Rainbow Six Siege’s Year Rancangan 2 membuktikan ada lebih banyak lagi untuk Ubisoft daripada sekuel tahunan | PCGamesn, Rainbow Six Siege Year 2 Roadmap Terungkap, termasuk pengendali dari empat negara baru | VG247

Rainbow Six Siege Year 2 Roadmap Terungkap, termasuk pengendali dari empat negara baru

Dengan kiraan pemain yang 10 juta kuat dan tanpa tanda -tanda mengecut, nampaknya Rainbow Six ada di sini untuk tinggal. Bukan itu sahaja, tetapi jika untuk multiplayer Honor adalah apa -apa untuk menilai, ia kelihatan seperti pengepungan telah menjadi pengaruh untuk bab baru dalam sejarah Ubisoft.

Pelan Rainbow Six Siege’s Tahun 2 membuktikan ada lebih banyak lagi untuk Ubisoft daripada sekuel tahunan

Pelangi enam pengepungan tahun 2

Adakah anda tahu bahawa Rainbow Six Siege mempunyai 10 juta pemain? Untuk permainan yang sering terasa seperti di bawah radar banyak pemain, pengepungan telah diam -diam dan secara konsisten berkembang selama setahun penuh. Dan usaha Ubisoft membayar. Mereka 10 juta pemain tidak muncul untuk itu; Pengepungan adalah salah satu permainan berbilang pemain terbaik yang pernah dibuat, dan ia akan menjadi lebih baik pada tahun kedua.

Berkaitan: Lihat Rundown kami The Best Rainbow Six Siege Operators.

Sepanjang 12 bulan pengepungan akan diperluaskan dan bertambah baik dengan:

 • Lapan pengendali baru berasal dari Sepanyol, Hong Kong, Poland, dan Korea Selatan
 • Empat peta baru untuk setiap negara pengendali baru
 • Penambahbaikan kepada ‘Kesihatan’ permainan, dengan pembuatan jodoh yang lebih baik dan memukul pengesanan
 • Pek Loot memberi kosmetik
 • Pelayan ujian teknikal, sama dengan PTR di bahagian dan overwatch
 • Penambahbaikan selanjutnya pengendali sedia ada

Itulah sejumlah besar perkara baru yang akan kita lihat sepanjang tahun dua pengepungan. Seperti tahun pertama, ini akan disampaikan secara beransur -ansur sepanjang empat musim, masing -masing diketuai oleh pek pengembangan DLC. Yang pertama adalah Shell Velvet, yang telah kami menghabiskan beberapa masa yang luas dengan, dan ia menggunakan dua pengendali luar biasa di Jackal dan Mira.

Pengepungan adalah segalanya (yang bermaksud tidak ada mod permainan baru)

Pelangi enam pengepungan tahun 2

Walaupun terdapat banyak perkara yang menarik untuk diingini pada tahun dua pengepungan, pemain harus mengharapkan pengalaman keseluruhan untuk tetap sama. Ubisoft tidak berminat untuk menambah mod permainan baru ke Rainbow Six, walaupun pesaingnya mempunyai pelbagai jenis perlawanan yang bervariasi.

Bercakap semasa persembahan di ibu pejabat Ubisoft Montreal, pengarah kreatif Xavier Marquis menjelaskan: “Peta itu boleh berbeza, pengendali boleh berbeza, tetapi kita memerlukan sesuatu yang statik untuk mengekalkan hubungan antara semua pemain dan itu pengepungan. Pengepungan adalah pusat segalanya.”

Menginap dengan serangan yang sama dan mempertahankan permainan tidak bermakna pengepungan akan menjadi basi, walaupun. Memang, Ubisoft merasakan bahawa tahun kedua ini akan menjadi tempoh ketika Rainbow mencecah masa yang besar. “Kami sangat percaya bahawa tahun kedua akan menjadi pelangi enam tahun,” jelas pengarah jenama Alexandre Remy. “Semua isyarat mini ini akan datang bersama dan saya percaya akan ada kesan bola salji.”

Pelayan khusus untuk segalanya

Remy merasakan bahawa pengepungan dapat mencapai jisim pemain kritikal dengan memberi tumpuan kepada kesihatan permainan. Pada masa ini permainan menggunakan sistem peer-to-peer untuk melayani sistem sekunder seperti sembang suara, dan tahun ini kita akan melihat mereka yang beralih ke teknologi peer-to-server teras. Ini akan membawa kepada peningkatan kestabilan dan sambungan yang jauh lebih dipercayai untuk setiap pemain.

