Reddit – menyelam apa -apa, tetapan PC Cyberpunk 2077 terbaik untuk FPS Tinggi | Pcgamesn

Tetapan PC Cyberpunk 2077 terbaik untuk FPS Tinggi

Dengan tarikh pelepasan Cyberpunk 2077 Phantom Liberty hanya di sekitar sudut, pastikan anda dilengkapi untuk pengembaraan baru anda di Malam Bandar. Kami telah membuat senarai mod Cyberpunk 2077 terbaik untuk memberikan eksploitasi anda sedikit rasa tambahan, dan akan mengemas kini dengan mod baru yang diilhamkan oleh kandungan Phantom Liberty baru. Dan jika anda ingin mengambil pengembaraan anda di mana sahaja, temukan lebih lanjut mengenai keserasian dek cyberpunk 2077 dalam panduan berguna kami.

Cyberpunk 2077 2.0 Tetapan grafik yang dioptimumkan untuk G14 2022-23 untuk kualiti imej terbaik untuk nisbah prestasi [80FPS-144FPS+ @1600p]

Orang Howdy! Semoga kalian bersenang -senang. Hari ini saya menguji Cyberpunk 2077 2 baru.0 Kemas kini pada G14 2022-23 untuk mencari tetapan grafik terbaik untuk peranti.

Pertama, inilah tetapan itu sendiri. Satu perkara yang perlu diperhatikan ialah jika anda mempunyai Model 2023 Kemudian pastikan untuk menggunakan Mod auto DLSS dengan Bingkai Gen Kerana mereka dimaksudkan untuk kad nvidia.

. Dan gerakan kabur tidak memberi kesan kepada prestasi. . Anda hanya akan melihat cermin dalam kes yang sangat spesifik sehingga menetapkannya ke tahap yang tinggi. Jangan gunakan VSYNC, sebaliknya gunakan AMD FreeSync atau GSYNC.

Sekarang inilah beberapa tangkapan skrin penanda aras dalam permainan.

Suka pencahayaan neon! Adegan yang paling banyak dikenakan cukai di penanda aras! Perlu diingat bahawa penanda aras cukup berat sehingga anda mungkin akan melihat prestasi purata yang lebih baik dalam permainan biasa!

Hampir lupa menyebutnya AMD SMT telah ditetapkan dalam permainan semasa tanda aras ini. Saya cadangkan menyimpannya dengan cara itu.
Saya akan melihat lagi ketika FSR 3.0 keluar!

Oh dan saya tidak lupa Starfield. Saya masih menunggu kemas kini utama untuk keluar, saya tidak akan melihat lagi sehingga kemas kini keluar.

Tetapan PC Cyberpunk 2077 terbaik untuk FPS Tinggi

Bersedia untuk Cyberpunk 2077 Phantom Liberty dengan tetapan PC terbaik untuk mencapai 60fps atau lebih dalam CD Projekt Red yang terkenal dengan menuntut RPG.

Diterbitkan: 15 Sep 2023

Apakah tetapan cyberpunk 2077 terbaik? Sama ada anda berurusan dengan persediaan penuaan, atau anda membeli PC khusus untuk permainan ini, panduan kami akan memecah tepat tetapan mana yang akan menjadi yang paling dikenakan cukai pada sistem anda.

Dengan Cyberpunk 2077 Phantom Liberty hanya sekitar sudut, kami semua teruja untuk melompat masuk dan meneroka semua yang ditawarkan oleh New Night City. Tetapi CD Projekt Red’s Sci Fi RPG terkenal dengan perkakasan-intensif, terutama dengan tetapan pengesan sinar semua-menari-menari yang diaktifkan. Baca terus untuk petua berguna pada tetapan yang boleh anda ubah dalam usaha untuk memukul suci yang suci dari 60fps.

Apakah tetapan Cyberpunk 2077 Phantom Liberty terbaik?

