Kerjasama Dragon Ball di Fortnite Butiran: Kulit, Kejohanan, Mod Khas, Watch DB Super dalam Permainan, & Lagi | Resetera, Cara Dapatkan Fortnite Dragon Ball Skins: Bundles & Price – Charlie Intel

Cara Dapatkan Fortnite Dragon Ball Skins: Bundle & Harga

Jika anda memilih untuk membeli salah satu bundle, anda akan membuka kunci pakaian baru serta barangan lain seperti belakang, pickaxes, emotes, skrin memuatkan, dan banyak lagi. Setiap bundle mengandungi item yang berbeza untuk anda dapatkan.

Kerjasama Dragon Ball di Fortnite Butiran: Kulit, Kejohanan, Mod Khas, Tonton DB Super dalam Permainan, & Lagi

Anda menggunakan penyemak imbas dari tarikh. Ia mungkin tidak memaparkan ini atau laman web lain dengan betul.
.

Plastik-Man

Ahli

Oleh pasukan Fortnite
Dunia Fortnite tidak pernah melihat kuasa sedemikian! Empat watak Super Dragon Ball yang kuat dan ikonik, anak Goku, Vegeta, Bulma, dan Beerus, telah tiba di permainan ..

Shenron abadi! Dengan nama anda, saya memanggil anda keluar!

Fortnite Dragon Ball Power Unleashed Cabaran

Kuasa baru “dilepaskan!”Tab telah tiba dalam permainan, penuh dengan pencarian dan ganjaran. .

Tujuh set pencarian akan menguji kemahiran anda dengan kekuatan, ketangkasan, fokus, dan banyak lagi. Dengan setiap latihan yang menetapkan anda selesai, anda akan mendapat bola naga dan menaikkan tahap kuasa anda, membuka kunci ganjaran yang mengagumkan seperti radar naga kembali bling, emotes, semburan, dan tahap lulus pertempuran.

Lengkapkan latihan anda, kumpulkan semua tujuh bola naga dan anda akan menjaringkan shenron glider!

En fortnite Dragon Ball Shenron Glider

Kuasa yang dibebaskan dan ganjaran mereka akan tersedia sehingga 30 Ogos 2022, pukul 4 pagi ET.

Sila ambil perhatian bahawa ganjaran dalam permainan Radar Dragon Back Bling dan Shenron Glider tidak eksklusif untuk kuasa dilepaskan dan boleh didapati kemudian di kedai item untuk pembelian.

Pertempuran dengan Lembaga Versus

Fortnite Dragon Ball Versus Boards

Pejuang terkuat selalu menguji diri – memperkenalkan Berbanding papan!

Versus Boards mengetuk anda dan pemain saingan antara satu sama lain dalam perjuangan untuk menjadi yang paling kuat di pulau itu! Kedua -dua pemain mesti memilih pertempuran dengan berinteraksi dengan papan di pulau itu, dan apabila lawan anda dipilih, anda masing -masing akan diturunkan di peta yang lain. Anda akan mempunyai hanya lima minit hingga mengalahkan lawan anda dan menuntut kemenangan!

Versus Boards telah sementara mengambil tempat papan karunia, dan mereka dapat dijumpai di mana papan karunia sebelum ini.

Pergi lebih jauh di Battle Royale

Fortnite Dragon Ball Kamehameha dan Nimbus Cloud Kintoun Gameplay

Memakai kekuatan anak Goku dengan barang -barang Kamehameha dan Nimbus Cloud (Kintoun) dalam pertempuran Royale!

Jatuh dari langit dalam penghantaran yang dicipta oleh kapsul corp sepanjang setiap perlawanan, ambil Kamehameha dan melancarkan rasuk tenaga yang dahsyat pada sesiapa sahaja yang melintasi jalan anda, atau memanggilnya Nimbus Cloud (Kintoun) untuk terbang di sekitar pulau. Lebih banyak kapsul akan muncul ketika ribut ditutup, jadi berhati -hati untuk pertunjukan epik dan ujian kuasa anda!

Catatan: Item Kamehameha dan Nimbus Cloud (Kintoun) tidak dalam senarai main yang kompetitif (arena atau kejohanan), kecuali kejohanan kuasa.

Cari Bulma!

