Rumah Cyberpunk 2077 Universe – Permainan, Anime & More, rumah Cyberpunk 2077 Universe – Permainan, Anime & Lagi

Cyberpunk DLC baru

Sebilangan Mercs mengatakan bahawa untuk menjadikannya dalam biz ini, anda perlu melepaskan muncung dan melupakan brek. Walaupun itu mungkin benar dalam pengertian metafora, brek muncung sebenar dapat menyelamatkan nyawa anda. Bayi -bayi ini sangat mengurangkan mundur senjata, yang diterjemahkan ke kawalan senjata yang lebih baik dan lebih tepat.

Datang 26 September, 2023

Phantom Liberty adalah pengembaraan pengintip baru untuk Cyberpunk 2077. . Di Daerah Berbahaya Dogtown, anda mesti menjalin pakatan di dalam web kesetiaan yang hancur dan komplot politik yang jahat. ?

Taklimat misi

Masukkan Dunia Spycraft yang Shadowy dan menjadi ejen rahsia kerajaan-menyusup bangunan keselamatan tinggi, mengeluarkan musuh, dan pergi ke kaki-ke-kaki terhadap profesional berpengalaman. Spionage adalah permainan berisiko tinggi, dan kegagalan bukan pilihan. Pilih sekutu anda dengan berhati -hati semasa anda membongkar rahsia di tengah -tengah pengembangan ini.

Cyberpunk DLC baru

Cyberpunk: Edgerunners adalah siri anime cyberpunk yang akan menarik anda lebih jauh ke dalam dunia bandar malam. Pastikan mata anda dikupas untuk jejak watak -watak cerita telah ditinggalkan!

Rahsia dari Edgerunners menanti anda di jalan -jalan di Night City, jadi pergi ke sana dan cari mereka!

Penyesuaian transmog

Penyesuaian transmog

Gaya dan bahan, Choom! Transmog ada di sini! Anda kini boleh membuat pakaian di almari pakaian anda yang mengubah penampilan pakaian anda yang dilengkapi tanpa mengubah statistik mereka dengan menggunakan teknologi unjuran holografik.

!

Menambah misi sampingan

Pembekal bandar mempunyai beberapa pertunjukan untuk anda! Jawab panggilan mereka dan lihat siapa yang memerlukan perkhidmatan Merc Top Malam City – tiga pertunjukan baru menanti di Kabuki dan Arroyo!

.

Permainan mini arked baru

Permainan mini arked baru

Memulakan pengembaraan epik di atas roach legenda dan setia! !

Minigame “Roach Race” boleh didapati di semua mesin arked di seluruh Night City, termasuk di pangsapuri V di Japantown, Northside dan Glen.

Senjata baru: huru -hara

Senjata baru: huru -hara

Kehidupan di tepi bermakna anda mesti mengekalkan kemahiran anda dengan tajam. Untuk membantu anda melakukan itu, kami mempunyai lima jenis senjata pisau baru untuk dipilih, termasuk pisau, paksi, parang dan. A Chainsword.

Cari senjata huru -hara baru di vendor kegemaran anda.

Senjata baru: senjata api

Senjata baru: senjata api

Sekarang itulah sesuatu yang tidak pernah dilihat oleh bandar malam! Kami telah menambahkan beberapa senjata baru yang baru, termasuk senapang automatik pertama kami yang pertama, senapang submachine berteknologi pertama kami, sekeping baru Kang Tao Iron dan banyak lagi!

Anda boleh mencari senjata baru di vendor terpilih di bandar malam.

Kemas kini photomode

Kemas kini photomode

Mahu bercampur dengan anda ke mana sahaja anda pergi? Tambahkan kucing anda ke foto yang anda ambil di sekitar bandar malam!

! Apabila dia menetap di tempat anda, anda boleh memasukkan mod foto dan memilih wataknya di tab Pose. Kerana apa yang diperlukan oleh dunia sekarang adalah lebih banyak gambar kucing!

Rim neon untuk motosikal

Rim neon untuk motosikal

Ambil motosikal anda untuk berputar lain di sekitar bandar malam. Hidupkan beberapa kepala dengan roda neon baru!

