Reddit – menyelam apa -apa, adakah cara cepat untuk mendapatkan item dan titisan kes di CS: Pergi?

Adakah cara cepat untuk mendapatkan item dan penurunan kes di CS: Pergi

Komen ini dipadamkan 3 tahun yang lalu.

CS: GO Case Drops dijelaskan

Saya ingin menjelaskan bagaimana penurunan kes di CS: Pergi kerana banyak orang nampaknya tidak memahami bagaimana mereka bekerja dan juga terdapat banyak maklumat yang salah mengenai topik ini dan banyak pemain baru yang menyertai.

Saya telah menjejaki penurunan kes sejak Disember 2019 pada dua akaun CS yang berbeza: Go dalam kompetitif dan kasual, akaun telah berada di barisan yang berbeza.

Akaun 1: Emas-mg

Akaun 2: Perak-emas

Titisan kes berlaku sekali seminggu dan menetapkan semula setiap minggu, tepat seminggu atau 7 hari sejak anda terakhir menerima anda drop e.g. Sekiranya anda menerima kejatuhan kes pada 22/06/2023 pada pukul 17:00 petang, anda tidak akan dapat menerima penurunan kes lain dan kemajuan anda untuk menerima penurunan kes tidak akan dikesan sehingga 29/06/2023 17:00 PM.

Titisan kes juga diberi ganjaran selepas 3-4 jam permainan, yang kira-kira sama dengan 4-5 perlawanan panjang kompetitif dan tidak ada kaitan dengan pangkat, tahap perkhidmatan, prestasi dalam permainan atau mod permainan, walaupun anda memerlukan akaun utama untuk diperuntukkan untuk mendapatkan penurunan kes.

Titisan kes juga membawa, bermakna jika anda bermain selama 2 jam dan tidak menerima penurunan kes apabila diperolehi, anda hanya perlu bermain 1-2 jam lagi pada hari berikutnya untuk menerima penurunan kes.

Walau bagaimanapun ada masalah dengan penurunan kes, di mana jika anda membeli atau menerima kes dalam perdagangan pada hari anda akan menjatuhkan satu permainan akan menandakan akaun anda sebagai menggugurkan kes pada masa anda menerima perdagangan atau membeli kes bermaksud anda tidak akan menjatuhkan kes lain sehingga minggu depan.

.) untuk kes itu jatuh jika ada yang berminat.

Adakah cara cepat untuk mendapatkan item dan penurunan kes di CS: Pergi?

Buat masa ini, titisan begitu sedikit dan jauh di antara, sekurang -kurangnya dalam kes saya, begitu juga dengan cara untuk mendapatkan titisan dengan cepat di CS: pergi?

Komen telah runtuh.

Selain membuat pelbagai akaun? Tidak.

Terdapat 2 titisan kes dan titisan 2 pistol setiap minggu. .

Komen telah runtuh.

?

Komen telah runtuh.

Komen telah runtuh.

Komen telah runtuh.

Tidakkah semua orang mempunyai tetapan semula drop sendiri – saya tahu saya membaca tentang itu.

Komen telah runtuh.

Peluang drop di CS: GO ditentukan oleh berapa banyak ayam yang anda bunuh dalam permainan. Jadi, Jawapan Pendek: Genosid Ayam.

Komen telah runtuh.

Anda hanya perlu bermain dan melihat apa yang anda dapat. Semalam adalah hari yang baik untuk titisan. Mari lihat apa yang saya dapat hari ini.

Komen telah runtuh.

Anda boleh mendapat titisan dalam kematian jika saya ingat dengan betul.

Komen telah runtuh.

. Deathmatch, perlumbaan senjata, kompetitif. Mod tidak penting.

Komen telah runtuh.

Entah bagaimana, saya telah membaca di mana anda mempunyai lebih banyak peluang untuk mendapat titisan dalam kompetitif. Tetapi ia berkaitan dengan hakikat bahawa semakin banyak anda tinggal di pelayan yang sama, semakin tinggi peluang untuk menjatuhkan.

Komen telah runtuh.

Saya dengar mereka tepat pada masanya – seperti anda boleh mendapatkan satu item selepas satu jam bermain. Dan melihat bagaimana pertandingan kompetitif mengambil masa kira -kira sejam.

Komen telah runtuh.

Tidak. . Anda hanya perlu terus bermain. .

Saya telah berminggu -minggu di mana saya akan mendapat semua titisan saya dalam satu malam dan minggu lain di mana saya tidak mendapat apa -apa sehingga satu atau dua hari sebelum tetapan semula drop. Ia tidak dapat diramalkan.

Komen telah runtuh.

Komen ini dipadamkan 3 tahun yang lalu.

.

Memaparkan 1 ke 6 dari 6 hasilnya

?

14,093 Komen – Posting terakhir 1 jam yang lalu oleh Inspec

.

[Humble Steam] Super Monkey Ball Banana Blitz H.

