Pencarian Masa Depan & More – Blog Poll, Old School Runescape 2023 Roadmap mendedahkan pencarian dan aktiviti baru

Runescape Sekolah Lama 2023 Roadmap mendedahkan lebih banyak pencarian dan aktiviti

Kekuatan yang merosakkan kelihatan serupa dengan kutukan kuno yang ditambah kepada Runescape 3, tetapi yang Ketinggalan zaman Pasukan menegaskan bahawa kuasa yang merosakkan terpisah. Kuasa juga akan banyak dipengaruhi oleh maklum balas masyarakat. Di samping itu, pemain akan ditinjau tidak lama lagi mengenai Desert Treasure II. Soalan akan termasuk sama ada ia perlu ditambah kepada permainan, sama ada ia harus memberi ganjaran kepada kutukan kuno, dan sama ada empat bos yang disebutkan di atas harus diulangi setelah menyelesaikan pencarian.

Berita

Pencarian Masa Depan & Lebih - Blog Poll

Kami mempunyai makanan yang sebenar untuk anda hari ini! Bukan sahaja kami mempunyai kisah berpintal baru untuk anda, kami juga mendapat usaha baru yang misterius yang disertakan dengan bos solo yang berulang -ulang � dan gandum rampasan manis untuk anda merampas.

Seperti yang anda ketahui dari Blog Perubahan Poll kami, kami mengambil pendekatan baru untuk mengundi kandungan yang akan datang. Kami menjadi lebih rahsia lagi mengenai perkara -perkara untuk memastikan semua bit terbaik tetap mengejutkan � tetapi anda masih akan mendapat maklumat utama yang anda perlukan untuk membuat keputusan.

Jadi, jika soalan tinjauan ini kelihatan sedikit berbeza � itu sebabnya! Di samping soalan -soalan ini, kami juga akan mengundi ganjaran pengembangan pencapaian pertempuran baru -baru ini, jadi jika anda terlepas orang -orang yang menyemak The Newspost sebelum pengundian dilancarkan hari ini!

Taman Kematian

Kami akan kembali ke Kourend & Kebos!

Kami kembali ke Kourend dan Kebos untuk kisah lain yang berpintal! Pencarian pendek dan mandiri ini bertujuan untuk menambah kehidupan dan watak tambahan ke benua.

Ansuran seterusnya dalam antologi ini adalah The Garden of Death, usaha pertengahan yang dibuat semasa Jam Permainan pertama kami. Dengan fokus pada penjelajahan dan penemuan, usaha ini adalah unik kerana ia tidak mengandungi watak, cutscenes, atau dialog, dan sebaliknya menggunakan gaya eksperimen permainan yang akan menyaksikan anda menguraikan bahasa yang tidak diketahui sebelumnya.

Keperluan – Klik di sini untuk menunjukkan

Adakah anda mahukan Quest Tale Twisted Twisted yang baru dan menengah yang dipanggil The Garden of Death untuk ditambah ke dalam permainan?

Seterusnya di dock, kami mencadangkan pencarian peringkat induk baru yang dipanggil uh uh uh.

Pencarian ini jelas sangat misteri bahawa tajuknya adalah misteri � dan teka -teki tidak berhenti di sana. Kisah kami bermula dengan pembunuhan, dan tidak ada kekurangan suspek � sebenarnya, anda salah satu daripada mereka! Untuk mengetahui kebenaran, anda perlu membentuk satu persekutuan yang tidak mungkin untuk mendedahkan pembunuh sebenar dan membezakan motif mereka.

Inilah syarat:

Keperluan – Klik di sini untuk menunjukkan

 • Cor ‘Blimey Mate!
 • Apa yang kamu lakukan
 • Dalam poket saya?
 • Sementara Guthix tidur
 • 64 Pencuri
 • 56 Hunter
 • Tahap pertempuran 85 yang disyorkan
 • 2 titik pencarian
 • 16,000 Agility XP
 • 12,000 mencuri XP
 • 8,000 Hunter XP
 • Bos solo yang boleh dikembalikan semula

Wow! Gembira kami telah menyelesaikan log koleksi sudah.