Fortnite Dragon Ball Kame House and Bulma

Di pulau yang sangat kecil di luar pantai Pulau Tanah Besar, anda kini akan menemui rumah Kame ��! Lihat lokasi Ball Dragon yang ikonik, dan – jika anda sudah bersedia untuk berpisah dengan beberapa bar anda – berbual dengan Bulma yang berkeliaran, bersedia untuk menyediakan beberapa barang yang sangat kuat.

Festival Episod Super Dragon Ball

Festival Episod Super Fortnite Dragon Ball

Dari 16 Ogos hingga 17 September 2022, peminat Siri Super Dragon Ball, serta mereka yang menemuinya untuk pertama kalinya, boleh menaiki kapal pelayaran yang dibuat oleh pasukan di Vysena Studios, untuk bersantai menonton Select Dragon Ball Super episod!

Anda boleh mencari Festival Episod Super Dragon Ball Dalam Discover, atau anda boleh menonton episod tertentu dengan menggunakan salah satu kod pulau berikut:


  Shenron mengatakan cara untuk mengeluarkan tuhan super saiyan adalah untuk lima orang saiyans tegak untuk mencurahkan semangat mereka ke dalam saiyan yang lain. Tetapi berubah menjadi seseorang memerlukan lebih banyak saiyans daripada yang mereka ada di atas kapal -sehingga Videl mendedahkan kejutan!

 • Dengan kuasanya kebanyakannya terkawal, Goku melancarkan pertempuran. Pertempuran mereka bergerak ke had atas stratosfera, dan Beerus hounds Goku tanpa henti dalam usaha untuk membangkitkan kekuasaannya. Walaupun kecederaannya sembuh, bolehkah dia mengendalikan kekuatan sebenar kuasa Beerus?
 • Goku terus mengejutkan Beerus dengan kekuatannya yang semakin meningkat. Mereka mula bertarung satu sama lain dengan kuasa penuh, tetapi Aura Tuhan Super Saiyan yang mengelilingi Goku secara beransur -ansur memudar, dan akhirnya dia kembali ke Super Saiyan biasa. Adakah Goku mempunyai peluang untuk menang!?
 • The Universe 9 Combatant ketiga cuba meyakinkan Zen-oh daripada menghapus alam semesta yang kalah dari kewujudan. Zen-oh bersetuju, tetapi dalam satu keadaan: Universe 9 mesti memenangi perlawanan pameran. Walau bagaimanapun, jika Goku menahan perjuangan, semua alam semesta akan mengalami nasib kemusnahan!
 • Kejohanan itu adalah keadaan huru -hara dari awal. Goku dan pasukannya di alam semesta 7 dengan cepat menjadi sasaran alam semesta lain. Goku, yang ditinggalkan sendirian dari pasukannya, dikelilingi oleh banyak lawan. Tetapi ketika Vegeta menyuarakan, tiba -tiba medan bermain nampaknya lebih tinggi!

Pulau Pengembaraan Dragon Ball

Fortnite Dragon Ball Adventure Island

Bersiaplah untuk meneruskan pengembaraan Dragon Ball Mulai 19 Ogos 2022.

Terokai diilhamkan oleh lokasi ikonik dari Dragon Ball. Melambung melalui kursus cincin di awan Nimbus (Kintoun) di Istana Kami, Sediakan makanan di Rumah Goku, dan melintasi kursus halangan di Bilik Roh & Masa. Ini hanya beberapa cabaran yang akan anda hadapi dalam misi anda untuk mengumpul bola naga.

Apabila anda sudah bersedia, uji kuasa anda di arena pertempuran pemain terbuka-vs-player “Tenkaichi Budokai,” atau terus meneroka!

Kejohanan Kuasa

Memanfaatkan kuasa anda dan melepaskannya dalam kejohanan kuasa yang berlaku di semua wilayah pada 18 Ogos 2022 dalam senarai main yang kompetitif! Bersaing dalam kejohanan Battle Royale Duos ini untuk mendapatkan hadiah berikut:

Fortnite Dragon Ball Kejohanan Kuasa

Hadiah

 • Top 50% di Leaderboard Utama: Emoticon Vegeta yang marah
 • 8 mata yang diperoleh di papan pendahulu utama: Ikon Banner Kanji Goku
 • 3 mata yang diperoleh dari penghapusan dengan kamehameha: Beerus makan semburan

Fortnite Dragon Ball Tournament of Power Rewards

Main sehingga sepuluh perlawanan Fortnite dalam tetingkap masa tiga jam di rantau anda. Masa acara khusus untuk setiap rantau kini boleh didapati dalam tab bersaing dalam permainan.