[Lootboy] Kod untuk syiling/berlian —–> .

46,162 Komen – Posting terakhir 5 jam yang lalu oleh JMM72

[Amazon Prime Gaming] [03-14-2023 dikemas kini] Curre.

[Humble Bundle] November 2022 Pilihan Rendah (#3.

377 Komen – Posting terakhir 6 jam yang lalu oleh Nirdews

Benang drop yatim piatu

24,478 Komen – Posting terakhir 12 minit yang lalu oleh 740kt

Keretapi Perayaan Oktober Perisian Valkeala. [L.

2 Komen – Posting terakhir 13 minit yang lalu oleh Damianea103

Adakah anda suka, cuba premium youtube

Pelepasan permainan yang akan datang minggu depan

49 Komen – Catatan Terakhir 41 minit yang lalu oleh Tucs

Tebak Permainan 3: Screenshot Boogaloo

Pengambilan Whitelist dengan Twist

966 Komen – Posting terakhir 58 minit yang lalu oleh Laughinglion

Bagaimana CS Mingguan: Sistem Drop Go Works

Jika anda telah bermain CS: Pergi untuk seketika, kemungkinan anda telah menerima beberapa “titisan” pada akhir perlawanan anda sepanjang pengalaman permainan anda. Titisan ini boleh berkisar dari mana -mana di antara kes, grafiti dan kulit. Walaupun titisan di CS: Go pada umumnya murah, laporan orang yang menerima titisan bernilai beratus -ratus dolar juga tidak biasa.

Jadi bagaimana sistem cs: go drop berfungsi, dan bagaimanakah algoritma memutuskan sama ada anda akan menerima kes, grafiti atau kulit? Mari kita lihat butiran di sebalik sistem CS: Go drop misterius dan pelajari bagaimana ia berfungsi.

Pelbagai jenis titisan di CS: Pergi

Seperti yang dinyatakan sebelum ini, anda hanya akan mendapat kulit, kes atau grafiti melalui titisan dalam permainan semasa bermain CS: Pergi. Walau bagaimanapun, mekanik menerima titisan ini berbeza.

Semua titisan yang disebutkan di atas hanya boleh diterima dengan bermain permainan di pelayan rasmi dan meratakan profil CS anda: tetapi anda hanya boleh mendapatkan satu kes seminggu.

Bertentangan dengan kepercayaan popular, kulit dan kes jatuh di CS: GO tidak sewenang -wenangnya. Malah, hanya ada satu set kulit dan kes yang boleh dijatuhkan di CS: Pergi. Ini diputuskan oleh “kolam drop aktif”, yang sentiasa berubah kerana kes -kes baru diperkenalkan kepada permainan oleh Valve.

Adakah anda layak menerima CS: GO DROPS?

Hanya akaun Perdana yang layak mendapatkan kes, kulit, dan jatuh di CS: Pergi.

Sebelum ini, setiap pemain yang telah membeli CS: Go akan dapat jatuh dalam permainan. Walau bagaimanapun, sejak Kemas Kini Zon Bahaya pada Disember 2018, CS: Pergi Percuma untuk semua untuk semua orang, yang mana, titisan dibuat eksklusif kepada ahli dengan status Perdana.

Jika anda seorang CS: GO PLAYER yang telah membeli Upgrade Perdana dari Steam Store, anda layak mendapat titisan mingguan di CS: GO. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai status utama dengan menyemak catatan blog rasmi Steam.

Graffiti jatuh

Umumnya, anda ingin mengelakkan titisan grafiti kerana ini adalah yang paling berharga dari sekumpulan. Kebanyakan grafiti jatuh yang akan anda dapatkan di CS: GO akan menjadi kira -kira $ 0.03 harga dan tidak akan melebihi $ 0.10. Anda boleh mendapatkan titisan grafiti ini dengan meratakan CS anda: GO Profil.

Titisan kulit

Sama dengan titisan grafiti, pelbagai kulit boleh jatuh di CS: Pergi semasa anda meningkatkan profil anda. Sama ada anda menerima kulit atau grafiti sebagai titisan selepas meratakan sepenuhnya secara rawak, tetapi anda harus menjaga jari anda melintasi kulit kerana ini berpotensi menjadi lebih berharga daripada rakan grafiti mereka.

Kulit yang boleh jatuh di CS: Pergi bergantung pada kolam drop aktif yang ditetapkan oleh Valve. Pada masa ini, anda boleh menerima kulit dari koleksi berikut untuk meratakan CS anda: GO Profil:

 • Koleksi Inferno 2018
 • Koleksi Nuke 2018
 • Koleksi Habuk 2
 • Koleksi kereta api
 • Koleksi Safehouse
 • Koleksi Tasik
 • Koleksi Itali
 • Koleksi Bank

Walaupun anda tidak akan mendapat naga naga melalui titisan kulit ini, sebuah kilang baru SG 553 Integrale Drop dengan mudah akan menjaringkan anda kira -kira $ 100, yang merupakan jumlah maksimum yang anda boleh dapatkan dari titisan. Umumnya, anda akan menerima kulit yang berharga di mana -mana di antara $ 0.03 hingga $ 1.00, dengan pengecualian sekali -sekala.

