Pelacak 5 Valorant Terbaik Untuk Memenangi Permainan Anda (2023) – Stryda, Pelacak Stat Valorant Terbaik: Ditilai oleh Pakar (2023) – Whatifgaming

Pelacak Stat Valorant Terbaik: Ditilai oleh Pakar (2023)

Anda perlu membuka aplikasi untuk menjejaki statistik anda.

Pelacak Valorant 5 terbaik untuk memenangi permainan anda (2023)

Misi Ace, Bina Profil Pemain Anda, dan menjadikan GG anda lebih bermanfaat dengan Stryda Free Battle Pass!

Marilah kita jelaskan kepada anda dengan tepat mengapa anda memerlukan pelacak valorant, bagaimana pelacak statistik berfungsi dan mulakan dengan satu, dan yang merupakan pelacak terbaik di luar sana untuk memeriksa statistik anda. Dalam panduan kami akan bercakap mengenai Stryda Valorant Tracker, Mobalytics, Blitz.GG, Dak.GG, Tracker.GG, dan ValorantStats.XYZ.

Menjadi salah satu permainan penembak orang pertama yang terbesar dan paling cepat berkembang di dunia, Valorant masih baru berbanding dengan tajuk FPS yang lebih tua seperti CS: Go (Counter-Strike: Global Offensive), yang keluar pada tahun 2012. . Salah satu ciri sedemikian adalah pelacak statistik dalam permainan terperinci, yang kebanyakan pemain perlu tahu untuk menjadi lebih baik dalam permainan. . Tanpa aplikasi pelacak, masuk ke dalam permainan seperti Valorant, di mana anda menghadapi beberapa detik-detik do-or-die dalam setiap pusingan, meletakkan anda pada kelemahan yang ketara terhadap pemain yang berpengalaman dan lebih berpengalaman. Dan ada contoh walaupun pemain veteran memerlukan bantuan.

Sekiranya anda telah memainkan permainan yang cukup untuk membezakan antara agen yang berbeza dan kebolehan mereka, mempunyai pelacak valorant akan sangat bermanfaat. Sebaik sahaja anda memuatkan pelacak statistik, data yang anda perlukan akan dipaparkan membolehkan anda meningkatkan kemahiran anda, menyempurnakan permainan anda, dan memanjat kedudukan. Sistem pemantauan dalam permainan ini akan menyediakan setiap pemain valorant dari pemerhati kasual kepada pro yang bercita-cita dengan kelebihan taktikal dengan mengumpulkan metrik pemain dan menjaga mereka lebih awal daripada pertandingan. .

Sebelum kita menyelam terus, adakah anda pernah mendengar tentang pertandingan eSports kami? Sekiranya anda mencari cara untuk memperbaiki permainan anda, masukkan tangga dan misi harian kami dan mula mencabar diri anda! Setiap pusingan mengira dengan stryda!

Cara menggunakan pelacak valorant dan bagaimana mereka berfungsi?

Penjejak Valorant benar-benar dapat membantu anda jika anda ingin memperbaiki diri dengan menjejaki prestasi anda, dan kebanyakan pelacak datang sebagai overlay dalam permainan atau perkhidmatan penjejakan dalam talian yang mudah. Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jenis maklumat/statistik perkhidmatan ini dapat memberi anda. Jadi, bagaimana anda menggunakan pelacak valorant?

Ikuti langkah-langkah berikut untuk menggunakan overlay dalam permainan dalam pelacak valorant:

 1. Muat turun Tracker yang tersedia di laman web
 2. Pasang perisian ke komputer anda
 3. Jalankan pelacak semasa bermain valorant

Perhatikan bahawa Akaun Valorant yang anda log masuk akan harus disambungkan ke pelacak. Penjejak dengan lapisan dalam permainan sering menonjol kerana mereka memberikan maklumat masa nyata, bukan hanya tentang anda tetapi juga lawan dan rakan sepasukan.