Kejohanan Kuasa juga akan menampilkan papan pendahulu Kamehameha tambahan untuk menghapuskan pemain dengan Kamehameha yang kuat! Dapatkan 3 mata penghapusan Kamehameha yang akan dianugerahkan Semburan Makan Beerus.

Pemain mesti mempunyai pengesahan 2 faktor yang diaktifkan dan disahkan pada akaun epik mereka untuk mengambil bahagian, serta berada di peringkat akaun 50 atau lebih tinggi. (Anda boleh menemui tahap akaun anda di tab “Kerjaya” Fortnite.) Untuk butiran lengkap dan keperluan kelayakan, sila lihat halaman Peraturan Rasmi Kejohanan Kuasa.

Terdapat di kedai item sekarang!

Anak Goku

Saiyan yang dibesarkan di bumi yang telah melindunginya dari banyak musuh. Nama Saiyannya ialah Kakarot. ! Berikutan kejohanan kuasa, dia mendapati masih ada banyak pejuang yang kuat di alam semesta yang belum dia hadapi, dan dia melatih untuk meneruskan tahap yang lebih tinggi.

(Dilengkapi dengan Super Saiyan, Super Saiyan Blue, Ultra Instinct Alt Styles, dan Emote Built-In: Goku’s Charging Up.*Universal mengecas emote yang dijual secara berasingan)

Dragon Ball Goku di kedai item Fortnite

Putera Saiyan yang bangga yang berkongsi persaingan sengit dengan Goku. Dia pernah menjadi pahlawan yang kejam dan jahat, tetapi setelah berjuang dengan Goku, mendapat hati yang baik.
Vegeta melatih untuk mengalahkan Goku tetapi terasa terancam oleh Frieza selepas dia dihidupkan semula berikutan kejohanan kuasa.

(Dilengkapi dengan Super Saiyan, Super Saiyan Blue, dan Super Saiyan Blue Evolved Alt Styles, dan Emote Built-In: Vegeta’s Charging Up. *Universal mengecas emote yang dijual secara berasingan

Dragon Ball Vegeta di kedai item Fortnite

Bulma

Rakan pertama yang Goku bertemu. Bulma Mencari Bola Naga dengan Goku dan kawan -kawannya dan sering menyelamatkan mereka dari masalah.
Dia adalah anak perempuan Capsule Corporation, pencipta radar naga, dan genius dengan mesin. Dia adalah isteri Vegeta dan Trunks.

(Dilengkapi dengan Lab Coat Alt Style.)

Dragon Ball Bulma di kedai item Fortnite

Beerus

Tuhan pemusnahan yang ditugaskan untuk mengekalkan keseimbangan di alam semesta.
Sekiranya dia mendapat mood yang busuk, dia akan memusnahkan mana -mana planet atau bentuk kehidupan yang berdekatan. Dia bertemu Goku ketika dia menuju ke bumi yang berniat untuk melawan Tuhan Super Saiyan, tetapi kemudiannya ditarik ke banyak arah melalui tindakan Goku. Dia suka makan makanan yang lazat dan tidur.

Kembali ke belakang

 • POWER POLE (NYOIBO): Kakitangan misteri yang diberikan kepada Goku oleh Kakek Gohan.
 • Ikan pelihat: Ikan nabi yang dilupakan oleh Beerus.
 • Shell Kamesennin: Dipakai oleh Kamesennin sendiri.

Fortnite Dragon Ball Pickaxes

Pickaxes, glider, dan emotes

 • Power Power (Nyoibo) Pickaxe: Kakitangan misteri yang diberikan kepada Goku oleh Kakek Gohan.
 • Pickaxe kakitangan Kamesennin: Digunakan oleh Kamesennin sendiri.
 • Nimbus Cloud (Kintoun) Glider: Awan Nimbus yang misteri diberikan kepada Goku oleh Kamesennin.
 • Glider Pod Space: Digunakan kebanyakannya untuk tujuan menyerang planet.
 • Mengecas emote: Tunjukkan apa yang anda buat.
 • Fusion! Hah. Emote: Adakah anda ingat langkah -langkah tarian?
 • Meningkatkan Ki Emote: Pamerkan Kuasa Anda.

