Permainan video PC RPG yang akan datang |, Fantasy Obsidian RPG Avowed akan datang ke PC dan Xbox pada tahun 2024

Fantasi Obsidian RPG Avowed akan datang ke PC dan Xbox pada tahun 2024

Obsidian Entertainment akhirnya bersedia untuk menunjukkan kepada kami lebih sedikit Avowed, RPG fantasi pertama yang akan datang. Di Pameran SGF Xbox, kami dapat melihat satu pertarungan mantra ajaib, dinamik pertempuran, dan semua jenis binatang mitos yang mungkin anda hadapi. Menariknya, anda akan dapat menggunakan pedang dan senjata selain mantan ajaib. . Menurut Feargus Urquhart, Studio Head, teman pertama anda akan menjadi Kai, “Aumaua Coastal” dan nampaknya satu -satunya wajah mesra yang akan anda jumpai.

Pc RPG Permainan video

Senarai Akan datang RPG permainan video untuk Pc disusun oleh .

RPG. Kategori ini merangkumi permainan yang memberi penekanan pada sistem kemajuan untuk watak terkawal (atau sekumpulan aksara) yang digambarkan dengan banyak statistik. Mereka juga mempunyai cerita dan pencarian pelbagai plot. Terdapat RPG klasik dengan pertempuran dan peraturan berasaskan giliran yang diilhamkan oleh RPG pen-dan-kertas (E.g. Baldur’s Gate, Fallout), Tindakan RPG dengan Pertempuran Masa Nyata Dinamik (Dark Souls) dan JRPGS – tajuk yang sangat spesifik berdasarkan gaya dan budaya Jepun, terutama pada manga dan anime (Final Fantasy, Kingdom Hearts). lebih

PC (komputer peribadi) – salah satu platform rumah yang paling popular dan satu -satunya yang tidak menawarkan permainan video sebagai tujuan utamanya. PC dilahirkan pada tahun 1970 -an, tetapi mustahil untuk memberikan masa yang tepat mengenai kelahirannya atau bahkan nama penciptanya. Walau bagaimanapun, IBM adalah orang yang memberikan komputer bentuknya sekarang, menggunakan, pada awal tahun 1980 -an, idea seni bina terbuka – yang kini merupakan salah satu perbezaan yang paling penting antara komputer dan konsol.Asas PC sebagai platform permainan kini sistem pengedaran digital permainan video (stim, asal, uplay) dan permainan MMO yang kebanyakannya berfungsi dalam model F2P (percuma untuk bermain).

Fantasi Obsidian RPG ‘Avowed’ akan datang ke PC dan Xbox pada tahun 2024

Obsidian Entertainment akhirnya bersedia untuk menunjukkan kepada kami lebih sedikit Avowed, RPG fantasi pertama yang akan datang. Di Pameran SGF Xbox, kami dapat melihat satu pertarungan mantra ajaib, dinamik pertempuran, dan semua jenis binatang mitos yang mungkin anda hadapi. Menariknya, anda akan dapat menggunakan pedang dan senjata selain mantan ajaib. Seperti permainan obsidian sebelumnya, sahabat akan banyak. .

Permainan ini ditetapkan di alam semesta yang sama dengan orang ramai Rukun keabadian, Oleh itu, berharap dapat melihat lebih banyak penulisan dan bercerita. Anda akan bermain sebagai utusan Aedyr, menyiasat khabar angin dari wabak. Dari sana, seolah -olah semuanya berjalan lancar. Dengan slogan “Forge Your Destiny”, treler menunjukkan bahawa anda boleh memilih untuk menjadi lelaki yang baik atau (sangat) jahat. Nampaknya mungkin menggaru gatal gatal -gatal, sehingga Elder Scrolls 6 Akhirnya menunjukkan dirinya sendiri.

Avowed ditetapkan untuk dilancarkan pada tahun 2024.

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. Sila klik di sini dan lihat “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” menetapkan untuk melakukannya.

!