Berikut adalah tetapan Cyberpunk 2077 Phantom Liberty terbaik:

 • Kualiti awan volumetrik: Sederhana
 • Max Dynamic Decals: Tinggi
 • Kualiti Refleksi Ruang Skrin: Rendah
 • Kualiti penyebaran bawah tanah: Tinggi
 • Oklusi ambien
 • Ketepatan warna: Sederhana
 • Kualiti cermin: Sederhana
 • Tahap Perincian (LDD): Tinggi
 • Ray Tracing: Sederhana
 • DLSS: Kualiti

Kami di PCGamesn menguji tetapan ini pada rig berikut: Nvidia Geforce RTX 3080, AMD Ryzen 9 3900X, 32GB DDR4 RAM, Corsair Force MP510 NVME SSD, pada 1440p pada 120Hz.

CD Projekt Red menambah penanda aras dalam permainan untuk cyberpunk 2077 dalam 1.5 kemas kini, jadi anda boleh menguji tetapan terbaik pada rig anda sendiri untuk hasil terbaik. Kami mengesyorkan mencuba pratetap (rendah, sederhana, tinggi, dan ultra) terlebih dahulu untuk mencari FPS asas pepejal, kemudian menyesuaikan setiap tetapan individu untuk keutamaan anda. Berikut adalah beberapa tetapan yang kami dapati membuat perbezaan terbesar dari segi prestasi dan kualiti visual.

Kualiti Refleksi Ruang Skrin

Tetapan ini menentukan kualiti pantulan dalam permainan. Cyberpunk 2077’s Night City dipenuhi dengan tanda -tanda neon dan permukaan reflektif, jadi difahami mengapa tetapan ini akan memberi kesan yang besar terhadap prestasi anda. Anda mempunyai pilihan lima pilihan kualiti yang berbeza termasuk tetapan ‘Psycho’ yang jarang berlaku dan meragukan, walaupun kami mengesyorkan memilih untuk rendah. Kadar bingkai kami melonjak 11% dari ultra hingga rendah, dan sementara terdapat beberapa perbezaan visual, ia tidak bernilai melanda prestasi anda melainkan anda benar -benar mampu.

Oklusi ambien

Tetapan oklusi ambien mempengaruhi bayang -bayang di kawasan di mana cahaya masuk disekat oleh persekitaran. Menumpukan tetapan ini ke medium akan menjadikan dunia berasa lebih hidup dengan menambahkan lebih banyak sumber cahaya dan bayang -bayang, tetapi kadar bingkai anda akan menderita akibatnya. Mematikan oklusi ambien menyaksikan kenaikan kadar bingkai kami dari 76 (tinggi) hingga 80. Kami akan mengesyorkan menetapkan ini dengan rendah pada minimum – sementara ia memerlukan beberapa bingkai, bayang -bayang tambahan menjadikan permainan kelihatan lebih baik.

Awan volumetrik

Tetapan ini memberi kesan kepada bagaimana realistik awan di langit diberikan, bagaimanapun, tidak banyak perbezaan antara sederhana dan ultra. Kami akan mengesyorkan melekat dengan medium untuk tetapan ini kerana ia meningkatkan kadar bingkai kami sebanyak 8% pada siang hari – peningkatan yang mengagumkan untuk hampir tidak ada perbezaan visual yang dapat dilihat.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Best Ray Tracing Settings

Seperti semua permainan, Ray Tracing datang dengan kos prestasi yang besar, namun pulangan visual tidak dapat ditandingi oleh mana -mana tetapan grafik dalam permainan. Sekiranya anda memiliki kad RTX, kami sangat mengesyorkan menghidupkan DLS kerana ciri ini dapat meningkatkan kadar bingkai anda secara dramatik. Terdapat lima pratetap DLSS (auto, kualiti, seimbang, prestasi, dan prestasi ultra), masing -masing direka untuk memberikan pengalaman terbaik bergantung pada apa yang anda jalani.

