Perintah Konsol Skyrim, Menipu untuk PC |, penjelasan mengenai perintah buka kunci pada Elder Scrolls 5: Skyrim PC Message Board – Page 1 | Cheat berlaku

TGM – Mengaktifkan mod Tuhan, menjadikan anda benar -benar tidak terkalahkan.

Perintah Konsol Skyrim, Menipu untuk PC

Perintah konsol yang paling kuat di Skyrim, termasuk peningkatan pemain, emas dan item tak terbatas, dan menipu untuk mengalahkan setiap pencarian dan watak.

Panduan oleh penyumbang kakitangan Eurogamer
Dikemas kini pada 11 Nov 2021
Ikuti Elder Scrolls V: Skyrim

Walaupun sudah berapa lama ia keluar, Skyrim masih menikmati penonton yang berdedikasi berkat adegan modding yang berkembang pesat, serta tangan yang adil Bethesda untuk merancang permainan yang tidak dapat dipasangkan.

Pada ketika ini, selamat untuk mengatakan bahawa anda mungkin memainkan sebahagian besar permainan secara sah, dan mungkin mewah memancarkan playthrough seterusnya dengan beberapa kebolehan yang dikuasai, atau sekurang -kurangnya mengeluarkan beberapa elemen yang kukuh sama sekali.

Atas sebab ini, kami telah menyusun beberapa perintah konsol yang paling berguna yang boleh anda gunakan untuk versi PC permainan. . Tinggalkan tetingkap Konsol menggunakan butang Tilde sekali lagi, dan anda akan melihat perubahan yang ditunjukkan dalam permainan dengan segera.

Sekiranya anda memainkan edisi ulang tahun 2021, kami mempunyai penjelasan mengenai ciri -ciri seperti memancing.

  • Perintah Konsol Pemain
  • Perintah Konsol Dunia dan Alam Sekitar
  • Perintah Konsol Item
  • Perintah Konsol Quest

Perintah Konsol Pemain

Berikut adalah beberapa arahan kegemaran kami untuk memberikan status Tuhan seperti watak anda, dan dana tanpa had – untuk menamakan hanya pasangan:

addshout – Taipkan nama naga yang anda inginkan selepas arahan ini untuk menambahkannya ke repertoir anda dengan segera.

Advskill [id kemahiran] # – Sekiranya anda ingin meningkatkan kemahiran tertentu, masukkan perintah ini. . Selepas itu, tambahkan nombor yang anda ingin laksanakan.

. – Terus masukkan arahan ini berulang kali untuk memajukan watak anda satu tahap setiap kali, tanpa perlu melakukan apa -apa yang menyerupai usaha sebenar.

pemain. – Masukkan arahan ini untuk meningkatkan jumlah omong kosong rawak yang dapat anda masukkan ke dalam ransel anda.

pemain.setav speedmult ### – Semakin tinggi nombor yang anda gunakan di sini, semakin cepat watak anda akan bergerak di seluruh dunia. Amaran: Tahap maksimum benar -benar, sangat pantas.

pemain.setcrimegold ### – Gunakan arahan ini untuk menukar tahap yang anda mahukan. Pada 000 anda bersih sebagai wisel, sementara pada tahun 999 sudah tiba masanya untuk memulakannya.

pemain.setLevel ## – .

PSB – Sekiranya anda ingin membuka kunci setiap ejaan dalam permainan, ketik arahan ini.

Sexchange – Perintah ini akan mengubah seks wira atau heroin anda.

showracemenu – Mula menyesal beberapa keputusan yang anda buat semasa fasa penciptaan watak permainan? Gunakan arahan ini untuk mengkaji semula pilihan permulaan anda.

– .

tcl – Mematikan keratan, membolehkan anda berjalan di mana sahaja, ke mana -mana arah, melalui apa -apa perkara.

Tim – Dalam mod abadi, anda masih boleh merosakkan tetapi anda sebenarnya tidak boleh dibunuh.

rm – Gunakan untuk mengaktifkan dan menyahaktifkan mod Run.

Buka kunci – Pastikan anda menyerlahkan dada, atau pintu, atau kes yang anda ingin buka kunci, kemudian masukkan arahan mudah ini untuk membukanya.

Perintah Konsol Dunia dan Alam Sekitar

Terdapat beberapa arahan yang akan membantu anda menghisap dengan dunia itu sendiri.

FOV – Bukannya bermain -main dengan. fail ini, anda boleh menggunakan arahan konsol ini untuk menetapkan medan pandangan anda dengan cepat.

tai – Sekiranya anda memasukkan arahan ini, setiap watak AI dalam permainan akan berhenti di trek mereka. Jalankan sekali lagi untuk mendapatkan semua orang kembali ke perniagaan.

tcai – Jika, sebaliknya, anda hanya mahu mengambil sengatan dari pertarungan, gunakan kod ini untuk menjadikan setiap penduduk permainan itu benar -benar tenang.

TFC – ? Masukkan kod ini.

tfow – Mengeluarkan semua unsur kabus dari peta tempatan anda.

tm – Masukkan ini ke tetingkap Konsol untuk melumpuhkan setiap elemen menu, menjadikannya mudah untuk menangkap tangkapan skrin murni. .

tmm – Dengan menambah 0 atau 1 hingga akhir arahan ini, anda dapat mengaktifkan dan menyahaktifkan setiap penanda peta dalam permainan.

tg – Bertukar rumput di atas dan di luar semasa dimasukkan.

