Semua peristiwa kesan Genshin 4.0 dan 4.1 – Semasa dan akan datang | Taktik Pocket, Genshin Impact – Dispe пож membincangkan

Acara Genshin

18 September – 25

Semua peristiwa kesan Genshin 4.0 dan 4.1 – Semasa dan akan datang

Melawat semua acara impak Genshin semasa dan akan datang, termasuk jadual, tarikh, dan panduan supaya anda boleh tinggal di atas segala -galanya di Teyvat.

Peristiwa Impak Genshin: Seni Utama Wriothesley berdiri di sebelah Neuvilette yang berada di kerusi berhias dengan tangannya bertepuk tangan di hadapannya

Diterbitkan: 15 Sep 2023

Dari penjara bawah tanah yang terhad hingga bersenang-senang, pelarian kulat, panduan kami untuk semua semasa dan akan datang Peristiwa Impak Genshin Menjaga anda terkini dengan semua perayaan yang menyeronokkan yang berlaku di Teyvat, jadi anda akan sentiasa mempunyai kalendar yang penuh dengan penipuan yang menyeronokkan untuk masuk.

Sudah tentu, sebagai Acara Genshin Jadual Perubahan hampir setiap minggu, pastikan anda terus menyemak semula untuk memastikan anda tidak terlepas apa -apa. Jika anda ingin menjadi Pro Genshin di luar acara, pastikan anda menyemak senarai peringkat Genshin Impact kami dan Genshin Impact kami seterusnya Banner Panduan. Kami juga mendapat senarai kod impak Genshin yang pecah dengan barang -barang yang menarik untuk anda snap.

Berikut adalah semua peristiwa kesan Genshin semasa dan akan datang:

Thumbnail YouTube

Jadual peristiwa kesan Genshin semasa

Ini semua adalah peristiwa kesan Genshin semasa. Semua acara terhad, jadi pastikan untuk terlibat sebelum mereka berakhir.

Keputusan bilah

4 – 18 September

Dalam fontaine yang tersembunyi di Fontaine, lawan yang asalnya diselubungi misteri sedang berjuang untuk bertarung … Dalam acara pertempuran yang menarik ini, anda mesti mencabar diri anda untuk mengalahkan legiun musuh -musuh yang hebat ketika anda maju ke arah mahkota ‘Teyvat yang paling kuat’. Jangan risau, walaupun anda masih mendapat bantuan dari beberapa penggemar berguna. Setelah mengalahkan penjahat besar, anda dapat mengumpulkan seluruh timbunan primogem dan barang -barang lain.

Kajian dalam Cahaya dan Bayang -bayang: Fontaine of Enchantment

September 14 – 25

Di desa Fontaine, seorang lelaki bernama Bresson nampaknya menghadapi masalah. Snap beberapa gambar untuknya untuk mendapatkan primogem, bahan bakat, dan banyak lagi.

Acara Web Impak Genshin

Hilichurl’s Treasure Trove

16 Ogos – 24 September

Misi harian yang lengkap seperti log masuk ke Hoyolab dan Genshin Impact, menggunakan daftar masuk harian Genshin Impact, dan banyak lagi untuk mendapatkan kunci. Anda kemudian boleh menggunakan kunci ini untuk membuka kunci dada harta karun di mana anda dapat menemui pelbagai ganjaran termasuk bingkai avatar, latar belakang, mora, kecerdasan pahlawan, dan banyak lagi. Lihat halaman acara Treasure Trove rasmi Hilichurl di sini.

Empat TLE menunjukkan tangkapan skrin minigames dari Genshin Impact 3.8 acara

Acara Impak Genshin yang akan datang

Ley Line Overflow

18 September – 25

Acara limpahan Ley Line Ley yang dikendalikan semula di mana anda boleh menuntut ganjaran berganda dari garis ley untuk jangka masa yang ditetapkan.

Puisi Waterborne

Versi 4.1

Siapa yang akan menduga bahawa Venti dan Hu Tao sebenarnya serius untuk bertemu dengan menulis puisi bersama? Ambil bahagian dalam pelbagai minigames sebagai sebahagian daripada perayaan puisi bersama di Stone Gate antara Liyue dan Mondstadt untuk mendapatkan primogem, bahan bakat, dan mahkota wawasan. Anda juga boleh membuka kunci balada pemangkin eksklusif acara yang tidak terbatas dan bahan kenaikan uniknya.