Untuk menukar warna rim motosikal anda, tekan butang tanduk semasa memandu.

V

Pangsapuri Baru V

? Melangkah ke arah lantai seratus anda? Cyberpsycho sebelah menjaga anda sepanjang malam? Ezestates ada di sini untuk membantu! Dari pad netrunner kecil yang selesa di utara ke suite pereka mewah di corpo plaza – apa sahaja yang anda cari, kami mendapatnya! Tidak ada orang tengah, tidak ada kertas kerja yang menjengkelkan atau pemeriksaan latar belakang bodoh. Hanya pembayaran satu kali dan anda ditetapkan selama setahun! Dan itu bukan semua! Kami juga menawarkan pakej makeover apartmen tersuai supaya anda pasti pasti pad anda segar seperti gaya anda, choombatta! Ezestates – bukan bagaimana anda mendapat eddies anda, itu adalah bagaimana anda membelanjakannya!

Semak pilihan penyewaan dan pangsapuri yang tersedia di laman web EzeStates. .

Bajet senjata guillotine

Bajet senjata guillotine

? Nah, sekarang anda tidak perlu memberi peluang untuk menikmati syarikat mereka! SMG Guillotine Arms Bajet telah dicipta dengan detik-detik seperti ini-ia mempunyai cengkaman, tong, majalah dan pencetus longgar bagi momen-momen yang tidak dapat dilupakan dengan Chooms anda.

Beli di jualan Bangin Wilson atau cari di jalanan.

Tukar penampilan V

Gaya berubah, tidak ada yang kekal. Heraclitus, Choom. Sekarang anda boleh mencuba penampilan bandar malam terkini dan mungkin memulakan fad sendiri! Swapnya, pewarna, potong, menusuknya. . Selagi anda terus berputar.

.

Mod foto Johnny Silverhand

Mod foto Johnny Silverhand

Terdapat sedikit Johnny Silverhand lebih suka daripada perhatian. Namun, tidak mudah untuk dinikmati bahawa jika anda hanya membina di kepala seseorang. Masa untuk melepaskan rockerboy dalaman anda dengan pose baru Johnny! Tunjukkan orang -orang kafir bahawa khabar angin kematiannya telah dibesar -besarkan.

Buka mod foto semasa bermain sebagai Johnny.

Brek muncung

Brek muncung

Sebilangan Mercs mengatakan bahawa untuk menjadikannya dalam biz ini, anda perlu melepaskan muncung dan melupakan brek. Walaupun itu mungkin benar dalam pengertian metafora, brek muncung sebenar dapat menyelamatkan nyawa anda. Bayi -bayi ini sangat mengurangkan mundur senjata, yang diterjemahkan ke kawalan senjata yang lebih baik dan lebih tepat.

Beli di jualan Bangin Wilson atau cari di jalanan.

Darra Politeknik Umbra

Sesetengah orang mungkin menuntut Umbra Darra Polytechnic adalah aloi gred rendah yang tidak akan bertahan lima minit dalam pertempuran sebenar. . Walau bagaimanapun, walaupun kelemahannya, umbra semakin popular – anda boleh membelinya beberapa minit sebelum pertunjukan, mendapatkan pekerjaan yang dilakukan dan melemparkannya ke dalam pembetung tanpa pemikiran kedua. Umbra cukup murah untuk anda merosakkan kehidupan seseorang tanpa merosakkan anggaran anda.

Beli di jualan Bangin Wilson atau cari di jalanan.

Skop Senjata

Skop Senjata

. Itulah sebabnya kami telah menyediakan pelbagai skop senjata untuk memenuhi keperluan dan belanjawan semua orang. Sekiranya anda semakin meningkat, anda mampu menanggung kecantikan dan fungsi licin Arasaka, Tsunami atau Kang Tao. Walau bagaimanapun, jika anda tidak bertanggungjawab membayar wang kepada syarikat yang lebih besar, dapatkan diri anda skop yang dibuat khas oleh salah satu teknisi besi yang tidak terkira banyaknya di bandar.

.

