League of Legends Patch 13.18 Pratonton: Jhin Buffs, Zeri Nerfs, dan Statikk Shiv Pelarasan Waveclear, Zeri Nerfs Besar di LOL Patch 13.12 | Permainan awal

Zeri besar nerfs di lol patch 13.12

Statikk Shiv Wave Clear Nerfs akan menjejaskan Leblanc dan Kai’sa agak sedikit. Mereka akan memukul potensi mereka, tetapi permainan rusuhan tidak sepenuhnya mahu menghapuskan binaan ini dan akan melihat untuk membawa keseimbangan untuk menjadikan mereka kurang menindas di lorong sampingan.

League of Legends Patch 13.18 Pratonton: Jhin Buffs, Zeri Nerfs, dan Statikk Shiv Pelarasan Waveclear

League of Legends Patch 13.18 Pratonton kini hidup, dan terdapat sedikit perubahan keseimbangan yang dapat diharapkan oleh pemain dalam permainan kali ini. Beberapa sorotan terbesar patch adalah penggemar yang akan pergi ke Irelia, Jhin, dan Gwen, serta nerfs yang ditetapkan untuk memukul Kayne, Rell, Zeri, dan Xayah. Gelombang Statikk Shiv Jelas juga akan menerima beberapa pelarasan.

Apabila bercakap mengenai kemas kini, League of Legends Developer Riot Games menyatakan:

“Melaraskan Struktur Pilihan ADC Item Pertama Sedikit dengan SR Buff. Kami suka di mana Shiv adalah kuasa bijak, tetapi ia masih menurunkan kualiti permainan kerana waveclear menjadi anak lelaki yang kuat. Kami berada di 2 tompok terakhir sebelum dunia dan ~ gembira dengan keseluruhan meta, jadi kebanyakan penyesuaian kecil.”

League of Legends Patch 13.18 Pratonton

Sebelum beralih ke senarai nama yang akan menerima perubahan dalam League of Legends Patch 13.18, penting untuk diperhatikan bahawa permainan rusuhan yang telah dicadangkan setakat ini adalah tentatif.

Pemaju akan menguji perubahan dalam Liga Legends PBE sebelum menghantar mereka dengan kemas kini rasmi minggu depan.

Buffs Champion:

Jhin telah bergelut sedikit dalam musim 13 meta. Mudah -mudahan, patch 13.18 akan membantunya mendapatkan lebih banyak pilihan dan larangan semasa Kejohanan Dunia 2023.

Juara nerfs:

 • Jarvan IV
 • Kayn (merah)
 • Rell
 • Tryndamere
 • Xayah
 • Zeri

Zeri dan Xayah telah menguasai meta ADC untuk keseluruhan musim panas. Mereka adalah beberapa yang terbaik dalam permainan lewat, jadi tidak menghairankan bahawa mereka akan menerima nerfs kali ini.

Penggemar sistem

Sistem nerfs

Pelarasan sistem

 • Mahkota ratu yang hancur
 • Statikk Shiv Waveclear

Statikk Shiv Wave Clear Nerfs akan menjejaskan Leblanc dan Kai’sa agak sedikit. Mereka akan memukul potensi mereka, tetapi permainan rusuhan tidak sepenuhnya mahu menghapuskan binaan ini dan akan melihat untuk membawa keseimbangan untuk menjadikan mereka kurang menindas di lorong sampingan.

Zeri besar nerfs di lol patch 13.12

Rusuhan akhirnya akan menjadi nerfing zeri di lol patch 13.12. Juara itu telah menjadi pilihan utama dan kebanyakan orang sakit dan bosan dengannya, jadi mari kita pergi ke atas apa yang sedang diubah.

Withered Rose Zeri

Zeri telah menjadi meme sejak pembebasannya baru -baru ini lebih setahun yang lalu. Dia menerima banyak kerja mini dan pelarasan seperti Ryze dalam jangka hayatnya yang panjang di Summoner’s Rift dan Lol Patch 13.12 Satu lagi set perubahan telah diumumkan untuk Bot Lane Menace.

Zeri telah menjadi pilihan untuk berjaga -jaga dalam permainan pro, dengan meta yang begitu bosan sehingga para pemain lol profesional tidak dapat menonton lagi, hampir tidak gila dengan meta lane bot basi. Jadi, apa yang akan berubah di kit Zeri?

Lol patch 13.12: Zeri Nerfs yang sangat diperlukan

Zeri mendapat beberapa nerfs besar di lol patch 13.12. Dia berada di hadapan jemputan pertengahan musim 2023 dan hakikat bahawa Yuumi, dengan siapa dia bersinergi dengan sempurna, juga dikeluarkan dari acara itu membantu menjauhkannya.

 • Lihat angka senjata logam yang benar ini ! Yang merupakan senjata kegemaran anda?

Dengan sekumpulan pelarasan item dan perubahan walaupun dia mempunyai kebangkitan semula, dengan kekuatan Trinity membina panas. Oleh itu, Riot Ogos mendedahkan rancangan pasukan keseimbangan untuknya dan apa yang mereka fikirkan berubah.

Beberapa pelarasan yang dicadangkan adalah perkara yang diminta oleh pemain, kerana apa yang terasa seperti berabad -abad.

Semua Zeri berubah untuk LOL Patch 13.12

Mari kita dengan cepat mengatasi perubahan yang akan dibuat oleh Riot ke Zeri di League of Legends Patch yang akan datang.

Statistik asas

 • Kelajuan Pergerakan: 330 >>> 335

P – Bateri Hidup

 • 45% perisai mencuri dan 10% buff kelajuan pergerakan untuk 2s apabila dilindungi >>> dikeluarkan
 • Q pasif berpindah ke sini (serangan asas adalah kebolehan, serangan yang dituduh menangani kerosakan sihir pecah)
 • Serangan asas yang dicas sepenuhnya sekarang mengaktifkan kilauan (seperti keupayaan)

Mahu bermain liga legenda dengan peralatan terbaik? Kemudian lihat tetikus permainan wayarles Logitech G Pro supaya anda dapat memukul semua tembakan kemahiran anda.

Q – api pecah

 • Pasif serangan asas berpindah ke pasif
 • Tidak lagi mengaktifkan kilauan (seperti serangan)

E – Lonjakan Spark

Lagu Ocean Ashe dan Zeri

 • Skala kritikan di-hit: 65% >>> 85%

Dengan pelarasan ini, Zeri akan menghilangkan pasif perisainya dan sebaliknya pasifnya akan dipindahkan ke kemampuan pasif utamanya. Ini adalah sesuatu yang kebanyakan peminat cukup gembira, menggerakkan kilauan proc ke pasifnya dan jauh dari q nya.

Juga, dengan perubahan pada dia, menambah lebih banyak pengkritik boleh bermakna kita akan melihat lebih banyak variasi dalam binaan untuk juara.

Adakah pemain, terutamanya dalam pro, berpindah dari Zeri atau terus memainkannya? Yuumi juga ada dalam senarai NERF untuk LOL Patch 13.12 Jadi kita boleh mendapat beberapa perubahan besar dalam meta yang akan datang. atau hanya kita yang menghancurkan beberapa hopium pada ketika ini.

Artikel ini mengandungi pautan afiliasi yang ditandakan dengan [simbol membeli -belah]. Pautan ini dapat memberikan komisen kecil untuk kami dalam keadaan tertentu. Ini tidak pernah menjejaskan harga produk untuk anda.