Kedai Valorant dan Kandungan Kosmetik, Semua Bundle Kulit Valorant: Tier, Senjata, Harga – Dexerto

Semua Bundle Kulit Valorant: Tier, Senjata, Harga

Contents

Setiap kulit mempunyai animasi tersuai, tambah nilai, kesan bunyi, dan animasi kematian. Ada yang dapat berkembang ketika anda menaikkan senjata anda, mengubah cara mereka melihat dan bertindak balas.

Kulit valorant

Selamat Datang Pemain Valorant Semasa dan Bercita -cita, Nama Saya Joe Lee dan Saya Memimpin Pendapatan Untuk Permainan. Melalui beta tertutup atau di tempat lain, anda mungkin sudah melihat kerja dalam proses Kedai Valorant dan sampel kecil kulit senjata dan kandungan kosmetik lain yang ada.

Pasukan Kandungan Premium dan saya harap anda dapat mengumpulkan dan menyesuaikan pengalaman valorant anda menjadi satu yang memperjuangkan playstyle, persembahan, atau mungkin hanya citarasa anda dalam senjata berkilat.

Pertama dan terpenting: Kami peduli untuk membuat permainan yang hebat. Koleksi tambahan pilihan tidak akan menjejaskan permainan, jadi semua yang anda perlukan untuk memberi tumpuan ialah memukul tembakan anda dan pergi b, tetapi kemudian pergi. Atau pergi, tetapi pergi a.

Di bawah, saya akan menyelam lebih mendalam ke kandungan kosmetik dan bagaimana untuk mendapatkannya. Inilah ringkasan cepat anda:

 • Buka kunci ejen baru, kulit senjata, kad pemain, dan semburan dengan menyelesaikan kontrak ejen
 • “Evolve” kulit senjata tertentu dan pergi lebih mendalam pada tema dengan membelanjakan mata radian
 • Dapatkan item dalam Pass Battle (tersedia pada pelancaran) di trek percuma dan berbayar

Kedai

Storemain.jpg

Kedai berputar senjata dan kulit huru -hara dalam dua bahagian: Tawaran dan Tawaran. Bahagian yang dipaparkan berputar setiap dua minggu dan bahagian tawaran berputar setiap 2-3 hari.

Mata Valorant, atau VP untuk pendek, adalah mata wang premium yang anda boleh gunakan untuk membuka kunci kandungan. VP hanya boleh dibeli menggunakan mata wang sebenar dalam pelanggan permainan valorant.

Kulit senjata dan huru -hara

Valorant adalah FPS, dan anda akan menghabiskan banyak masa melihat senjata anda. Hanya masuk akal untuk membuat kulit senjata unik sumber utama penyesuaian. Anda boleh mendapatkannya di kedai, melalui kontrak, dan pas pertempuran.

Walaupun dengan semua penyesuaian yang berbeza yang telah kami siap dan dirancang, kami memastikan semua kulit -kulit -kulitnya terutama -direka untuk tidak mengganggu permainan. . Sekiranya kita mendapati kulit mana -mana menyeberangi garis ini, ketahui ia tidak sengaja dan kita akan menyesuaikan diri.

Di samping itu, penting untuk diperhatikan bahawa pemain lain akan hanya Lihat model kulit anda berubah. Setiap perubahan lain, dari animasi tambah nilai/melengkapkan baru, kepada kesan visual dan bunyi, hanya akan digunakan untuk pengalaman permainan peribadi anda tanpa memberi kesan kepada pemain lain (i.e. Vandal dengan kulit yang berbeza akan selalu terdengar seperti vandal kepada musuh).

Mata Radianite mengembangkan kulit anda

Valorant memperkenalkan mata radianit sebagai cara untuk mengembangkan kulit senjata tertentu. Tahap pertama dibuka apabila anda mendapat kulit. Anda kemudian boleh menggunakan mata radianit untuk membuka kunci setiap tahap tambahan, yang menampilkan penyesuaian seperti kesan visual baru, audio, animasi, penunggang unik, dan variasi.