Adakah anda mahukan usaha peringkat induk misteri baru yang akan ditambah ke dalam permainan?

Contoh ganjaran pencarian peringkat master semasa.

Walaupun kami mengenai subjek pencarian, kami baru -baru ini membincangkan ganjaran XP dari tahap Master dan Grandmaster. Pencarian ini adalah yang paling sukar dalam permainan, tetapi mereka dapat memberikan XP yang kurang daripada jika anda menghabiskan masa yang sama hanya mengisar untuk kemahiran yang relevan.

Kami mahu anda memberitahu kami bagaimana anda merasakan dengan ketara meningkatkan ganjaran XP dari jenis pencarian ini � sesuatu yang sedikit untuk menjadikan mereka lebih berbaloi, bersama dengan cerita -cerita hebat yang mereka ceritakan dan barang -barang hebat yang mereka tawarkan.

Pada masa ini, XP yang diberikan dari pencarian Master dan Grandmaster berbeza antara 10 � 30k untuk setiap kemahiran bernama. Kami ingin meningkatkannya ke mana sahaja antara 50 � 100k xp. Nilai yang tepat akan bergantung kepada kemahiran yang dipersoalkan, kesukaran usaha, dan kualiti ganjaran yang lain yang ditawarkan.

Sekiranya soalan ini berlalu, hasilnya akan dikenakan ke atas usaha baru yang dibincangkan di atas. Kami mendapat soalan kedua, yang bertanya jika anda mahu kami menggunakan peraturan baru untuk pencarian tuan dan grandmaster sebelumnya, juga. Sekiranya anda sudah menyelesaikannya, kami akan melihat untuk mengimbangi anda dengan memperkenalkan cara yang mudah bagi anda untuk menuntut XP tambahan yang anda terlepas.

Adakah anda mahu kami meningkatkan jumlah kemahiran XP yang diberikan dari pencarian Master dan Grandmaster masa depan antara kira -kira 50 � 100k setiap kemahiran?

Adakah anda ingin kami meningkatkan jumlah kemahiran XP yang diberikan dari semua pencarian tuan dan grandmaster sebelumnya hingga antara kira-kira 50-100k setiap kemahiran? (Mereka yang telah menyelesaikan pencarian akan dapat menuntut perbezaannya.)

Pencabar baru muncul �

Seperti yang anda perhatikan, kami menyimpan segala-galanya yang melibatkan pencarian peringkat induk baru ini dekat dengan dada kami � tetapi kami mempunyai sesuatu yang sedikit untuk anda teruja.

Semasa Varok? , anda akan menemui bos terakhir. Sebaik sahaja anda mengalahkannya, dan menyelesaikan pencarian, kami suka versi hantu bos untuk menjadi pertemuan solo yang baru dan berulang.

Sekiranya pencarian peringkat master misteri baru ditambah ke dalam permainan, adakah anda ingin bos terakhirnya menjadi pertemuan solo berulang setelah selesai? (Sekiranya soalan ini berlalu, ganjaran untuk bos akan ditinjau di kemudian hari.)

Sudah tentu, mana -mana bos bernilai garamnya datang dengan beberapa rampasan manis, dan kami sudah mempertimbangkan beberapa ganjaran yang sesuai. Selaras dengan proses pengundian baru kami, kami akan berkongsi idea kami jika pencarian peringkat induk baru dan bos yang berkaitan lulus tinjauan pendapat.

Kami memahami pendekatan baru ini agak berbeza, dan kami menyimpan perkara yang lebih rahsia daripada biasa, jadi kami benar -benar ingin mendengar maklum balas anda mengenai tinjauan ini.

? , Dan kami tidak sabar untuk memberitahu anda semua tentang

(Nota Editor: Mod Errol di sini! Nampaknya sesiapa yang menulis surat berita ini telah hilang sebelum menyelesaikannya. Sangat pelik. Saya tertanya -tanya apa yang mereka cuba katakan?)