Menggunakan tetapan DLSS yang berkualiti dengan pengesanan sinar: Preset grafik ultra, kadar bingkai purata kami melonjak dari 40 hingga 62, peningkatan sebanyak 55%. Kekuatan DLSS tidak boleh dilebih -lebihkan, dan walaupun anda tidak menggunakan sebarang ciri pengesanan sinar, ia bernilai membolehkan tetapan ini semata -mata untuk rangsangan kadar bingkai percuma.

Kecuali anda cuba bermain permainan di 4K atau 8K, kami akan mengesyorkan stereng dari tetapan Prestasi Ultra. Walaupun pilihan ini secara teknikal berfungsi pada resolusi yang lebih rendah seperti 1080p dan 1440p, anda tidak akan melihat manfaat sebenar sehingga anda mencapai 4k. Anda boleh menggunakan tetapan prestasi normal pada resolusi yang lebih rendah untuk mendapatkan kadar bingkai yang lebih tinggi, tetapi anda mungkin melihat artifak visual yang ganjil.

Thumbnail YouTube

Sekiranya anda memiliki GPU NVIDIA, pastikan anda mengemas kini kepada pemacu terkini yang tersedia untuk dimuat turun di laman webnya. Walaupun anda boleh menjalankan permainan tanpa menggunakan pemandu ini, anda mungkin mengalami prestasi yang lebih buruk dan gangguan grafik. Pemacu siap permainan ini akan memastikan anda mendapat prestasi terbaik dari kad grafik anda.

Walaupun kad grafik AMD tidak dapat menggunakan ciri -ciri pengesanan ray cyberpunk 2077 pada pelancaran, mereka kini boleh. Jika anda menggunakan GPU AMD, atau kad grafik bukan RTX yang lain, kami mengesyorkan menggunakan FSR 2..

Dengan tarikh pelepasan Cyberpunk 2077 Phantom Liberty hanya di sekitar sudut, pastikan anda dilengkapi untuk pengembaraan baru anda di Malam Bandar. Kami telah membuat senarai mod Cyberpunk 2077 terbaik untuk memberikan eksploitasi anda sedikit rasa tambahan, dan akan mengemas kini dengan mod baru yang diilhamkan oleh kandungan Phantom Liberty baru. Dan jika anda ingin mengambil pengembaraan anda di mana sahaja, temukan lebih lanjut mengenai keserasian dek cyberpunk 2077 dalam panduan berguna kami.

Ambil Ujian Keperluan Cyberpunk 2077 di PCGamebenchmark untuk menjawab soalan … Bolehkah saya menjalankan Cyberpunk 2077?

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Tetapan yang dioptimumkan terbaik untuk Cyberpunk 2077 (2.0)

Mendapat peluang untuk bermain salah satu permainan terbesar sepanjang masa, seperti Cyberpunk 2077 Phantom Liberty tidak datang seberapa kerap yang anda suka. . Memandangkan itu, kami menulis apa tetapan terbaik yang dioptimumkan untuk Cyberpunk 2077 berada di PC untuk kemudahan anda.

Tetapan PC Terbaik untuk Cyberpunk 2077 Phantom Liberty

Terdapat pelbagai tetapan yang berbeza yang boleh anda sesuaikan Cyberpunk 2077 Phantom Liberty. Anda mempunyai permainan, grafik, video, dll anda. Dan anda perlu memastikan bahawa mereka dioptimumkan untuk keutamaan anda sebelum bergerak dengan permainan. Dalam keadaan panas api, ia akan menjadi masalah tetapan PC yang dioptimumkan untuk Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Sekiranya anda ingin menjadi visual yang terkejut.

