Permainan Tycoon: Main Permainan Tycoon di Littlegames secara percuma, permainan hartawan terbaik untuk bermain 2023 | Pcgamesn

Permainan hartawan terbaik untuk bermain 2023

Kampus Two Point, sekuel baru -baru ini, mengambil banyak mekanik dan humor yang sama dan membuangnya ke kampus kolej. Ia menandakan banyak kotak yang sama seperti TPH, jadi ia benar -benar satu perkara yang memilih tetapan yang anda sukai. Semak ulasan kampus dua titik kami untuk penilaian lengkap kami.

Permainan Tycoon

Mainkan permainan hartawan terbaik secara percuma. Kami telah mengumpulkan 22 permainan hartawan yang popular untuk anda bermain di permainan kecil. Mereka termasuk permainan hartawan baru dan teratas seperti Fly ini!, Menggabungkan kereta, paip ke kekayaan, hartawan hartanah dan kilang terbiar. Pilih permainan hartawan dari senarai dan anda boleh bermain dalam talian di telefon bimbit atau komputer anda secara percuma.

Soalan Lazim

Apakah permainan hartawan yang paling popular?

  1. Terbang ini!
  2. Menggabungkan kereta
  3. Taps ke kekayaan
  4. Tycoon hartanah
  5. Kilang terbiar
  6. Gabungkan semua
  7. Tycoon ladang idle
  8. Kapal terbang
  9. Pizza Clicker Tycoon
  10. Pemandu Bas Intercity 3D

  Permainan hartawan mana yang boleh dimainkan secara percuma?

  Tag popular

  Permainan Tycoon untuk PC

  Kami telah menemui 102 permainan hartawan untuk PC dalam pangkalan data kami.

  Pony kecil saya: Persahabatan adalah sihir

  Scarface: Dunia adalah milik anda

  Persaudaraan Creed Assassin

  Kapitalis Pengembaraan

  Rollercoaster Tycoon 3

  Rollercoaster Tycoon 2

  Rollercoaster Tycoon World

  Permainan hartawan terbaik untuk bermain 2023

  Permainan Tycoon terbaik berkisar dari menjaga sebuah syarikat tunggal yang bertahan untuk menguruskan seluruh empayar perdagangan, termasuk pelbagai tema dan masa yang berlainan.

  Permainan Tycoon Terbaik: El Presiden, peranan yang diasumsikan oleh pemain di Tropico, Sim Pengurusan Tycoon Republik Banana

  Diterbitkan: 4 Sep, 2023

  Apakah permainan hartawan terbaik? Sama ada anda selepas pengurusan taman klasik, atau mengambil alih perniagaan yang kompleks, bernuansa, terdapat banyak pilihan hebat untuk dipilih sekarang, merentasi pelbagai tema. Ini adalah genre klasik yang mempunyai banyak cinta sejak hari -hari awalnya, dengan sekuel dan berlimpah darah baru.

  Walaupun terdapat banyak permainan hartawan klasik yang boleh kita bicarakan – kebanyakannya adalah beberapa permainan PC terbaik yang tersedia – kami telah memutuskan untuk memberi tumpuan kepada sorotan moden, kerana ini adalah genre yang sentiasa mendapat siaran baru dan idea baru. Kami juga menyimpan definisi yang agak luas, kerana terdapat banyak permainan pengurusan yang anda tidak mungkin menganggap permainan ‘hartawan’ ketat, tetapi mempunyai tema perniagaan atau ekonomi yang kuat dengan mekanik untuk menyokong mereka.

  Dari Underworlds dan Republik Pisang ke Perdagangan Legir. Kami akan terus mengemas kini senarai ini semasa kami pergi, jadi pastikan anda menyemak semula dengan kerap.

  Berikut adalah beberapa permainan hartawan terbaik:

  Permainan Tycoon Terbaik: Sebuah roket meletup di syarikat perdagangan luar dunia

  Syarikat Perdagangan Offworld

  Ini adalah kegemaran dari senarai permainan RTS teratas kami tetapi membuat pulangan di sini kerana pada terasnya ia adalah permainan tentang mengembangkan kekuatan ekonomi anda dan menjalankan perniagaan antara bintang. . Ia juga mempunyai kempen pemain tunggal yang cukup keren, jika berbilang pemain atau kotak pasir bukan gaya anda.