Anda juga boleh membincangkan kemas kini ini di forum rasmi kami, pada subreddit 2007Scape, forum stim, atau perselisihan OSRS yang diketuai komuniti di saluran #GameUpdate. Untuk maklumat lanjut mengenai kandungan di atas, lihat wiki sekolah lama rasmi.

Mods Arcane, Archie, Argo, Ash, Ayiza, Boko, Bruno, Chilly, Curse, Daizong, Ditto, Dylan, Ed, Elena, Erena, Fed, Gecko, Goblin, Grub, Halo, Havik, Hornet, Husky, Jalo, Kieren, , Kirby, Kurotou, Lenny, Light, Mack, Maylea, Markos, Daging, Moogle, Morty, Nin, Nylu, Regent, Redfield, Roq, Ry, Sarnie, Shaun, Shroom, Sigma, Skylark, Soffan, Sova, Squid, , Steve W, Surma, Tide, Torrance, Veda, Vegard, West & Wolfy

Pasukan sekolah lama.

Laman web ini dan kandungannya adalah hak cipta © 1999 – 2023 Jagex Games Ltd, 220 Science Park, Cambridge, CB4 0WA, United Kingdom.

Penggunaan laman web ini tertakluk kepada terma & syarat dan dasar privasi kami

Runescape Sekolah Lama 2023 Roadmap mendedahkan lebih banyak pencarian dan aktiviti

Winter Summit Roadmap menampilkan aktiviti pencarian baru sekolah lama

Pasukan Jagex baru saja mengadakan sidang kemuncak musim sejuk yang pertama, acara di mana mereka bercakap dengan Runescape sekolah lama komuniti mengenai perubahan dan kemas kini yang akan datang ke permainan. Oleh kerana ini adalah acara pertama seumpamanya, pasukan itu menjatuhkan maklumat besar -besaran, termasuk pelan tindakan untuk separuh pertama tahun 2023. The Runescape sekolah lama 2023 Roadmap Butiran kemas kini yang besar ke permainan sambil mendedahkan lebih banyak pencarian dan aktiviti untuk diterokai.

Kemahiran baru masuk

Yang pertama, dan boleh dikatakan sebagai maklumat terbesar, dari Runescape sekolah lama Roadmap 2023 adalah bahawa pasukan berharap dapat memperkenalkan kemahiran baru kepada permainan. Ini adalah masalah besar, kerana 22 kemahiran permainan tidak menikmati penambahan sejak OSRSPembebasan pada tahun 2013.

Menambah kemahiran baru adalah perubahan besar Runescape sekolah lama. Oleh itu, pasukan juga mengubah bagaimana sistem pengundian dalam permainan berfungsi. Dengan cara ini, mereka dapat lebih memahami komuniti mereka dan pendapatnya. Mulai sekarang, perubahan ketara seperti kemahiran baru akan ditinjau secara berperingkat -peringkat. Pada masa penulisan, terdapat tinjauan pendapat secara langsung dengan satu soalan yang jelas: “Sekiranya kemahiran baru ditambah Runescape sekolah lama?”

Menurut catatan blog kemahiran baru, soalan awal perlu lulus dengan lebih dari 75% undi ya. Selepas itu, Jagex akan beralih ke peringkat ideasi, di mana komuniti akan ditinjau mengenai apa yang mereka mahukan dari kemahiran baru. Dari sana, beberapa kemahiran baru akan ditinjau kepada masyarakat. Padang dengan undi yang paling banyak akan ditapis, beta diuji, dan akhirnya ditambah ke permainan.

Sekolah lama Runescape aktiviti pencarian baru

Bagaimana peringkat tinjauan akan berfungsi. Imej melalui Jagex

Rahsia Pencarian Utara

Walaupun keseronokan kemahiran baru, beberapa pencarian dan aktiviti baru telah diumumkan untuk Runescape sekolah lama. Jagex telah mengusik “pencarian misteri,” dan akhirnya mendedahkannya pada musim sejuk: Rahsia Utara.

