Reddit – menyelam apa -apa, Elden Ring 1.06 Arcane Build – Best Elden Ring Bloodborne Hunter Build

Elden Ring Bloodborne membina

!

Pemburu Bloodborne – Panduan Membina

Helo rakan -rakan yang terancam! Baru -baru ini saya baru sahaja selesai mungkin salah satu roleplay kegemaran saya dibina sebagai pemburu darah dan menganggap sebahagian daripada anda akan menghargai atau ingin mencuba membina.

Pertama saya ingin memulakan dengan pelaburan stat teras.

Kelas Bermula: Vagabond

RL: 150
Vig – 57
MND – 25
Akhir – 18
Str – 23 (untuk Jar Cannon 2H)
Dex – 13
Int – 9
FTH – 14 (asas untuk mantera binatang)
Arka – 70

Nota: Anda boleh mengedarkan statistik sedikit berbeza, mungkin jika anda merasa seperti anda memerlukan kurang fikiran, anda boleh melabur lebih banyak mata ke Arcane, dll.

Sekarang kita mempunyai pelaburan statistik asas, membolehkan bergerak ke senjata!

Senjata huru -hara utama: , Pedang tebu darah. 2 senjata ini adalah yang saya memutuskan, semata -mata kerana mereka adalah yang paling dekat dengan beberapa senjata di Bloodborne.
The . Bilah yang dilipat ke dalam tetapi pada R2 ia sebenarnya dibentangkan dan meningkatkan julat bilah itu sendiri, ini adalah yang paling dekat dengan senjata helah yang saya dapati. Saya memutuskan untuk meletakkan Ash of War e ke senjata ini, abu darah skala perang dengan arcane, dan hanya demi melekat pada tema darah untuk Bloodborne, saya fikir ini akan menjadi baik. Anda boleh menukarnya untuk slash darah jika anda mahu!

Sekarang ke Pedang tebu. Oh pedang tebu miskin. . tidak hebat dengan cara apa pun. . . Sekiranya anda ingin memberi tumpuan kepada pendarahan musuh, anda boleh menukarnya tanpa membelanjakan FP. Ash of War Saya memilih adalah Quickstep. Anda boleh meletakkan langkah darah di atasnya jika anda mahu, kerana menggunakan tulang pemburu lama di darah pada dasarnya adalah langkah darah. Saya hanya memilih QuickStep kerana ia meniru lebih banyak perkara biasa dan kos sedikit kurang dan mari kita jujur. Agak kurang menjengkelkan;)

(Nota: Sekiranya anda memilih, anda juga boleh menggunakan obor. Obor penghalang binatang.)
Itu melakukannya untuk senjata huru -hara kita, jadi mari kita teruskan.

Senjata berkisar: Jar Cannon. Bloodborne mempunyai meriam, perlu saya katakan lebih banyak? Meletup Ballista Bolts untuk senjata ini, dan tinggal dalam tema binaan dengan menghidupkan musuh dalam minyak dengan Periuk minyak. Ia cukup berkesan dan sesuai dengan membina dengan sempurna!)

Meterai suci & mantera: Jadi, pada ketika ini cukup jelas bahawa kita akan menggunakan Meterai Perjamuan Naga. Keindahan meterai ini menjadi hakikatnya dengan sangat berskala, dan juga sesuai untuk membina kami yang akan menggunakan mantera binatang. Kuasa ini memerlukan sedikit kepercayaan, menjadikan mereka sempurna untuk digunakan dengan binaan bertema darah kerana dengan sedikit pelaburan ke dalam iman, kita kini mempunyai cara untuk melakukan beberapa kerosakan yang sangat buruk dengan mantera ini kerana mereka kini berskala dengan arcane kita. Mantap yang paling saya gunakan adalah Cakar Binatang, Sling bestial, dan Keaslian terbaik. Saya biasanya mendapati cakar binatang lebih baik digunakan apabila dicas sepenuhnya, jika anda mencari kerosakan yang baik. Bestial Sling sangat bagus untuk menamatkan musuh, atau mengikat ke dalam cakar binatang, tetapi ia boleh melakukan kerosakan yang menggerunkan jika digunakan pada jarak dekat. Vitality Bestial hanya utiliti murni untuk regen kecil yang bagus jika anda memilih. Sekarang senjata dan sihir ditubuhkan, mari kita masuk.

