Loadout H4 Blixen Terbaik di Warzone | PCGamesn, The Best Warzone H4 Blixen Loadout | SMG terbaik | Permainan awal

The Best Warzone H4 Blixen Loadout | LAKUKAN SEMUA SMG

Pilih untuk 7.62 Gorenko 54 MAGS Pusingan Sekiranya anda ingin memastikan anda mempunyai peluru yang cukup untuk melawan banyak musuh sekaligus. Gabungkan ini dengan jenis peluru yang panjang untuk meningkatkan halaju peluru senjata tanpa memperkenalkan sebarang kelemahan untuk membina. Seperti kebanyakan SMG, faedah terbaik yang tersedia adalah armada untuk peningkatan mobiliti dan kepantasan swap senjata, dan cepat meningkatkan kelajuan pecut anda.

Loadout H4 Blixen Terbaik di Warzone

Versi stok H4 Blixen SMG dalam Menu Pratonton Call of Duty Warzone

Mencari Loadout H4 Blixen Terbaik di Warzone? Kemas kini Musim 3 Reloaded memperkenalkan H4 Blixen ke permainan Battle Royale, SMG yang kuat dengan masa yang mengagumkan untuk membunuh kelajuan. Warzone tidak asing dengan SMG yang mematikan, dengan beban terbaik musim 2 Armaguerra 53 dengan tegas mewujudkan dirinya sebagai salah satu SMG terbaik dalam Warzone sekarang.

The Beban H4 Blixen Terbaik menonjol dari seluruh SMG kerana output kerosakan yang luar biasa. SMG ini tiba pada masa yang tepat, sama seperti kesihatan teras pemain telah meningkat dari 100 hingga 150 di semua mod permainan di Warzone. Apabila disesuaikan dengan menggunakan set lampiran yang betul, H4 Blixen mengekalkan output kerosakannya sambil menundukkan mundur untuk menjadikan SMG lebih mudah dikawal. Walaupun SMG ini mungkin sedikit di Warzone Season 4, ia masih sangat berbahaya di tangan kanan.

Loadout Call of Duty Warzone H4 Blixen adalah:

Untuk mengambil kesempatan daripada kuasa H4 Blixen, kami telah pergi untuk muncung penggalak untuk meningkatkan kadar api senjata. Ini datang dengan kos ketepatan, tetapi hampir tidak dapat dilihat dengan jarak dekat. Barrel Bergstrom 17 “F3 menyakitkan H4 Blixen’s Aim Down Sight Speed, Sprint ke Kelajuan Kebakaran, dan Kelajuan Pergerakan. Nasib baik, ia lebih daripada membuat ini dengan menaik taraf kawalan, ketepatan, dan halaju peluru yang mundur.

Untuk optik, reflektor slate hebat di dekat pertemuan jarak sederhana. Satu kawasan H4 Blixen Falls Short adalah mobilitasnya, bagaimanapun, anda dapat meningkatkan pergerakannya, pecut ke api, dan mensasarkan kelajuan penglihatan menggunakan lampiran stok yang dikeluarkan. Anda boleh mengambil perkara lebih jauh dengan rangka Mark Vi yang juga meningkatkan tujuan senjata ke kelajuan penglihatan.

Pilih untuk 7.62 Gorenko 54 MAGS Pusingan Sekiranya anda ingin memastikan anda mempunyai peluru yang cukup untuk melawan banyak musuh sekaligus. Gabungkan ini dengan jenis peluru yang panjang untuk meningkatkan halaju peluru senjata tanpa memperkenalkan sebarang kelemahan untuk membina. Seperti kebanyakan SMG, faedah terbaik yang tersedia adalah armada untuk peningkatan mobiliti dan kepantasan swap senjata, dan cepat meningkatkan kelajuan pecut anda.

Dan itu sahaja yang anda perlukan untuk membina beban H4 Blixen terbaik di Warzone. Oleh kerana anda berada di sini, lihat panduan Best Warzone Loadout Drops kami untuk yang terbaru mengenai senjata meta-definisi permainan FPS yang popular. Kami juga mempunyai panduan mengenai senapang Warzone Terbaik jika anda mahu sesuatu untuk memasangkan H4 Blixen dengan.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

The Best Warzone H4 Blixen Loadout | LAKUKAN SEMUA SMG

The Warzone dan Vanguard Season 3 Reloaded Update membawa SMG baru ke dalam permainan yang dipanggil H4 Blixen. Ia mempunyai kerosakan yang luar biasa untuk SMG dan oleh itu boleh menjadi meta. Inilah persediaan lampiran terbaik untuk H4 Blixen.