  Syarikat Perdagangan Offworld mempunyai banyak DLC yang tersedia, termasuk satu yang mengubah tetapan dari Marikh ke salah satu bulan Jupiter, IO. Pemaju sejak itu telah berpindah ke permainan 4x bersejarah – lihatlah Kajian Dunia Lama kami untuk mengetahui lebih lanjut.

  Permainan Tycoon: Menjalankan Pusat Kehidupan Laut yang Berjaya di Megaqarium

  Megaqarium

  Permainan Tycoon telah meliputi taman tema dan zoo secara meluas sebelum ini, tetapi megaquarium mungkin menjadi permainan hartawan berasaskan akuarium yang pertama. Gelung permainan premis dan teras hampir tepat apa yang anda harapkan: anda bertanggungjawab untuk membangunkan akuarium kecil ke pusat kehidupan laut sepenuhnya. Walau bagaimanapun, ini menonjol sebagai permainan yang benar -benar mengambil berat tentang kehidupan akuatik, dan yang bersinar dalam setiap tangki dan panel maklumat.

  Menguruskan transformasi itu bermakna anda perlu belajar banyak mengenai ikan. Banyak. Terdapat hampir 100 spesies yang berbeza yang boleh anda miliki di akuarium anda dan mereka semua memerlukan rutin dan persekitaran penjagaan yang berbeza. Anda benar -benar perlu menyusun strategi sebaik sahaja anda mempunyai akuarium yang besar dan sibuk, jadi jangan mengharapkan satu ini dalam senarai permainan santai terbaik kami.

  Permainan Tycoon Terbaik: Chicago pada waktu malam, dicirikan oleh Hansom Cabs, Dim Streetlights dan kelab malam mewah dengan papan tanda neon di Empire of Sin

  Empayar dosa

  Walaupun permainan strategi bertemakan mobster ini masih mencari kaki, ini mempunyai dos yang sihat ‘hartawan’ dalam DNAnya, selain daripada melibatkan peperangan geng-on-gang yang berasaskan giliran, anda juga cuba menjalankan yang dihormati perniagaan kumpulan juga.

  Dari beberapa speakeasi yang rendah hati ke empayar jenayah di seluruh bandar, anda perlu mengembangkan raket dan pengeluaran alkohol anda untuk memastikan rakyat Chicago gembira semasa era Larangan Amerika. Geng Rival juga akan mencari untuk mengembangkan perniagaan mereka sendiri, dan terpulang kepada anda sama ada anda cuba untuk wujud, bekerjasama, atau membawanya ke bawah. Lihat Kajian Empayar Sin kami untuk lebih banyak.

  Pandangan overhead kebun binatang di biarkan

  Mari Bina Zoo

  Sekiranya kenangan zaman kanak -kanak anda diwarnai dengan nostalgia membina kebun binatang yang sempurna, maka mari kita membina kebun binatang adalah satu untuk anda. Pengganti rohani ini untuk zoo hartawan meraih sihir, walaupun dengan piksel estetik cukup comel untuk menyaingi Stardew Valley. Seperti yang anda harapkan, mari kita membina zoo meletakkan anda yang bertanggungjawab untuk menjadikan sebidang tanah menjadi zoo yang penuh dengan kandang haiwan, restoran, taman, dan tarikan berwarna -warni yang lain. Sewa zookeepers, kakitangan kios, dan doktor haiwan untuk menjaga haiwan dan pelawat anda gembira.

  Dalam sentuhan yang menarik, mari kita membina kebun binatang dilengkapi dengan sistem moralnya sendiri, yang membolehkan anda menyelidiki ke dalam pengurusan zoo yang kurang ajar dalam mengejar kapitalisme. Mulakan program pembiakan untuk mengekalkan populasi haiwan anda, atau berjalan -jalan di sisi liar dengan splicing DNA untuk membuat kekejian berpintal untuk pelawat anda ke Gawk di. Jika anda pernah mahu melihat Crocoduck (itu buaya yang bersatu dengan itik, jika anda tidak dapat meneka) maka membuat impian anda menjadi kenyataan dalam Let’s Build A Zoo.