Walaupun Ubisoft tidak dapat mengatakan tentang bagaimana mereka merancang untuk memperbaikinya, memukul pendaftaran akan menjadi tumpuan besar pada tahun 2017. Walaupun menghabiskan masa mengusahakannya pada tahun 2016, studio itu jelas merasakan ia belum memenuhi jangkaan penonton. Sekiranya mereka berjaya, pemain akan mengalami kurang ketinggalan antara menembak dan memukul sasaran; masalah yang membawa kepada musuh yang membunuh anda sebelum anda melihatnya.

Pengendali baru yang mentakrifkan meta

Perubahan kesihatan semuanya baik dan baik, tetapi mereka bukan perkara yang membuat pemain teruja. Syukur.

“Kami tahu ketika kami melancarkan permainan bahawa kami mempunyai kanvas pengendali yang jelas tidak diisi,” kata Remy. “Dan semakin kita menambah pengendali, lebih banyak kanvas mula mengisi secara keseluruhan.”

Dia menyatakan bahawa kepingan teka -teki baru akan menyelesaikan masalah yang ada, seperti ketika Hibana diperkenalkan untuk menghentikan thermite sebagai satu -satunya watak pelanggaran yang diperkuatkan. “Secara keseluruhan, dengan meningkatkan bilangan pengendali, kami meningkatkan bilangan pilihan,” jelasnya. “Sebilangan daripada mereka akan direka untuk menawarkan pilihan seperti Thermite dan Hibana, ada yang menawarkan kaunter yang lebih baik kepada pengendali yang merupakan pilihan automatik. Membina meta adalah permainan keseluruhan.”

Gadget Mirror Crazy Black Mira terasa jauh di luar bidang kemahiran yang kami jangkakan dari Rainbow Six, dan nampaknya kami akan melihat lebih banyak kebolehan inventif ketika tahun berlalu. “[Pengarah Kreatif] Xavier Marquis suka menolak perkara di luar jangkaan,” ketawa Remy. “Saya tahu dia sudah mempunyai idea gila untuk pengendali baru yang berada di luar apa yang anda harapkan. Terdapat banyak yang hebat yang kami ada prototaip.”

Satu pengendali sedemikian, malangnya kita tidak akan pernah melihat benar -benar menghancurkan peraturan. “Terdapat pengendali yang boleh digunakan dalam serangan dan pertahanan,” kata Remy. “Ia akan melintang antara kedua -dua. Tetapi ia menimbulkan kekeliruan dalam fasa memilih. Oleh itu, jika dia dipilih oleh satu pihak, dia menjadi tidak tersedia kepada yang lain? Terdapat banyak sakit kepala dan soalan.

“Tetapi lembaga idea untuk pengendali sangat besar, dan kami jauh dari akhirnya,” kata Remy. “Ini adalah jenis sempadan pasukan reka bentuk yang cuba mendorong.”

Kegemaran Lama Buffed, Nerfed, dan Reborn

Pelangi enam pengepungan IQ

Sekiranya pengendali kegemaran anda terletak di dalam kolam pelancaran asal, masih ada alasan untuk teruja. Ubisoft merancang untuk mengkaji semula watak yang ada dan memperbaiki mereka. “Akan ada peningkatan besar kepada model, untuk mengubah alat, atau mengubah aspek reka bentuk yang mendalam, bergantung kepada pengendali,” kata Remy. Berdasarkan kes demi kes, kita dapat melihat apa-apa dari pengubahsuaian visual yang mudah kepada pembaikan lengkap pengendali dan kemahiran mereka.

Remy menunjuk pada pertahanan LMG Siege sebagai contoh tentang apa yang dapat kita lihat pada tahun kedua. “Beberapa pengendali akan memerlukan nerf atau buff yang jauh lebih besar. Tachanka saya rasa adalah contoh yang baik. Model alat 3Dnya telah dikerjakan semula, ia memerlukan banyak masa dan berfikir untuk ditubuhkan. Saya rasa dia berada di tempat yang jauh lebih baik, walaupun dia masih belum berada di tempat terbaik.”Nampaknya dijamin bahawa Ubi akan berusaha menjadikan Tachanka menjadi lebih baik pada akhir tahun.

