Perkara Stranger Star David Harbor mengatakan Wow merosakkan hidupnya selama setahun – Gamespot, Star Stranger Things David Harbor mengatakan Wow merosakkan hidup saya | Ginx Esports TV

Perkara Stranger Star David Harbor mengatakan Wow merosakkan hidup saya

Yang mengatakan, David Harbor, yang memainkan peranan Jim Hopper dalam siri Netflix yang dihormati, mengakui bahawa dia benar -benar menjadi permainan. Semasa The Stranger Things Official After Show yang disiarkan pada 9 Jun 2022, Harbour mengakui bahawa World of Warcraft sepenuhnya mengambil alihnya pada tahun 2005 dan menyatakan permainan “Hancur” hidupnya.

Bintang Perkara Orang Stranger David Harbor mengatakan Wow merosakkan hidupnya selama setahun

Bermain Wow adalah “perkara paling memalukan” dalam hidupnya, kata Harbour.

Oleh Eddie Makuch pada 10 Jun, 2022 jam 7:43 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Pelakon Stranger Things David Harbor mengatakan bermain World of Warcraft adalah “perkara paling memalukan” dalam hidupnya dan bermain permainan dengan begitu kuat “merosakkan hidup saya selama setahun.”

“Pada tahun 2005 saya bermain Sial keluar dari permainan ini! Ia merosakkan hidup saya selama setahun. Maksud saya, saya seperti di luar fikiran saya. Saya sangat ketagih dengan permainan video ini. Saya adalah seorang pahlawan malam yang dipanggil Norad, dan dia adalah tangki kedua kesatuan saya, “kata Harbour dalam video Stranger Things untuk Netflix (melalui PC Gamer).

Pelakon itu terus mengatakan bahawa dia juga memainkan Sims cukup banyak, dan dia mempunyai satu pengalaman yang mendalam dalam permainan yang mengubah kehidupannya yang sebenarnya.

“Ia sangat lucu, kerana saya juga bermain sims. Anda boleh menjadi pelakon di sims. Anda boleh maju dalam kerjaya anda, tetapi apa yang perlu anda lakukan adalah, seperti, kerja pada perkara. Anda mesti mengusahakan ucapan dan badan anda, betul? Saya masih ingat avatar saya sampai ke tahap tertentu dalam kerjayanya, dan saya terus berusaha untuk membuatnya bekerja pada ucapannya, “kata Harbor. “Dia seperti pemain yang menyokong, tetapi saya mahu dia bekerja pada ucapannya dan tubuhnya, dan yang dia mahu lakukan adalah duduk dan bermain permainan video. Dan kemudian saya suka, Who Whoa Whoa, Saya mempunyai momen vorteks ini di mana saya melihat hidup saya di hadapan mata saya.”

Bintang Stranger Things Harbour Winona Ryder berkata seorang pelakon kehidupan sebenar yang bermain Sims boleh “benar-benar kekacauan dengan kepala anda,” dan Harbour bersetuju. “Itulah yang dilakukannya,” kata Harbor. “Dan itulah sebabnya hidup saya hancur.”

Wow dilancarkan pada tahun 2004 dan masih kuat hari ini, dengan pengembangan baru-Dragonflight-dalam kerja-kerja untuk dibebaskan sebagai pengembangan kesembilan permainan.

Rancangan TV yang paling dinanti -nantikan pada tahun 2022 dan di mana anda dapat menontonnya

Kumpulan pertama episod Stranger Things Season 4 kini keluar, dengan baki ansuran yang akan ditetapkan pada bulan Julai. Selepas itu, Netflix akan menghasilkan satu musim lagi dan kemudian pertunjukan akan berakhir.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Bintang Perkara Orang Stranger David Harbor mengatakan Wow ‘merosakkan hidup saya “

Jay Hunter

Panduan EA FC24

Pelakon Stranger Things, David Harbor, mendedahkan mengenai perkara yang tidak dikenali oleh orang asing selepas menunjukkan mengapa World of Warcraft “merosakkan” hidupnya.

Bintang Perkara Orang Stranger David Harbor mengatakan Wow 'merosakkan hidup saya

Apa yang dilakukan oleh pelakon ketika mereka tidak bertindak? Mereka bermain permainan video, tentu saja! Selama bertahun-tahun, pelakon legenda seperti Chloë Grace Moretz, Herit Cavill, dan bahkan Asa Butterfield telah secara terbuka mengakui bahawa semasa masa lapang mereka, ketika tidak melakukan dalam filem A-listing, mereka membunuh orcs, menembak raksasa, atau melakukan kedua-duanya di masa yang sama.

Yang mengatakan, David Harbor, yang memainkan peranan Jim Hopper dalam siri Netflix yang dihormati, mengakui bahawa dia benar -benar menjadi permainan. Semasa The Stranger Things Official After Show yang disiarkan pada 9 Jun 2022, Harbour mengakui bahawa World of Warcraft sepenuhnya mengambil alihnya pada tahun 2005 dan menyatakan permainan “Hancur” hidupnya.

Mengapa World of Warcraft merosakkan kehidupan David Harbor?