Cara utama untuk mendapatkan mata radianit adalah melalui lulus pertempuran, tetapi anda boleh memperoleh lebih banyak di kedai.

Kontrak

Semua pemain akan mempunyai dua slot kontrak yang anda maju pada masa yang sama. Semua XP yang diperoleh melalui perlawanan dan misi akan digunakan sama rata untuk kedua -dua slot, jadi anda tidak perlu bimbang tentang mengutamakan ejen buka kunci versus Battle Pass.

Slot 1 akan dipenuhi dengan pas onboarding atau kontrak ejen. Pemain baru mendapat pas onboarding sebanyak 10 peringkat. Melengkapkan lulus onboarding membuka dua ejen pilihan anda. Sebaik sahaja pas onboarding selesai, anda akan dapat melengkapkan kontrak ejen dan mula memperoleh ganjaran khusus ejen.

Slot 2 akan sentiasa dipenuhi dengan pas pertempuran kami, atau seperti yang kita suka menyebutnya kontrak cerita kita. Anda akan sentiasa membuat kemajuan dalam kontrak ini dan mendapat ganjaran di sepanjang jalan.

Setiap ejen dilengkapi dengan 10 peringkat kontrak yang, apabila selesai, memberi ganjaran kepada anda dengan semua jenis barangan khas -tetapi yang paling penting, ejen baru.

Untuk kontrak ejen, anda boleh mengisar atau membeli jalan anda ke Tier 5 (terus ke ejen). Di luar itu, melalui peringkat 6-10, anda perlu mendapatkan semata-mata melalui permainan. Ini adalah bagaimana anda akan membuktikan anda benar-benar adalah satu-trik Viper terbesar di dunia.

Battle Pass a.k.a. Kontrak Cerita (tersedia semasa pelancaran)

Tersedia semasa pelancaran, The Valorant Battle Pass memberi anda laluan untuk kemajuan dan membuka kunci kosmetik dengan memberi ganjaran kepada anda kerana bermain Valorant. Akan ada trek percuma untuk semua dan trek berbayar juga. Idea yang sama di sini orang, tambahan pilihan direka untuk memperibadikan momen permainan anda tanpa menjejaskan permainan.

Sekali lagi, anda tidak akan melihat pas pertempuran penuh semasa beta tertutup, ia berjalan secara langsung apabila valorant dilancarkan. Itu sahaja yang kita dapat sekarang.

Joe ‘Swaggernau7’ Lee
Memimpin pendapatan

Swaggernau7 berfungsi dengan kandungan kosmetik, perkembangan, dan pasukan kedai di Valorant. Fokus lasernya untuk melepaskan kandungan dope untuk permainan hanya melebihi dedikasinya untuk memastikan pengendali tidak pernah nerfed.

Permainan Riot, Dexerto

Salah satu perkara yang paling keren mengenai Valorant adalah pelbagai kulit yang direka dengan indah dan pakar yang boleh anda lengkapkan untuk menjadikan senjata anda menonjol. Inilah rundown setiap kulit dalam fps taktikal permainan rusuhan, serta semua yang anda perlu tahu tentang mereka.

Valorant telah menjadi salah satu permainan FPS paling popular di dunia. Menggambarkan pengaruh dari permainan seperti CS: Go dan Overwatch, permainan dan adegan eSportsnya telah menjadi kejayaan segera.

. Permainan Riot selalu mempunyai bakat untuk membangunkan reka bentuk kulit yang indah dan melaksanakannya dengan sempurna, dan Valorant tidak terkecuali.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, inilah senarai terperinci tentang kulit apa yang boleh didapati di Valorant, bagaimana mereka berharga, dan bagaimana untuk mendapatkannya.