Dan anda boleh menggunakan perkhidmatan penjejakan dalam talian yang mudah untuk menyemak statistik yang lebih asas lain. Ikuti langkah -langkah di bawah jika anda ingin menyemak statistik pemain dan maklumat mudah lain:

 1. Lawati laman web rasmi Tracker
 2. Pilih Valorant
 3. Di bar carian, masukkan ID pemain atau nama ejen/panduan yang ingin anda periksa

Penjejak stat hanya memaparkan maklumat yang tersedia secara terbuka, dan anda hanya dapat menyemak statistik pemain yang sudah mempunyai akaun pelacak yang berkaitan. Sebilangan besar pelacak memungkinkan pengguna membuat akaun hanya dengan melog masuk ke akaun rusuhan mereka. Mereka yang mempunyai akaun swasta akan kekal tanpa nama, dan statistik mereka akan tersembunyi.

Adakah pelacak valorant diluluskan?

Pelacak Valorant dianggap aplikasi pihak ketiga, dan menurut pendirian Riot pada perisian pihak ketiga, anti-memandu mereka “Vanguard” tidak mengesyorkan mana-mana program pihak ketiga yang akan terus mengganggu pemain permainan yang bijak di Valorant. Itulah sebabnya kami sangat berhati -hati Hanya memilih pilihan yang tidak akan membuat anda dilarang, termasuk Stryda (ex g-loot) itu adalah Rakan kongsi rusuhan rasmi dan aplikasi Overwolf (dan itulah sebabnya pelacak kami selamat untuk digunakan semasa memeriksa statistik permainan anda!).

Penjejak stat biasanya berasaskan penyemak imbas, bermakna mereka tidak akan mengganggu permainan pemain dengan cara apa pun. Oleh itu, anda tidak perlu bimbang menggunakan pelacak stat berasaskan penyemak imbas sama sekali.

Bagaimana dengan pelacak yang membuat anda memasang perisian mereka dan pada masa yang sama berjalan di latar belakang semasa anda bermain permainan? . Seperti yang telah kami sebutkan tadi, kami membuat pemilihan kami dengan berhati -hati, dan t kerana mereka mematuhi dasar rusuhan.

Valorant Phoenix Patch 5.01 Penambahbaikan Kemas kini Buffs

Adakah pelacak valorant selamat digunakan?

Penjejak Valorant Cukup baca statistik anda melalui API Permainan yang disediakan oleh pemaju permainan (Rusuhan diri dalam kes ini). Oleh kerana sambungan ini berlaku melalui permainan dan dengan kebenaran devs, selamat menggunakan pelacak permainan dan kes valorant ini. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai topik ini dalam artikel kami mengenai pelacak permainan terbaik!

Apakah pelacak valorant yang paling popular?

Keluar dari banyak pelacak valorant yang ada sekarang, tidak ada alat yang betul atau salah yang memerintah di atas yang lain. Semuanya bergantung pada keutamaan pemain. Pemain yang berbeza dengan gaya mainan yang berbeza tentu saja tidak selalu mempunyai selera dan keperluan yang sama. Mari kita lihat beberapa pelacak stat valorant yang popular dan membincangkan ciri dan alat yang mereka sediakan!

Pilihan Tracker Valorant One: Stryda (Ex G-Loot), aplikasi Overwolf dalam permainan

.

Pelacak statistik Stryda Valorant memecah semua statistik anda dengan cara yang komprehensif termasuk membunuh, membantu, memenangi kadar, nisbah K/D, kematian, kerugian, cabutan, dan kepala kepala sambil memberi anda keupayaan untuk melihat seberapa baik anda maju dari masa ke masa. Selain itu, Kami baru sahaja mengeluarkan sambungan API ke Valorant.

Ini akan membolehkan pemain untuk mendapatkan/melihat statistik yang lebih baik daripada sebelumnya, termasuk (selain daripada bantuan klasik, kematian, pembunuhan, dan kepala yang disebutkan sebelumnya): kerosakan, bodyshots, bodyshots, cast bom tangan, keupayaan dan pelakon muktamad, jumlah kemenangan, Hasil Kekalahan, Tertarik, dan Pusingan.

Halaman Statistik Valorant kami telah direka semula baru -baru ini untuk memberi anda lebih banyak data, termasuk statistik sehingga 20 perlawanan terkini dan senarai ejen teratas anda.

Penjana ejen valorant kami sendiri, yang boleh anda gunakan untuk memilih ejen terbaik untuk permainan seterusnya, berdasarkan komposisi pasukan dan peta yang dipilih.

