Panduan Bos Elden Ring: Perintah mana yang harus anda bunuh bos di? | Beebom, Elden Ring Boss Lokasi: Di ​​mana untuk mencari semua 238 Elden Ring Bosses | Senapang patah kertas batu

Elden Ring Boss Lokasi: Di ​​mana untuk mencari semua 238 Bos Elden Ring

Contents

Baik baik baik! Margit kembali, dan sakit untuk pertandingan ulang selepas anda mengalahkannya di pintu masuk ke Stormveil Castle oh begitu banyak jam yang lalu. Dia mempunyai langkah dan corak yang sama seperti dahulu, tetapi dia jelas mencecah lebih banyak dan mempunyai lebih banyak kesihatan daripada sebelumnya, menjadikan ini fasa dua yang lebih mencabar dari perjuangan yang sudah berbahaya.

Panduan Bos Elden Ring: Perintah mana yang harus anda bunuh bos di?

Pesanan Bos Elden Ring

Dunia Elden Ring mengandungi beberapa bos yang kuat untuk pemain untuk menangani, menjadikannya sukar untuk memahami cara mendekati mereka. Walaupun keterbukaan dunia cincin elden sudah pasti ketara, kadang -kadang menjadi sane untuk pendatang baru untuk permainan. Ini, seterusnya, boleh membuat pengalaman di luar banyak pemain. Oleh itu, dalam artikel ini, kita akan bercakap tentang perintah di mana pemain harus menangani semua bos di Elden Ring, menjadikan perjalanan pengalaman yang adil untuk semua orang.

Ketika datang ke pergaduhan bos, dariSoftware telah memastikan pemain tidak mempunyai mereka. Elden Ring mengandungi bilangan bos tertinggi dalam mana -mana permainan jiwa, sebanyak 238 bos, dan membolehkan pemain meneroka dan mengalahkan mereka dalam apa -apa perintah yang mereka mahukan. Walau bagaimanapun, ini menimbulkan masalah yang dihadapi oleh pemain bos dengan kesukaran yang tinggi. Oleh itu, mari kita meneroka perintah di mana pemain harus berurusan dengan semua 14 bos terkemuka di Elden Ring.

1. Margit, The Fell Opers

 • Lokasi: Stormhill, setelah melintasi Shack Stormhill dan mengikuti jalan utama ke arah istana.
 • Tahap yang disyorkan: 20-25.

Margit, The Fell Omen, adalah monstrositi yang tinggi yang membawa kakitangan, yang dia gunakan untuk menghukum pemain. Walaupun pemain boleh mengabaikan Margit, dia adalah musuh penting sebagai bos Pengawal Pintu Masuk ke Castle Stormveil. Bukan itu sahaja, tetapi Margit menjatuhkan kantung Talisman, yang perlu jika pemain mahu melengkapkan talismans kemudian dalam permainan.

Adalah disyorkan untuk pemain mencapai tahap 20-25 sebelum mereka cuba melawan Margit, The Fell Omen-Bos Elden Ring Pertama. Selain itu, kerana perjuangan ini membolehkan Roh Ashes dan Multiplayer, pemain boleh memanggil beberapa bantuan terhadap bos. Pemain juga boleh memanggil NPC yang dipanggil Sorcerer Rogier tepat di luar pintu gerbang bos untuk membantu mereka.

2. Godrick yang dicantumkan

 • Lokasi: Inside Stormveil Castle, melewati ruang ruang liftside Grace.
 • Tahap yang disyorkan: 30-32

Godrick yang dicantumkan ditemui di hujung istana Stormveil di kawasan terbuka. Walaupun pemain boleh mengabaikan melawannya dan menuju ke kawasan utama kedua di Elden Ring, dia adalah salah satu daripada empat bos yang pemain dikehendaki mengalahkan. Godrick membawa salah satu daripada empat rune hebat yang diperlukan sebelum memasuki dataran tinggi Altus.

Dia ada Dua bentuk dalam satu pertarungan bos, yang pertama di mana dia menggunakan kapak besarnya untuk menyerang. Dia juga membawa pelbagai bidang kesan (AOE) serangan ke dalam campuran. Bentuk kedua melihat Godrick menggunakan kepala naga sebagai lengan kirinya dan menggunakannya seperti flamethrower. Di samping itu, serangan masa lalu menggunakan api, berurusan api, dan kerosakan fizikal.

. Perjuangan Bos ini membolehkan pemain memanggil pemain lain untuk berbilang pemain atau menggunakan Ash Spirit kegemaran mereka. .

. . .

3. Rennala, ratu bulan purnama

Rennala

 • Lokasi: Akademi Raya Lucaria, melewati tapak kelas sekolah Grace.
 • Tahap yang disyorkan: 40

Rennala adalah salah satu daripada tiga pemain bos pilihan yang boleh ditangani untuk mendapatkan rune hebat yang diperlukan kedua untuk perkembangan dalam permainan. Kepala keluarga diraja Carian dan pemimpin Akademi Raya Lucaria, Rennala adalah ahli sihir yang kuat yang menggunakan sihirnya untuk mengeluarkan pemain. . Setelah dikeluarkan, pemain kemudiannya perlu berpindah ke perpustakaan, di mana Rennala dan murid -muridnya tinggal.

Fasa pertama perjuangan bos ini beralih untuk mengambil salah satu murid Rennala yang bertanggungjawab untuk menimbulkan halangan pelindung di sekelilingnya. Setelah ditundukkan, menyerang Rennala dan teruskan ini sehingga fasa kedua perjuangan. Pada fasa kedua, Rennala menggunakan pelbagai sihir sihir untuk menangani kerosakan kepada pemain. Setelah diturunkan, pemain akan mendapat ganjaran dengan rune yang hebat, dan Rennala akan membolehkan pemain untuk kelahiran semula menggunakan air mata larva.

. Starscourge RADAHN

Radahn

 • Lokasi: Redmane Castle di Caelid, melewati Redmane Castle Plaza.
 • Tahap yang disyorkan: 70-72.

Salah satu demigods dengan cerita tragis di belakangnya, General Radahn, adalah satu lagi dari tiga pemain bos pilihan yang dapat dikalahkan untuk mendapatkan rune yang hebat untuk perkembangan permainan. Radahn tinggal di Istana Redmane di lapangan terbuka di Caelid. Untuk sampai ke sana, pemain perlu pergi ke bahagian caelid peta dan berhampiran jambatan Redmane. Dari sana, mereka boleh mengambil pintu sihir, yang mengangkut mereka ke bahagian dalam istana. .

Keindahan perjuangan bos RADAHN adalah bahawa pemain dapat memanggil segelintir NPC di seluruh peta yang akan membantu menurunkan jeneral legenda. Hubungan ini ke dalam “Festival RADAHN,” yang dihoskan untuk membawa juara Adept yang sanggup menurunkan Ketua Umum sekali. Setelah mengalahkan RADAHN, pemain menerima rune yang hebat dan kenangannya. .

. Rykard, tuan penghujatan

Rykard-elden-ring-bosses-order

 • Lokasi: Volcano Manor, di MT. Gelmir. Kuil Eiglay yang lalu.
 • Tahap yang disyorkan: 65-70.

Bos ketiga yang pemain Elden Ring boleh menundukkan Rykard, Lord of Blasphemy. Untuk mencapai perjuangan bos ini, pemain pergi ke Volcano Manor, yang terletak di Gunung Gelmir. Pemain terus bergerak ke arah bandar penjara melalui kawasan ini, tempat yang ditinggalkan penuh dengan orang ular dan lava. . Aktifkan kuil Eiglay tapak rahmat dan angkat yang terletak di sebelah kanan. Perjalanan ke arah belakang, dan masukkan tingkap. Usaha ini untuk melancong dan berjumpa dengan bos.

Sama seperti setiap bos, Rykard, Lord of Blasphemy, mempunyai dua bentuk. Yang pertama adalah ular yang disebut ular tuan rumah. Sebelum memulakan perjuangan bos, pemain boleh mendapatkan dan menggunakan senjata yang disebut “Serpent-Hunter.”Kemahiran senjata mencipta bilah angin, menangani kerosakan pada ular. Setelah membunuh ular itu, ia berubah menjadi Rykard, yang mengeluarkan bilah penghujatan, salah satu senjata terbaik dalam permainan. Mengalahkan Rykard, dan menerima rune yang hebat dan kenangannya.

Sebaik sahaja dua rune besar mandatori diperoleh, pemain menuju ke dataran tinggi Altus, maju jalan cerita.

6. Godfrey, Lord Elden Pertama (Golden Shade)

 • Lokasi: Melewati West Capital Rampart, di Leyndel, Royal Capital.
 • Tahap yang disyorkan: 72-75.

Semasa menuju ke Takhta Elden, melalui West Capital Ramparts, dan naik akar pokok, pemain akan menemui Godfrey, First Elden Lord, dalam bentuk teduh keemasannya. Ini juga memberi pemain rasa kecil pertarungan bos dan apa yang diharapkan kemudian dalam permainan. Godfrey adalah bos jiwa yang biasa yang menggunakan kapaknya untuk menyerang.

Bawa dia keluar, dan teruskan ke arah takhta Elden, di mana pemain ditakdirkan untuk menjadi Lord Elden yang akan datang. Adalah disyorkan untuk mencapai tahap 72-75 jika pemain ingin menahan serangan Godfrey dan menangani kerosakan kepadanya. Pemain boleh memanggil pemain lain dan abu perang dalam perjuangan ini.