Fortnite Dragon Ball Pickaxes dan Gliders

Yang mengecas emote dalam tindakan:
Fusion emote dalam tindakan:
Pemain juga akan berpeluang untuk mengambil barang -barang ini dalam berkas!

Fortnite Dragon Ball Goku Beerus en

The Bundle Goku & Beerus Termasuk pakaian Goku, Power Pole (Nyoibo) Back Bling, Power Pole (Nyoibo) Pickaxe, Goku’s Charging Up Emote, Beerus Outfit, Seer Fish Back Bling, dan The Skrin pemuatan kuasa yang dilepaskan kuasa.

Skrin pemuatan kuasa yang dilepaskan kuasa
The .

Fortnite Dragon Ball Vegeta Bulma en

The Bundle Gear Dragon Ball Termasuk peluncur Nimbus Cloud (Kintoun), Glider Pod Space, Fusion! Hah!! Emote, Kamsennin’s Staff Pickaxe, dan Kamesennin’s Shell Back Bling.

Fortnite Dragon Ball Gear Bundle en

Hak Cipta: © Burung Studio/Shueisha, Animasi Toei

Cara Dapatkan Fortnite Dragon Ball Skins: Bundle & Harga

Watak bola naga di Fortnite

Permainan Epic telah membawa banyak penyebaran yang berbeza ke Fortnite, dengan watak-watak fiksyen yang popular seperti Spider-Man dan Indiana Jones menjadi kulit kosmetik untuk pemain untuk membuka kunci.

Sekarang, crossover bola naga telah tiba sebagai sebahagian daripada v21.40 Patch Kemas Kini, Membawa Kosmetik Baru ke Fortnite Bab 3, Musim 3. Kami akan mengatasi segala yang perlu diketahui tentang bagaimana untuk mendapatkannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Mendapatkan Bundle dan Harga Fortnite Dragon Ball

Membeli mereka dari kedai item Fortnite. Watak anak Goku, Vegeta, Bulma, dan Beerus terpaksa dimenangi dalam permainan.

Berikut adalah semua harga untuk setiap pakaian individu:

Daripada membeli setiap pakaian secara individu, anda boleh mendapatkannya sebagai sebahagian daripada dua berkas kosmetik yang berbeza. Bundle Goku dan Beerus untuk 2,700 V-Bucks sementara bulma dan vegeta berkas 2,300 V-Bucks.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk 1,800 V-Bucks, Anda juga boleh mendapatkan Bundle Gear yang memaparkan peluncur Nimbus Cloud (Kintoun), Space Pod Glider, Pickaxe Staf Kamesennin, dan barangan lain.

Goku di Fortnite

Semua item di Crossover Ball Dragon Fortnite

Jika anda memilih untuk membeli salah satu bundle, anda akan membuka kunci pakaian baru serta barangan lain seperti belakang, pickaxes, emotes, skrin memuatkan, dan banyak lagi. Setiap bundle mengandungi item yang berbeza untuk anda dapatkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah segala -galanya dalam bundle Goku dan Beerus:

Beerus di Fortnite

 • Pakaian Goku
  • Gaya Super Saiyan Alt
  • Gaya alt biru super saiyan
  • Gaya alt ultra naluri
 • Pakaian Beerus
 • Ikan pelihat kembali bling
 • Kuasa Kuasa (Nyoibo) Back Bling
 • Pickaxe Power Pole (Nyoibo)
 • Goku Mengecas Emote
 • Skrin pemuatan kuasa yang dilepaskan kuasa

Artikel berterusan selepas iklan

Bulma di Fortnite

 • Kulit Vegeta
  • Gaya Super Saiyan Alt
  • Gaya alt biru super saiyan
  • Super Saiyan Blue Evolved Alt Style
 • Kulit bulma
  • Lab Coat Alt Style

Membeli Bundle Gear akan membawa anda:

Fortnite Dragon Ball Pickaxes dan Gliders

 • Glider Nimbus Cloud (Kintoun)
 • Glider Pod Space
 • Fusion! Hah!! emote
 • Pickaxe kakitangan Kamesennin
 • Kamesennin’s Shell Back Bling

Kredit Imej: Epic Games / Toei Animation