Tetapan permainan terbaik

Untuk mendapatkan tetapan terbaik di PC, anda akan mahu menyesuaikan diri dengan segera di Permainan Kategori Tetapan Permainan:

 • Kesukaran
  • AIM Membantu: Standard
  • Snap ke sasaran: pada
  • Aim Assist – Combat Melee: Standard
  • Aim membantu – Pertempuran Kenderaan: ON
  • Gerakan Kamera Aditif: Penuh
  • Senjata Senjata: Mengenai Senjata
  • Ketumpatan orang ramai: rendah
  • Mod HDD: Auto
  • Melangkau dialog: Langkau mengikut talian
  • Dayakan Saves Cross-Platform: ON
  • Dayakan analisis: pada
  • Mod Foto Diaktifkan: Aktif
  • Langkau NCPD Dispatcher Holocalls: ON
  • Langkau Holocalls dari Fixters: Off

  Tetapan grafik terbaik

  Berikut adalah semua tetapan grafik yang anda mahu menukar dalam permainan:

  • Pratetap
   • Preset cepat: adat
   • Kualiti Tekstur: Sederhana
   • Generasi Bingkai DLSS: Mati
   • Resolusi Super DLSS: Prestasi
   • Ketajaman DLSS: 0.30
   • NVIDIA DLAA: OFF
   • Skala Resolusi Dinamik: Mati
   • AMD Fidelityfx Super Resolution 2.1: Mati
   • Inter Xe Super Sampling 1.1: Mati
   • Bidang pandangan: 70
   • Bijih Filem: Keutamaan anda
   • Penyimpangan kromatik: pada
   • Kedalaman bidang: pada
   • Lens Flare: Onmotion Blur: Off
   • Hubungi Shadows: ON
   • Geometri pencahayaan wajah yang lebih baik: ON
   • Anisotropi: 16
   • Kualiti Mesh Shadow Tempatan: Tinggi
   • Kualiti bayangan tempatan: Sederhana
   • Shadows Cascaded Range: Rendah
   • Resolusi Bayang -bayang Cascaded: Tinggi
   • Resolusi bayang -bayang jauh: tinggi
   • Resolusi Kabut Volumetrik: Sederhana (Tinggi Jika Menggunakan DLSS)
   • Kualiti Awan Volumetrik: Sederhana
   • Max Dynamic Decals: Ultra
   • Kualiti penyebaran bawah tanah: Tinggi
   • Oblusi ambien: rendah/sederhana
   • Ketepatan Warna: Tinggi
   • Kualiti Cermin: Sederhana
   • Tahap Detail (LOD): Tinggi
   • Ray Tracing: ON
   • Refleksi yang dikesan oleh sinar: Mati
   • Bayang-bayang Matahari yang dikesan oleh sinar: Mati
   • Bayang-bayang Tempatan yang Dijayakan Ray: Mati
   • Kilat yang dikesan oleh sinar: Mati
   • Jejak Laluan: Mati
   • Jejak Laluan dalam Mod Foto: Mati

   Tetapan video terbaik

   Berikut adalah semua tetapan video yang anda mahu menukar dalam permainan:

   • Paparan
    • Monitor: monitor utama anda
    • VSYNC: Offmaximum FPS: OFF
    • Mod Windowed: skrin penuh
    • Resolusi: Resolusi Maksimum Monitor Utama
    • Mod HDR: Tiada
    • NVIDIA REFLEX LOW LATENCY: ON WITH BOOST DENGAN

    Tetapan bunyi terbaik

    Berikut adalah semua tetapan bunyi yang anda mahu menukar dalam permainan:

    • Julat dinamik
     • Pratetap: output audio utama anda
     • Volume Master: 100
     • Jilid SFX: 75
     • Jumlah dialog: 85
     • Jilid Muzik: 60
     • Jumlah Radio Kereta: 50
     • Bunyi Pengesanan Bisu: Mati
     • Lumpuhkan Muzik Hak Cipta: OFF (pada jika anda streaming di YouTube atau Twitch)
     • Lumpuhkan Audio Spatial: Mati
     • Gunakan Xaudio API: OFF
     • Cinematic: On
     • Paparkan sari kata radio: Mati
     • Saiz teks: 42
     • Overhead: Pada
     • Saiz teks overhead: 32
     • Kelegapan latar belakang: 30

     Berkaitan:

     Cyberpunk 2077: Kajian Phantom Liberty – Penebusan yang mulia

     Cyberpunk 2077: Phantom Liberty Akan tersedia untuk PC, PlayStation 5, dan Xbox Series X/S pada 26 September.