7. Morgott, Raja Omen

Morgott-elden-ring-bosses-order

 • Lokasi: Melewati Bedchamber Queen di Leyndel, Royal Capital.
 • Tahap yang disyorkan: 72-75.

Pertemuan kedua dengan Margit berlaku di dalam takhta Elden, kali ini menentang bentuk asalnya. Morgott, The Omen King, adalah “Last of the Kings” yang mengisytiharkan diri sendiri dan mempunyai langkah serupa yang ditetapkan untuk Margit, kecuali fasa kedua sekarang menangani kerosakan pada pemain. Selain itu, jika pemain memperoleh belenggu Margit dari patch, mereka boleh menggunakan item itu dua kali pada separuh pertama pertempuran, menghentikannya di jalannya dan membolehkan pemain menangani kerosakan.

Untuk berjaya menangkis bos ini, pemain cincin Elden disyorkan untuk mencapai tahap 72-72. Tambahan pula, seperti setiap bos, pemain boleh memanggil Ashes of War atau pemain lain untuk multiplayer untuk membantu mereka dalam perjuangan ini. Walau bagaimanapun, proses pemain yang menamatkan gelarannya sedikit berbeza. Pemain lain perlu menggunakan effgies emas kecil mereka dan berinteraksi dengan ruang ruang tempat tidur Queen dari Grace dalam permainan mereka sendiri sebelum pemain lain dapat memanggil mereka di dunia mereka.

8. Gergasi api

 • .
 • Tahap yang disyorkan: 105-110.

Melewati Takhta Elden adalah salah satu kawasan terbuka utama terakhir permainan – puncak gunung Giants. Di kawasan ini adalah bos seterusnya yang dipanggil The Giant Fire. Sebuah gergasi besar dengan wajah sebagai perutnya, jika pemain telah menemui banyak gergasi dalam permainan, mereka tahu bagaimana menangani bos ini. Gergasi Kebakaran juga merupakan satu-satunya bos utama permainan yang membolehkan pemain menggunakan gunung mereka untuk bertarung (kecuali mereka memanggil pemain lain untuk Co-op). Untuk menundukkan gergasi api, pemain secara khusus harus menyerang kakinya untuk membawanya turun. Walau bagaimanapun, dia cenderung menggunakan api untuk menyebabkan kerosakan AOE, jadi ingatlah itu.

Oleh itu, adalah disyorkan untuk berurusan dengan bos apabila pemain mencapai tahap 105 hingga tahap 110. . Selain itu, pemain boleh memanggil abu perang untuk membantu mereka dalam pertarungan.

. Duo Godskin

 • Lokasi: Crumbling Farum Azula, melewati Tapak Rahmat Kuil Naga.
 • Tahap yang disyorkan: 110-115.

Sekiranya pemain sebelum ini berjuang untuk melawan Rasul -Rasul dan Godskin Noble di Elden Ring, perjuangan ini akan membuktikan satu cabaran besar bagi pemain untuk mengatasi. Kedua -dua bos ini bekerjasama untuk menjadi duo Godskin, di mana pemain perlu berurusan dengan mereka secara serentak pada masa yang sama. Duo Godskin menggunakan langkah sebelumnya mereka tanpa perubahan kepada mereka. Kesukaran berpunca dari fakta bahawa sementara pemain sebelum ini menangani mereka secara individu, mereka berurusan dengan mereka bersama.

Oleh itu, bukan sahaja pemain perlu memastikan tahap 110 hingga 115, tetapi mereka juga perlu memahami bagaimana untuk memadamkan bos dan membawanya ke bawah. Bahkan medan bermain, pemain boleh memanggil seseorang untuk koperasi multiplayer dan abu perang untuk membantu mereka.

10. Maliketh, pisau hitam

Maliketh-the-black-blade-1-elden-ring-bosses-order

 • Lokasi: Crumbling Farum Azula, melewati tapak jambatan gergasi Grace.
 • Tahap yang disyorkan: 115-123.

Jika pemain membaca artikel Incantation kami, mereka mungkin telah bertemu dengan Guuranq, Beast Clergyman. Makhluk yang bersuara bersuara yang memakai kain di kepalanya, Guuranq, sehingga titik ini, hanya NPC yang menerima barang pencarian sebagai pertukaran untuk ganjaran. Nah, melewati jambatan gergasi, pemain akan menemui NPC. Kecuali, kali ini, Guuranq akan bermusuhan dengan mereka. Mengambil bar kesihatannya di tengah jalan mendedahkan identiti sebenar: Maliketh, Blade Black.

Maliketh adalah musuh yang pantas dari awal perjuangan bos, meletakkan pergaduhan tahan lama terhadap pemain. Oleh itu, disyorkan untuk pemain tahap 115 hingga 123 sebelum mereka cuba membuat pertarungan. . Ash of War akan mengalihkan perhatian bos, membiarkan pemain menyerang bos. Sudah tentu, pemain boleh menghubungi rakan untuk membantu mereka dalam multiplayer.

11. Sir Gideon ofnir, yang mengetahui semua

Sir-gideon-ofnir-odir-ring-bosses-order

 • Lokasi: Melewati Leyndel, ibukota tapak abu Grace, setelah mengalahkan Maliketh.
 • Tahap yang disyorkan: 125-130.

. Memberi anda tugas menjejaki demigod dan membantu anda menjadi tuan Elden, adalah malang ketika dia bos berdiri di jalan anda untuk menjadi Tuhan yang akan datang di Elden Ring. Gideon Ofnir, yang semua tahu, melemparkan segala yang dia ada dari segi sihir dan huru-hara. Walau bagaimanapun, dia banyak bergantung pada sihir untuk menjauhkan musuh.

Mengambil bos bukanlah satu prestasi besar jika pemain bersabar dan tahap mereka sekitar 125-130. Selain itu, seperti setiap pertarungan, pemain boleh memanggil abu perang atau pemain untuk multiplayer.

12. Godfrey, Tuan Elden Pertama

 • Lokasi: Tenggara tempat tidur ratu Queen of Grace di Leyndel.
 • Tahap yang disyorkan: 132-135.

Pemain akan segera mengenali Godfrey, Lord Elden Pertama, dari pertemuan terakhir mereka di West Capital Ramparts. Kali ini, dia akan menunggu mereka di takhta Elden. Fasa pertama Godfrey mengikuti langkah yang sama yang ditetapkan dari bentuk teduh keemasannya, jadi pemain tidak sepatutnya berjuang banyak. Ketidakhadiran itu datang ketika dia beralih ke fasa kedua perjuangan bos, Hoarah Loux. Dalam fasa ini, Godfrey kerap bergelut pemain, kuasa mengebom mereka ke tanah, dan beralih ke gaya pertempuran tangan sahaja.

Oleh kerana ini adalah salah satu bos terakhir, disarankan untuk mencapai tempat antara tahap 132 dan tahap 135.

13.

 • Radagon
 • Elden Beast
 • .
 • Tahap yang disyorkan: 140-145.

Salah satu daripada dua bos terakhir Elden Ring yang pemain perlu mengalahkan untuk menyelesaikan gelaran adalah radagon dari Golden Order. Dalam tradisi permainan, dia adalah orang yang menyebabkan menghancurkan, memegang tukul yang digunakan untuk memecahkan cincin elden. Radagon menggunakan tukul yang sama untuk menyerang pemain, menggunakan serangan AOE dan serangan yang ditangguhkan dengan tukul. Radagon mencampurkan serangan ini, jadi pemain dapat dengan cepat menyesuaikan diri dengan PlayStyle. Masalah sebenar bermula selepas kekalahan Radagon, yang memancarkan musuh gergasi yang dipanggil Elden Beast.

Elden Beast menggunakan pedang di tangan kirinya dan menggunakannya untuk memotong pemain. Di samping itu, Elden Beast menggunakan cincin sihir di atas tanah, dan AOE, jadi pemain terpaksa menggunakan setiap pilihan mobiliti yang terdapat dalam permainan.

Oleh itu, pemain harus mencapai tahap 140 dan lebih tinggi untuk mengalahkan radagon bos terakhir The Golden Order dan Elden Beast di Elden Ring. Kedua -dua bos ini juga membenarkan pemanggil multiplayer dan Ash of War. Mengalahkan bos -bos ini akan menawarkan pemain yang dikehendaki berakhir bahawa mereka telah mengejar.

Satu bahagian peta cincin Elden dengan lokasi beberapa bos yang ditandakan

Ingin mengetahui semua bos Elden Ring yang berbeza dan lokasi mereka? Dengan kiraan kami, terdapat 238 Boss Encounters yang mengejutkan dalam Karya Terbuka Dunia FromSoftware. Dengan begitu banyak bos yang tersembunyi di setiap sudut dan celah tanah di antara, sangat mudah untuk bermain melalui permainan tanpa menyedari bahawa anda terlepas pada beberapa pertemuan bos yang paling hebat dan tidak dapat dilupakan Elden Ring harus menawarkan.

Itulah lokasi Elden Ring Boss kami adalah untuk. Di bawah ini anda akan menemui peta yang meliputi setiap kawasan di antara, dan menonjolkan lokasi yang tepat setiap bos Elden Ring. Kami telah menulis sedikit pada setiap pertemuan bos untuk membantu anda mencari dan menangani setiap musuh utama ini, dan di bahagian bawah kami juga telah mengatasi perintah bos kami yang disyorkan untuk mereka yang ingin menangani semua bos penting dalam perintah logik perkembangan.

Nota: Spoiler berat Ikut. Anda telah diberi amaran.