Rahsia Utara akan berkembang pada pencarian berikut: Berkawan dengan lengan saya, bayangan umum, minda yang licik, dan kultus Hazeel. Pemain akan memerlukan 69 ketangkasan, 64 pencuri, 56 pemburu, dan tahap pertempuran yang disyorkan sebanyak 85. Pencarian itu akan memberi ganjaran kepada pemain dengan pengalaman dalam ketangkasan, pencurian, dan pemburu, serta dua titik pencarian, dan beberapa ganjaran yang ditinjau kembali pada bulan November.

Ganjaran ini termasuk pertemuan bos solo berulang, yang dapat memberi ganjaran beberapa item baru yang ditambah Runescape sekolah lama. Ganjaran ini termasuk The Phantom Essence, Senjata Ranged Baru di The Bloodletter Bow, Senjata Magic Baru di Soulblight Scepter, dan banyak lagi.

Rahsia Utara mempunyai tarikh yang dikeluarkan pada 11 Januari 2023.

Quest Treasure II Desert

Walau bagaimanapun, Rahsia Utara hanya merupakan salah satu daripada banyak pencarian baru. Rahsia Utara akan menjadi prasyarat untuk usaha seterusnya Jagex merancang untuk menambah: Desert Treasure II, sekuel kepada salah satu pencarian tertua dan paling ikonik permainan. Jagex menyatakan ia telah meletakkan asas untuk usaha ini sejak dua tahun lalu.

Desert Treasure II akan sama dalam struktur ke pencarian asal. Pemain mesti melakukan perjalanan ke seluruh Gielinor untuk melawan empat bos: Leviathan, Whisperer, Duke Sucellus, dan Vardorvis. Sudah tentu, pemain yang berjaya menyelesaikan usaha itu akan mendapat ganjaran yang sangat baik dengan satu set kuasa yang merosakkan. Fikirkan kuasa yang merosakkan sebagai buku ejaan yang berbeza untuk doa dan bukannya sihir.

Kekuatan yang merosakkan kelihatan serupa dengan kutukan kuno yang ditambah kepada Runescape 3, tetapi yang Ketinggalan zaman Pasukan menegaskan bahawa kuasa yang merosakkan terpisah. Kuasa juga akan banyak dipengaruhi oleh maklum balas masyarakat. Di samping itu, pemain akan ditinjau tidak lama lagi mengenai Desert Treasure II. Soalan akan termasuk sama ada ia perlu ditambah kepada permainan, sama ada ia harus memberi ganjaran kepada kutukan kuno, dan sama ada empat bos yang disebutkan di atas harus diulangi setelah menyelesaikan pencarian.

Roadmap Runescape Sekolah Lama 2023 Gambar

Runescape sekolah lama Roadmap 2023 dalam semua kemegahannya. Imej melalui Jagex

. Seperti yang disebutkan di atas, Rahsia Utara adalah keperluan untuk Desert Treasure II. Pemain juga perlu menyelesaikan beberapa pencarian: Desert Treasure I, Lament Enakhra, Kuil Mata, Taman Kematian, dan Di Bawah Ais Mountain.

Desert Treasure II akan (sementara) memberi ganjaran kepada pemain dengan kuasa yang merosakkan, keupayaan untuk melawan semua bos lagi, sejumlah besar pengalaman doa, dan lima mata pencarian.

Kembalinya pemburu kurnia

Satu lagi Runescape sekolah lamaPencarian dan aktiviti baru tidak semestinya baru tetapi kembali. Pemburu kurnia telah wujud dan semasa OSRSJangka hayat beberapa tahun, dan pasukan berpendapat 2023 adalah masa yang tepat untuk membawanya kembali. Sudah tentu, sebagai mod permainan PvP, Bounty Hunter agak kontroversial dalam masyarakat, jadi perubahan mesti dibuat. Pemaju berjanji untuk melibatkan masyarakat dalam beberapa pusingan pengundian, jadi perubahan ini bermanfaat.