  Permainan Tycoon Terbaik: Gambaran Keseluruhan Kawasan Kediaman, dengan pinggir bandar kecil yang kerdil oleh blok pangsapuri besar di Tropico 6

  Tropico 6

  Ini sama seperti permainan bangunan bandar kerana ia adalah permainan hartawan, tetapi ia masih merupakan salah satu pengalaman pengurusan segar yang telah keluar dalam dekad yang lalu. Sebagai presiden yang baru dilantik (untuk hidup) sebuah republik pisang yang baru, tugas anda untuk membina apa yang pernah menjadi bekas penjajah menjadi kuasa besar ekonomi dan pelancongan global.

  Anda mesti menarik pendatang segar serta menjaga penduduk anda yang sedia ada, mengeksploitasi sumber semula jadi pulau anda, dan mewujudkan tempat pelancongan yang indah untuk menarik pelancong yang kaya. Anda juga boleh terlibat dalam diplomasi antarabangsa, memainkan kuasa utama antara satu sama lain dan menuai seberapa banyak faedah yang anda boleh. Berhati -hatilah, diktator hanya boleh diterima terlalu banyak, dan permainan itu lebih banyak jika anda mendapat gegaran oleh pemberontak.

  Walaupun kami mengesyorkan Tropico 6, Tropico 4 dan 5 juga cukup hebat juga – anda tidak boleh benar -benar salah tidak kira mana yang anda pilih. Lihatlah ulasan Tropico 6 kami untuk pemikiran kami mengenai entri paling terkini dalam siri ini.

  Permainan Tycoon Terbaik: Warden dalam Arkitek Penjara yang menghadap ke reka bentuk penjara berfungsi, diapit oleh NPC utama dalam permainan pengurusan hartawan, termasuk seorang peguam, imam, dan tahanan

  Arkitek penjara

  Sejauh permainan hartawan, arkitek penjara mungkin kelihatan tidak konvensional pada pandangan pertama. Sebagai warden penjara swasta, anda ditugaskan untuk membina penjara yang boleh menjaga penghuni yang paling bersatu dan berbahaya di belakang bar. Arkitek Penjara menyediakan alat untuk pembinaan tetapi meninggalkan kesan etika yang melekit pengurusan penjara sepenuhnya kepada anda. Jika anda bimbang dengan kebajikan dan pembaharuan yang dipenjarakan, anda boleh mengarahkan pembiayaan anda ke aktiviti penjagaan kesihatan, pendidikan, dan rekreasi semasa mereka menginap.

  Sudah tentu, terdapat banyak geran yang tersedia untuk inisiatif reformasi dan kesejahteraan tahanan, jadi anda boleh mengharapkan untuk mendapatkan beberapa kembali melalui laluan ini. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menukar penjara keuntungan anda menjadi keuntungan penuh Penjara, anda boleh mengabaikan semua kebimbangan etika yang menjengkelkan dan menggunakan wang persekutuan untuk meminjam yang berleluasa, dengan pengawal bersenjata dan penalti keras untuk menjaga tahanan dalam talian. Tidak kira bagaimana anda memilih untuk merancang penjara anda, berjalan terus memerlukan mengimbangi buku. Arkitek Penjara adalah gambaran yang nyata tentang penderitaan penderitaan manusia, semuanya dibungkus dalam permainan pengurusan hartawan yang menarik yang menjadi rusuhan bermain.

  Permainan Tycoon Terbaik: Hospital yang

  Hospital Dua Point

  Seorang pengganti rohani ke hospital tema, Hospital Two Point mempunyai semua rasa humor dan visualisasi over-the-top amalan perubatan sebagai asal Bullfrog, tetapi dengan reka bentuk yang dikemas kini dan twist unik Two Point Studio sendiri.

  Ditetapkan dalam tetapan ‘Dua Point County’ fiksyen, anda perlu membina pusat penjagaan kesihatan dari bawah ke atas, mengimbangi keperluan pesakit anda dan baki bank anda semasa anda berurusan dengan lombong itu yang merupakan sistem penjagaan kesihatan swasta. Mengalami penyakit yang unik dan aneh yang memerlukan pengawetan, dan pastikan anda menjaga kakitangan anda gembira juga!

