Pemeriksa Kedai Valorant adalah penukar permainan untuk pengumpul kulit., Cara Menggunakan Pemeriksa Kedai Valorant – Dot Esports

Cara Menggunakan Pemeriksa Kedai Valorant

Sekiranya pemeriksa kedai utama, valorantstore.bersih, pernah kembali, apabila anda cuba menggunakannya, anda perlu menghidupkan pengesahan dua faktor (2FA) sebelum log masuk dengan akaun anda. .

Pemeriksa Kedai Valorant adalah penukar permainan untuk pengumpul kulit

Pengumpul kulit valorant tidak mahu melepaskan putaran pasaran tunggal, tetapi tetap terpaku pada skrin sepanjang hari adalah tidak praktikal. Nasib baik, pemeriksa kedai valorant ada!

Pasar Valorant bukanlah yang terbaik dalam permainan. Selama lebih dari 60 bundle, Riot telah menambah empat slot yang berubah setiap hari. Pemain mesti menunggu berbulan-bulan untuk membeli kulit kegemaran mereka, jadi apabila mereka muncul, mereka mesti dalam permainan untuk membelinya dengan cepat. Tetapi mustahil untuk melangkau semua kerja dan tetap terpaku ke kedai Valorant.

Daripada masuk ke dalam permainan sepuluh kali sehari, pemain dapat menjejaki putaran harian melalui pemeriksa kedai valorant.

Apa itu pemeriksa kedai valorant?

Pemeriksa Kedai Valoran membantu pengumpul kulit menjejaki putaran harian tanpa log masuk ke dalam permainan. Ini cara terbaik untuk memastikan anda tidak terlepas membeli kulit yang jarang berlaku, walaupun anda tidak mempunyai akses ke komputer anda.

. Kenapa? Ini kerana Riot telah mewujudkan kedai berdasarkan kekurangan buatan. Walaupun mempunyai bekalan barangan kulit maya yang tidak terhad, hanya ada empat slot untuk mereka dijual. Oleh itu, pemain hanya boleh membeli empat kulit dari lebih daripada 60 bundle (lebih 300 kulit). Kemungkinan kulit yang dikehendaki muncul di kedai jarang berlaku, itulah sebabnya pengumpul suka menjaga mata mereka dikupas setiap hari.

Nasib baik, pemeriksa kedai valorant membantu memeriksa putaran tanpa akses ke komputer. Anda masih perlu log masuk ke akaun anda untuk membeli kulit, tetapi anda boleh menyemak kedai menggunakan pemeriksa valorant. Laman web menjadikan kulit mengumpul mudah dan mudah. Inilah cara menggunakannya:

 • Pergi ke pemeriksa kedai valorant
 • Klik pada log masuk dengan ikon Discord di sebelah kanan atas
 • Sambungkan perselisihan anda
 • Pergi ke tetapan
 • Seterusnya, tambahkan butiran akaun rusuhan untuk menghubungkan kedua -dua akaun
 • Kemudian klik Hantar
 • Setelah dihubungkan, anda boleh kembali ke laman web dan klik di kedai
 • Di sini, anda akan melihat kedai Valorant rasmi pada hari itu

Untuk langkah -langkah keselamatan, kembali ke log masuk semula dan lepaskan akaun anda sebelum menutup laman web. Anda juga boleh menghidupkan 2FA (pengesahan dua faktor) jika anda memiliki akaun bernilai tinggi dan ingin menjamin barang anda!

Adakah Elderflame adalah bundle valorant paling mahal?

Spektrum dan kedua -dua kumpulan juara adalah garis kulit paling mahal di Valorant.

Walaupun Elderflame dan Champions menelan belanja lengan dan kaki, mereka penuh dengan lima kulit. Sebaliknya, Bundle Champions datang dengan hanya dua kulit pada +6,000 mata valorant, menjadikannya yang paling mahal.

Jangan ketinggalan kulit yang anda mahu beli.

Logo V Valorant berwarna merah dengan latar belakang yang gelap

Gambar melalui Riot Games

Valorant Memberi peminat semua kosmetik yang mereka impikan melalui kedai dalam permainan, tetapi apa yang berlaku apabila anda tidak berhampiran PC anda dan anda ingin melihat apa yang tersedia untuk pembelian? Nasib baik, ada laman web yang membantu anda menyemak kedai dalam permainan di mana sahaja. Walau bagaimanapun, permainan rusuhan telah membawa mereka satu persatu.

Kedai dalam permainan menyegarkan sekali sehari dengan barisan kosmetik yang berbeza untuk setiap pemain untuk membeli, dan rusuhan juga menambah kulit baru ke putaran. Sekiranya anda telah menjimatkan kulit tertentu dan menunggu untuk kembali ke kedai, anda perlu bersaing dengan Valorant Simpan kerana anda tidak akan mahu melepaskan peluang.