Tracker Stats itu sendiri adalah pemula yang mesra dan mudah digunakan, tidak mengapa jika anda seorang veteran atau cukup baru dalam permainan. Sekiranya anda mencari pelacak stat yang mudah namun berkesan yang menawarkan overlay dalam permainan yang ringan, Stryda (ex g-loot) boleh menjadi pilihan yang tepat, dan banyak lagi.

Selain daripada membantu memeriksa statistik anda, Stryda (ex g-loot) menawarkan misi valorant dalaman dan tangga mingguan. . Selain itu, dengan puak -puak kami, anda kini dapat bertemu dengan pencinta esport lain untuk bermain dengan hampir setiap hari dalam seminggu.

Berbanding dengan semua pelacak lain di luar sana, Dengan Stryda, anda juga boleh mendapatkan ganjaran dengan hanya bermain permainan kegemaran anda dan melengkapkan Pas Battle percuma kami. Untuk berbuat demikian, selesaikan misi dan pasang peperangan kami dan kumpulkan duit syiling yang boleh ditebus untuk kad hadiah valorant di kedai kami.

Cara Menggunakan Tracker Valorant Stryda (Ex G-Loot)?

 • Buat Akaun Stryda Anda!.
 • Sambungkan profil Stryda anda ke akaun rusuhan anda.
 • Akhirnya, lancarkan Valorant dan semak statistik anda setelah setiap permainan.

Pilihan Bonus Tracker Valorant: Mobalytics.

.gg. Aplikasi yang sudah terkenal dan dihormati untuk pemain League of Legends, Mobalytics telah memperluaskan tawaran mereka kepada valorant yang dikasihi kami, dengan cepat mewujudkan diri mereka sebagai salah satu pelacak statistik yang paling komprehensif di luar sana.

Untuk menggunakan Mobalytics, anda hanya perlu menyambungkan ID Riot anda dan mula bermain. .

Mobalitik memaparkan statistik klasik seperti K/D, Membunuh/Pusingan, Skor Pertempuran, dan statistik yang lebih komprehensif seperti ketepatan hits setiap permainan, senjata kegemaran, statistik ejen teratas, dan juga kemajuan dalam 30 perlawanan terakhir yang dimainkan. Butiran peta dan senjata mereka, serta statistik untuk setiap permainan tunggal, sangat mendalam. .

Menjejaki kemajuan dalam permainan anda sangat penting untuk diperbaiki sebagai pemain, dan jika itu tidak cukup Mobalytics juga menawarkan sesi masterclass bimbingan oleh Valorant Pro-players Brax, AZK, dan T1 jurulatih Frod.

Mobalytics juga boleh menjejaki statistik anda dalam permainan yang disokong mereka yang lain, termasuk League of Legends dan kemasukan mereka yang paling terkini Baldur’s Gate 3.

Pilihan Tracker Valorant Dua: Blitz.gg

Blitz.GG menawarkan overlay dalam permainan yang sangat komprehensif. Ia meliputi statistik yang dapat memberikan maklumat mengenai ejen-ejen yang paling anda lakukan, memecahkan setiap statistik pada peratusan kda-ke-menang, dan statistik seperti kadar darah pertama, yang membantu mengenal pasti ejen yang paling anda rasa selesa dengan. Ia membolehkan pemain untuk menjejaki kemajuan mereka dan memeriksa peratusan kepala mereka, peratusan kematian setiap, dan statistik berguna lain untuk setiap peta dalam putaran.

Callouts yang meliputi setiap bahagian semua peta juga disediakan untuk pengguna. Ini menjadikan cuba menghafal kedudukan panggilan yang menyeronokkan dan berkesan. Blitz.GG mempunyai garis panduan terbina dalam untuk setiap tahap kesukaran dalam permainan, jadi anda tidak perlu membuang masa mengenal pasti kelemahan dan kemudian memilih panduan untuk membantu anda menyelesaikan kesilapan tersebut. Terdapat beberapa pilihan yang akan membantu anda menyusun kandungan dan mencari apa yang anda cari, sama ada anda menyerang atau mempertahankan.

Pilihan Tracker Valorant Tiga: Dak.gg

Dak.. . . Untuk mengakses statistik dan maklumat anda, anda perlu log masuk melalui akaun rusuhan anda di Dak.Laman web GG dan tetapkan akaun anda kepada orang ramai di atasnya.