Scion yang dicelup (Kapel jangkaan)

Bos pertama yang anda jumpai di Elden Ring adalah Scion yang dicantumkan, yang dimaksudkan untuk membunuh anda setelah beberapa langkah pertama anda di gereja menjangkakan. Apa yang anda mungkin tidak menyedari adalah bahawa anda sebenarnya boleh kembali ke lokasi ini dan mencabar Scion untuk mengadakan pertandingan ulang dengan mengambil kunci pedang yang disemai ke yang ketiga tertinggi dari empat belfries di pantai barat Liurnia dari Lakes.

Scion yang dicantumkan adalah salah satu bos Elden Ring awal permainan awal, dengan banyak tangannya yang membolehkan kombo panjang serangan pedang yang luas. Sama ada menggunakan perisai besar untuk menyerap serangan ini sebelum mencolok, atau masa anda mengelak serangannya supaya anda boleh menyerang dari belakang.

Askar Godrick (Bos Tutorial)

Pemain Memulakan Permainan Baru Elden Ring mungkin akan menghadapi askar Godrick di Gua Pengetahuan. Pedang ini hampir tidak sukar daripada tentera standard yang akan anda hadapi di Limgrave, jadi ia sama sekali tidak ada bos. Tetapi saya menyebutnya di sini demi siap.

Ketua Demi-Manusia (Gua Pantai)

Pertarungan antara pemain dan tampalan miniboss di Elden Ring

Patch (Gua Murkwater)

Jenaka dalam untuk banyak veteran darisoft, patch adalah bos upahan sederhana yang akan menyerah setelah anda menangani kerosakan yang cukup padanya. Anda boleh menemuinya di hujung penjara bawah tanah yang sangat pendek, Gua Murkwater – tetapi penting untuk anda jumpa dia, kerana jika anda menjalani hidupnya, dia akan membuka kedai di mana anda boleh membeli barang yang akan membantu anda Pertarungan masa depan yang penting.

Guardian Golem (Highroad Gua)

Guardian Golem Gua Highroad mungkin kelihatan sukar pada mulanya, tetapi apabila anda telah memecahkan rahsia untuk perjuangan bos ini, berjalan -jalan di taman. Bawa senjata yang tumpul dan targetkan kaki dengan serangan berat untuk membawanya ke tanah, disediakan untuk melanda kritikal ke dada.

Pembunuh Knife Hitam (Catacombs Deathtouched)

Kepala Labu Mad, bos di Elden Ring, menyerang pemain dengan flailnya

Kepala Labu Mad (Runtuhan Waypoint)

. Kepala Labu Mad suka menghancurkan anda, dan memotong anda dengan flail yang berdarah yang berdarah. Luangkan masa anda, jangan tamak dengan serangan anda, dan anda akan baik -baik saja.

Kavaleri Malam (Jambatan Lebuhraya)

Pada siang hari, jambatan lebuh raya yang memisahkan timur dari limgrave barat dijaga oleh askar kuda biasa. Pada waktu malam, askar ini diganti dengan pasukan berkuda malam – penunggang yang lebih kuat dengan halberd jahat dengan jangkauan mengejutkan. Sekiranya anda bergelut dengan bos ini, gunakan taktik hit-and-run dengan Torrent.

Pokok Sentinel (Gereja Jalan Elleh)

Peta Liurnia di Elden Ring, dengan lokasi setiap pertemuan bos tunggal ditandai dan bernombor

The metalclad, metalclad, cape-wearing cleanrot knight boleh didapati di bilik terakhir Gua Stillwater. Dia musuh berbahaya yang menggunakan tombak ganda, dan tidak membantu anda mesti melawannya di kawasan yang dibanjiri dengan air beracun. Bawa apa sahaja yang anda boleh untuk meningkatkan statistik imuniti anda, dan berhati-hati untuk kaunter pengawal silangnya.

Adan, Pencuri Kebakaran (Evergaol Malefactor)

Elden Ring: Pemain melawan bos Glintstone Dragon Smarag

Glintstone Dragon Smarag (kuil kuil)

Glintstone Dragon Smarag adalah penghuni tasik yang lain di sekitar Akademi Raya Lucaria. Ia boleh didapati di sedikit tanah di sebelah barat Akademi itu sendiri, dan ia menjaga kunci Glintstone yang anda perlukan untuk masuk ke Akademi tersebut.

Sama seperti Flying Dragon Agheel, anda harus mengatasi Glintstone Dragon Smarag dengan berhati -hati dan sabar, dan menunggang kuda untuk membuat perkara lebih mudah. Smarag mampu meletupkan sihir glintstone, tetapi anda boleh mengelakkannya dengan mudah seperti serangan nafas naga. Hack dan Slash di kakinya sehingga ia turun.

Crystalians (Akademi Gua Kristal)

The Crystalians yang terdapat di penghujung Akademi Gua Kristal (boleh diakses dari tasik) adalah dua musuh yang diperbuat daripada kristal tulen. Oleh itu, mereka hampir tidak tahan terhadap pelbagai jenis kerosakan, tetapi mereka terdedah kepada serangan tumpul, jadi pastikan anda membawa senjata yang mampu menimbulkan kerosakan mogok untuk perjuangan ini.

Melawan sepasang bos boleh menjadi sangat sukar, tetapi dalam kes ini ia tidak mengerikan kerana cincin bilah cincin kristalian cenderung untuk tinggal di jarak, sementara Crystalian yang memakai tombak suka menutup jurang antara anda. Gunakan pengetahuan ini untuk memisahkannya sebanyak mungkin, dan mengeluarkannya satu demi satu.

Burung Ritus Kematian (Gate Town Utara)

Burung ritus kematian yang menakutkan boleh didapati di penjelasan paya di sebelah timur akademi, dan hanya muncul pada waktu malam. Jangan meremehkan musuh ini: Ini boleh merosakkan anda dengan serangan api hitam yang luar biasa, dan serangan huru -hara yang menyapu yang membuatnya sukar untuk bermain di sekelilingnya dengan menunggang kuda. .

Cincin Blade Crystalian (Raya Lucaria Crystal Tunnel)

Di hujung terowong kristal Raya Lucaria, anda akan menemui satu cincin cincin kristalian. Sekiranya anda telah menangani Gua Kristal Akademi, ini harus berjalan di taman dengan perbandingan. Berhati -hati untuk serangan yang berbeza, tetapi jika tidak, anda tahu gerudi. Memukulnya dengan sapu atau senjata tumpul lain sehingga ia mati. .

Bell Bearing Hunter (Gereja Vows)

Kembali ke Gereja Vows pada waktu malam dan anda berada dalam perjuangan jahat yang lain dengan pemburu loceng dan pedang telekinetiknya. Dia mencabar untuk mengalahkan ketika dia kembali ke Limgrave, kecuali tentu saja anda keju dia dengan sentiasa tinggal di luar julatnya dan membombardirnya dengan mantra dan anak panah. Hei, saya tidak akan menilai.

Erdtree Avatar (East Minor Erdtree)

Erdtree kecil di sebelah timur Liurnia berada di kawasan tanah yang tinggi yang anda boleh dengan mudah mengakses dari jalan utama yang membawa kepada lif besar Dectus. Seperti banyak lagi Erdtrees kecil di Elden Ring, yang satu ini dijaga oleh avatar Erdtree yang terletak di pangkalan pokok itu. Ia secara fungsional sama dengan yang di Semenanjung Tenun: dipenuhi dengan serangan yang kuat tetapi perlahan, dan satu serangan ajaib yang dapat dielakkan dengan mudah dengan berlari ke tepi.

Pembunuh Teduh & Black Knife Assassin (Catacombs Pisau Hitam)

Anda akan menemui dua bos yang biasa di kubur pisau hitam; Nasib baik, anda tidak perlu melawan mereka berdua pada masa yang sama. .

Anda akan menemui kedua -dua bos ini di Limgrave, tetapi pembunuh pisau hitam khususnya lebih berbahaya daripada sebelumnya, menjadikannya jelas bahawa yang anda hadapi di kubur -kubur yang mati adalah jauh dari pembunuh pisau hitam terkuat di Elden Ring di Elden Ring di Elden Ring di Elden Ring di Elden Ring. Juga ini, tetapi, baiklah. Kami akan menangani perkara itu kemudian.

Festering cap jari Vyke seolah -olah menyerang dunia anda di gereja perencatan hanya jika anda telah mencapai tahap keempat pencarian Hyetta (wanita yang meminta anggur Shabriri). Vyke adalah penceroboh yang agak mudah, dengan playstyle yang agresif dan tombak panjang. Serangannya membina meter kegilaan anda dengan cepat, jadi jika anda terkena dua atau tiga kali berturut -turut, anda mungkin akan mati di sana dan kemudian akibat kegilaan dan mengiringi stun. Oleh itu, mainkan dengan sabar, dan gunakan serangan berat untuk mengganggu terasnya.

Kavaleri Malam (Hutan Lebuhraya Bellum)

Perjalanan singkat dari pintu Raya Lucaria Timur di Liurnia akan membawa anda ke hutan kecil di jalan raya. Di sepanjang jalan ini, kavaleri malam yang lain pada waktu malam. Anda tahu gerudi sekarang, dapatkannya.

Elden Ring: Pemain melawan bos Royal Revenant

Royal Revenant (Kingsrealm Runtuhan Bawah Tanah)

Revenant Diraja tidak boleh menghidu. . Ia mempunyai kesihatan yang rendah, tetapi ia adalah bos yang menakutkan dengan kombo panjang serangan cepat dan kuat yang menjadikannya sangat sukar untuk mengelakkan semua kerosakan. Walau bagaimanapun, ia mempunyai kelemahan yang besar: Menggunakan AOE menyembuhkan di sekitarnya akan menangani kerosakan besar -besaran dan menimbulkannya dengan serta -merta.