Perisai: Saya melihat melalui semua perisai dengan teliti dan memutuskan pada set perisai khusus ini yang kelihatan paling dekat dengan pemburu darah yang sebenarnya. Anda boleh menukar beberapa keping untuk orang lain jika anda melihat sesuai.

Kepala: Topi pengembara
Badan Coat Aristokrat
Gauntlets: Vagabond Knight Gauntlets
Kaki: Vulgar Militia Greaves

Bagi mereka yang berminat, inilah gambaran tentang apa yang kelihatan seperti perisai ketika dilengkapi-
Depan – https: // ibb.CO/JZQV9V7
.CO/ZF3QV3N

Talismans: Semua ini boleh ditukar untuk yang lain bergantung pada bagaimana anda membinasakan dengan keinginan anda.

Carian Filigreed Crest
Tuan Keberanian Darah
Ikon radagon (Nota: mantera terbaik mendapat manfaat dengan ketara dari kelajuan cast)
Cameo Taker (sesuai dengan HP mendapatkan tema Bloodborne sementara juga mengimbangi kehilangan HP yang dikenakan sendiri dari /Slash darah)

Saya fikir bahawa hampir membungkus semua perkara utama untuk membina. Saya harap ada di antara anda yang mencubanya dan menikmatinya! Sekiranya anda telah mencuba binaan bertema darah yang sama, saya akan senang mendengarnya. Mungkin saya dapat mendapatkan beberapa idea yang saya tidak fikirkan untuk memperbaiki saya sendiri! Dalam penutupan saya akan menghubungkan tangkapan skrin binaan sepenuhnya di atas Elden Ring Build Planner – https: // ibb.CO/MG6CQH9

Terima kasih dan Selamat Memburu!