Bounty Hunter tepat seperti bunyi: pemain diberikan sasaran karunia tahap pertempuran dan kekayaan yang sama berisiko. Pemain mendapatkan semua item mangsa mereka jatuh ke atas membunuh dan ganjaran tambahan yang akan ditentukan oleh pemilihan. Selain itu, semangat dan konsep Kabel Pemburu Bounty kembali. Mereka tidak akan berada di tempat yang sama atau mempunyai pandangan yang sama, tetapi kawah menyediakan pemburu kurnia dengan sistem opt-in pemain. Pasukan percaya sistem opt-in ini membolehkan mereka lebih banyak kebebasan kreatif dengan mod.

Ganjaran untuk menyertai Bounty Hunter akan ditentukan melalui pemilihan.

Perhutanan: Jalan Aktiviti Forester

Jagex juga telah mengembangkan kemahiran khusus yang dirasakannya adalah ketat dalam kandungannya, dan kemahiran terkini untuk mendapatkan rawatan ini adalah pemotongan kayu. Kemahiran akan menerima pengembangan yang disebut perhutanan: jalan forester. Peluasan ini bertujuan untuk meningkatkan interaksi sosial pemain dengan mengurangkan persaingan sumber, menambah acara baru, dan memberi kemahiran lebih banyak pilihan ekonomi. Faedah ini akan berterusan di seluruh dunia, dan tidak terhad kepada lokasi tertentu.

Pemain boleh merebut kit perhutanan dari forester freaky untuk memulakan perhutanan. Semasa menggunakannya, beberapa peristiwa boleh berlaku, tidak seperti peristiwa rawak yang sudah berlaku di dalamnya Runescape sekolah lama. Pemain juga boleh menemui penduduk hutan yang unik, yang akan memberikan ganjaran khas. Ganjaran Perhutanan akan skala dengan tahap pemotongan kayu, sama seperti banyak pengembangan kemahiran yang serupa dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Sebahagian daripada ganjaran ini untuk perhutanan termasuk daun, sumber baru di samping balak, dan mata wang perhutanan khas. Pemaju juga membayangkan ia boleh memperkenalkan cara lain untuk mendapatkan pakaian kayu melalui perhutanan. Sudah tentu, ganjaran dan sebagainya akan ditinjau kemudian, lebih dekat dengan pelepasan pengembangan.

Ia boleh didapati di Runescape sekolah lama Pada pertengahan 2023, seperti yang ditunjukkan dalam pelan hala tuju.

Akaun rasmi membina

Akhirnya, salah satu perkara terakhir yang dibincangkan di Runescape sekolah lama Sidang Kemuncak Musim Sejuk 2022 adalah akaun rasmi yang dibina. Ini menyokong pemain yang memilih untuk bermain playstyles alternatif, tinggal di 1 pertahanan, sebagai contoh. Pemain akan dapat memilih dari pelbagai akaun pratetap. Pada mulanya, ini akan dibina 10hp, 1 pertahanan membina, dan tahap 3 (tiada pengalaman tempur) membina. Terdapat juga ruang untuk membina lebih banyak pada masa akan datang.

Mod Permainan Runescape Runescape Lama 2023

Imej melalui Jagex

Sistem ini akan menyekat akaun daripada memperoleh pengalaman di luar binaan pilihan mereka. Sebagai contoh, binaan 10hp tidak akan mendapat pengalaman hitpoints. Walau bagaimanapun, ini berlaku. Pemain akan dapat menyekat diri setelah membuat akaun. Tetapi, mereka tidak akan dapat menyekat diri jika mereka telah melanggar keperluan. Seorang pemain dengan 50 pertahanan tidak dapat membuat akaun mereka sebagai pertahanan pertahanan 1.

Pemain mempunyai pilihan untuk memilih atau memilih pada bila -bila masa. Bahawa dikatakan, permainan masih menjejaki keuntungan pengalaman, jadi pengalaman akan dapat diperolehi jika sekatan itu diangkat. Di samping itu, pemain terhad akan dapat menunjukkan status mereka dengan ikon sembang baru, kosmetik, dan hiscores.

Siaran blog rasmi boleh dibaca di sini.

 • Ditandai dengan
 • Jagex
 • Rakan Jagex
 • Runescape sekolah lama