Penampilan alternatif untuk Johnny Silverhand

Johnny Silverhand’s Rockin ‘A New Penampilan! Apabila anda menggabungkan bergaya jingeji dengan gitar Deluze Orphean yang memberontak, dia mencapai tahap gaya rockerboy yang baru!

Tukarnya dalam tetapan permainan.

V

V

Jaket Baru V

Tidak kira siapa anda, apa yang anda lakukan atau syarikat apa yang anda simpan – jika anda tidak mempunyai gaya yang betul, anda tidak mempunyai harapan yang sama. Perkara yang baik Viktor mendapat punggung anda! Dia baru sahaja menghantar beberapa hadiah rumah tangga yang akan membawa anda di sebelah kanan fesyen: jaket deltajock yang berbilang kulit dan jaket punk luminescent. !

Boleh didapati di stash di pangsapuri V.

Archer Quartz

Archer Quartz “Bandit”

. Anda tahu, jenis perjalanan untuk membuat “peraturan” jalan kelihatan lebih suka. . Ingin membawanya untuk berputar? Bantu Panam di Rocky Ridge, kemudian tunggu beberapa hari untuk pembekal anda untuk mencambuk anda DET.

Nab the Bandit setelah menamatkan pekerjaan Ghost Town.

Kandungan tambahan percuma
UNTUK SEMUA ORANG

Sebagai terima kasih kepada semua yang membeli Cyberpunk 2077, kami membawa beberapa pek DLC percuma ke Night City melalui kemas kini permainan automatik – termasuk kereta baru untuk memandu, pakaian baru untuk dipakai, dan banyak lagi! Lihat apa yang sudah ada – dan tunggu untuk melihat lebih banyak pek muncul di sini kerana mereka dibebaskan!

CD Projekt®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® adalah tanda dagangan berdaftar CD Projekt s.A. © 2022 CD Projekt s.A. Hak cipta terpelihara. Semua hak cipta dan tanda dagangan yang lain adalah milik pemilik masing -masing.

CD Projekt®, Cyberpunk®, Cyberpunk 2077® adalah tanda dagangan berdaftar CD Projekt s.A. .A. Hak cipta terpelihara. .

Semua ciri baru di Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC: Senjata, Kereta, Sistem Polis, Lagi

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Solomon Reed

CD PROJEKT RED

Cyberpunk 2077 akan menerima banyak ciri baru dengan pembebasan kemas kini 2.0 dan Phantom Liberty DLC. Inilah segala -galanya yang datang ke Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, termasuk sistem polis yang dirombak, senjata baru, dan banyak lagi.

Cyberpunk 2077 Akhirnya nampaknya telah menemui kakinya setelah mengalami pelancaran yang suram pada tahun 2020. . CD Projekt Red telah mengumumkan kemas kini baru yang besar untuk permainan yang ditetapkan untuk jatuh bersama Phantom Liberty.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemas kini akan membawa permainan lebih dekat dengan apa yang dibayangkan oleh peminat sebelum pembebasannya. Ia akan menambah keseluruhan sistem baru ke Cyberpunk 2077 dan menyentuh beberapa mekanik yang ada. DLC sendiri akan berkembang pada cerita V dan menambah daerah baru ke permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah segala -galanya yang datang ke Cyberpunk 2077 Phantom Liberty, termasuk pencarian baru, pertempuran kenderaan, dan banyak lagi.

 • Sistem polis yang dirombak
 • Lokasi dan pencarian baru
 • Pokok kemahiran yang dirombak
 • Senjata baru
 • Kenderaan baru
 • Pertempuran Kenderaan
 • Sistem cyberware membaik pulih

Cyberpunk 2077 Phatom Liberty: Sistem Polis Diubahsuai

Salah satu aduan utama yang dikenakan terhadap Cyberpunk 2077 adalah sistem polis barebonesnya. Versi awal permainan menyaksikan polis dan dron polis bertelur berulang kali keluar dari udara tipis, membunuh rasa rendaman.

Artikel berterusan selepas iklan

Sistem Polis Baru. Ia mempunyai tahap bintang yang berbeza, masing -masing menawarkan cabaran baru bagi pemain untuk menangani. Apabila V mendapat perhatian, polis akan meningkatkan usaha mereka untuk menutup pemain. .