Elden Ring Bloodborne membina

Elden Ring 1.06 Arcane Build – Best Elden Ring Bloodborne Hunter Build

Sekarang mari kita dapatkan gambaran keseluruhan Elden Ring Arcane Build 1.06 yang berpusat di sekitar tema pemburu darah, dan mempunyai senjata, gear, mantra, jimat, statistik, dan petua.
Elden Ring 1.06 Arcane Build – Best Elden Ring Bloodborne Hunter Membina Elden Ring Hunter Build by Norzza Datang terus dari Bloodborne, jika anda mencari lebih banyak tema membina sepenuhnya daripada memaksimumkan atau menggunakan persediaan terbaik, anda tidak boleh ketinggalan. Dengan permainan baru ini ditambah Arcane membina di Elden Ring 1.06, anda akan mempunyai selimut untuk pilihan jarak jauh, kedua-dua senjata yang lebih perlahan dan senjata yang lebih cepat memukul, terdapat banyak fleksibiliti dan semua yang sesuai dengan tema pemburu dengan baik. – Scythe & Pulley Crossbow: Untuk binaan ini, dua senjata utama adalah Pulley Crossbow di Offhand dan Scythe di tangan utama, ini memberi anda silang jarak jauh dan pilihan jarak dekat. Anda tidak perlu menggunakan perisai kerana tidak ada perisai di Bloodborne, seperti sabit yang sesuai dengan sedikit lebih baik dan mendapat aliran tempur yang berfungsi sedikit lagi, gunakan sabit dengan abu slash hantu dan ini mencetuskan hantu yang memotong sebelum zooming diri ke hadapan untuk memotong juga, anda juga boleh melakukan serangan lain selepas ini dengan input tambahan. Abu perang ini hebat pada menutup jarak setelah anda menggunakan silang silang untuk serangan jarak jauh, jadi anda boleh mendapatkan beberapa bolt silang dan kemudian pop ini dan menutup jarak itu dan menangani kerosakan yang sangat baik terhadap musuh dengan serangan ini dan hanya dengan sabit. Secara umum, sabit melakukan kehilangan darah dan jika anda meletakkan varian ghaib di atasnya, ia tidak berskala dengan arcane jauh lebih baik daripada jika anda hanya meletakkan darah di atasnya, sabit adalah senjata pepejal dan dengan slash hantu di atasnya , Anda benar -benar boleh mendapatkan kehilangan darah ke atas sasaran dan mendapat manfaat daripada kesan itu – Bolt Bolt: Senjata seterusnya yang digunakan di sini adalah Bolred Bolt, ia kehilangan darah, anda boleh membeli ini dari saudagar yang dipenjarakan berhampiran Istana Mohgwyn, dan jika Anda pergi ke sana, dia tidak mempunyai jumlah yang tidak terhad, anda boleh menghabiskan semua anda Er runes di atasnya, anda hanya boleh menggunakan bolt biasa juga, anda tidak perlu menggunakannya, tetapi ia hanya sesuai dengan tema binaan ini. – . – Mantis Blade, senjata ini mempunyai R2 yang unik di atasnya, yang boleh membentangkan bilah, dan anda boleh mengubah bentuk senjata anda, ia sesuai dengan tema itu dan benar -benar baik untuk musuh yang lebih cepat di mana sabit terlalu lambat atau anda berada di tempat yang sangat dekat , sangat berharga bagi situasi tersebut. Oleh itu, anda boleh beralih kepada itu dan mendapatkan serangan cepat dan menjadi senjata melengkung, ia juga mempunyai animasi yang hebat untuk digunakan. Letakkan abu bilah darah perang di atasnya kerana sedikit kerosakan jangkauan yang boleh anda lakukan, varian darah dapat menambahkan kehilangan darah ke senjata.
Dari segi gear lain, gunakan topi pengembara dan kavaleri malam yang ditetapkan untuk sisa gear darah yang jenisnya pada set itu pasti memberi anda getaran pemburu, anda boleh memakai perisai apa pun yang anda suka.
Mantra Apakah mantra terbaik untuk membina arcane ini? Anda boleh menggunakan mantera binatang, kerana anda boleh mendapatkan kebanyakan mantera terbaik ini dengan 15 kepercayaan, yang pertama adalah daya hidup terbaik untuk sedikit regen HP, dan anda boleh menggunakan mantera terbaik seperti sling bestial (saku), dan Batu Gurranq untuk majlis ganjil di mana jika anda kehabisan bolt atau anda tidak mahu membuang bolt pada hanya musuh sampah. Api memberi saya kekuatan boleh digunakan jika anda memerlukan kerosakan tambahan, ia meningkatkan kerosakan fizikal.
Statistik & Atribut (Tahap 184) Jelas sekali, atribut utama adalah rumit dan sekunder adalah ketangkasan, sedikit kekuatan untuk senjata, anda boleh menjatuhkan ketahanan yang lebih tinggi daripada minda, dan 15 iman untuk mantra. – Arcane 74 – Iman 15 – Perisikan 14 – Ketangkasan: 30 – Kekuatan: 30 – Endurance 25 – Minda 25 – Vigor 40
Talismans Keberanian Lord of Blood akan meningkatkan kerosakan apabila kehilangan darah berada di sekeliling, kain swaddling yang swaddling membantu apabila anda mempunyai hits berturut -turut anda mendapatkan HP kembali dan yang sesuai dengan membina papan darah itu, tetapi ia tidak mencetuskan cukup dengan sabit, anda tidak T melakukan cukup mereka berturut -turut dengan cepat untuk mendapatkannya untuk mencetuskan seberapa kerap, jadi anda boleh menukarnya untuk cameo pengambil, apabila anda membunuh musuh yang anda dapatkan HP kembali. Kemudian Shard of Alexander meningkatkan kerosakan abu peperangan yang kami gunakan, dan akhirnya, Talisman Sting Arrow meningkatkan kerosakan bolt untuk Crossbow kami. Lord of Blood’s Godskin Goddling Swaddling Cloth Taker’s Cameo Shard of Alexander Arrow’s Sting Talisman
Bina Petua Pertempuran & Permainan
Bloodborne ini memerlukan sedikit masa untuk membiasakan diri kerana ia menggunakan senjata yang agak perlahan dengan busur silang, tetapi sebaik sahaja anda mendapat aliran, ia pasti banyak keseronokan dan anda boleh menggunakan mantera tersebut apabila anda keluar dari bolt atau Hanya dalam situasi umum di mana anda ingin membuang pasir poket pada orang, selalu ada masa yang baik untuk membuang pasir poket, itu hanya serangan yang baik yang merupakan AOE yang baik di hadapan anda menangani kerosakan yang baik, mana -mana binaan yang dapat sesuai dengan ini ia.

Langtustore.com