Setiap 24 jam, semua data mereka disegarkan semula, memastikan bahawa mereka sentiasa berada di atas meta valorant. Anda akan dapat mencari statistik yang sama seperti blitz dengan mungkin hanya beberapa batasan yang jelas. Dengan menganalisis statistik pada peta tertentu, pemain dapat mengenal pasti kelemahan dan meningkatkan permainan keseluruhan mereka. Dak.GG juga memberikan pengguna akses kepada statistik global dan maklumat seperti peringkat ejen, kadar memilih ejen, dan komposisi ejen yang paling berjaya untuk setiap peta di kawasan yang berbeza. .GG direka untuk pengguna yang cenderung menganalisis statistik pada akaun valorant mereka tanpa overlay dalam permainan.

Pilihan Tracker Valorant Empat: Tracker.

Pelacak.GG sangat mirip dengan Blitz; Ia mungkin sedikit kurang teliti, tetapi ia menambah beberapa ciri penting. Pelacak.GG, tidak seperti Blitz, mempunyai perakam sorotan terbina dalam. Dengan ciri ini, pemain boleh menyemak klip mereka dan melihat ke mana mereka salah. Ia berguna untuk mengenal pasti situasi di mana anda gagal mencengkam pusingan, yang akhirnya akan meningkatkan permainan dan mentaliti anda dalam detik-detik penting. Ia mudah digunakan dan dilengkapi dengan aplikasi untuk kedua -dua peranti Android dan Apple. Ini membolehkan pemain untuk memeriksa atau berkongsi statistik seperti peratusan kepala, nisbah membunuh kematian, ejen yang paling banyak dan paling tidak digunakan, kadar kemenangan, dan jam yang dimainkan setiap kali mereka mahu.

Pelacak.GG mungkin tidak bersih dan estetika menyenangkan seperti blitz, tetapi ia melakukan tugas yang sangat baik untuk mewujudkan pecahan mendalam penuh setiap bahagian permainan anda, dan cukup mudah untuk pemain biasa untuk memahami dan menggunakan setiap hari asas.

Perhatikan bahawa pelacak.Tracker Valorant GG dan Overwolf adalah perkara yang sama. Valorant Tracker oleh Overwolf adalah integrasi perisian rakaman Overwolf yang dibina ke dalam pelacak.Aplikasi GG.

Pilihan Tracker Valorant Lima: ValorantStats.XYZ

Seperti yang dinyatakan di laman webnya, ValorantStats.XYZ menawarkan pelbagai data statistik. Ia berbeza dari pelacak lain kerana statistik yang disediakan adalah spesifik pemain dan bukannya memberi tumpuan kepada statistik seluruh pasukan. Ia menyediakan statistik pemain seperti jumlah kemenangan, membunuh, membantu, membunuh setiap pusingan, kebanyakan membunuh dalam pusingan, darah pertama yang diperoleh, cengkaman, dan aces. ValorantStats.XYZ membolehkan pengguna melihat bagaimana mereka melakukan peta tertentu dengan ejen tertentu, senjata, dan komposisi skuad.

Ia juga membolehkan para pemain mengetahui dengan tepat apa yang mereka perlukan untuk memperbaiki permainan mereka. Dari segi statistik yang diberikan kepada pemain, ValorantStats.XYZ nampaknya mempunyai algoritma yang sangat baik. .

Apakah pelacak valorant terbaik?

.

.GG dari aplikasi stat valorant lain yang tersedia adalah lapisan dalam permainan dan analisis mendalam yang mereka berikan dengan metrik. Walaupun Stryda menawarkan, selain daripada pelacak statistik overlay, ciri dan ganjaran komuniti yang unik, pilihan lain yang disebutkan juga menyediakan pengguna mereka dengan banyak ciri berguna, dan antara muka pengguna yang menyenangkan.

Mula meneroka Stryda, dan bagaimana anda boleh mendapatkan ganjaran dengan hanya bermain Valorant?

Imanka Wijesinghe
Penulis

Saya peminat permainan video dan pemain permainan yang berpengalaman. Selain bermain permainan, saya juga suka berkongsi pengetahuan dan pendapat saya dengan dunia.

Pelacak Stat Valorant Terbaik: Ditilai oleh Pakar (2023)

Statistik adalah sesuatu yang menunjukkan banyak tentang pemain. Sekiranya anda ingin menjadi lebih baik dalam permainan, anda perlu mengawasi statistik anda dan belajar dari kesilapan anda.