Perkara yang tidak dikenali rasmi selepas menunjukkan David Harbor cerita memalukan World of Warcraft

Semasa Pegawai Saham Stranger After Show, Harbour telah ditanya pelbagai soalan, salah satunya termasuk bermain World of Warcraft yang lalu. Winona Ryder, yang memainkan Joyce Byers dalam perkara yang tidak dikenali, mengiringi pelabuhan semasa persembahan.

Ketika ditanya mengenai World of Warcraft, Harbour menyatakan ia adalah “perkara yang paling memalukan dalam kewujudan saya.”Ryder menjawab, tanpa petunjuk tentang permainan, bertanya apa World of Warcraft itu, dan kemudian Harbour meletakkan cerita” memalukan “nya tentang permainan yang merosakkan hidupnya.

Harbour menyatakan, “Pada tahun 2005, saya memainkan permainan ini. Ia merosakkan hidup saya selama setahun. Maksud saya, saya seperti di luar fikiran saya. Saya sangat ketagih dengan permainan video ini. Saya adalah seorang pahlawan elf malam yang dipanggil Norad, dan dia adalah tangki kedua seluruh kesatuan saya.”

David Harbour mendedahkan World of Warcraft 2005 yang dimainkan

Di samping itu, Harbour juga menyatakan bahawa dia benar -benar “ketagih” ke World of Warcraft, bahkan menjadi anggota Raid untuk kesatuannya dan mengambil bahagian dalam pergaduhan bos dan sebagainya. Berikutan itu, Harbour mendedahkan satu lagi permainan yang membantu menariknya keluar dari World of Warcraft begitu kerap. Permainan itu adalah sims.

Pelabuhan menyatakan, “Ia sangat lucu kerana saya juga bermain sims. Anda pernah bermain sims? Anda boleh menjadi pelakon di sims. Anda boleh maju dalam karier anda, tetapi apa yang perlu anda lakukan adalah mengusahakan sesuatu. Anda mesti mengusahakan ucapan dan badan anda, betul?”

“Saya masih ingat avatar saya sampai ke tahap tertentu dalam kerjayanya, dan saya terus berusaha untuk membuatnya bekerja pada ucapannya. Dia seperti pemain yang menyokong, tetapi saya mahu dia bekerja pada ucapannya dan tubuhnya, dan yang dia mahu lakukan adalah duduk dan bermain permainan video. Dan kemudian saya suka, Whoa Whoa, Saya mempunyai momen vorteks ini di mana saya melihat hidup saya di hadapan mata saya, “tambah Harbour.

Winona Ryder mengejutkan David Harbor History Gaming

Ryder, yang kelihatan sangat prihatin terhadap permainan video yang merosakkan kehidupan Harbour, menyatakan bahawa pelakon yang bermain Sims mungkin memberi kesan kepada kesihatan mental mereka. Ryder menyatakan, “Seorang pelakon yang bermain permainan itu benar -benar boleh merosakkan kepala anda.”Harbour menjawab,” Itulah yang dilakukannya, dan itulah sebabnya hidup saya hancur.”

Tertawa bersama -sama kerana pengakuan “memalukan” dari pelabuhan, pewawancara menyatakan kehidupan pelakon itu tidak “hancur,”, terutama selepas persembahan yang hebat sepanjang perkara yang tidak dikenali. Pelabuhan menyimpulkan bahawa segmen, menyatakan, “Saya kembali. Saya anak comeback. Saya Tyson Fury bertindak.”

Adakah pelabuhan akan kembali ke jawatannya sebagai pelindung Azeroth sekali lagi? Itu untuk masa untuk memberitahu dan peminat untuk menjangkakan. Long Live, Norad! Sehingga itu, jangan ragu untuk menonton perkara yang tidak dikenali rasmi selepas persembahan di atas. Perbincangan bermula di 17:07 dalam video.

Untuk lebih lanjut mengenai MMORPG yang pernah popular, lihat bahagian kami yang didedikasikan untuk World of Warcraft, panduan, berita, kebocoran, ciri, Dan banyak lagi.

  • Iklan TV klasik Wotlk China benar -benar purrfect
  • Wow Feast of Winter Veil 2022 – Tarikh, Acara, Ganjaran & Lagi
  • WOW Server Classic turun? Cara memeriksa status

Gambar yang diketengahkan dari Blizzard Entertainment dan YouTube melalui Stranger Things.

Lihat video kami di bawah, di mana kami menyelam jauh ke dalam aspek naga di World of Warcraft, membincangkan semua pemimpin, sejarah mereka, dan beberapa drama keluarga!

Untuk lebih banyak berita World of Warcraft, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau beberapa panduan & tutorial WOW kami di bawah:

Panduan Klasik Wotlk – Death Knight Terbaik Membina| Retribusi Paladin Pve| Meratakan herba| DPS Hunter Penguasaan Pve Beast| Shadows of Doom| Cuaca sejuk terbang| Pve Mage Fire| Permaidani terbang

Acara Percutian – Hallow berakhir| Perayaan Tudung Musim Sejuk

Gambar yang diketengahkan oleh Blizzard.

Jay Hunter

Ditulis oleh Jay Hunter

Jay Hunter adalah penulis penyumbang sepenuh masa di Ginxtv; yang suka bermain pelbagai permainan, terutamanya tajuk berasaskan teka-teki atau teka-teki. Jangan ragu untuk mengikutinya di Twitter di @extremely_jaded untuk terus dikemas kini di pelbagai sukan dan adegan permainan.