– Seperti di atas, tetapi untuk pokok.

TWs – .

Perintah Konsol Item

Setiap item di Skyrim mempunyai kod khas yang berkaitan dengannya dan anda boleh mencari pusingan komprehensif mereka di UESP.jaring. Masukkan perintah berikut – bersama -sama dengan ID item yang sesuai – untuk mendapatkan tangan anda pada barang tanpa sebarang usaha.

.Nama item additem ###

Perhatikan bahawa nombor itu perlu dimasukkan dalam format tiga angka, jadi 015 untuk lima belas item yang dipersoalkan, 009 untuk sembilan dan sebagainya.

Untuk memulakan anda, berikut adalah beberapa perkara yang sangat biasa yang mungkin anda ingin tambahkan ke stash anda.

pemain.additem 0000000F ### – Ini akan membolehkan anda menambah apa sahaja perubahan yang anda mahukan ke dompet anda.

pemain.additem 0000000A ### – Anda tidak boleh mempunyai terlalu banyak lockpicks, jadi mengapa tidak menambah beban ke ransel anda dengan baik dan cepat?

COC Qasmoke – Untuk lelaki atau wanita yang tidak Mempunyai segala -galanya, gunakan arahan ini untuk mengakses bilik khas perumahan semua barang Skyrim.

membuangAllitems – Mahukan barang seseorang dan tidak boleh diganggu untuk memintanya? Masukkan kod ini untuk membuangnya, dan kemudian hantar semua yang mereka miliki ke beg galas anda. Terima kasih!

Perintah Konsol Quest

Anda perlu memasukkan id pencarian untuk beberapa arahan ini. Anda boleh menemui semua pengenal ini di UESP.jaring

CAQS – Ini akan membungkus setiap peringkat pencarian utama. Amaran: Ini boleh menjadi kereta kecil dan berpotensi untuk membuat kekacauan sebenar simpanan anda.

Lengkap ID Quest – Menyelesaikan usaha yang ditentukan sama sekali. Hore tanpa usaha!

bunuh – .

bunuh semua – Apabila anda memerlukan semua orang di sekeliling anda untuk mati dengan cepat, masukkan perintah konsol genosida ini untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan.

MOVETOQT – Mengambil usaha dan tidak terganggu untuk berjalan ke mangsa anda? .

pemain.ID QUEST SQS – Memaparkan semua peringkat pencarian yang diberikan.

dibangkitkan semula – Sekiranya anda merasa sedikit penyesalan untuk pembunuhan anda yang tidak masuk akal, targetkan mayat dan kemudian masukkan perintah ini untuk membawa mereka kembali ke kehidupan.

ID Quest setStage # – Memajukan usaha ke tahap tertentu. Gunakan ini jika anda telah menyerang di suatu tempat dan memerlukan pembaikan cepat.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

!

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Fantasi Ikut
  • PC Ikut
  • RPG Ikut
  • The Elder Scrolls V: Skyrim Ikut

Ikuti semua topik Lihat 1 Lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Skrol Elder 5: Papan Mesej Skyrim Status: Aktif - Jurulatih masih dipertimbangkan dan dikemas kini untuk tajuk ini kerana patch dikeluarkan. Tidak ada jaminan bahawa jurulatih boleh dibuat atau dikemas kini tetapi ia akan dikaji semula oleh kakitangan kami

Kami Skrol Elder 5: Jurulatih Skyrim kini tersedia dan menyokong stim. Kami Skrol Elder 5: Skyrim Papan Mesej tersedia untuk memberi maklum balas mengenai jurulatih atau menipu kami.

Skrol Elder 5: Jurulatih Skyrim

Minta lebih banyak pilihan
0 Pilihan untuk mengundi

Meningkatkan keutamaan kemas kini
Meningkatkan masa kini tidak tersedia
Papan Mesej untuk Versi PC
penjelasan mengenai arahan buka kunci

Saya untuk satu bosan dengan kunci pemilihan yang berterusan selepas saya secara sah mencapai 101 mata kemahiran, jadi saya mula menggunakan arahan buka kunci.
Walau bagaimanapun, tidak begitu mudah (atau saya mungkin menjadi tidak suka) seperti yang dilihat, jadi di sini saya akan menjelaskan “cara menggunakan”.
1 Buka konsol arahan tanpa sebenarnya mensasarkan kunci.
2 Masukkan perkataan “buka kunci” dan kemudian targetkan kunci yang dikehendaki dan klik. Ia kemudian menunjukkan nombor ID item/kunci/pintu/dada semasa.
3 tekan kembali. Sekiranya anda telah melakukannya dengan betul, ia akan menyatakan misalnya: “Kes Paparan Tidak Dikunci”.

Bagi sesetengah ini, ini adalah diri sendiri, tetapi saya mengakui, saya mengambil sedikit masa untuk memupuknya dengan betul

Perintah ini jelas hanya berfungsi jika anda sepatutnya dapat membuka sasaran sebagai sebahagian daripada permainan. Dengan kata lain ini tidak berfungsi untuk pintu dan lain -lain jika permainan tidak membenarkan anda.