Anda juga harus sedar bahawa jalan ke bahagian bawah tanah runtuhan Kingsrealm disembunyikan oleh lantai ilusi. Cari hantu yang duduk di sudut; kepala melalui lubang di dinding menuju ke timur; Kemudian lompat ke dinding seterusnya terus di hadapan anda. Anda kini harus berdiri di lantai ilusi. Slash untuk menghilangkannya.

Bols, Carian Knight (Cuckoo’s Evergaol)

Omenkiller (Kampung Albinaurik)

Omenkiller tinggal di kampung Albinaurik, yang boleh didapati di bawah mezbah cahaya bulan (kawasan gunung barat daya Liurnia). Tidak lama sebelum bertemu Omenkiller, anda mungkin akan menjumpai Nepheli – pahlawan yang membantu anda mengalahkan Godrick yang dicantumkan di Limgrave – dan dia akan membantu anda sekali lagi untuk mengalahkan Omenkiller.

Bukan bahawa Omenkiller hampir sama kuat seperti Godrick. .

Dragons x3 (mezbah cahaya bulan)

Sekiranya anda telah melawan jalan anda sampai ke mezbah cahaya bulan (tidak ada tugas yang mudah: lihatlah Elden Ring Ranni Quest Walkthrough untuk butiran lengkap), anda akan dengan cepat mendapati bahawa tanah itu diduduki oleh sejumlah naga yang penuh. Mereka mungkin tidak begitu hebat seperti naga yang dinamakan yang anda temui setakat ini, tetapi anda harus berhati -hati untuk tidak mendapat perhatian lebih dari satu pada satu masa. Pilihnya satu demi satu, tinggal bersabar dan menggunakan torrent dengan sebaik mungkin.

Serigala merah (mezbah cahaya bulan)

Walaupun tidak dilabel secara teknikal sebagai bos, terdapat serigala merah yang serupa dengan serigala merah radagon yang akan datang di pinggir barat mezbah cahaya bulan, tepat di bawah sekumpulan kristal. The Red Wolf adalah musuh yang kuat yang kuat terima kasih kepada penyusunan semula, serangan gigitannya, dan ahli sihir Glintstonenya.

Alecto, Black Knife Ringleader (Evergaol Ringleader)

Peta dataran tinggi Altus di Elden Ring, dengan lokasi setiap pertemuan bos tunggal ditandai dan bernombor

Naga Purba Lansseax (Altus Plateau)

Naga Purba Lansseax, salah satu daripada dua naga adik beradik dengan kebolehan kilat yang kuat, menyambut anda sejurus selepas anda berjuang melalui jejak runtuh untuk mencapai dataran tinggi Altus untuk kali pertama. Ia pasti kelihatan menakutkan dengan serangan kilat gemuruhnya, tetapi gameplan anda di sini adalah sama dengan naga lain yang anda telah berjuang setakat ini. .

Selepas kira -kira satu pertiga daripada kesihatan Lansseax habis, ia akan terbang. Anda boleh menamatkan perjuangan dengan menuju ke arah selatan jalan rampartside tapak rahmat ke timur jauh di dataran tinggi.

Warrior & Perfumer Tricia yang salah (Catacombs yang tidak sedap)

Duo yang tidak mungkin dijumpai di hujung kubur yang tidak sedap di sudut barat dataran tinggi altus. Ia sentiasa berbahaya apabila anda perlu melawan dua bos sekaligus; Mujurlah, anda boleh mengabaikan Perfumer Tricia, yang menduduki peranan yang sangat menyokong, sementara anda berhati -hati memerangi pahlawan yang tidak jelas sehingga pembunuhan. Selepas itu, ia harus berlayar biasa; Seperti semua minyak wangi, Tricia tidak banyak bertempur dalam pertempuran huru-hara satu-satu.

Godefroy the dicantumkan (Golden Lineage Evergaol)

Tersembunyi di dalam Evergaol Golden Golden yang mudah dilepaskan adalah wajah yang biasa: Keturunan Godrick yang hampir sama, Godefroy yang dicantumkan. Ini pada dasarnya adalah satu lagi peluang untuk melawan Godrick dengan statistik dan gear yang lebih tinggi. Ini jelas bukan perjuangan yang sangat mudah, kerana Godrick/Godefroy mempunyai banyak serangan kombo yang panjang dengan masa yang luar biasa yang mungkin akan berlaku kepada anda. Tetapi anda mungkin boleh bergantung pada ingatan otot anda dari Istana Stormveil untuk menjadikan perjuangan ini agak lebih mudah daripada perjuangan Godrick.

Kavaleri Malam (Lebuhraya Altus)

Kavaleri Malam Lain boleh didapati di lebuh raya yang menuju ke arah Grand Lift of Dectus ke pintu masuk ke Leyndell di sepanjang selatan dataran tinggi Altus. Berkuda malam ini menggunakan flail, dan tidak takut untuk melompat jarak jauh untuk memukul anda dengannya, jadi berhati -hati.

Demi-Human Queen Gilika (runtuhan lux)

Salah satu trio Demi-Human Queens berdekatan (dua yang lain di MT. Gelmir), ratu gilika boleh didapati di bawah runtuhan lux. Dia mungkin kelihatan kuat dan agresif, tetapi dia sebenarnya boleh dipukul dengan mudah selagi anda mengelak dari jalannya yang jelas ditelan.

Tibia Mariner (Runtuhan Wyndham)

Satu lagi Tibia Mariner mendedahkan dirinya ketika anda mendekati pinggir selatan Runtuhan Wyndham. Seperti pelaut Liurnian, yang satu ini lebih kuat daripada varian Limgrave, yang mampu memanggil rangka kolosal untuk masa yang singkat yang menyapu tanah dengan tangan raksasa gergasi mereka mencari anda. Tetapi seperti semua pelaut, ia adalah perjuangan yang agak mudah apabila anda tahu untuk mengabaikan saman dan terus ke perahu.

Necromancer Garris & Black Knife Assassin (Sage’s Gua)

Gua Sage adalah rumah kepada dua bos di arena yang berbeza. Laluan itu berpecah ke arah akhir penjara bawah tanah, dengan Garris Necromancer di sebelah kiri, dan pembunuh pisau hitam di sebelah kanan.

Necromancer Garris adalah musuh yang agak mudah: hanya mengelak samannya dan serangan tengkoraknya, dan bekerja dengan memukul dengan sikap rendah dan kesihatannya yang rendah. Tetapi pembunuh pisau hitam adalah yang berbahaya, kerana, untuk sebahagian besar, dia benar -benar tidak kelihatan. Anda mesti melihat percikan yang dia buat di dalam air untuk mencari dia sepanjang masa, dan berhati-hati dengan serangan ambilnya, yang boleh mengembalikan anda untuk kerosakan yang besar (berpotensi satu-shot).

Erdtree Burial Watchdog (Catacombs Wyndham)

. Tidak banyak yang baru dikatakan di sini: anda harus tahu mengenai gerakan pengawas pengebumian sekarang. Dodge serangan slamnya, menyerangnya semasa pulih.

Eleonora, Violet Bloody Finger (Gereja Kedua Marika)

Peta Caelid di Elden Ring, dengan lokasi setiap pertemuan bos tunggal ditandai dan bernombor

Magma Wyrm (Gael Tunnel)

Magma Wyrm mungkin menjadi salah satu bos pertama yang akan anda hadapi di Caelid Wilds, yang terletak seperti di Tunnel Gael antara Limgrave dan Caelid. .

Erdtree Avatar (West Minor Erdtree)

Dua avatar Caelid adalah avatar Erdtree terkuat yang anda alami setakat ini dalam senarai ini. Yang lebih rendah dari mereka boleh didapati di barat, dengan cara yang singkat dari Limgrave di pantai utara. Ia lebih banyak daripada yang lain setakat ini, tetapi jika tidak, ia adalah pertarungan yang sama.

Ertree Burial Watchdog X2 (Minor Erdtree Catacombs)

Ada sebab pemerhati penguburan Erdtree adalah salah satu bos pertama dan paling mudah di Limgrave: ia perlahan, dan telah jelas telegraf dan mudah dipelajari corak serangan. Cara darisoftware untuk meningkatkan kesukaran kemudiannya adalah membuang dua daripadanya pada anda secara serentak di kubur erdtree kecil. Anda mesti bermain ini dengan teliti, dan memerhatikan kedua -duanya untuk memastikan anda tidak dihukum kerana serangan anda.

Mad Pumpkin Head X2 (Caelem Runtuhan Bawah Tanah)

Sama seperti pengawas pengebumian di atas, di Caelid anda akan dicabar oleh dua musuh yang terdahulu secara serentak. Kedua -dua kepala labu yang ditemui di bawah runtuhan caelem adalah berbahaya hanya terima kasih kepada pencerobohan mereka, ruang terkurung, dan risiko mereka menyelaraskan serangan mereka. Cuba jauhkan jarak anda dari satu semasa anda menumpukan yang lain.

Knights of the Great Jar X3 (Caelid Colosseum)

Malangnya, anda tidak dapat melawan balang besar raksasa yang duduk, lengan melintasi, sebelum Caelid Colosseum. Sebaliknya, anda mempunyai tiga tanda memanggil yang membolehkan anda memanggil tiga ksatria balang besar untuk melawan satu demi satu. Mengalahkan semuanya berturut -turut, dan anda mendapat ganjaran. Para pejuang ini masing -masing mempunyai peralatan yang berbeza dan playstyle yang berbeza, jadi anda harus memainkannya dengan berhati -hati pada mulanya untuk mengetahui corak serangan masing -masing.