 • Senjata Valorant Evolving dijelaskan
 • Tempat membeli kulit valorant
 • Kulit Kontrak Ejen
 • Kulit valorant edisi terhad

Harga kulit valorant

Valorant-Skin-tier

. Pilih Tier adalah garis kulit yang paling rendah dan paling murah, dengan duduk eksklusif di hujung skala yang lain. Mari kita menyelam ke dalam harga asas untuk setiap peringkat dan ikon yang berkaitan di kedai:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Pilih Edisi (SE), Bulatan biru: 875 VP (~ $ 10) setiap kulit individu, 2930 VP (~ $ 34)/3,500 VP (~ $ 41) setiap bundle.
 • Edisi Deluxe (DE), .
 • Edisi Premium (PE), .
 • Ultra Edition (UE), Yellow Diamond: 2475 VP (~ $ 30) setiap kulit individu, 9,900 VP (~ $ 119) setiap bundle.
 • Edisi Eksklusif (XE), Pentagon oren terbalik: Berbeza.

Setiap kulit mempunyai animasi tersuai, tambah nilai, kesan bunyi, dan animasi kematian. .

Artikel berterusan selepas iklan

Tunggu, Valorant telah mengembangkan kulit senjata?

Oni-skin-transformasi

Jawapan ringkasnya adalah ya, Valorant mempunyai kulit yang berkembang. Walau bagaimanapun, ini hanya tersedia untuk beberapa senjata dan garis kulit. Untuk mula meratakan kulit anda, anda perlu mengambil bahagian dalam cabaran Pass Pass dan mula memperoleh mata radianit.

Kami mempunyai panduan yang luas mengenai kulit radianit di sini untuk anda, jadi pastikan anda terpaksa mempercepatkan sebelum anda mula membuat keputusan kulit untuk menyimpan.

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

. Semakin tinggi tahap senjata anda, lebih sejuk kulit, jadi ia benar -benar bernilai mengisar untuk dapat melengkapkan betapa kerasnya anda bekerja.

Artikel berterusan selepas iklan

Ok hebat, jadi di mana saya boleh membeli berkas kulit valorant?

Valorant-Store-Screenshot

Kulit boleh didapati melalui Misi Pass Pass serta di kedai, dan sering datang sebagai berkas semua-termasuk apabila dibebaskan.

Kulit individu berputar setiap 24 jam, Oleh itu, jika anda melihat sesuatu yang anda suka, mungkin bernilai menambahkannya ke koleksi anda.

Walau bagaimanapun, kebanyakan kulit tidak pernah meninggalkan kedai sepenuhnya, jadi tidak ada yang tergesa -gesa. Riot menjatuhkan kulit baru agak kerap, dan oleh itu anda tidak pernah tahu apa yang ada di sudut!

Berikut adalah semua kulit di valorant yang disenaraikan dari peringkat tertinggi ke terendah di . Kami telah memaparkan senjata yang kulit ini tersedia untuk di bawah setiap gambar.

Artikel berterusan selepas iklan

Lompat ke bahagian

 • Ultra
 • Eksklusif
 • Premium
 • Deluxe
 • Pilih
 • Episod 1 Battle Pass Skins
 • Episod 2 Battle Pass Skins
 • Episod 3 Battle Pass Skins
 • Episod 4 Battle Pass Skins
 • Episod 5 Battle Pass Skins
 • Episod 6 Battle Pass Skins

Ultra

Sistem hiburan berseri

Cover Art yang menampilkan Bundle Skin Sistem Hiburan Radiant baru di Valorant

*Kulit sistem hiburan berseri berharga 11,900 VP, menjadikannya garis kulit paling mahal

Artikel berterusan selepas iklan

Koleksi Kulit Elderflame di Valorant

Protokol 781-A

Protokol Valorant 781-A Kulit

Spektrum zedd x valorant

Zedd X Valorant Skin Bundle

*Kulit spektrum berharga 10,700 VP.