Statistik adalah sesuatu yang menunjukkan banyak tentang pemain. Mereka adalah alat yang hebat yang boleh anda gunakan untuk mengenal pasti betapa baiknya pemain anda. Anda juga boleh menggunakan statistik untuk memantau kemajuan dan pertumbuhan anda. Statistik juga merupakan cara terbaik untuk membuktikan siapa pemain valorant terbaik dari kumpulan rakan anda.

. Dengan cara ini, anda tidak akan menghadapi masalah memantau statistik anda.

Penjejak statistik terbaik untuk Valorant

Berikut adalah lima pelacak valorant terbaik yang boleh anda gunakan untuk menganalisis permainan anda, memahami meta, dan berkembang sebagai pemain:

Pelacak.gg

Tracker.gg Homepage Screenshot

Boleh diakses melalui laman web mereka, aplikasi mudah alih, atau aplikasi PC.

.

.

Beberapa permainan anda mungkin tidak direkodkan jika anda tidak mempunyai aplikasinya.

.

.

Pelacak.GG adalah pelacak stat valorant yang cemerlang yang saya suka. Ia menjejaki statistik anda walaupun anda tidak mempunyai aplikasi terbuka di latar belakang, yang merupakan penukar permainan untuk pemain dengan PC rendah akhir.

Pelacak.GG juga menyediakan pelbagai statistik keseluruhan dan berasaskan ACT yang mendalam. Ini termasuk perkara dari kemenangan, kast, kda, skor/bulat, darah pertama, aces, dan peratusan kepala, antara lain. Belum lagi metrik skor pelacak hebat mereka yang melampirkan penarafan ke akaun dan permainan anda, memberitahu anda jika anda kurang baik, melebihi purata, atau terlalu banyak untuk pangkat anda.

Mereka mempunyai aplikasi mudah alih yang boleh anda gunakan untuk mengetahui mengenai Panduan Valorant di mana sahaja. Aplikasi PC mereka melalui Overwolf juga merupakan cara terbaik untuk mendapatkan statistik langsung menggunakan lapisan. Ia memberikan maklumat mengenai pasukan dan musuh anda, membolehkan anda menyesuaikan diri dengan cepat.

Pelacak.GG adalah salah satu pelacak stat valorant yang paling komprehensif dan lengkap di luar sana, itulah sebabnya ia duduk di bahagian atas senarai kami.

.gg

Skrin Homepage Blitz.gg

.

Menawarkan statistik mendalam di semua permainan valorant.

Ia juga mempunyai perpustakaan panduan, petua, dan nasihat pemain pro.

.

.

Anda perlu membuka aplikasi untuk menjejaki statistik anda.

Blitz telah menjadi salah satu pelacak valorant yang paling konsisten di luar sana dengan jumlah pengguna yang gila. Aplikasi ini telah disesuaikan untuk memastikan ia meletakkan semua statistik yang diperlukan di tangan pemain valorant amatur. Untuk menggunakan blitz.GG, anda perlu memuat turun aplikasi mereka dan memilikinya semasa permainan valorant anda.

Blitz mempunyai pangkalan data yang penuh dengan statistik untuk peta, ejen, dan senjata. .

Untuk statistik individu, mereka meliputi segala -galanya dari peratusan kepala, kadar menang, kDA, dan skor pertempuran, antara lain. Mereka juga mempunyai analisis AI yang memberitahu anda apa yang anda lakukan lebih teruk atau lebih baik untuk setiap permainan.

Blitz juga mempunyai lapisan dalam permainan yang hebat yang menjejaki dan menunjukkan statistik anda dengan serta-merta kerana ia berlaku. Blitz adalah pelacak stat valorant yang hebat dan pasti memotongnya dengan pilihan utama.

Senpai.gg

Laman pelacak stat senpai.gg valorant kosong

Menyokong profil valorant berganda yang akan ditambah ke akaun yang sama.

Menawarkan pembantu suara yang luar biasa yang memberi anda maklum balas dalam permainan anda.

Boleh bertindak sebagai pelacak stat valorant dan jurulatih AI.

Kedua -dua laman web dan aplikasi penuh dengan iklan yang menjengkelkan.