  Kampus Two Point, sekuel baru -baru ini, mengambil banyak mekanik dan humor yang sama dan membuangnya ke kampus kolej. Ia menandakan banyak kotak yang sama seperti TPH, jadi ia benar -benar satu perkara yang memilih tetapan yang anda sukai. Semak ulasan kampus dua titik kami untuk penilaian lengkap kami.

  Permainan Tycoon: Pengawal dan Maskot Mengejar Niscreant di Planet Coaster

  Planet Coaster

  Jika Hospital Dua Point adalah pengganti Hospital Tema, maka Planet Coaster bertujuan untuk menjadi pengganti kepada salah satu permainan hartawan klasik, hartawan rollercoaster. Perkembangan Frontier cuba mencipta simulator taman tema muktamad, dengan alat yang kompleks untuk mewujudkan tunggangan yang paling bercita -cita tinggi – bahkan dari dunia nyata – serta simulasi yang mendalam untuk menjalankan taman seperti yang anda lihat sesuai. Lihatlah ulasan Planet Coaster kami jika anda ingin tahu bagaimana kami merancang taman kami sendiri.

  Studio ini juga banyak melabur ke dalam alat perkongsian komuniti sehingga walaupun anda bukan pemikir yang paling kreatif, anda akan dapat mencari sesuatu untuk memberi inspirasi kepada anda dalam perjalanan taman tema anda sendiri. Terdapat juga permainan Safari Park dari Frontier Out Now juga, yang dipanggil Planet Zoo, jika itu mengambil minat anda – sebagai Kajian Zoo Planet kami akan membuktikan, mungkin permainan simulasi yang paling cuddliest di sekitar.

  Permainan Tycoon Terbaik: Dua Brachiosaur yang menjelajah dataran yang subur, di Jurassic World Evolution 2

  Jurassic World Evolution 2

  Mungkin paling kurang perniagaan yang berfikiran senarai, membina dan menjalankan versi Jurassic Park anda sendiri masih teras ke premis Jurassic World Evolution 2. Pertama, anda perlu bioengineer dinosaur baru anda dan membuat kandang untuk mereka, sebelum anda kemudian dapat mengembangkan dengan kemudahan pelancongan dan hiburan khusus.

  Bencana dan bencana alam akan bersekongkol untuk membuat perkara yang sukar untuk anda, dan sekiranya terburuk berlaku kemahiran pengurusan anda akan diuji dengan had semasa anda mencuba dan mengandungi masalah sebelum semuanya runtuh. Sekuel ini membina sistem asal dan kemudian menggunakannya untuk memberi kesan cemerlang dalam mod teori Chaos yang baru, yang secara efektif meletakkan anda di kerusi arahan dalam senario yang secara langsung berdasarkan filem. Baca ulasan Jurassic World Evolution 2 kami jika anda mahukan kerosakan lengkap.

  Anno 1800

  Sama seperti Tropico, siri Anno mempunyai banyak kaitan dengan pembinaan bandar seperti yang dilakukan oleh ekonomi, tetapi terdapat bahagian perniagaan yang sihat ketika anda menubuhkan barisan pengeluaran dan rantaian bekalan, mengeksploitasi persekitaran anda di kedua-dua dunia lama dan yang baru dunia.

  Twist khusus 1800-an dalam siri ini melibatkan bagaimana perindustrian memberi kesan Bahan mentah diperoleh dan di mana mereka dihasilkan. Ia juga mempunyai bahagian pertempuran tentera laut yang cukup mantap, jika anda juga mencari tindakan tinggi di laut. Baca ulasan Anno 1800 kami untuk maklumat lanjut.

  Permainan Tycoon Terbaik: Koleksi Devs Game yang duduk di sekitar meja di pejabat kecil di Game Dev Tycoon, permainan sim pengurusan yang sesuai

  Permainan Dev Tycoon

  Selain daripada satu -satunya permainan dalam senarai ini untuk menggunakan ‘hartawan’ dalam tajuknya, ini juga merupakan topik yang cantik. Sekiranya anda pernah menginginkan pandangan teratas, abstrak tentang bagaimana rasanya menjalankan sebuah syarikat yang didedikasikan untuk mereka bentuk permainan video, permainan dev game adalah cara yang cukup kemas untuk mengalaminya.