Eksklusif

Araxys

Cover Art untuk Bundle Skin Araxys Baru di Valorant Episode 6 Act 1

* Bundle Araxys kos 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Blastx Skin Bundle Valorant

* Kos bundle blastx 8,700VP (~ $ 85), .

Chronovoid (berkembang)

* Kos bundle chronovoid 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Glitchpop (berkembang)

Glitchpop-skin-bundle

* Kos bundle Glitchpop 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.0 (berkembang)

* Glitchpop 2. , meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Frontier Neo (berkembang)

Neo Frontier Bundle di Valorant

* Kos bundel sempadan Neo 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara peringkat ultra dan premium.

Permulaan kepada kekacauan (berkembang)

Valorant Prelude to Chaos Skin Bundle

RGX 11Z Pro (Evolves)

* Kos bundle RGX 11Z Pro 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

RGX 11Z Pro 2.0 (berkembang)

RGX 11Z Pro 2.0 Valorant

* RGX 11Z Pro 2.0 Kos Bundle 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Bundle Ruination Valorant

* Kos bundle runtuhan 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Sentinel cahaya (berkembang)

Sentinel valorant bundle cahaya

* Kos bundle sol 8,700VP (~ $ 85), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Artikel berterusan selepas iklan

Singularity (berkembang)

Valorant-singularity-skins

* Kos bundle singularity , meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Premium

Celestial

Kulit Senjata Valorant Celestial

Cover Art untuk Bundle Skin Cryostasis di Valorant

Tunas doodle (berkembang)

bundle kulit doodle valorant

* Kos Bundle Buds Doodle 6992VP (~ $ 85), meletakkannya di bahagian bawah skala premium.

Ego oleh OneTap (berkembang)

Valoran-ego-bundle

Ditinggalkan (berkembang)

Vengeance Gaia

Valorant Gaia

.U.N (berkembang)

Valorant-Ion-Skins

Ion 2.

Imej Ion 2.0 Bundle di Valorant

* Kos bundle ion kedua .

Artikel berterusan selepas iklan

Magepunk (berkembang)

Valorant Magepunk Skins

Magepunk 2.0 (berkembang)

Skins Magepunk untuk Aries, Operator, Sheriff, Melee, dan Guardian

Nebula

Valorant-Nebula-Bundle

Neptune (berkembang)

Valorant Neptune Skin Bundle Melee Bucky Vandal Specter Guardian

Oni (berkembang)

Valorant

Oni 2.0 (berkembang)

Bundle Oni 2.0 keseluruhan di Valorant, dari huru -hara hingga kulit senjata

* Kos bundle oni kedua 7,100VP .

Asal (berkembang)

Bundle Prime Valorant

Artikel berterusan selepas iklan

 • Klasik
 • Hantu

Krisis berseri 001 (berkembang)

Senapang gaya buku komik valorant dengan latar belakang komik

Reaver (berkembang)

Reaver-skin-bundle

Reaver 2.0 (berkembang)

Semua kulit senjata dari Bundle Reaver 2.0

Recon

Perdana 2.0

Soulstrife

Berdaulat (berkembang)

Sovereign-Skin-Bundle

Spline (berkembang)

Valorant-spline-skins

Alam Tetap

Kulit Alat Tethered Valorant

 • Penjaga
 • Hantu
 • Pengendali
 • Vandal
 • Huru -hara (janji & kematian)

Bundle Skin Undercity Valorant

 • Klasik
 • Bulldog
 • Hakim
 • Phantom
 • Huru -hara (Dual Wield Knife & Ax)

Valorant Pergi! Vol. 1

Valorant Pergi! Vol. 1 ikatan kulit

Valorant Pergi! Vol.

Valorant Go Anime Skins Volume 2

Deluxe

Abyssal

Ketinggian

Bangsawan

Aristokrat Stinger

Avalanche

Valorant-Avalanche-Skin

Minima

Valorant Minima Skins

4270VP ($ 60), meletakkannya di antara ultra dan peringkat premium.