Pengembaraan Bom-Tastic Dodoco

Versi 4.1

Klee telah menemui spesies ikan yang invasif dari Sumeru berenang di tasik cider Mondstadt sehingga Ksatria Favonius perlu menguasai. Untuk menghentikannya dari menimbulkan kekacauan, Lisa mencipta permainan untuk Klee (dan kami) untuk bermain yang menggunakan pelbagai dumpties yang melompat untuk mengeluarkan ikan secara strategik di papan permainan. Terdapat banyak ganjaran untuk dimainkan, tentu saja.

Harvest Radiant

Versi 4.1

Malah makhluk yang lebih pelik telah muncul, kali ini di perairan Fontaine. Dapatkan ganjaran dengan menjejaki mereka dan membantu pedagang yang cemas bernama Kesean di Romaritime Harbour.

Acara Impak Genshin: Gambaran keseluruhan peristiwa yang terdapat dalam versi 4.1

Puncak dan palung hidup

Versi 4.1

Bantu seorang penyelidik saraf di rantau Beryl Fontaine dengan menguji peranti impak bertekanannya dalam pelbagai cabaran pertempuran untuk mendapatkan primogem, bahan tahap, dan banyak lagi.

Temperates Realm Forge: Stratagem pintar

Versi 4.1

Cabaran TCG Invokation Genius yang popular ini kembali ke ekor kucing! Uji kemahiran permainan kad anda terhadap pelbagai bos dan menetapkan kesukaran anda sendiri untuk mendapatkan lebih banyak ganjaran.

Penguasaan yang melimpah

Versi 4.1

Acara penguasaan yang melimpah yang dikasihi, memberikan anda titisan tambahan dari pokok domain apabila anda menggunakan resin asal. Pastikan untuk meninggalkan beberapa resin anda tanpa condong untuk acara ini!

Mandi dalam cahaya bulan mengalir

Versi 4.1

Acara daftar masuk ulang tahun khas ini boleh menjaringkan anda sehingga sepuluh nasib yang saling berkaitan serta ganjaran lain hanya untuk log masuk ke kesan Genshin setiap hari semasa tempoh acara. Terdapat juga pelbagai hadiah untuk menuntut dari mel dalam permainan termasuk dua alat unik.

Dan itulah yang perlu anda ketahui mengenai peristiwa kesan Genshin semasa dan akan datang. Jika anda mencari lebih banyak keseronokan dunia terbuka, pergi ke senarai permainan terbaik kami seperti Genshin Impact untuk sesuatu yang baru dimainkan.

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.

Acara Genshin

«С с с н н п зы» »,.1: uaran

Kesan Genshin с сиоо сμm в 4.1 «к с с з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з

Ё ё «« х х х :olek «ооolek «ооей hadapan «еей в н х х х х х х х semula х «« «semula х« «« semula хйо «хоо н х х х хйoti вейе ейй! tidak ada ».

«С с с н н п зы» »,.1: uaran

Привет, п menghadc! «« С с н… п п зы п н н ых ых ых ых ых ых ых ых ых ых ыхо.1 поп beramai -ramai. Д ketika пadual!

Kesan Genshin с сиоо сμm в 4.1 «к с с з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з

Genshin Impak Genshin.1 «к с с з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з. Соыыие с foto berkedut. ЗареgeGRE, посотрите с foto ы ы media заданани menjiptak! TEBIH -KEPUTUSAN!

Б б з з з зн «« н н н н н semula »». Чаadual мои мот полить переплетающиесst с и и м м м м м м ° м м п пaf попа ллamaan и ы!

Давайте посавиemahan памтные рки аававаhatian и в в в т т н ° в м ° в м ° в м ° п м м м м м м м п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п!

Б б з з з з з з з жoti ж ж ж жн ж ж ж ж semula! Чаadual, ччоы полчить ка нни итока и и ннаge н н н ы!

Дожж пошёа внезапно, заadual прохожих в х х хura в х хнura пнезапапасно,. Но когда он вдруг прекратился, в душе осталась пустота.