Pra-patah pukulan mula tiba minggu 25 Oktober, WOW Waktu Pelepasan Pra-Patch Dragonflight: Bilakah kemas kini akan dimainkan?

WOW WOW Pra-Patch Time Time: Bilakah kemas kini akan dimainkan

Activision Blizzard kini sedang disiasat berikutan tuduhan gangguan, diskriminasi, dan memupuk persekitaran kerja yang bermusuhan. di sini.

Pra-poket cepat mula tiba minggu 25 Oktober

Pengumuman akhir yang akan datang Shadowlands Musim 4 membuat kami cukup yakin bahawa Captair pra-patch (aka patch 10.0) akan tiba serentak 25 Oktober, Dan hari ini perkataan rasmi diterbitkan mengesahkan ketibaannya minggu depan dengan tetapan semula mingguan. Walau bagaimanapun, terdapat sedikit curveball dalam pengumuman itu, kerana ia telah diturunkan sebenarnya akan ada dua pra-patches, dengan yang kedua tiba minggu 15 November. Terdapat banyak yang datang dengan patch 10.0 Jadi akhirnya mempunyai tarikh ketibaan yang diharapkan adalah baik, walaupun tidak semuanya tersedia hari pertama.

Pada 28 November, minggu 25 Oktober untuk Pra-Patch memberi kita bulan yang kukuh untuk mula bereksperimen dengan beberapa ciri baru pengembangan yang akan datang. Pokok bakat yang telah dirombak sepenuhnya dan antara muka pengguna yang disesuaikan akan dilaksanakan dengan serta -merta, kerana akan dapat melancarkan mage, imam, atau penyangak dari mana -mana bangsa. Acara Pra-Patch dan Dungeon Uldaman Baru tidak akan tersedia sehingga pra-patah kedua pada 15 November, dan mereka yang telah dibeli sebelum ini Captair .

Walaupun musim, portal, dan tajuk yang berkaitan dengan musim tidak dapat diperoleh lagi sebagai pra-patch, aktiviti yang terhad masa akan kekal sehingga pembebasan Captair. Zerethsteed yang dikebumikan masih boleh didapati sehingga 28 November, seperti Jellycat – dan gunung itu mungkin menjadi lebih mudah untuk mendapatkan kerana ketiga -tiga serbuan itu harus tersedia dalam mod yang ditakdirkan pada masa itu. Di samping itu, Winds of Wisdom XP Buff dijangka bertahan sehingga, “Peningkatan Dracthyr baru menjadi dimainkan,” jadi akan ada beberapa minggu tambahan untuk memanfaatkannya Pengalaman penuh Buff sehingga 15 November. The Back dari Beyond Feat of Strength dan Ganjaran Tajuk Veilstridernya juga tidak akan berlepas sehingga pengembangan baru, tetapi anda akan mahu meneruskannya kerana terdapat masa yang penting yang terlibat.

Asalnya diterbitkan 11 Oktober 2022. Dikemas kini 18 Oktober 2022.

WOW WOW Pra-Patch Time Time: Bilakah kemas kini akan dimainkan?

.

Oleh Aaron Greenbaum | 24 Oktober 2022 |

  • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
  • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Activision Blizzard kini sedang disiasat berikutan tuduhan gangguan, diskriminasi, dan memupuk persekitaran kerja yang bermusuhan. di sini.

World of Warcraft . . Pada masa ini, permainan ini mempunyai lapan ekspansi yang penuh dengan kelas, kaum, dan kandungan baru (kualiti yang berbeza -beza), dan jumlah itu akan melonjak ke sembilan lebih cepat daripada yang anda fikirkan.

Awal tahun ini, Blizzard mengumumkan World of Warcraft: Dragonflight. . Captair, .

Wow: Tarikh Siaran Pra-Patch (Bahagian 1) Dragonflight (Bahagian 1) dan masa

World of Warcraft: Dragonflight, . Ia membayar untuk disediakan, terutamanya jika anda jenis pemain yang menuduh serbuan secepat mungkin.

Iklan – Kandungan terus di bawah

Pada 25 Oktober, pemain boleh memuat turun CaptairKemas kini pra-pengembangan pertama. .

Kemas kini patch pra-patch pertama ini akan memberi tumpuan kepada kelas. . Selain itu, sistem baru akan membolehkan pemain menukar bakat pada bila -bila masa yang mereka mahukan (selagi mereka tidak berada di tengah -tengah pertarungan). Juga, yang . Adakah masuk akal bahawa tauren gergasi akan segera tersembunyi dengan berkesan sebagai gnome kecil? Yang peduli. !

Walaupun kelas berada di barisan hadapan dalam pusingan pertama kandungan pra-patch ini, kemas kini awal ini juga menambah banyak pencapaian baru, penambahbaikan kualiti hidup, dan keupayaan yang lama ditunggu-tunggu untuk mengubah WowUI tanpa mod. .

Seperti dengan Perang Salib yang terbakar, Cataclysm, Mists of Pandaria, Pertempuran untuk Azeroth Sebelum itu, titik jualan utama Captair adalah perlumbaan barunya. . Sebenarnya, anda akan dapat bermain sebagai perlumbaan dan kelas baru yang datang bersama mereka, Evoker, sebelum ini Captair dikeluarkan secara rasmi.

Kandungan pra-patah kedua dan terakhir akan mendarat pada 15 November (berikutan kemas kini pagi/petang yang biasa) dan memberi kebenaran kepada pemain untuk membuat penyokong Dracthyr dan meneroka zon permulaan mereka yang dilarang. Captair boleh memanfaatkan permulaan kepala itu, walaupun. Selain itu, menurut laman web seperti WoW Head, pemain hanya boleh membuat Dracthyr jika mereka sudah mempunyai tahap 60 watak, dan walaupun itu, akan ada satu dracthyr per pemain/sekatan pelayan. Keterbatasan itu sama dengan yang mempengaruhi kelas pemburu setan yang dibebaskan sejurus sebelum permulaan Legion .

Walaupun Dracthyr berada di tengah-tengah pra-patah kedua ini, kemas kini itu sekali lagi akan termasuk pusingan kandungan tambahan. Sebagai contoh, pemain juga akan meneroka penjara bawah tanah baru yang dikenali sebagai Uldaman: Legacy of Tyr. . World of Warcraft: Dragonflight.