Loadout UGM 8 Terbaik di Warzone | PCGamesn, beban terbaik UGM -8 di Warzone – DOT Esports

Loadout UGM-8 terbaik di Warzone

“Siapa kata LMG harus melambatkan anda?”Kata Activision mengenai senjata. “Menggabungkan mobiliti tinggi dengan kadar kebakaran yang tinggi, UGM-8 sangat sesuai untuk pemain yang ingin mengikuti rakan sepasukan mereka sambil menawarkan api menindas. Perkara ini mengunyah peluru, jadi bersiaplah untuk memberi makan.”

Loadout UGM 8 terbaik di Warzone

UGM-8 LMG diperkenalkan dalam Call of Duty Warzone Season 4 dengan latar belakang hitam

Cuba mencari beban UGM 8 terbaik di Warzone? Musim 4 memperkenalkan peta baru ke permainan Battle Royale dan tiga senjata baru untuk ditambahkan pada senjata anda. UGM-8 sangat menarik kerana ia sangat ringan untuk LMG, yang biasanya tidak dikenali kerana mobiliti mereka kerana mereka dibuat untuk memastikan musuh disematkan semula dengan api penindasan.

Apabila disesuaikan menggunakan lampiran yang sempurna, Loadout UGM 8 terbaik Menggabungkan ketenangan senjata stok dan majalah yang murah hati untuk meletupkan skuad saingan.

Ia kini antara senarai LMGS terbaik dalam senarai Warzone, jadi kami menggalakkan anda untuk mendapatkannya secepat mungkin.

Loadout UGM 8 Terbaik di Warzone

Loadout Call of Duty Warzone UGM 8 adalah:

MX Silencer adalah pilihan yang baik untuk meningkatkan penindasan senjata, membantu dengan kawalan mundur, dan meningkatkan julat kerosakan. Terima kasih kepada statistik mobiliti UGM, kita boleh melampirkan Bernard XL214 736mm Tanpa merasakan kesan negatif yang diperkenalkan kepada kelajuan penglihatan, kelajuan pergerakan, dan pecut ke kelajuan kebakaran. Lampiran ini penting kerana ia membantu menstabilkan pistol dengan secara drastik meningkatkan kawalannya, rintangan, dan kadar kebakaran secara drastik.

Anda boleh menggunakan apa sahaja optik yang anda suka, tetapi sebagai pistol ini berkilat pada jarak sederhana hingga panjang, kami telah memilih SVT-40 PU Skop 3-6x Oleh itu, anda boleh menukar penglihatan dengan mudah bergantung pada senario pertempuran. Ambil Romuald tac yr stok untuk memberi anda penggemar yang besar untuk berjalan kaki – anda akan kehilangan sedikit pecut anda untuk kelajuan api, tetapi ini bukan binaan SMG sehingga tidak menyakitkan terlalu buruk. Persengketaan M1930 bersudut .

The .5mm Sakura 125 Box Round boleh dikatakan sebagai lampiran yang paling penting dari sekumpulan kerana ia mempunyai kesan yang besar terhadap cara anda menggunakan UGM 8. . Tetapi sebagai pertukaran, kawalan mundur UGM 8 menjadi serupa dengan beberapa SMG terbaik dalam Warzone dan anda mendapat 75 peluru tambahan untuk dibakar.

Kami telah pergi untuk Dipanjangkan . The Cengkaman kain Meningkatkan AIM Senjata Tujuan Melihat Kelajuan, sesuai untuk pertunangan kejutan yang rumit di mana anda tidak dapat menukar senjata. , Cengkaman yang ketat sangat hebat untuk mana -mana LMG kerana ia meningkatkan ketepatan anda sambil terus menembak. Untuk mengatasinya, Dimuat sepenuhnya memastikan anda mempunyai peluru yang mencukupi untuk mengambil banyak musuh.

Cara Membuka Kunci UGM 8 di Warzone

Anda boleh membuka kunci UGM-8 dengan mendapatkan 15 penembusan peluru membunuh, yang jauh lebih mudah dalam mod multiplayer Call of Duty Hardcore.

Dan itulah cara anda membina loadout UGM 8 terbaik di Warzone. Lihat senarai Loadouts Warzone Terbaik kami untuk menjejaki meta semasa. Ketahui apa yang akan datang pada masa akan datang dengan membaca Panduan Tarikh Siaran Call of Duty Warzone 2, penuh dengan semua maklumat terkini mengenai penembak Actvision Blizzard.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .

Call of Duty: Warzone Menambah satu lagi pistol mesin ringan ke kavalkade senjata yang semakin meningkat, dan ia digunakan hampir seperti yang pernah ada sekarang semasa musim lima.

UGM-8 adalah pilihan LMG ke-18 dalam Warzone, menyertai senjata dari Peperangan moden dan hitam Ops Perang Dingin Untuk membuat jumlah pilihan yang jarang dilihat dalam mana -mana permainan video lain. ? Ia boleh menjadi.

“Siapa kata LMG harus melambatkan anda?”Kata Activision mengenai senjata. . Perkara ini mengunyah peluru, jadi bersiaplah untuk memberi makan.”

UGM-8 mempunyai 4.Kadar memilih 47 peratus sebagai senjata pilihan pemain di kaldera, menurut Wzranked. Ini dengan alasan yang baik kerana ia mempunyai majalah besar dan kadar kebakaran yang kukuh semasa menangani kerosakan pada jarak, dan ia menjadi pilihan utama dalam meta selama beberapa bulan sekarang.

Ini adalah beban terbaik untuk UGM-8 LMG di Warzone Semasa musim lima dimuat semula dan seterusnya.

Loadout UGM-8 terbaik di Warzone

  • Muncung: MX Silencer
  • Barrel: Bernard XL214 736mm
  • Optik: G16 2.5x
  • Stok: Mercier wt Ancre
  • Underbarrel:
  • Majalah: .5mm Sakura 125 Box Round
  • Peluru: Dipanjangkan
  • Cengkaman belakang:
  • Cengkaman yang ketat
  • Perk 2: Dalam tangan

Set lampiran ini akan menimbulkan ketepatan, kerosakan, julat, dan kawalan UGM, sementara hanya mengehadkan mobilitasnya yang sudah tinggi. .

.5mm Sakura 125 Round Box untuk meningkatkan kiraan peluru, menjadikannya pistol mesin peluru peluru yang akan membuatkan anda menembak sehingga musuh mati, tidak kira bagaimana ketepatan anda.

. Tetapi terima kasih kepada kelajuan pergerakannya yang lebih tinggi daripada purata untuk LMG, ia juga boleh digunakan di Pulau Rebirth atau Fortune’s Keep untuk pemain yang suka bermain sedikit lebih teratur.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. . Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.