LOL Namun saya tidak takut juara misteri kegelapan dijelaskan | Pcgamesn, yang merupakan juara misteri lol: namun saya tidak takut kegelapan | Ginx Esports TV

Siapa juara misteri lol: namun saya tidak takut kegelapan

Sekarang anda tahu siapa juara misteri League of Legends, pastikan anda, atau seseorang di dalam pasukan anda, mengunci Yasuo dan meraih ganjaran tersebut. Sekiranya anda ingin menambah kulit Nightbringer ke koleksi anda, mungkin patut diperiksa seberapa banyak yang anda habiskan di League of Legends terlebih dahulu. Jika anda baru dalam permainan MOBA, kami mempunyai panduan League of Legends Beginners di sini.

Lol namun saya tidak takut dengan kegelapan juara misteri yang dijelaskan

Juara Misteri League of Legends: Garen, Lux, dan Lucian melawan pasukan kegelapan, termasuk Cho'gath

Sekiranya anda mencari jawapan kepada League of Legends namun saya tidak takut kegelapan Petikan juara misteri, anda berada di tempat yang betul. Baru -baru ini, Riot memulakan musim 2023 dengan sekumpulan misi musim untuk pemain untuk menyelesaikan, juara misteri yang mereka harus bermain sebagai, atau dengan, untuk membuka kunci ganjaran. Anda diberi sekeping tradisi dalam keterangan, dan itu sahaja, memikirkan yang lain.

Salah satu misi yang lebih sukar dalam permainan PC percuma hanya dinamakan ‘namun saya tidak takut kegelapan’. Sama ada itu petikan langsung dari juara atau hanya tema salah satu kulit mereka, ia tidak mengatakan. Terdapat banyak juara League of Legends yang bertemakan di sekitar Light – Lux, misalnya, adalah wanita yang cerah, dan berusaha untuk melawan kegelapan di mana sahaja dia pergi, tetapi dia juara misteri yang kita cari?

League of Legends Mystery Champion: Dark Cosmic Lux

Siapa juara misteri liga legenda?

Perbincangan yang menarik mengenai subreddit ini menyelidiki siapa juara misteri itu, dengan pemain bahkan pergi sejauh memeriksa setiap baris audio untuk seseorang yang tidak takut akan kegelapan. Nocturne seolah -olah menjadi pendahulu untuk seketika; Mereka berkembang maju dalam kegelapan, dengan keupayaan muktamad mereka membasmi keseluruhan keretakan Summoner dalam kegelapan.

Tetapi malangnya, ia bukan nocturne. Atau lux, atau bahkan taric, yang banyak bercakap tentang kegelapan. Kerana ternyata, liga legenda saya tidak takut juara misteri kegelapan adalah yasuo. Khususnya, kulit malam Yasuo yang menghubungkannya ke teka -teki. Pedang Ionian, yang terkenal dengan perintahnya di atas angin, dan cinta seruling, berubah menjadi ejen gelap ketika kulit Nightbringer dilengkapi:

Juara Misteri League of Legends: Nightbringer Yasuo

“Dilahirkan dari gema memusnahkan pada awal penciptaan, Yasuo adalah perwujudan huru -hara kekacauan di alam semesta. Fated to Clash melawan Dawnbringer untuk sepanjang masa, dia menanti sehari ketika kegelapannya akhirnya akan menghilangkan cahayanya.”

Sekarang anda tahu siapa juara misteri League of Legends, pastikan anda, atau seseorang di dalam pasukan anda, mengunci Yasuo dan meraih ganjaran tersebut. Sekiranya anda ingin menambah kulit Nightbringer ke koleksi anda, mungkin patut diperiksa seberapa banyak yang anda habiskan di League of Legends terlebih dahulu. Jika anda baru dalam permainan MOBA, kami mempunyai panduan League of Legends Beginners di sini.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Siapa juara misteri lol: namun saya tidak takut kegelapan

Ruel Butler

Panduan EA FC24

Musim League of Legends 2023 sedang dijalankan, dan Riot telah memperkenalkan beberapa misi untuk pemain untuk menyelesaikan dan membuka kunci ganjaran. Misi ini melibatkan bermain sebagai juara misteri yang identiti penuhnya tidak didedahkan. Pemain diberi petunjuk kecil juara yang diperlukan berdasarkan petikan, coretan tradisi, atau maklumat kecil yang lain.

Salah satu misi yang paling sukar hanya bertajuk “Namun saya tidak takut kegelapan.”Tidak ada maklumat lain yang diberikan, jadi sama ada ini merujuk sebut harga langsung, garis kulit, atau sekeping backstory tidak jelas. Oleh itu, jika anda ingin mengetahui jawapannya Juara misteri lol namun saya tidak takut kegelapan, Anda telah sampai ke tempat yang betul!

Siapa juara misteri lol: namun saya tidak takut kegelapan

Banyak juara merujuk kegelapan sama ada secara bersuara atau dalam bahasa mereka. Juara seperti Nocturne, Swain, Dark Cosmic Lux, dan Zed semuanya mempunyai petikan khusus yang membincangkan kegelapan atau kegelapan yang terikat dengan kit dalam permainan mereka. Ini membawa peminat untuk menjelajah petikan individu untuk juara tertentu dan kulit juara dengan harapan mereka akan mendapati saya tidak takut kutipan kegelapan.

Setelah banyak spekulasi dari masyarakat, Juara misteri lol namun saya tidak takut kegelapan adalah yasuo, khususnya, nightbringer yasuo. Kemungkinan ini, ini adalah rujukan kepada salah satu garis gerakan Nightbringer Yasuo – “Jangan takut kegelapan, takut apa -apa setelah saya pergi.” Yasuo menjadi syaitan kegelapan ketika melengkapkan kulit ini, dan sebahagian besar garisnya merujuk kegelapan dalam bentuk atau bentuk.

Yasuo

Yang mesti anda lakukan untuk melengkapkan misi adalah bermain permainan dengan Yasuo di pasukan anda. Jangan risau; Anda tidak perlu mempunyai kulit nightbringer untuk menyelesaikan misi ini, tetapi jika anda ingin mendengar garis tertentu dalam permainan dan anda mempunyai akses ke kulit – pergi ke hadapan dan menggunakannya!

Semua dalam semua, ini adalah cara yang baik untuk permainan rusuhan untuk menguji pengetahuan asas pemain mereka mengenai watak -watak tertentu. Selain dari laman web pihak ketiga seperti Loldle, tidak pernah ada pseudo-quiz seperti ini yang diperkenalkan sebelum ini. Mudah -mudahan, pertunangan dari misi ini cukup tinggi untuk permainan rusuhan untuk menjamin melakukan sesuatu seperti ini lagi.

Dan itulah yang perlu anda ketahui mengenai saya tidak takut juara misteri kegelapan di lol!

Ruel Butler

Ditulis oleh Ruel Butler

Ruel adalah penulis lepas yang mempunyai kandungan yang diterbitkan di laman web yang dihormati, termasuk Den of Geek, QooApp, Fandomspot, Zenplus, dan banyak lagi. Dia adalah fanatik Gacha sepenuh masa yang kini ketagih dengan Honkai Star Rail. Semasa menunggu kuasa trailblaze untuk pulih, dia akan meluangkan masa untuk mencapai pangkat tak terhingga di Marvel Snap atau melawan Tera Raid terkini di Pokémon Scarlet dan Violet. Kekasih semua perkara Nintendo dan Anime, Ruel bersedia untuk menampung siaran terkini dan sesuatu yang baru yang menangkap matanya! Anda juga boleh menghubunginya di RuelButler.com.