Tidak ada overlay dalam permainan secara langsung untuk Valorant.

Tidak akan mula menjejaki statistik anda melainkan anda sudah mendaftar untuk akaun dan mendakwa profil anda

Senpai.GG adalah pelacak stat valorant peringkat seterusnya. Ciri utamanya ialah ciri pembantu suara yang inovatif yang memberi anda petua dan pandangan tentang permainan anda. Ini termasuk perkara-perkara seperti sinergi, rakan sepasukan yang rendah, berapa banyak peluru yang tersisa, kematian dalam permainan, dan banyak lagi.

Sudah tentu, Senpai.GG juga menyediakan statistik seperti peratusan kepala, skor tempur purata, nisbah k/d, dan kadar menang, antara lain. Terdapat juga ejen, peta, dan statistik senjata yang mendalam.

Senpai.GG juga mempunyai perpustakaan panduan, yang merangkumi penjelasan mengenai statistik meta dan global untuk ejen, senjata, dan peta.

Malangnya, laman web dan aplikasinya kadang -kadang sedikit buggy, terutamanya kerana mereka masih dalam fasa beta mereka.

Dak.gg

Dak.gg Homepage Screenshot

Secara automatik menjejaki statistik anda tanpa aplikasi yang berjalan di latar belakang

Senang digunakan dan mudah diakses.

.

Hanya membolehkan anda melihat akaun anda setelah log masuk dengan rusuhan.

Tidak ada overlay dalam permainan atau aplikasi tambahan untuk statistik lanjutan.

Beberapa perlawanan mungkin tidak dijejaki

Dak.. Walau bagaimanapun, ia tidak mempunyai ciri -ciri yang lebih maju yang ditawarkan oleh pelacak teratas. Ia masih memberitahu anda statistik asas seperti kadar kemenangan, ACS, KD, dan peratusan kepala. Ia juga mempunyai ciri butiran bulat yang memberitahu anda semua yang berlaku sepanjang setiap pusingan. Malangnya, itu cukup banyak.

Papan pendahulu 500 teratas global, statistik untuk setiap ejen, dan ejen teratas yang paling banyak dipilih pasti bagus untuk dimiliki. Tetapi mereka tidak berbuat banyak untuk meningkatkan prestasi anda selain membantu anda memilih ejen valorant baru untuk utama.

Secara keseluruhannya, ia mempunyai semua perkara asas yang akan anda cari dalam pelacak stat valorant. Ia harus berfungsi dengan baik untuk pemain hanya mencari untuk mencari statistik mereka dan mungkin melengkapkannya kepada rakan atau dua.

Statistik pemain yang mendalam dari seluruh dunia

Perpustakaan Komprehensif untuk barisan ejen

Panduan kelas induk dari pemain pro

Belum ada aplikasi dalam permainan

Tidak termasuk ciri premium

Perlu menyegerakkan akaun rusuhan untuk statistik

. Dengan penekanan pada statistik yang mendalam dan penjejakan pemain, aplikasinya terkenal oleh pemain yang ingin mendaki. Ketika datang ke Valorant, platform mereka menawarkan profil pemain, papan pendahulu, perpustakaan lineup ejen oleh peta, dan banyak lagi.

Mobalytics termasuk beberapa alat unik yang tidak dimiliki oleh rakan -rakannya, seperti kelas induk oleh FR0D, jurulatih Loud, dan Brax, seorang pelumba dan bekas pemain pro untuk T1. Profil mereka juga termasuk kalendar aktiviti untuk membantu anda menjejaki hari terbaik dan paling teruk anda, membolehkan anda benar -benar mengoptimumkan perjalanan anda untuk bertepatan dengan hari -hari yang anda lakukan.

ValorantStats.XYZ

ValorantStats Homepage Screenshot

Menyediakan semua statistik asas yang ingin anda lihat dalam pelacak statistik.

Mempunyai UI yang bersih namun mudah difahami.

Menyediakan perkhidmatan penjejakan stat valorant percuma.

Memerlukan anda untuk melog masuk dengan rusuhan untuk mengakses statistik anda.

Tidak ada overlay dalam permainan atau aplikasi tambahan untuk statistik lanjutan.

Sukar untuk mencari statistik rakan atau pemain lain anda.