Duelist yang penuh kegilaan (gua gaol)

. Ia hanya sedikit lebih sukar. Bahagian yang sukar adalah kepadanya: Anda perlu menarik tuil di hujung gua untuk membuka kunci semua sel penjara, kemudian cari sel besar dengan papan kayu di sebelah kanan. .

Decaying Ekzykes (Caelid Highway South)

Decaying Ekzykes adalah naga yang bernafas berulang merah di selatan jalan bulat panjang di sekitar Aeonia Swamp. Dia lebih berbahaya daripada naga lain yang telah anda jumpai, terutamanya kerana dia mempunyai serangan tambahan di mana dia menghirup gas yang kuat di sekelilingnya, menjadikannya penting bahawa anda menjaga jarak anda pada saat -saat ini.

Teduh Pemakaman (Caelid Catacombs)

Satu lagi naungan tanah perkuburan dapat ditemui di hujung kubur Caelid di selatan liar caelid. Seperti warna tanah perkuburan yang lain, anda akan dapati di seberang tanah, yang satu ini sukar diturunkan dan boleh menghancurkan jika anda membenarkan kombo serangan pisau cepat ke tanah; Tetapi ia mempunyai kesihatan yang luar biasa, dan boleh dikalahkan dalam beberapa hits yang kuat.

Kavaleri Malam (Lebuhraya Caelid Selatan)

. Ia adalah pertarungan yang sama dengan mana -mana pasukan berkuda malam yang lain. Sekiranya anda boleh memfokuskan kudanya dan membawanya ke tanah, anda boleh mendapatkan serangan kritikal yang baik untuk sebahagian besar kerosakan.

Burung Ritus Kematian (Southern Aeonia Swamp Bank)

Burung ritus kematian yang lain dapat ditemui di antara Aeonia Swamp dan Redmane Castle, dan, seperti yang ada di Liurnia, ia hanya muncul pada waktu malam. Yang satu ini lebih kuat daripada varian Liurnia, jadi berhati -hati untuk mengelakkan serangan api hitam yang dahsyat.

Komander O’Neil (Aeonia Swamp)

Komander O’Neil tinggal jauh di Paya Aeonia yang melarang. Bos ini sangat bergantung pada beberapa saman pemanah yang menjengkelkan untuk mengganggu anda semasa anda melawannya, jadi adalah idea yang baik untuk membersihkan saman ini sebaik sahaja mereka tiba. Komander O’Neil sendiri pastinya lebih berbahaya daripada pejuang biasa, tetapi satu-satu dia sangat dipukuli.

Millicent (Aeonia Swamp)

Sebelum anda menyelesaikan usaha Gowry untuk menyembuhkan penyakit Millicent, dia boleh menyerang anda semasa anda meneroka Paya Aeonia. Dia boleh menjadi agak berbahaya jika anda berada di akhir penerimaan salah satu serangannya, tetapi sebaliknya bahaya sebenar adalah paya itu sendiri. Pastikan anda dilengkapi dengan sesuatu yang dapat mengendalikan reput merah, atau tinggal di tanah kering sebanyak mungkin.

NOX SWORDSTRESS & NOX Imam (Kerusi-Crypt of Sellia)

Selalu sedikit membimbangkan apabila anda perlu melawan dua bos sekaligus, tetapi NOx Swordstress dan NOx Priest benar -benar tidak terlalu buruk. Serangan mereka mungkin kuat, tetapi kedua -dua musuh mempunyai kesihatan yang sangat rendah, dan dapat dengan cepat meletup tanpa masalah – terutama jika anda mempunyai saman untuk membantu anda.

Fallingstar Beast (Tunnel Crystal Tunnel)

Ah ya, terowong kristal Sellia. Tempat ini mungkin banyak pemain pertama dari Caelid Wilds, setelah terjerat dalam perangkap pengangkut di dada kembali ke Limgrave yang mengangkut anda di sini. . Seperti sebelumnya: Matlamat untuk wajah.

Cleanrot Knight X2 (gua yang ditinggalkan)

Perjalanan singkat di bawah gua yang terbengkalai yang boggy akan membawa anda bersemuka dengan ksatria cleanrot di ruang akhir. Ini bukan musuh yang sangat kuat – sekurang -kurangnya, sehingga anda mengetuk kesihatan kesihatannya, dan ia disertai oleh ksatria Cleanrot yang lain, yang ini mengkhususkan diri dalam serangan Glaive yang berkisar. Perhatikan ksatria berkisar semasa anda memukul ksatria huru -hara ke dalam penyerahan. Berhati-hati dengan pendirian pertahanan silangnya. .

Battlemage Hugues (Sellia Evergaol)

Battlemage Hugues adalah spellcaster yang kuat yang melawan anda di dalam Sellia Evergaol di tengah -tengah liar Caelid. Nota khusus adalah serangan tukul ajaibnya, yang menghasilkan gelombang kejutan AOE yang sukar untuk dielakkan dalam jarak huru -hara; dan serangan komet ajaibnya, yang sukar untuk dielakkan dengan alasan yang sama. Oleh itu, terus bergerak melawan ahli sihir ini, dan gunakan serangan huru -hara yang kuat untuk mengganggu manteranya.

Elder Dragon Greyoll (di luar Fort Faroth)

Salah satu musuh terbesar dalam keseluruhan Elden Ring, Elder Dragon Greyoll sebenarnya sangat mudah dikalahkan. Kebanyakannya hanya duduk di sana, membiarkan anda ikan paus. . Ia mempunyai jumlah kesihatan yang tidak masuk akal, tetapi naga lain kebanyakannya dapat dielakkan sepanjang masa dengan bersembunyi di bawah sayap Greyoll dan memotongnya. Saya akan menasihati membawa senjata dengan berdarah, melainkan jika anda mahu memotongnya selama berjam -jam.

Anda mungkin sudah berjaya melawan dua kristal sekaligus, tetapi tiga? . Diberikan, saya berjaya mengalahkan tiga kristal pada akhir Sellia Hideaway pertama kali, tetapi saya terpaksa menggunakan hampir semua penyembuhan saya untuk berbuat demikian. Saya akan menasihatkan mengambil pengguna kakitangan terlebih dahulu, diikuti oleh pengguna tombak, dan akhirnya Crystalian Ringblade. Perlu diingat juga bahawa semua serangan mereka membina meter putar merah anda, jadi bawa sesuatu yang dapat mengurangkan pembentukannya, atau anda hancur.

Rasul Godskin (Menara Ilahi Caelid)

Rasul Godskin yang kuat boleh didapati di dasar Menara Ilahi Interior Caelid. Ini sama dengan yang anda bertengkar di desa dominula dominula di dataran tinggi altus – yang dikatakan, sangat kuat. Walau bagaimanapun, ia terdedah kepada serangan berdarah, yang menjadikan perjuangan lebih mudah sehingga mungkin.

Bell Bearing Hunter (gubuk saudagar terpencil)

. Dia sama sukar di sini seperti yang pernah ada, jadi jaga dengan lebih berhati -hati terhadapnya. Sama ada mendekati dan peribadi (dan pandai mengelak) atau tinggal di jarak jauh. Jangan tinggal di jarak pertengahan, atau serangan pedang telekinetiknya akan menghilangkan anda.

Putrid Avatar (East Minor Erdtree)

Avatar putrid oleh erdtree minor timur caelid hampir sama dengan yang lain, dengan perbezaan utamanya adalah serangan rotan yang kadang-kadang berkilauan yang memaksa anda untuk menjaga jarak anda untuk suatu masa.

Beastman dari Farum Azula X2 (Gua Dragonbarrow)

Saya pernah mendengar banyak orang mempunyai masa yang sukar melawan dua binatang Beastmen Farum Azula di akhir Gua Dragonbarrow. Memang benar bahawa jika anda membiarkan mereka melakukan perkara mereka, mereka boleh menjadi sangat mematikan: seseorang tetap berada di jarak dan membombardir anda dengan membuang pisau, sementara yang lain menutup jarak dengan serangan huru -hara mereka yang kuat.

Untuk menjadikan perjuangan ini lebih mudah, anda harus memanggil beberapa abu roh yang kuat untuk mengalihkan perhatian orang -orang beastman semasa anda dengan cepat melawan dan membunuh Beastman Ranged. Sendiri, lelaki ini adalah pushovers.

Kavaleri Malam (Jambatan Rise Lenne)

Kavaleri malam yang terletak di jambatan oleh Lenne’s Rise pada waktu malam mungkin kavaleri malam terkuat yang saya jumpai. Polearm panjangnya memberikannya jarak yang mengejutkan, dan kerosakan yang tinggi dan kesihatan yang tinggi menjadikannya pertempuran kesabaran dan masa yang konsisten, berhati -hati.

Flying Dragon Greyll (Farum Greatbridge)

Isu utama dengan melawan naga terbang naga adalah bahawa dia terletak di jambatan, yang menyekat pergerakan anda agak. Itu boleh membuat perkara sukar apabila Greyll mula terbang dan bernafas api. Tetapi anda boleh membawanya ke darat dengan teliti untuk menjadikan perjuangan lebih seperti perjuangan naga biasa – yang mana anda harus biasa sekarang.