Walaupun pengendali kegemaran anda berada di tempat yang hebat secara mekanikal, anda masih dapat melakukan lebih banyak penyesuaian dengan mereka terima kasih kepada pek rampasan baru. Oleh kerana diperkenalkan sekitar musim kedua 2017, mereka jelas dipengaruhi oleh sistem kotak rampasan Overwatch. Walaupun butiran tidak konkrit, mereka akan dibuka selepas bermain untuk masa tertentu dan mengandungi barangan kosmetik rawak dari kedai microtransaction. Bagi sesiapa yang tidak mahu menghabiskan wang sebenar atau terkenal dalam permainan kosmetik, pek rampasan ini akan membantu membina koleksi kulit.

Rainbow Six Siege Tahun 2 Kulit Senjata

Tidak biasa untuk melihat permainan ubisoft roll ke dalam kemas kini tahun kedua. Datang dari penerbit seolah -olah didedikasikan untuk permainan kotak pasir tahunan, anda akan diampuni kerana berfikir bahawa Rainbow Six akan mempunyai beberapa bulan DLC sebelum ditinggalkan ke padang gurun. Syukurlah itu tidak semestinya berlaku; Siege ingin mempunyai ciri yang lebih kuat yang ditetapkan menjelang akhir tahun dua, dan studio Montreal berhasrat untuk hidupnya terus lama selepas itu.

“Saya fikir [ketika kami menjalin pengepungan] kami berada pada masa yang baik ketika Ubisoft lebih cenderung untuk memikirkan dan membincangkan permainan sebagai perkhidmatan,” kata Remy. “Pada musim pertama dan kedua ada saat di mana kita menyedari bahawa ia berfungsi, dan ia membolehkan kita mengumpulkan pelan hala tuju yang jauh lebih lama daripada yang kita lakukan sebaliknya.”

Dengan kiraan pemain yang 10 juta kuat dan tanpa tanda -tanda mengecut, nampaknya Rainbow Six ada di sini untuk tinggal. Bukan itu sahaja, tetapi jika untuk multiplayer Honor adalah apa -apa untuk menilai, ia kelihatan seperti pengepungan telah menjadi pengaruh untuk bab baru dalam sejarah Ubisoft.

Matt Purslow Salah satu suara pengasas PCGamesn, keghairahan Matt untuk miniatur, permainan perang, dan mechs adalah sebahagian daripada kain tapak sebagai skema warna yang diilhamkan oleh separuh hayat. Anda kini boleh menemuinya menulis mengenai berita dan hiburan di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Rainbow Six Siege Year 2 Roadmap Terungkap, termasuk pengendali dari empat negara baru

Kami sekarang tahu lebih banyak mengenai musim kandungan yang akan datang untuk Rainbow Six Siege.

Rainbow_six_siege_year_2_roadmap_1

Butiran mengenai kejatuhan pertama musim ini akan diturunkan semasa Rainbow Six Invitational, yang berlangsung 3-5 Februari.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Blockbuster Ikut
 • Co-op Ikut
 • ESRB matang 17+ Ikuti
 • Multiplayer Ikuti
 • Berita Ikuti
 • PC Ikut
 • PEGI 18 Ikuti
 • PS4 Ikuti
 • Rainbow Six Ikut
 • Rainbow Six Siege Ikut
 • Penembak Ikut
 • Single-player Ikuti
 • Ubisoft Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Sherif adalah orang penembak dan jiwa yang soferif adalah VG247. Sama ada berita, ulasan, atau op-eds-Sherif sentiasa bersemangat untuk memberitahu anda mengenai permainan video. Sherif berpusat di Mesir, fakta dia bekerja dengan gigih untuk berubah, jika hanya mempunyai lebih banyak peluang untuk mendaki.

Pekerjaan permainan video terkini di GamesIntraStry.biz

Logo VG247

Beli baju kaos kami, ya

Mereka jauh lebih bergaya daripada laman web permainan video purata anda.

VG247 Merch

VG247 dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.

Rainbow Six Siege Year 8 Roadmap Terungkap, Kandungan Y8S2, Y8S3 & Lebih Ditulis

Rainbow Six Siege Anti-Cheat Update

Walaupun Ubisoft telah memberikan penampilan maklumat mengenai apa yang boleh diharapkan oleh pemain Rainbow Six Siege yang boleh diharapkan dari kandungan Y8S1 yang akan datang, mereka tidak berhenti di sana, seperti hari ini, Ubisoft juga telah mendedahkan Rainbow Siage Year 8 Roadmap!

Selain daripada pengendali baru Brava masuk dalam Y8S1, kita sudah tahu bahawa ciri anti-panik baru akan datang ke konsol dalam Y8S1.2. Walau bagaimanapun, di luar itu, Ubisoft juga telah berkongsi apa yang akan datang sepanjang tahun, dan itu termasuk kerja semula peta baru, ciri-ciri baru dan banyak lagi.