ValorantStat.. Ia sesuai untuk pemain kasual hanya ingin mengetahui statistik mereka. Ia memaparkan perkara seperti nisbah K/D, peratusan menang, peratusan kepala, agen kegemaran, dan senjata paling dahsyat.

Laman web ini juga membolehkan anda menjejaki semua perlawanan anda dalam satu perbuatan yang diberikan dan menunjukkan ringkasan perlawanan terperinci. Anda juga mendapat beberapa ejen tertentu, peta, dan maklumat senjata yang membolehkan anda mencari kekuatan dan kelemahan utama anda.

Satu kelemahan adalah bahawa semua statistik ditetapkan semula jika anda tidak menuntut profil tertentu. Oleh itu, pastikan untuk membenarkan ValorantStats.XYZ jika anda ingin mengesan jangka panjang. Sebab lain mengapa kami meletakkan ini begitu rendah dalam senarai adalah bahawa kadang -kadang diketahui untuk memaparkan maklumat yang salah dan juga mempunyai pepijat rawak dan gangguan.

?

Kaedah pertama adalah mudah. Yang harus anda lakukan ialah pergi ke mana-mana laman web yang disebutkan di atas dan taipkan nama anda diikuti dengan slogan untuk mengakses semua maklumat dengan serta-merta.

Anda juga boleh memilih untuk melog masuk ke akaun rusuhan anda untuk mengakses profil anda.

Pelapik pelanggan/permainan

Nota: Langkah -langkah ini adalah untuk Tracker.gg. Kaedah untuk seluruh pelanggan juga serupa.

Sekiranya anda mahukan akses cepat ke statistik semasa anda bermain permainan, anda boleh melakukannya dengan menggunakan overlay klien yang boleh dimuat turun untuk pelacak statistik. ,

 1. Pergi ke laman web dan muat turun pelanggan.

Laman web tacker.gg

 1. Sebaik sahaja anda memuat turun, pasang pelanggan.

Pemasangan Tracker Valorant

 1. Sebaik sahaja anda memasangnya, jalankan permainan, dan sebaik sahaja anda menyertai pertandingan, tekan hotkey (alt+t dalam kes ini) untuk overlay dan anda sepatutnya dapat melihat semua statistik.

Tracker Stat Valorant

Soalan Lazim Trackers Stat

Berikut adalah beberapa soalan yang paling biasa di sekitar pelacak statistik berhubung dengan valorant.

Pelacak statistik apa yang digunakan di Valorant?

.GG dan Blitz.GG adalah pelacak stat paling popular di kalangan kelebihan. .

Apakah pelacak stat terbaik di valorant?

Jawapan untuk soalan itu subjektif. Ada perkara yang baik dan perkara buruk tentang semua pelacak, dan semuanya datang ke pilihan peribadi. Sekiranya anda bertanya kepada kami, kami akan memberitahu anda pelacak itu.GG adalah pelacak statistik terbaik, mengalahkan blitz.

Adakah pelacak stat membantu meningkatkan matlamat anda?

Tidak, pelacak stat bukan alat untuk meningkatkan matlamat anda. . Sekiranya anda ingin mengamalkan dan memperbaiki matlamat anda, anda boleh mempertimbangkan menggunakan sesuatu seperti jurulatih AIM yang dibuat khusus untuk menjadikan matlamat anda lebih baik.

Bolehkah saya dilarang menggunakan pelacak statistik?

. Penjejak stat pihak ketiga biasanya berasaskan penyemak imbas supaya mereka tidak mengganggu permainan anda dengan cara apa pun. Walau bagaimanapun, beberapa aplikasi membuat anda memuat turun aplikasi mereka yang berjalan serentak dengan Valorant. Walau bagaimanapun, jika aplikasinya tidak mematuhi dasar Valorant, ada peluang yang baik anda akan diharamkan.

Pemikiran penutupan

Pelacak.GG adalah pelacak stat valorant terbaik di mata kita kerana betapa mudahnya digunakan. Ia juga mempunyai aplikasi PC luaran dan aplikasi mudah alih yang menawarkan satu tan ciri tambahan yang tidak ada pelacak stat lain.

Empat pelacak yang lain juga baik dengan hak mereka sendiri. Oleh itu, pastikan untuk memeriksa mereka untuk melihat apa yang paling sesuai dengan keperluan anda.