Blade Blade Kindred (Bestial Sanctum)

The Blade Blade Kindred mengawasi pintu masuk utama ke tempat suci terbaik di hujung timur laut Caelid Wilds. Gargoyle yang kuat ini beralih antara dua senjata dan set serangan mengikut kehendak, dan oleh itu anda perlu menghabiskan sedikit masa untuk mempelajari semua corak serangannya sebelum anda dapat membawanya keluar dengan bersih.

Gurranq (Bestial Sanctum)

Selepas memberi makan Gurranq Empat kematian, dia akan menjadi bermusuhan terhadap anda pada masa akan datang anda melawatnya. Dia adalah musuh yang sangat kuat dan agresif, dipenuhi dengan serangan panjang yang sukar untuk menyekat atau mengelak. Nasib baik, anda hanya perlu mengambil sebahagian kecil daripada bar kesihatannya sebelum dia ditenangkan sekali lagi, jadi ini bukan perjuangan bos yang benar (walaupun saya fikir ia bernilai menyebut tanpa mengira).

Misbegotten Warrior & Crucible Knight (Redmane Castle)

Sekiranya anda sampai ke Istana Redmane sebelum syarat -syarat tertentu dipenuhi, maka ia tidak akan menjadi perayaan untuk melawan Starscourge Radahn yang anda hadapi di kawasan utama. Sebaliknya, anda akan dibentangkan dengan seorang pahlawan yang salah, yang pada separuh kesihatan disertai oleh seorang ksatria yang crucible. Gabungan yang kuat. .

Starscourge Radahn (Redmane Castle)

Peta MT Gelmir dan Gunung Berapi di Elden Ring, dengan lokasi setiap bos pertemuan ditandai dan bernombor

Anastasia, Tarnished-Eater (Corpse-Stench Shack)

. Ia sama seperti sebelumnya, dengan serangan overhead dan kombo slamnya, tetapi jelas di sini dia menangani lebih banyak kerosakan dan mengambil lebih banyak hukuman daripada dia kembali ke Limgrave.

Scion yang dicelup (MT Utara. Gelmir)

Menjaga perjalanan menuju gunung berapi adalah sejumlah makhluk yang bermusuhan, yang paling kurang adalah scion yang dicantumkan yang akan anda hadapi di pinggir tebing di perkhemahan yang hancur. Gerakannya yang tidak menentu adalah sama dengan versi sebelumnya bos ini, jadi tidak semestinya perlu dibimbangkan di sini.

Demi-Human Queen Margot (Gua Gunung Berapi)

Demi-Human Queen Margot adalah musuh yang sangat lemah berbanding dengan kebanyakan yang anda dapati di MT. Gelmir. Gua ini sangat mudah berbanding dengan persekitarannya, atas sebab tertentu. Margot dikelilingi oleh Demi-Humans, yang boleh membuat perkara-perkara janggal jika mereka tidak memberi anda masa untuk menyembuhkan; Tetapi jika anda mengambilnya, anda akan mendapati Margot mempunyai kesihatan yang rendah dan tidak banyak jawapan kepada serangan berulang.

Tidak seperti kebanyakan Erdtrees kecil di Elden Ring, yang ada di MT. Gelmir dijaga bukan oleh avatar Erdtree tetapi dengan sesuatu yang lebih berbahaya: semangat pokok ulserasi. . .

Kindred of Rot X2 (Gua Seethewater)

Kindred of Rot adalah satu lagi perjuangan bos yang sangat mudah berbanding kebanyakan yang anda dapati di rantau ini. Mereka boleh berbahaya jika anda tidak menghindari semburan serangan peluru mereka, tetapi apabila anda bangun dan peribadi, anda akan mendapati mereka mempunyai kesihatan musuh biasa, dan boleh dibunuh dengan cepat.

Red Wolf of the Champion (kubur Gelmir Hero)

The Red Wolf of the Champion boleh didapati di hujung kubur Gelmir Hero, dan – bersyukur – saya sebenarnya tidak fikir bos ini hampir mencabar seperti perjalanan yang diperlukan untuk mencapainya. Serigala Merah ini sama seperti yang anda hadapi di Liurnia, walaupun sedikit lebih kuat dan sihat. Ia masih perlu turun dengan cepat berbanding dengan bos Elden Ring lain di rantau ini.

Binatang Fallingstar Tumbuh Penuh (MT Kesembilan. Perkhemahan gelmir)

Semangat pokok ulser (Leyndell West)

Saya pasti anda terbiasa dengan jisim roiling yang indah di roh roh roh rohani pada anda sekarang. Salah satu semangat sedemikian muncul ketika anda mendekati perkhemahan di selatan Tapak Pohon Phantom Wall Outer Grace hanya melewati pintu masuk selatan ke Leyndell.

Twinblade Gargoyle (langkah masuk Leyndell)

Semasa anda mengetuai langkah -langkah dari pokok hantu dinding luar, anda akan diserang oleh gargoyle twinblade gergasi, yang suka twirl berkata Twinblade di wajah anda dan memaksa anda untuk mengelak beberapa kali berturut -turut. Sebilangan abu semangat yang kuat menjadikan perjuangan ini lebih mudah, tetapi dengan sedikit kesabaran, anda dapat dengan mudah mempelajari gerakan musuh ini tanpa mengira.

Margit, The Fell Omen (Leyndell West)

! Margit kembali, dan sakit untuk pertandingan ulang selepas anda mengalahkannya di pintu masuk ke Stormveil Castle oh begitu banyak jam yang lalu. Dia mempunyai langkah dan corak yang sama seperti dahulu, tetapi dia jelas mencecah lebih banyak dan mempunyai lebih banyak kesihatan daripada sebelumnya, menjadikan ini fasa dua yang lebih mencabar dari perjuangan yang sudah berbahaya.

Bell Bearing Hunter (Hermit Merchant’s Shack)

Satu lagi pertemuan malam yang jahat dengan pemburu galas loceng menanti anda di gubuk saudagar pertapa di pinggir Leyndell. Ini mungkin pertarungan pemburu yang paling sukar dalam permainan, semata -mata kerana kesukaran penskalaan Lenydell mendailkan kerosakan dan kesihatan bos ini sehingga 11. Jika tidak, ia sama dengan semua pergaduhan pemburu loceng yang lain.

Orang lain mendapat sedikit bosan dengan Deathbirds? Tidak? . Sekiranya anda pergi ke sana pada waktu malam, perjuangan yang biasa dengan Deathbird akan menanti anda.

Tuan Onyx (Terowong Dimeteraikan)

. . .

Pemakan kotoran yang menjijikkan (Leyndell North)

Kemajuan di sepanjang questline of the shourment shung eater, dan akhirnya anda akan membebaskannya dari penjara di bawah Leyndell, di mana dia akan segera mencabar anda untuk bertarung. Di sinilah anda mesti pergi melawannya. Kebimbangan utama di sini bukan pemakan kotoran sendiri; Fakta bahawa ketam gergasi juga mengetuk perairan ini, jadi anda lebih baik menjauhkan diri dari itu atau menyelesaikannya dengan cepat sebelum menghadapi pemakan kotoran – yang tidak jauh berbeza dari penceroboh lain yang anda hadapi setakat ini.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak maklumat mengenai keseluruhan usaha ini, pastikan anda menyemak Walkthrough Elden Ring Dung Eater Quest kami.

Sentinel Pokok Draconic (pintu masuk Leyndell dalam)

Untuk melanggar dinding dalaman Leyndell dan memasuki ibu kota itu sendiri, anda perlu menuju ke utara dinding, dan menghadapi sentinel pokok draconic yang menjaga pintu masuk di bahagian jauh di rantau ini. Sekiranya anda menghadapi sentinel pokok di Limgrave, ia sangat serupa, tetapi jelas banyak, jauh lebih sukar daripada varian Limgrave yang pernah dilakukan. Satu -satunya perbezaan utama yang lain adalah bahawa kuda boleh menyapu api seketika, jadi berhati -hati apabila kuda itu akan menyerang serangan ini.

Duelist Warden Grave (Makam Side Auriza)

Ia agak ganjil, mencari bos sebagai underwhelming sebagai Duelist Warden Grave di ibu negara, dari semua tempat. Tidak semestinya anda sampai di bahagian terakhir makam sampingan Auriza, dan apabila anda melakukannya, anda akan mendapati perjuangan biasa ini menunggu anda. Seperti sebelum ini, kunci adalah cuaca atau menghindari serangannya, dan tidak menyerangnya sendiri sehingga dia betul dalam mod pemulihan.

CRUCIBLE Knight Ordovis & Crucible Knight (kubur wira auriza)

. Ksatria Crucible adalah antara bos humanoid yang paling mencabar yang akan anda hadapi di setiap peringkat Elden Ring, dan di sini anda terpaksa melawan dua sekaligus.

Ordovis adalah ksatria pedang dan perisai biasa, tetapi dengan serangan suci berputar yang anda harus menjauhkan jarak anda dari. Ksatria Crucible yang lain adalah pengguna tombak, jadi berhati-hati untuk serangan suci yang panjang. Gunakan abu semangat yang paling kuat di atas pelupusan anda untuk mengalihkan perhatian seseorang semasa anda melibatkan yang lain; Kemudian, apabila abu roh anda mati, luangkan masa anda dan hanya menyerang pada satu ketika kedua -duanya pulih dari serangan. Ini perjuangan yang sukar, tetapi anda boleh melakukannya dengan sedikit kesabaran.

Erdtree Avatar (Leyndell Main Road)

Semasa anda berjalan di jalan terbesar di Leyndell, sebuah avatar Erdtree akan menanam di sepanjang jalan. Tidak banyak yang boleh dikatakan di sini yang belum dikatakan sebelumnya. Itu adalah avatar Erdtree yang sangat normal, jadi hanya mengelak serangan dan mantra besarnya, dan menggodamnya sehingga ia tidak lagi.