Rainbow Six Siege Year 8 Roadmap:

Tahun 8 Musim 2:

 • Akan memperkenalkan pengendali Sweden baru
 • Konsulat semula peta
 • Pelancaran Senarai Main Arked Tetap
 • Pelbagai menembak akan mendapat kemas kini untuk menambah mod sasaran baru untuk membantu pemain

Tahun 8 Musim 3:

 • Pengendali Korea Selatan
 • Kerja perlawanan cepat

Beyond:

 • Pengendali terakhir 2023 akan dari Portugal
 • Peta baru yang akan diperkenalkan
 • Defender AI Ciri-ciri on-boarding: Akan menawarkan cara baru bagi pemain untuk mengamalkan pengendali, strategi ujian, dll.

Maklumat lanjut mengenai masa depan permainan tahun ini boleh dibaca di bawah dengan maklumat yang disediakan oleh Ubisoft.

Perlindungan pemain

 • Selain daripada ciri anti-pacuan “mousetrap”, Ubisoft juga akan mempunyai yang berikut disediakan pada tahun ini:
 • Sistem pujian pemain: Ini akan memperkenalkan sistem penghargaan yang membolehkan pemain menilai pemain lain mengenai pengalaman yang mereka mainkan bersama. Ubisoft mengatakan sistem ini akan dipantau untuk memastikan ia adil kepada semua orang.
 • Keperluan baru untuk dimainkan: Ubisoft bertujuan untuk mengurangkan akaun yang tidak mencukupi semasa pengalaman bermain gamer dan juga untuk memerangi smurfing.
 • Mod Privasi Pelancaran ke Konsol: Tersedia untuk PC tahun lepas untuk melindungi pencipta, ciri ini akan menuju ke konsol pemain.
 • Penalti reputasi: Lebih banyak ukuran anti-toksis yang ditetapkan untuk diperkenalkan. Semasa aktif, mutes penalti ini mengulangi pesalah secara lalai untuk mengelakkan kandungan kebencian dan mengganggu dalam sembang suara.

Konsol dan Penambahbaikan Keselesaan Pemain

 • Fleksibiliti susun atur pengawal dan pengawal pengawal akan tiba di Y8S1.
 • Perlawanan cepat: Kemas kini yang luas untuk menjadikannya menonjol sebanyak ranking dan tidak tercabang. Ini harus mengurangkan jumlah downtime, jadi pemain dapat masuk ke dalam permainan lebih cepat.
 • “Penyegaran” akan datang ke Main Seksyen UI menu: Tiga kategori yang bersaing, permainan cepat dan latihan akan mengandungi senarai main sedia ada dan baru. Terdapat juga corak dinamik untuk setiap kategori di bawah jubin, yang membolehkan pemain mengakses senarai main terakhir mereka yang terakhir di dalam kategori tersebut. Untuk senarai main yang mempunyai mod permainan yang berbeza, butang tetapan akan membolehkan pemain memilih mod permainan secara langsung dan bukannya perlu melalui butang Tetapan Global. Sepanjang tahun 8, penambahbaikan selanjutnya untuk meningkatkan keselesaan pemain akan terus ditambah dalam permainan.

Mengimbangi dan mengemas kini senarai main

 • Ubisoft telah mengumumkan bahawa pasukan dev akan terus mengolah semula beberapa pengendali tahun ini termasuk: sifar, fros dan banyak lagi.
 • Tambah nilai immersive (terperinci bersama maklumat lanjut di sini)
 • Penyekat pemerhatian yang membolehkan pembela mengawal apa yang diberikan Intel kepada penyerang.
 • Rework penuh pengendali perisai untuk meningkatkan pengalaman pemain semasa memainkannya.

Ciri-ciri on-boarding dan amalan

 • Musim 1 akan menambah Cabaran Pemula: Ini adalah alat perkembangan baru yang membolehkan pemain baru belajar bagaimana bermain dan membuka kunci pengendali baru ketika mereka bermain.
 • Musim 2 akan menambah lorong yang bertujuan dalam julat penangkapan: Ini akan membolehkan pemain menyesuaikan kemahiran, pergerakan, kuantiti sasaran dan penyesuaian lain termasuk teknik canggih (seperti headshots sahaja).

Jangan lupa, ada pengendali baru yang masuk, peta baru, peta semula dan barangan lain dalam perjalanan tahun ini. Nampaknya pemain pengepungan R6 mempunyai banyak untuk menantikan permainan ini 2023.