  Bermula bersendirian di ruang bawah tanah anda, dan berjalan ke pejabat mewah dengan pekerja sebenar, anda perlu memilih permainan yang anda mahu reka bentuk – termasuk genre, enjin apa yang hendak digunakan, ciri tambahan, dan banyak lagi – dan kemudian anda mempunyai mesti terus bekerja sehingga selesai.

  Tekanan datang dari menjaga wang yang bergolek – setiap bulan anda perlu membayar diri dan kakitangan anda, dan semasa anda maju dalam permainan beberapa projek akan datang dari penerbit, yang telah menetapkan tarikh akhir. Ia adalah tingkap yang sangat rumit, tetapi juga sederhana, ke dalam dunia yang bersemangat, pelbagai aspek.

  Itu semua permainan hartawan terbaik yang anda buat untuk menyerangnya dengan simulasi kapitalis pilihan anda. Walau bagaimanapun, jika anda lebih suka mengambil persaraan awal dan memilih kehidupan yang tenang, lihat permainan kehidupan terbaik dan permainan pertanian yang boleh anda mainkan untuk menendang dan berehat.

  Ciri Asal oleh Joe Robinson.

  Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

  Permainan Tycoon

  Marina Fever Tycoon

  Permainan Tycoon adalah permainan simulasi perniagaan juga dikenali sebagai permainan simulasi ekonomi. Permainan memberi tumpuan kepada pengurusan perniagaan. Permainan tacoon pada dasarnya angka. Namun, mereka mempunyai grafik yang indah. Unsur penting dalam permainan ini adalah ketepatan simulasi peristiwa dunia nyata.

  Permainan Tycoon telah meluas selama bertahun -tahun – yang boleh melupakan karya -karya seperti Tycoon Railroad, Sim City, dan Rollercoaster Tycoon. Permainan jenis ini membolehkan anda membina perniagaan atau monopoli dan menguruskan setiap aspek empayar anda dari pasukan ke utiliti dan harga. Oleh kerana banyak industri dan perusahaan yang berlainan, kemungkinan untuk permainan hartawan hampir tidak berkesudahan.

  Main Permainan Tycoon di CrazyGames

  Pemilihan permainan hartawan kami termasuk siri ketagihan Papa Louie di mana anda mengawal kedai yang berbeza seperti Bakeria. Sebagai alternatif, anda boleh mencuba empayar resort di mana anda mencuba tangan anda untuk menguruskan rangkaian hotel yang berjaya. Bolehkah anda menjadi mogul perniagaan dan meraih dolar?

  Soalan Lazim

  Apakah permainan hartawan yang paling popular?

  1. Marina Fever Tycoon
  2. Bos burger
  3. Tycoon Perniagaan Angkasa Idle
  4. Rantaian bekalan terbiar
  5. Tycoon permulaan IDLE
  6. Tycoon Airline Idle
  7. Tabul Teksi: Perniagaan Idle
  8. Fantasy Idle Tycoon
  9. Liar Wild: Simulator Perniagaan
  10. Skivl Tycoon

  Apakah permainan hartawan terbaik untuk dimainkan di telefon bimbit dan tablet?

  1. Tycoon permulaan IDLE
  2. Bos burger
  3. Tycoon Airline Idle
  4. Jus Production Tycoon
  5. Pembuatan semula hartawan pengeluaran jus

  Apakah permainan hartawan?

  Bersedia untuk Membina Empayar Anda? Permainan hartawan kami membolehkan anda menjadi bos dan membuat semua keputusan besar. Urus perniagaan anda, melabur dengan bijak, dan menonton keuntungan anda melambung tinggi. Dengan pelbagai industri untuk dipilih, termasuk taman hiburan, restoran, dan banyak lagi, anda akan bersenang -senang membina perniagaan anda sendiri yang berjaya.

  Main permainan hartawan dalam talian terbaik secara percuma di CrazyGames, tidak diperlukan muat turun atau pemasangan. �� Main hartawan Marina Demam dan banyak lagi sekarang!