Semangat pokok ulser (Gereja modal yang lebih rendah)

Roh pokok yang ulser menanam semasa anda meneroka penjelasan di bawah balkoni jalan. Walaupun ia tidak mempunyai bar bos, semangat pokok ulserasi selalu bernilai disebut. Tetapi pada masa ini dalam permainan, ia tidak sepatutnya menjadi musuh yang sukar seperti dulu.

Gargoyle (West Capital Rampart)

Satu lagi gargoyle dapat ditemui dan bertempur di Rampart Ibu Kota Barat, sangat dekat dengan tapak Grace dengan nama yang sama. Kawasan di sini sedikit mengekang, jadi anda harus berhati -hati dengan persekitaran anda ketika anda mengelak untuk mengelakkan serangannya.

Vargram & Wilhelm (Manor Berkuatkuasa)

Sekiranya anda bercakap cukup untuk Knight Bernahl di manor gunung berapi ketika anda tidak menyelesaikan kontrak untuk Lady Tanith, maka dia akan memberi anda kontrak sendiri: untuk membantunya dalam menyerang dunia Vargram Wolf yang mengamuk, dan penyihir yang salah Wilhelm. Pertarungan 2v2 ini adalah yang menarik, walaupun tidak begitu sukar. Anda boleh dengan selamat Leavae Bernahl untuk melawan Vargram sebentar seperti yang anda ambil di Wilhelm, yang tidak banyak berpeluang menentang anda di jarak dekat.

Esgar, imam darah boleh didapati di hujung kubur leyndell yang agak mengelirukan. Diiringi oleh dua anjing berputar, Esgar adalah seorang pejuang yang cepat dan agresif yang dilengkapi dengan Reduvia, bilah pendarahan yang kuat yang digunakan oleh Nerijus kembali ke Limgrave. Dia juga boleh menghantar kawanan rotan yang mengejar anda melintasi arena kecil, memaksa anda untuk terus bergerak untuk mengelakkan kerosakan.

Godfrey, Lord Elden Pertama (Erdtree Sanctuary)

Peta kawasan lapisan bawah tanah di Elden Ring, dengan lokasi setiap bos yang ditemui dan bernombor

Bos utama pertama yang anda dapati di Sungai Ainsel pastinya merupakan yang besar. . Ia adalah bos yang kuat yang mungkin membunuh anda dengan hanya beberapa hits, jadi tinggal di bawah kakinya atau di jarak untuk menjaga diri anda selamat.

Shadow Baleful (Nokstella)

. Pada dasarnya versi jahat Blaidd, Shadow Baleful adalah salah satu musuh manusia yang paling kuat.

Soldier Dragonkin (Lake of Rot)

Seorang askar Dragonkin lain dapat ditemui tidur di Lake of Rot. Tidak jelas sama ada binatang itu sendiri lebih kuat atau lebih lemah daripada varian Nokstella, tetapi hakikat bahawa perjuangan ini berlaku di dalam tasik yang membusuk menjadikannya lebih sukar. Saya akan menasihati memikatnya ke tanah terbesar yang berdekatan sebelum melibatkannya dengan betul, dan selepas itu berhati -hati bahawa ia tidak mengetuk anda ke dalam tasik.

Putrid Tree Spirit (Grand Cloister)

Jatuh ke tanah dari tapak Grade Grace Grace, dan kemudian menuju ke arah yang bertentangan dari tempat anda mencari keranda yang membawa anda ke Astel. Semasa anda mendekati air terjun yang reput di hujung jalan ini, semangat pokok putrid akan bertelur dan menyerang anda.

Saya akan menasihatkan mengambil apa -apa kekejaman yang berdekatan sebelum memancarkan semangat pokok putrid, kerana anda tidak mahu melawan bos ini sambil mengelak serangan dari pelbagai jenis keluarga berdekatan.

Astel, Naturalborn of the Void (Beyond Lake of Rot)

Peta puncak gunung Giants di Elden Ring, dengan lokasi setiap pertemuan bos tunggal ditandai dan bernombor

Kavaleri Malam (Tanah Terlarang)

Jalan yang sangat singkat ke Tanah Terlarang pada waktu malam akan membawa anda ke jalan Kavaleri Malam Lagi. Seperti yang ada di liar caelid, yang satu ini adalah varian yang sangat menyusahkan, dengan halberd panjang yang mempunyai jangkauan yang mengejutkan.

Blade Blade Kindred (Grand Lift of Rold)

Blade Blade Kindred Penjaga pintu masuk ke Grand Lift of Rold. Gargoyle gergasi ini sama dengan kaum kerabat yang mungkin anda temui di luar tempat suci terbaik Gurranq di Caelid, dan serangannya sama seperti mana -mana gargoyle, jadi anda harus tahu apa yang anda masuki ke sini. Ia mencolok keras, tetapi pemahaman tentang masa untuk mengelakkan serangannya menjadikannya agak mudah.

Hero Kuno Zamor (kubur pahlawan gergasi)

Wira kuno Zamor dapat dijumpai mengintai bilik terakhir kubur pahlawan gergasi. Dengan kesukaran skala rantau permainan lewat ini, wira purba ini sangat sukar, dan tidak boleh dipandang rendah.

Semangat Pokok Ulser (Catacombs Giants ‘Giants)

Bos berulang kegemaran setiap orang, semangat pokok ulser, boleh didapati di hujung kubur gunung Giants. Seperti yang awal di kubur wira Fringefolk di Limgrave, salah satu kesukaran utama di sini adalah memahami pergerakan dan serangan Roh di ruang terkurung. Tetapi luangkan masa anda dan kerap mengelak, dan perjuangan tidak boleh mengambil masa terlalu lama.

Erdtree Avatar (East Minor Erdtree)

Satu lagi Erdtree kecil, avatar Erdtree lain. Anda harus sekarang sangat mahir dalam menangani makhluk-makhluk yang besar ini, jadi mari kita bergerak terus ke bos seterusnya.

Juno Hoslow (Shack of the Lofty)

Juno Hoslow, Knight of Blood adalah perlawanan akhir dari tiga pembunuhan kontrak Volcano Manor yang diberikan kepada anda sebelum anda dijemput untuk menghadapi Lord Rykard. Juno boleh ditemui di luar pondok yang tinggi, dan dia menggunakan cambuk dwi yang dapat diaktifkan dengan cepat dan menjadikannya agak sukar bagi anda untuk tinggal di dalam jarak dekatnya.

Walau bagaimanapun, dengan risiko terdengar seperti rekod yang patah, semua manusia, NPC berukuran manusia di Elden Ring boleh terganggu dengan mudah dengan serangan berat, jadi gunakan ini untuk kelebihan anda untuk mendekati dan peribadi, dan menangani beban kerosakan sebelum berundur dari jarak jauh.

Burung Ritus Kematian (gunung utara)

Burung ritus kematian lain dapat dijumpai hanya melewati jambatan yang menghubungkan kawasan runtuhan Stargazer ke kawasan tanah istana sol. Seperti yang anda temui di liar caelid, burung ritus kematian ini paling berbahaya apabila ia cuba menangkap anda dalam serangan api hitam besarnya. Saya akan menasihati mengatasinya dari torrent di atas.

Tibia Mariner (North Mountaintops)

. Sumber nekroman ini adalah pelaut tibia yang squirrelled-away yang dapat ditemui di tebing kecil di tepi tanah perkuburan. Seperti semua pelaut tibia, ia sangat lemah apabila anda benar -benar berjaya mencapainya, sebaliknya bergantung pada kuasa samannya. Berita baik di sini adalah bahawa rangka gergasi itu tidak dapat menghubungi anda ketika anda berada di tebing Tibia Mariner, jadi anda boleh membunuhnya dengan mudah setelah anda menemuinya.

Komander Niall (Castle Sol)

Peta runtuh Farum Azula dan ibukota Ash di Elden Ring, dengan lokasi setiap bos yang ditemui dan bernombor

Lidah Mad Alberich (Roundtable Hold)

Lidah gila Alberich menyerang dunia anda jika anda melompat dari balkoni ke dewan utama Hold Meja Bulat. Dia penceroboh awal permainan yang agak rumit untuk ditangani, terima kasih kepada jangkauan panjang sabitnya yang berdarah dan serangan ejaannya yang berasaskan fros.

Ensha of the Royal Remain (Hold Meja Bulat)

Setelah memperoleh separuh pertama Medallion Haligtree, apabila lawatan seterusnya ke meja bulat, anda akan segera ditetapkan oleh Ensha (lelaki yang biasanya terletak di dinding di luar kajian Gideon). Dia seorang pejuang yang cepat dan agresif yang juga menggunakan kakitangannya untuk menghantar bola tenaga ke arah anda, yang harus anda lalui untuk mengelakkan.

Naga Purba (Farum Azula)

Selamat datang ke yang pertama dari beberapa pergaduhan naga kuno yang akan anda hadapi semasa perjalanan bulat anda di sekitar runtuh farum azula. Ia adalah naga kilat, seperti Lansseax dan Fortissax dari Dataran Tinggi Altus dan kedalaman Deeproot masing -masing, jadi tinggal di bawah kakinya sebanyak mungkin untuk mengelakkan serangan kilat berbahayanya.