Sakit untuk boot Valorant Hanya untuk memeriksa apa yang ada di kedai, jadi pemeriksa kedai ini benar -benar melakukan silap mata apabila anda tidak berada di kerusi permainan anda atau mempunyai masa untuk menunggu permainan dikemas kini dan dilancarkan.

Bagaimana anda memeriksa Valorant Kedai barang dengan pemeriksa kedai?

Buat masa ini, satu -satunya cara untuk memeriksa kedai putaran anda ialah membuka Valorant itu sendiri dan membaca empat kulit senjata dan empat aksesori yang tersedia di akaun anda pada hari itu. Sekiranya anda bersaing dengan pegawai Valorant Akaun Twitter atau berita lain dari permainan, bagaimanapun, anda sering dapat mencari ikatan kulit yang kini dipaparkan di kedai untuk semua pemain.

Anda juga boleh menggunakan petunjuk konteks untuk mengetahui apa yang mungkin ada di kedai. Sekiranya kejohanan utama seperti Juara VCT sedang dijalankan, sebagai contoh, bundle tampil kedai mungkin akan menjadi Bundle Champions.

Walaupun ini mungkin bukan jawapan yang anda cari, banyak aplikasi pihak ketiga ini adalah bom masa berdetik. Untuk masa yang lama, laman web terbaik untuk digunakan untuk memeriksa kedai dari telefon atau penyemak imbas anda adalah Valorantstore.jaring. Laman ini digunakan oleh pemain di mana -mana, tetapi jika anda cuba melawat sekarang, anda akan disambut dengan halaman ralat.

Adalah pemeriksa kedai valorant ke bawah?

Valorant Kedai dari jauh diturunkan akibat tuntutan DMCA yang difailkan oleh Riot sejak pemeriksa kedai menggunakan API pemaju untuk menunjukkan kepada anda apa yang ada di kedai anda pada bila -bila masa.

Valorantstore.Net digunakan API Riot untuk mengetahui apa yang ada sekarang di kedai, dan laman web ini juga boleh mempamerkan tawaran peribadi harian apabila pemain log masuk ke akaun mereka di laman web.

Sejak Valorantstore.bersih adalah alat pihak ketiga, ia dipengaruhi oleh undang-undang DMCA ini sebagai produk yang tidak dilesenkan oleh rusuhan. Walaupun sangat bagus bahawa pemaju telah menemui penyelesaian yang mudah untuk memeriksa Kedai yang tidak memerlukan sepenuhnya melancarkan permainan, mereka tidak dapat melakukannya tanpa menggunakan API RIOT.

Walau bagaimanapun, terdapat pemaju bebas lain yang bekerja untuk membawa daftar kedai kembali supaya anda dapat kembali ke kemudahan memeriksa apa yang ada di kedai anda dari kedalaman selimut anda yang selesa di atas katil anda.

Sekiranya pemeriksa kedai utama, valorantstore.bersih, pernah kembali, apabila anda cuba menggunakannya, anda perlu menghidupkan pengesahan dua faktor (2FA) sebelum log masuk dengan akaun anda. Pengesahan dua faktor adalah sesuatu yang mungkin anda dapatkan di akaun anda untuk tujuan keselamatan.

.

Valorant?

Untuk menjadikan 2fa untuk anda Valorant akaun, anda perlu:

 • Log masuk ke akaun anda di laman web rasmi Riot.
 • Pergi ke tetapan akaun anda dan cari tab “Log masuk dan Keselamatan”
 • Pilih pengesahan dua faktor
 • Klik pada “Resend E -mel”
 • Buka e-mel yang anda terima dari Riot dan klik pada butang “Dayakan Pengesahan Dua Faktor”
 • Lengkapkan prosedur 2FA

Jika anda ingin mematikannya, lengkapkan langkah yang sama sehingga anda:

 • Cari pengesahan dua faktor
 • Kemudian klik Lumpuhkan
 • Prompt akan muncul bertanya kepada anda jika anda pasti, jadi klik ya.

Sebaik sahaja anda menghidupkan 2FA, anda boleh mula menyemak kedai harian melalui Valorantstore.jaring. Walaupun laman web itu sendiri akan melakukan yang terbaik untuk melindungi data pengguna, masih disyorkan untuk mengambil langkah -langkah yang diperlukan untuk melindungi sepenuhnya akaun anda dari sebarang serangan yang berniat jahat.

. Gökhan Çakır lulus sebagai jurutera industri pada tahun 2020 dan sejak itu telah memohon pemikiran analitik dan strategiknya untuk banyak usaha. Sebagai pemain permainan kelahiran semulajadi, dia mengasah kemahirannya ke tahap profesional di Dota 2. .