SG 553 | Integrale (kilang baru)

SG 553 | Integrale (kilang baru)

Jatuh kes

Titisan kes adalah di mana anda akan mencari untuk membuat wang yang paling banyak semasa bermain CS: Pergi. Kes -kes ini dijatuhkan pada akhir CS: Perlawanan Pergi pada tahap pertama pemain pada minggu ini.

. Walau bagaimanapun, sistem ini mempunyai kelemahannya kerana pemain tidak dapat memperoleh penurunan kes melalui meratakan akaun mereka. Akibatnya, ramai pemain menggunakan taktik AFK dalam permainan Deathmatch untuk menjamin kes mingguan mereka. .

Kemas kini Jun 2023 mengubah cara kes -kes yang dijatuhkan di CS: Pergi. .

Selain titisan kes mingguan, pemain juga boleh mendapatkan titisan tambahan seperti kulit dan grafit apabila mereka menaikkan akaun mereka.

Sekarang bahawa anda terkini dengan sistem drop baru di CS: Pergi, mari kita lihat semua jenis tetes di CS: Pergi dan bagaimana untuk mendapatkannya.

Kolam drop aktif

 • Kes Revolusi
 • Kes mundur
 • Kes impian & mimpi buruk
 • Kes Snakebite

Selain dari kolam drop kes aktif, terdapat juga peluang untuk pemain utama menerima “kes yang jarang berlaku”. .

Berikut adalah senarai kes yang jarang berlaku di kolam drop semasa CS: Pergi.

Kes -kes yang jarang berlaku

 • Kes CS20
 • Kes klac
 • Kes Prisma
 • Kes Zon Bahaya
 • Kes Horizon
 • Operasi Hydra Case
 • Kes spektrum
 • Kes sarung tangan
 • Gamma 2 kes
 • Kes Gamma
 • Kes Chroma 3
 • Kes Operasi Wildfire
 • Kes Shadow
 • Kes Falchion
 • Kes Chroma
 • Operasi Senjata Senjata Vanguard
 • Kes Breakout Operation Case
 • Kes senjata Huntsman
 • Operasi Senjata Senjata Phoenix
 • CS: Pergi Senjata Kes 3
 • Kes Senjata Serangan Musim Sejuk
 • CS: Pergi Senjata Kes 2
 • CS: Pergi Senjata Kes

Ini semua titisan yang anda boleh terima sekarang semasa bermain CS: Pergi. Terdapat juga beberapa kes yang tidak dapat jatuh lagi dan hanya boleh diperolehi melalui perdagangan, pasaran komuniti stim, atau dari pasar pihak ketiga. Ini dipanggil “kes yang dihentikan”. Berikut adalah senarai kes yang dihentikan di CS: Pergi.

Kes -kes yang dihentikan

 • Operasi Riptide Case
 • Operasi kes rosak fang
 • Kes Web Shattered
 • Esports 2014 Summer Case
 • Esports 2013 Winter Case
 • Esports 2013 Case

Kes operasi berfungsi dengan cara yang berbeza daripada yang biasa diturunkan. Contohnya, CS Last: Go Operasi, bernama Riptide, membolehkan pemain membeli kes secara langsung sebagai pertukaran “bintang” yang mereka dapat dengan hanya menyelesaikan pelbagai misi operasi. Dengan mengandaikan bahawa pemain bertukar semua 100 bintang dalam kes, mereka akan menerima 50 kes Operasi Riptide, yang kini diterjemahkan kepada kira -kira $ 41, lebih banyak daripada pelaburan awal $ 15 pada operasi Riptide lulus sendiri.

Kesimpulan: Cara Menggunakan CS: GO DROPS dengan berkesan

Sekarang anda tahu segala -galanya mengenai titisan di CS: Pergi dan bagaimana sistem drop berfungsi, semua yang tersisa untuk anda lakukan adalah menggunakan sistem dengan berkesan untuk memaksimumkan keuntungan anda. Anda sentiasa boleh membuat formula anda sendiri untuk mendapatkan pendapatan yang baik semasa bermain CS: Pergi, tetapi cara yang dicuba dan diuji untuk mendapatkan wang mudah adalah melalui bermain permainan sebaik sahaja kes baru jatuh. Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk mendapatkan kes baru sebagai penurunan, anda boleh menjualnya dengan cepat di pasaran stim untuk jumlah yang baik. Jika tidak, anda juga boleh meletakkan pertaruhan anda apabila menerima penurunan kulit yang kadang -kadang mahal dari kolam drop aktif. Operasi pembelian berlalu secara teratur kerana mereka melepaskan dan melengkapkan misi juga merupakan cara yang baik untuk membuat keuntungan dari CS: pergi.