H4 Blixen Png

Warzone Season 3 Reloaded dibebaskan pada 25 Mei, dan seperti biasa dengan kandungan midseason, kami mendapat pistol baru. Yang ini dipanggil H4 Blixen, cabarannya agak menjengkelkan, tetapi ia kelihatan seperti ia boleh mempunyai potensi meta. Ini adalah semua SMG, dan ia mempunyai profil kerosakan yang baik. Inilah persediaan lampiran terbaik untuk H4 Blixen, dan beban penuh untuk menggunakannya dengan.

Cara Membuka Kunci H4 Blixen

Untuk membuka kunci H4 Blixen, anda perlu sama ada membeli cetak biru untuknya di kedai, atau menyelesaikan cabaran. Rangka tindakan semasa untuk senjata berharga 1200 cp (lebih kurang $ 10), dan ia mempunyai lampiran yang baik, tetapi Ingat bahawa apabila anda membeli pelan senjata senjata, anda tidak dapat menyesuaikan lampiran melainkan anda membuka kunci senjata melalui cabaran juga. Jadi cara, anda mungkin mahu menghadapi cabaran yang dilakukan.

Apa cabarannya? Anda perlu mendapatkan 3 maut sambil meluncur dalam 15 perlawanan yang berbeza di Warzone atau Multiplayer Vanguard. Anda boleh melakukan ini di Warzone dan berhenti keluar dari permainan apabila anda mempunyai 3 gelongsor membunuh, tetapi dalam Multiplayer Vanguard, anda perlu menyelesaikan permainan untuk membunuh gelongsor untuk dikira. Diperlukan kira -kira 2.5 jam di Vanguard Multiplayer Semasa Bermain Kapal Haus.

Persediaan lampiran H4 Blixen terbaik

Mark VI Skeletal

Loadout ini hanya menawarkan semua yang kami harapkan dari SMG peringkat teratas. Pengendalian yang hebat, mobiliti, saiz mag, TTK dan mundur rendah. Apa lagi yang mungkin anda mahukan? Sekiranya anda bermain trio atau quad, maka tukar 36 pusingan untuk 54. Selain daripada itu, anda sentiasa boleh menjalankan armada untuk kelajuan bergerak lebih banyak dan bukannya stabil, tetapi dapat melangkah ke arah senjata api adalah sangat penting, jadi cubalah.

Peralatan & faedah untuk beban H4 Blixen

Senjata sekunder terbaik untuk H4 Blixen

NZ 41 Kelas S4

Oleh kerana H4 Blixen sangat kuat pada jarak dekat jarak dekat, kami ingin memasangkannya dengan AR jarak jauh, dan pilihan yang jelas adalah NZ-41. Setakat ini AR terbaik pada masa ini. Ia hanya mempunyai TTK yang gila dan sama sekali tidak mundur. Ini harus menjadi AR lalai anda pada masa ini, dan sehingga ia nerfed, tidak ada yang benar -benar bersaing. Tidak banyak yang perlu dikatakan.

Peralatan terbaik untuk H4 Blixen

Membunuh Membuang pisau
Taktikal Stim Shot

Adakah ini mengejutkan lagi? Pisau membuang hanya super serba boleh. Membantu anda membuat musuh dengan cepat dan cekap, tanpa perlu membazirkan peluru dan jika anda dalam secubit hanya melemparkannya ke musuh dan pada dasarnya anda menembak mereka dengannya. Walaupun selepas nerfs, saya rasa seperti pukulan stim adalah taktikal yang paling berguna. Mampu menyembuhkan dan mengalahkan lawan anda hanyalah klac super.

Faedah terbaik untuk blixen h4

Perk 1 Serpentine
Perk 2 Berlebihan
Perk 3 Pertempuran Hardend

Oh lihat, persediaan yang berbeza. Overkill cukup jelas, kami mahukan 2 senjata utama. Dan ya, serpentin. Semua orang fikir ini akan menjadi perkauman sampah, sehingga faedah yang boleh dilepaskan menjadi sesuatu, dan anda mula melihat perkembangan ini muncul di mana -mana dan ketika itu anda menyedari betapa menjengkelkannya. Akhir. Kita semua telah berlari ke dalam pasukan 4 spam ini, dan Tuhan itu menjengkelkan. Jadi untuk melawan mereka, kami menggunakan Hardend Battle.

Dan itu sahaja untuk hari ini. Sekiranya H4 Blixen tidak berfungsi untuk anda, mengapa tidak menyemak panduan beban kami untuk saingannya, Owen Gun dan juga Volk.