Nunca Olvidados

Prisma

Valorant-Prism-Bundle

Valorant Sakura Skins

Silvanus

Silvanus bundle valorant

4,270VP (~ $ 51.50), Begitu juga set mewah yang lebih murah.

Pasukan Ace

5,616VP (~ $ 79.99), .

Tigris

Titanmail

Valorant Titanmail Skins

Gurun

Valorant Wasteland Skins

Artikel berterusan selepas iklan

 • Sheriff
 • pendek
 • Hantu
 • Vandal

Musim Sejuk Wunderland

Kulit Wonderland Winter Valorant

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Pilih

Endeavour

Cover Art for the Endeavour Skin Series di Valorant

Cembung

Convex-Operator-Skin

Galleria

Infantri

Bundle Infantry Valorant

Luxe

Valorant-luxe-spectre

Prism II

Prism II Bundle Valorant

* Kos bundle Prism II 2930 VP (~ $ 29), menjadikannya bundle tier pilih yang sedikit lebih murah.

Artikel berterusan selepas iklan

Valorant Rush Frenzy

Sensasi

Sensasi kulit valorant tiada logo

* Kos Bundle Sensasi 2930 VP (~ $ 29), .

Smite

Smite-skin-bundle

Battle Pass Skins

Kulit Pas Battle diperolehi dengan membeli Pass Battle dan memperoleh XP. !

Episod 1

Akta 1

Titik Exe

Couture

Couture-Bulldog-Valorant

Kerajaan

Kerajaan Bucky Valorant

Akta 2

Hivemind

Hivemind-melee-valorant

Polyfox

Polyfox-Hakim-Halorant

Amaran merah

Red-Alert-Bucky

Akta 3

Electroflux

Electroflux Stinger Valorant

Jade

Jade-Judge-Valorant

Merosakkan

Akta 1

Aerosol

Kulit valorant aerosol bucky BattlePass

Artikel berterusan selepas iklan

 • Bucky
 • Odin
 • Pengendali
 • pendek

Infinity

 • Klasik
 • Penjaga
 • Phantom
 • Hantu

Artikel berterusan selepas iklan

Kulit valorant hantu pos

Akta 2

Cavalier

Valorant E2A2 BattlePass

Polyfrog

Polyfrog Sheriff Valorant E2A2 BattlePass Skin

Akta 3

Kedalaman

Kedalaman Valorant Phantom

Gelombang cahaya

Valorant Lightwave Skins

Songsteel

Valorant Songsteel Melee

Episod 3

Jigsaw (berkembang)

Kulit jigsaw valorant

Kulit k/tac valorant

Monarch

Valorant Monarch Frenxya

Akta 2

Artisan

Nitro

Varnis

Akta 3

Aero (berkembang)

Kulit aero kegilaan

Op Kenesis Kulit

Goldwing

Goldwing Ares

Episod 4

Akta 1

Hydrodip

Hydrodip Guardian

Skema

Skema Stinger

Halaju

Velocity Karambit

Valorant Episode 4 Act 2 Battle Pass Skin Marshal Swine Ilahi

Lycan’s Bane

Valorant Episode 4 Act 2 Battle Pass Lycan

Valorant Episode 4 Act 2 Battle Pass Striker Specter Skin

Akta 3

.