Artikel berterusan selepas iklan

Cyberpunk 2077 Phatom Liberty: Lokasi & Pencarian Baru

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty akan membawa cerita baru dan lokasi baru ke permainan. Pengembangan telah digelar sebagai thriller mata-mata oleh devs. Ia mempunyai tema pengintipan, pitting pemain dalam usaha terdesak untuk menyelamatkan presiden NUSA Rosalind Myers.

Solomon Reed di Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Idris Elba telah dibuang sebagai Solomon Reed di Cyberpunk 2077 Phantom Liberty.

. Mengharapkan berpuluh -puluh pencarian cerita dan pertunjukan baru, semua bangunan di Lore Night City. Watak terkemuka dalam kisah Phantom Liberty akan dimainkan oleh Idris Elba sendiri. Pelakon akan mengisi kasut ejen tidur persekutuan Solomon Reed.

Artikel berterusan selepas iklan

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty: Tree Skill Referhauled

Kemas kini Cyberpunk 2077 2.0. Tiba bersama Phantom Liberty dan akan menyelaraskan pokok kemahiran yang rumit permainan. Jumlah faedah ditetapkan untuk menerima potongan yang ketara, dan kini mereka akan bersandar lebih kepada kemahiran aktif.

Artikel berterusan selepas iklan

The Phantom Liberty DLC juga akan memperkenalkan pokok kemahiran peninggalan baru, yang menawarkan pelbagai faedah yang secara dramatik akan meningkatkan keupayaan cybernetic V.

. Dari senjata pintar baru ke katanas termal, permainan ini akan menawarkan lebih banyak cara untuk menghantar musuh anda.

.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Weapon

Hercules akan menjadi senjata khas di Cyberpunk 2077 Phantom Liberty.

Berikut adalah senarai setiap senjata baru yang disahkan setakat ini:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Handgun: Grit
 • Sniper Rifle: Rasetsu
 • SMG: Warden
 • Khas: Hercules
 • Thermal Katana

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty: Kenderaan Baru

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty akan menawarkan set roda baru untuk pemain memperoleh. Yang dipamerkan setakat ini memaparkan pelbagai kenderaan yang bagus. Dari SUV tentera ke kereta otot yang cerah, permainan ini telah dilindungi.

Artikel berterusan selepas iklan

Quadra Sport R-7 Vigilante. Kereta akan disediakan sebagai bonus untuk pra-memerintahkan Phantom Liberty. .

Quadra R-7 Vigilante dari Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Quadra R-7 Vigilante akan tersedia sebagai bonus pra-pesanan untuk Cyberpunk 2077 Phantom Liberty.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty: Pertempuran Kenderaan

Pertempuran Kenderaan ditetapkan untuk menjadi aspek penting Cyberpunk 2077. Pemain boleh sekarang bersandar dari kereta dan api di musuh. Mereka juga boleh menggunakan katanas semasa menunggang basikal. Netrunner Builds akan dapat membuang pelbagai jenis QuickHacks pada kenderaan musuh.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Malah kereta itu sendiri akan menampilkan senjata yang dipasang termasuk senjata mesin dan roket.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty: Sistem Cyberware Pulih

Cyberpunk 2077 membenarkan pemain untuk menambah watak mereka dengan peningkatan cybernetic. Ini kepingan cyberware geran v kebolehan yang luar biasa dari pelbagai maut atau pergerakan berasaskan.

Dengan Phantom Liberty, CD Projekt Red mempunyai menyelaraskan sistem dan memperkenalkan perubahan visual licin. Ini termasuk penambahan mekanik yang akan membuang stat debuffs pada pemain yang telah menambah terlalu banyak kepingan cyberware.

Menu Cyberware di Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Menu cyberware mendapat reka bentuk semula dalam cyberpunk 2077 Phantom Liberty.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty berjanji untuk menjadi pengembangan yang luas, membina pelbagai elemen permainan. Kami akan mempelajari lebih lanjut mengenai ciri -ciri baru sebaik sahaja siaran DLC, jadi perhatikan panduan masa depan kami.