke permainan. Tidak jelas apabila perubahan itu akan ditambah ke dalam permainan.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

BattlePass UI Rework

Ubisoft bertindak balas terhadap aduan pemain bahawa pengepungan UI BattlePass terlalu rumit dan akan melepaskan kemas kini UI untuk BattlePass pada Tahun 8. Walau bagaimanapun, tidak ada tarikh tetap yang diberikan apabila kemas kini akan dilancarkan ke permainan.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

Tutorial yang boleh dimainkan

Dari Y8S3, tutorial yang boleh dimainkan akan menjadi perkara. Tutorial ini akan sesuai untuk pemain yang cuba mempelajari Rainbow Six Siege.

Cabaran pemula

Cabaran pemula akan membolehkan pemain membuka kunci ganjaran, penggalak, dan juga pengendali. Ia akan menggalakkan pemain untuk mempelajari semua asas pengepungan sementara juga memperoleh hadiah.

Untuk maklumat lanjut mengenai cabaran pendatang baru ini, lihat artikel kami!

Mod dan acara arked tetap

Setiap operasi akan mempunyai acara tersendiri, yang akan dikeluarkan pada musim ini. Selain itu, bermula dengan Y8S2, mod arked akan kembali. Sepanjang musim!

Senarai Main Latihan Bertenaga Mesin

Sebagai sebahagian daripada ciri-ciri yang diturunkan semasa panel tahun 8, Rainbow Six Siege ditetapkan untuk menambah senarai main latihan berasaskan AI yang baru untuk semua pemain untuk digunakan.

Penambahan itu akan tiba di musim keempat dalam permainan, Y8S4, dan akan direka untuk membantu pemain mensimulasikan pengalaman perlawanan sebenar, mempelajari peta, dan membiasakan diri dengan pergerakan dalam permainan.

Baca lebih lanjut mengenai perubahan dalam artikel khusus kami!

Alat pemanasan bergaya makmal AIM

Rainbow Six Siege sedang mengusahakan alat pemanasan gaya makmal AIM, di mana pemain akan mempunyai pilihan untuk menembak sasaran dalam pergerakan atau dalam kedudukan yang lebih dekat dengan apa yang ditawarkan oleh permainan.

7,560 kredit pelangi di PC

Dapatkan lebih sedikit apabila anda membeli kredit pelangi diskaun ini, dan menjadi yang pertama dalam barisan untuk merebut kulit elit pengendali baru, gear eSports, dan pek acara terhad masa.

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana pembaca menyokong Siegegg.

Kemas kini Roadmap Mid-Season Y8S2

The Kemas kini Roadmap Mid-Season Y8S2 untuk Rainbow Six Siege telah tiba, membiarkan pemain tahu apa yang mereka boleh harapkan dari akan datang musim 3, serta ciri -ciri yang jauh di jalan raya.

Halaman ini bertindak sebagai pecahan komprehensif kemas kini pertengahan musim Y8S2 untuk pengepungan R6, termasuk a Pautan ke jawatan penuh Dev.

Header Roadmap Tahun 8.png

Kemas kini Roadmap

Perlawanan cepat 2.0

 • Status: Disahkan untuk Y8S3

Ciri ini adalah pakej penambahbaikan yang bertujuan untuk mempercepat senarai main, menjadikannya lebih tangkas tanpa menjejaskan pengalaman pengepungan, dan bersedia untuk dibebaskan dalam musim 3 bersama beberapa kemas kini mod permainan!

Sistem pujian pemain

 • Status: Disahkan untuk Y8S3

Ciri baru ini yang datang dalam Musim 3 akan menggalakkan pengiktirafan komuniti dan menggalakkan tingkah laku pro-sosial, memperkukuhkan etos Rainbow Six Siege sebagai permainan koperasi.

Penambahbaikan sistem reputasi

 • Status: Disahkan untuk Y8S3

Di samping kemas kini pengimbangan semula sistem, sistem reputasi, yang kini berada dalam fasa beta, akan mendapat beberapa penambahbaikan untuk pengiraan yang lebih tepat mengenai kedudukan pemain dalam komuniti pengepungan.

Bahan Buff Grim Bahagian II

 • Status: Penghantaran sasaran awal Y8S3

Buff yang disahkan sebelum ini yang disahkan Grim yang akan dibahagikan kepada dua bahagian masih di landasan. Bahagian 1 Buff berjaya dilancarkan dalam Y8S2, dan Pemikiran Bahagian 2 pada mulanya ditetapkan untuk Y8S4, kini akan tiba lebih awal dalam Y8S3.

Kerja pengendali frost operator

 • Status: Disahkan semasa Y8S3

Selepas maklum balas yang diterima dari makmal TS, Devs telah memutuskan untuk membuat beberapa perubahan dan mempunyai pengendali Frost yang seimbang dalam Musim 3. Kerja semula baru ini akan dikeluarkan pada satu ketika semasa musim 3.

Kemas kini kamera percuma

 • Status: Disahkan untuk Y8S3

Ciri baru ini akan membolehkan pemain menyembunyikan HUD apabila menggunakan ciri ulangan perlawanan dan akan memberikan keupayaan untuk menjalankan kamera percuma.

Jawatan pemaju penuh

Jika anda ingin membaca lebih lanjut mengenai ciri -ciri dan perubahan yang akan datang ini untuk Rainbow Six Siege, anda boleh melakukannya melalui catatan blog laman web R6 R6 Siege.