.Sys Vandal Skin di Valorant

Gabungan: Cobra

Gabungan: Kulit Odin Cobra di Valorant

Hue Shift

Hue Shift Phantom Skin di Valorant

Episod 5

Akta 1

Berkilau

Spitfire

Pasukan Petugas 809

Valorant Episode 5 Act 1 Pasukan Petugas Pass Battle 809 Marshal Skin

Akta 2

Imej Vandal Abadi di Valorant

Piedra del Sol

Imej Piedra del Sol Phantom di Valorant

Artikel berterusan selepas iklan

Kulit Starlit Odyssey di Valorant untuk Vandal

Batu rune

Kulit duri Iridian di valorant untuk pengendali

Akta 1

Cover Art For The 9 Lives Skin in Valorant for Phantom

Cover Art untuk Kulit Gridcrash di Valorant untuk Bulldog

Tandatangan

Gambar kulit tandatangan untuk penjaga di valorant

Gambar kulit huru -hara Tilde

Topotek

gambar kulit hantu topotek

Artikel berterusan selepas iklan

Kulit kontrak

Kulit Kontrak sedikit berbeza dari seluruh kulit di Valorant. Ini diperoleh dengan memperoleh XP semasa menyelesaikan kontrak khusus setiap ejen. Oleh itu, senjata yang anda dapatkan adalah mirip dengan ejen yang diwakilinya, menjadikannya flex yang hebat dari kemahiran dan dedikasi anda.

Kulit ejen dibuka pada Tier 10 sistem kontrak, dan memerlukan 175,000 XP. Setiap ejen disenaraikan di bawah dalam susunan abjad.

Kulit kontrak astra valorant

BREACH’S RAGNAROCKER FRENZY

Brimstone Sheriff Skin Valorant

Klasik Finesse Chamber

Cypher’s Hush Ghost

Cypher Hantu Kulit Valorant

Fade’s Karabasan Shorty

Valorant memudar kulit Karabasan Shorty

Gekko

Sheriff Wayfarer Harbour

Permainan Jett atas Sheriff

Jett Sheriff Skin Valorant

Kay/O’s Fire/Arm Classic

Kulit valorant kay/o kontrak

Killjoy’s Wunderkind Shorty

Killyjoy Valorant Kulit Shorty

Kegilaan dawai neon

Valorant Neon Contract Skin Live Wire Frenzy

Omen’s Soul Silencer Ghost

Omen Hantu Kulit Valorant

Phoenix’s Spitfire Frenzy

Phoenix Frenzy Skin Valorant

Hantu Vendetta Reyna

Reyna Hantu Kulit Valorant

Dewan Akhir Sage

Skye’s Swooping Frenzy

Valorant Kulit Kulit Skye

Viper Shorty Skin Valorant

Kematian Yoru Wish Sheriff

Kulit valorant edisi terhad

Semua kulit yang disenaraikan di bawah adalah edisi terhad, jadi apabila mereka hilang, mereka hilang! Mereka tidak akan kembali ke kedai, atau semasa putaran pasar malam.

Beri kembali 2022

Cover Art For The Back Back 2022 Bundle di Valorant

Bundle Give Back 2022 dikeluarkan dari 16 November hingga 30 November dan bundle termasuk empat kulit pelbagai dari bundle yang dikeluarkan sebelumnya di atas kawan, kad, dan semburan pistol eksklusif. Ia berharga 6,375 VP.

Riotx Arcane

Valorant League of Legends Arcane Bundle

The Riotx Arcane Bundle dikeluarkan antara 6 dan 7 November, untuk merayakan pertunjukan Netflix baru League of Legends, Arcane. Ia berharga 2,380 VP.

Artikel berterusan selepas iklan

Juara Valorant 2021

Bundle Champions Valorant pertama boleh didapati dari 24 November hingga 12 Disember 2021, tempoh acara Juara-Juara Juara-Juara Valorant. Harganya 6,275VP dan termasuk kulit huru -hara dan vandal, serta “juara aura,” yang merupakan .

Artikel berterusan selepas iklan

Juara Valorant 2022

Valorant Champions 2022 Collection Bundle Graphic

Penyebaran kedua Bundle Champions Valorant boleh didapati dari 23 Ogos hingga 21 September, 2022. Harganya 6,265VP . kesan visual menjadikan kulit bersinar apabila pemain mendapat yang paling membunuh dalam permainan.

Jadi, di sana anda memilikinya. Semua yang anda perlu tahu mengenai berkas kulit valorant. Mahu menyikat pengetahuan dalam permainan anda untuk menjadi pemain terbaik yang boleh anda lakukan? Lihat panduan kami: