Lihat 3.2 Childe dan Yae Miko Rerun Banner Butiran – Siliconera, Yae Miko Banner Rerun tarikh dan watak 4 -bintang | Impak Genshin | Game8

Yae Miko Banner Rerun tarikh dan watak 4-bintang

Bagi spanduk Senjata Invocation Epitome, dua senjata lima bintang direka dengan Childe dan Yae Miko dalam fikiran. Terdapat busur bintang kutub dan pemangkin Verity Kagura. Bintang-bintang empat yang diketengahkan kali ini adalah Bell (Claymore), Dragon’s Bane (Poliarm), Favonius Codex (Catalyst), Favonius Sword, dan The Stringless (Bow).

Lihat 3.2 Childe dan Yae Miko Rerun Banner Butiran

Lihat butiran Banner 3.2 Childe dan Yae Miko Rerun

Terdapat kemas kini mengenai 3 yang akan datang.2 Impak Genshin watak, seperti maklumat terbaru Childe dan Yae Miko Rerun Banners muncul. Hoyoverse mengesahkan empat bintang yang akan muncul pada kedua-dua mereka. Ia juga menawarkan butiran mengenai spanduk Senjata Invocation Epitome yang akan datang minggu ini. Pendek kata, Heizou, Layla, dan Thoma juga akan muncul lebih kerap.

Walaupun ini adalah Rerun Banner yang pertama, ini akan menandakan kali keempat orang mendapat peluang untuk menarik untuk Childe. Yae Miko adalah watak elektro lima bintang yang menggunakan pemangkin di Impak Genshin. Childe adalah pemanah hidro lima bintang, tetapi mekaniknya yang unik membolehkan seseorang beralih ke pedang dwi-menggunakan untuk kemahiran unsurnya.

Setiap spanduk mempunyai empat bintang yang sama. Layla adalah watak cryo empat bintang baru yang menggunakan pedang. Heizou adalah wielder pemangkin anemo. Thoma adalah jenis pyro yang berjuang dengan polearms.

Bagi spanduk Senjata Invocation Epitome, dua senjata lima bintang direka dengan Childe dan Yae Miko dalam fikiran. Terdapat busur bintang kutub dan pemangkin Verity Kagura. Bintang-bintang empat yang diketengahkan kali ini adalah Bell (Claymore), Dragon’s Bane (Poliarm), Favonius Codex (Catalyst), Favonius Sword, dan The Stringless (Bow).

Impak Genshin tersedia untuk peranti PS4, PS5, PC, dan mudah alih. The Childe dan Yae Miko Rerun Banners akan muncul 18 November 2022 hingga 6 Disember 2022. Arus Impak Genshin watak lima bintang yang terdapat pada sepanduk adalah Nahida dan Yoimiya.

Yae Miko Banner Rerun tarikh dan watak 4-bintang

Everbloom Violet Adakah Yae Miko’s Rerun Banner di Genshin Impact 3.7. Semak watak -watak, watak dan kadar penurunan senjata Evernbloom Violet, Tarikh Banner dan Reruns, dan sama ada Banner Yae Miko bernilai menarik!

Senarai kandungan

  • Tarikh Siaran Banner & Countdown
  • Maklumat mengenai sepanduk Yae Miko
  • Sekiranya anda menarik sepanduk?
  • Watak di Banner Ya Miko
  • ★ 5 aksara
  • ★ 4 watak
  • Senjata di Banner Ya Miko
  • Sejarah Banner Ya Miko
  • Semua panduan keinginan

Yae Miko Tarikh Siaran Banner

YAE Miko Banner tarikh dalam 3.7

Genshin Impact - Yae Miko Banner Versi 3.7 Fasa 1

Banner bermula 24 Mei 2023
Banner End 13 Jun 2023

Banner Rerun Yae Miko boleh didapati dari 24 Mei 2023 ke 13 Jun 2023! Sepanduknya bersebelahan dengan Banner Rerun Yoimiya sepanjang Fasa 1 versi 3.7.

Tarikh permulaan dan tamat sepanduk untuk semua pelayan

Pelayan Tarikh dan zon waktu
Amerika (GMT-5) 23 Mei 2023 jam 10:00 malam
13 Jun 2023 jam 6:00 petang
Eropah (GMT+1) 24 Mei 2023 jam 4:00 pagi
13 Jun 2023 jam 6:00 petang
Asia (GMT+8) 24 Mei 2023 jam 11:00 pagi
13 Jun 2023 jam 6:00 petang

Maklumat mengenai sepanduk Yae Miko

Yae Miko Banner Wish Simulator

Kadar Gacha Banner Yae Miko

Jarang Kadar tarik
5 ★ Watak: 0.6%
Dijamin selepas 90 jumlah tarikan
4 ★ Watak: Kira -kira 3.3%
Senjata: 1.77%
Dijamin selepas 10 jumlah tarikan
3 ★ Senjata: 94.3 %

Ringkasan Sistem Sayang dan Banner Wish

Jenis Sistem Wish Ringkasan Penjelasan
Sistem kasihan Setiap jenis spanduk hasrat mempunyai kaunter kehendak mereka sendiri. Jaminan keinginan ke -10 dan ke -90 hanya terpakai jika anda belum mendapat keinginan 4-bintang atau 5 bintang Sebelum mencapai nombor yang diperlukan masing -masing.
Sistem Wish-2 Acara Banner Wish Wish Whise Dua White boleh didapati pada masa yang sama dan Kongsi One Wish Counter. Hasrat Dibawa ke Set Banner Karakter Promosi seterusnya.

Adakah sepanduk Yae Miko berbaloi?

Sekiranya anda menarik rerun violet everbloom?

Penilaian ★★★★★
Kadar
Naik
5 ★ Yae Miko
4 ★ Kirara

Chongyun

Yun Jin

Ya, tarik DPS di luar elektro yang kuat!

Yae Miko adalah peniaga kerosakan luar padang yang sangat baik yang boleh menangani Electro DMG dengan sesshou sakurasnya. Kami mengesyorkan menarik untuk yae miko jika anda mahukan watak elektro yang kuat dalam pasukan anda!
Yae miko membina dan artifak terbaik

Watak sepanduk yae miko

Titik watak 5 bintang di Banner Yae Miko

Spanduk Everbloom Violet Wish merangkumi semua watak 5-bintang dan 4 bintang standard. Anda tidak boleh mendapatkan watak acara 5 bintang dari bendera Yae Miko selain yae miko.

Jaminan Bintang 5 pada Banner Yae Miko

Terdapat peluang 50% untuk menarik watak 5 bintang yang ditampilkan pada tarikan bintang 5 anda. Sekiranya anda mendapat 5 bintang yang berbeza di permaidani Banner Golden Flames semasa acara Banner Dual ini, anda boleh kembali ke spanduk ini dan mendapatkan salinan Yae Miko yang dijamin!

Semua watak 5 bintang jatuh
Yae Miko
Pilihan
Tighnari Jean
Qiqi Diluc Keqing
Mona Dehya

4 bintang bintang jatuh di sepanduk Yae Miko

Kali pertama anda menarik bintang 4 di Banner Violet Everbloom, ada peluang 50% ia akan menjadi salah satu watak bertaraf 4 bintang. Sekiranya tarikan bintang 4 pertama anda bukanlah salah satu watak yang dipaparkan, tarikan seterusnya adalah Dijamin menjadi salah satu watak yang dipaparkan.

Semua watak 4 bintang jatuh
Yun Jin
Pilihan
Chongyun
Pilihan
Kirara
Pilihan
Heizou Layla Diona
Fischl Thoma Gorou
Shinobu Collei Dori
Candace Xingqiu Beidou
Yanfei Xiandling Noelle
Xinyan Ningguang Sukrosa
Bennett Pisau cukur Barbara
Rosaria Sara Sayu
Kaveh Yaoyao Faruzan
Mika

Yae Miko Senjata Banner

Senjata Bintang 5 jatuh di Banner Yae Miko

Tidak ada senjata 5 bintang yang terdapat di Banner Yae Miko. Lihat senarai senjata 5-bintang kami untuk melihat bagaimana untuk mendapatkannya!
Senarai senjata 5 bintang

Senjata Bintang 4 jatuh di Banner Yae Miko

Senjata Bintang 3 jatuh di Banner Yae Miko

Yae Miko Banner dan Sejarah Rerun

Versi 3.Banner 2 Yae Miko

Genshin Impact - Yae Miko Wish Banner
Tempoh Banner 2022/11/18 – 2022/12/06
Kadar
Naik
5 ★ Yae Miko
4 ★ Layla

Heizou

Thoma

Versi 2.5 Yae Miko Banner

Genshin Impact - Yae Miko Wish Banner
Tempoh Banner 2022/02/16 – 2022/03/08
Kadar
Naik
5 ★ Yae Miko
4 ★ Diona

Fischl

Thoma