Satu lagi cacing yang mengerikan boleh didapati di tasik di bawah kedalaman kubur binatang yang runtuh. Ia adalah pelanggan yang rumit, kerana anda tidak boleh menggunakan torrent di kawasan ini, dan ia diapit oleh dua saudara yang lebih kecil. Sangat mudah untuk mendapatkan kematian yang dikhususkan oleh trio ini, jadi jaga jarak dan bersabarlah.

Naga Purba (Farum Azula)

Naga Purba #2 dapat ditemui dengan mengambil lif dari kedalaman kubur binatang yang runtuh, dan pergi sebaliknya dari cacing, melompat melintasi jurang antara batu terapung sehingga anda mencapai platform yang kelihatan curiga seperti arena. Bersedia untuk perjuangan lain dengan naga kilat sebelum anda menuju ke pusat arena.

Naga Purba (Farum Azula)

Naga Purba #3 mengasingkan anda ketika anda menuju ke utara ke arah Kuil Naga, tetapi ia hanya dapat dicapai kemudian, setelah anda sampai ke Kuil Naga itu sendiri.

Alexander, Warrior Jar (Farum Azula)

Teman baik anda Alexander mempunyai garis usaha yang boleh anda ikuti melalui pelbagai bidang permainan. Pada akhirnya, dia akan muncul di tempat yang sama seperti naga kuno #3. Dia akan mencabar anda untuk bertengkar di sini. Dia jauh lebih kuat daripada periuk lain yang anda hadapi, dan anda harus berhati -hati dengan serangan AOE yang besar dan mengagumkannya. Tetapi tidak boleh mengambil banyak untuk membawanya ke bawah, selepas itu anda boleh bercakap dengannya kali terakhir untuk berbual dengan baik sebelum dia berantakan.

Naga Purba (Farum Azula)

Naga Purba #4 boleh didapati tidur di sebelah Kuil Naga. Di sebelah kiri anda semasa anda menuju ke naga sebelumnya dalam senarai ini. Fakta bahawa ia tidur bermaksud anda boleh mendapatkan siri serangan yang bagus untuk memulakan perjuangan, menjadikan perjuangan ini lebih mudah daripada kebanyakan.

Duo Godskin (Dragon Temple Altar)

Duo Godskin adalah pasangan yang sangat jahat. Satu tangan yang anda miliki yang mulia, orang yang suka menikam dengan rapiernya. Di sisi lain anda mempunyai Rasul Goskin, Sickle-Wielder yang tinggi, Serpentine. Kedua -duanya mempunyai kegemaran untuk serangan api hitam, dan kedua -duanya terdedah kepada serangan berdarah, yang merupakan satu -satunya kelemahan mereka. Bersedia untuk perjuangan yang sukar di sini.

RECUSANT BERNAHL (Dragon Temple Rooftop)

Selepas perjuangan yang sukar menentang duo Godskin, pencerobohan dari Bernahl Recusant di Dragon Temple Rooftop adalah nafas udara segar. Dia hanya akan menyerang anda jika anda menyelesaikan semua empat kontrak manor gunung berapi (termasuk Bernahl sendiri), dan kemudian membunuh Rykard, sebelum sampai ke Farum Azula yang runtuh.

Bernahl menggunakan jubah besar -besaran, dan diramalkan ia menyakitkan banyak jika anda terkena itu. Tetapi Bernahl sendiri, seperti semua penceroboh, terdedah kepada serangan heave, yang mengganggu dia dengan mudah.

Naga Purba (Kuil Naga)

Naga kuno yang terakhir (biasa) yang akan anda hadapi dalam runtuh Farum Azula suka membuang kilat pada anda dari batu jauhnya, jadi anda perlu meluangkan masa anda ke arahnya. Syukurlah, naga ini lebih banyak bahaya alam sekitar daripada musuh sejati, kerana apabila anda menavigasi jalan ini dan sampai ke sana, anda akan mendapati bahawa bar kesihatannya hampir kosong, jadi beberapa hits harus menyelesaikannya.

Sentinel Pokok Draconic (Kuil Naga)

Lihatlah, sentinel pokok terbesar mereka semua. Sentinel Pohon Draconic Berbahaya Ini Pintu Masuk ke Kawasan Bos Utama Kuil Naga. Tidak ada torrent untuk membantu anda mengelakkan serangan pokok Sentinel yang meluas, jadi anda perlu mendapatkan sangat baik membaca corak serangannya dan mengelak pada saat -saat yang betul – terutamanya apabila ia mula memanggil kilat dari langit ke atas anda.

Dragonlord Placidusax (Kuil Naga)

Dragonlord Placidusax yang berkepala dua adalah yang paling hebat dari semua naga di Elden Ring. Bos tersembunyi ini dapat dihubungi dengan menuju ke lif yang disambungkan ke Jambatan Besar. Kepala di luar pintu depan bangunan ini, dan kemudian melihat ke tepi untuk mencari platform yang lebih rendah untuk turun ke. Ikuti jalan ke bahagian bawah, dan anda akan menemui beberapa kawasan pengebumian sarcophagi-esque yang terbuka dengan tulang di dalamnya. Berbaring di pusat yang tidak mempunyai tulang di dalamnya, dan anda akan diangkut ke arena di mana anda akan menghadapi Dragonlord Placidusax.

Placidusax cuba memerangi taktik anti-dragon biasa yang tinggal di bawah kakinya, dengan mempunyai salah satu kepala naga yang kerap bernafas api yang sangat merosakkan di bawah dirinya sendiri. Saya mencadangkan meningkatkan perlindungan anda terhadap kebakaran sebanyak mungkin, dan bersiap untuk memerangi bos legenda ini.

Beast Clergyman / Maliketh, The Blade Blade (Kuil Naga)

Di luar Sentinel Pokok Draconic, anda mesti melawan Gurranq dengan betul, The Beast Clergyman. . Pada separuh kesihatan, dia mendedahkan identiti sebenarnya: Maliketh, Blade Black.

Maliketh bahkan lebih buruk daripada pendeta binatang, dengan banyak serangan ajaib yang meluas yang melonggarkan kesihatan anda walaupun anda menyekat mereka. .

Putrid Tree Spirit X3 (Capital of Ash)

. Di sini, semangat pokok putrid mengetuk kawasan itu, menjaga erdtree yang kuat +2 jimat. Tetapi tersembunyi di dalam pasir adalah dua lagi roh pokok putrid, menjadikan perjuangan ini jauh lebih mencabar sehingga ia mungkin muncul dahulu.

Semangat pokok ini melanda sangat keras, dan sukar untuk terus menerus sekali gus. Mujurlah, lapisan perak adalah bahawa mereka boleh merosakkan satu sama lain juga, dan ia agak mudah untuk membuat mereka berbuat demikian, memandangkan pergerakan mereka yang tidak menentu yang sering membawa mereka ke jalan masing -masing.

Sir Gideon ofnir, The All-Dnowing (Erdtree Sanctuary)

Selepas mengalahkan Maliketh, anda diangkut ke Leyndell, kini ibu kota Ash. Setelah sampai ke tempat perlindungan Erdtree (di mana anda sebelum ini melawan Roh Godfrey), anda akan bersemuka dengan Sir Gideon sekali lagi – kali ini sebagai niat musuh untuk menghentikan anda dari menjadi Elden Lord.

. Apa yang membezakannya daripada musuh -musuh yang lain yang terancam adalah pelbagai sihirnya yang kuat, yang mana anda perlu masa anda mengelak untuk mengelakkan. Dia dapat dengan mudah terganggu, dan anda boleh menumpuk tekanan dengan mudah melawannya setelah anda berada di jarak dekat.

. Dia seperti Godrick yang berkembang dari Istana Stormveil, dengan serangan kaki-slam dan kapak besar yang digunakannya dalam kombo ganas dengan masa yang aneh yang direka untuk menangkap anda. Sebaik sahaja dia mula melakukan serangan shockwave, anda harus mengelak atau melompat ke atasnya.

Pada 40% Kesihatan, Godfrey akan mendedahkan identiti sebenarnya: Hoarah Loux, Ketua Badlands. Menarik kapaknya, dia memilih untuk memerangi tangan, melepaskan beberapa serangan ambil yang sangat dahsyat yang menjadikannya sangat menakutkan untuk pemain huru-hara untuk terus dekat dengannya. Anda mesti sangat baik untuk mengelak untuk mengatasi musuh yang sangat kuat ini.

Melewati duri yang tidak dapat dipecahkan dari Erdtree, anda akan menghadapi bos terakhir Elden Ring: Radagon yang sangat kuat, Perintah Emas. Perjuangan yang panjang ini akan melibatkan banyak mengelak, kerana radagon suka menggunakan serangan suci yang sangat besar yang menghalang anda daripada semakin dekat. . Terutama berguna ialah jimat Haligtree +2 yang anda dapati di salah satu kuburan di luar Istana Mohgwyn.

. Nasib baik, berbanding dengan radagon, binatang elden sangat mudah setelah anda memahami apa yang dilakukannya. Menghindari pedangnya yang besar, dan keluar dari lingkaran ajaib yang besar yang muncul di sekeliling anda ketika ia mengapung ke udara. Di luar itu, bahagian perjuangan ini sangat mudah: bahagian yang sukar adalah mengalahkan radagon yang hebat untuk mencapainya.

Yang membungkus panduan ini pada semua bos Elden Ring dan lokasi mereka. . Sekiranya anda menemui mana -mana pertemuan bos yang kami terlepas, pastikan anda tahu di bahagian komen!

Sekiranya anda ingin mempersiapkan diri untuk tugas yang menakutkan untuk menebang semua musuh ini, pastikan anda menyemak panduan kami di mana untuk mencari senjata dan perisai terbaik di Elden Ring pada awal.

.