Genshin Impact – Yae Miko S Ascension Bahan Panduan Pertanian – Gamespot, Genshin Impact Ya Bahan: Semua Bahan Ascension | Pcgamesn

Genshin Impak YAE Bahan: Semua bahan kenaikan

Itu semua yang anda perlukan untuk naik Yae Miko – mengawasi Panduan Kod Impak Genshin kami untuk menaikkan Mora dan Primogem anda. Lagipun, mari kita berharap Yae Miko meletakkan sangat tinggi di senarai peringkat Genshin Impact kami.

Impak Genshin – Panduan Pertanian Bahan Ascension Yae Miko

Apa yang anda perlukan untuk meningkatkan watak pemangkin elektro.

Pada 13 April 2022 jam 2:48 PDT PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Yae Miko, Grand Narukami Shrine’s Imam Besar yang Moonlights sebagai editor novel ringan, disediakan untuk menarik Genshin Impact’s 2.5 kemas kini. Sekiranya anda telah memperolehnya, maka anda sudah bersedia untuk memulakan perjalanan yang panjang untuk membina yae miko bersedia untuk pertempuran. Berikut adalah semua sumber dan lokasi masing -masing untuk Bahan Peningkatan dan Peningkatan Bakat Yae Miko.

Watak pemangkin elektro, Yae Miko boleh dijadikan dps utama anda-dalam kes itu, dapatkannya ke tahap 90-atau sub-DPS. Sekiranya dia akan menyokong pasukan anda, maka tahap 80 cukup baik, terutama jika anda F2P dan rendah sumber. Sekiranya anda pemain yang lebih baru, anda perlu menunggu sehingga anda membuka kunci kawasan Inazuma ke tahap yae miko up.

Bahan Ascension

Vajrada Amethyst

Sekiranya anda belum mengosongkan kedai cenderahati, anda boleh membeli jumlah terhad Vajrada Amethysts dari lokasi tersebut. Untuk ladang untuk Vajrada Amethysts, anda perlu memilih pertarungan dengan salah satu bos biasa berikut: Hypostasis Electro, Manifestasi Thunder (Electro Oceanid), Herd Vishap Bathysmal, dan Primo Geovishap (jika digerakkan dengan Electro).

Bos mingguan berikut juga menjatuhkan Vajrada: Dvalin, Childe, Azhada (jika diselitkan dengan elektro), dan bos mingguan raiden terbaru.

Untuk menanam bahan kenaikan miko miko, saya cadangkan untuk melawan Bathys Vishap Herd Boss Fight. Anda perlu melawan vishaps untuk penurunan bahan kenaikan lain-sirip palsu Dragonheir-jadi anda mungkin juga membunuh dua burung dengan satu batu.

Laut Ganoderma

Tumbuh -tumbuhan yang tumbuh berhampiran lautan, ganodermas laut berlimpah di seluruh Inazuma. Cadangan pertanian peribadi saya sendiri-jika anda ditekan tepat pada waktunya dan hanya ingin menanam satu lokasi dengan cekap-pergi ke Nazuchi Beach Overlook Waypoint dan menuju ke utara ke kawasan pantai. Terdapat sekitar 17 ganoderma laut di lokasi tunggal. Anda juga boleh menggunakan peta interaktif Teyvat untuk merancang laluan pertanian anda.

Sea Ganoderma disyorkan lokasi pertanian-NOAR NAZUCHI BEACH. Foto Kredit: Peta Interaktif Teyvat

Pengawal tangan

Panduan tangan digugurkan oleh musuh Nobushi dan Kairagi di dunia terbuka. Panduan tangan lama dengan mana -mana peringkat, Kageuchi oleh 40+ musuh peringkat, dan terkenal dengan 60+ peringkat musuh. Anda boleh menemui musuh Nobushi yang tersebar di seluruh Inazuma, tetapi lokasi tunggal yang paling berkesan ialah Jinren Island-Waypoint yang paling banyak berkongsi nama yang sama. Di sana anda dapat menemui 17 musuh nobushi ke petani ladang dari.

Secara umum, jika anda berminat untuk meningkatkan watak-watak Inazuma 5-bintang yang popular, adalah idea yang baik untuk kerapian petani ladang kerana mereka mempunyai kadar penurunan yang rendah. Sebagai tambahan kepada Yae Miko, Ayaka dan Raiden kedua -duanya menggunakan pengawal tangan sebagai bahan kenaikan.

Pengawal yang disyorkan lokasi pertanian-Pulau Jinren. Foto Kredit: Peta Interaktif Teyvat

Sirip palsu Dragonheir

Sirip palsu Dragonheir digugurkan oleh kumpulan mandi vishap biasa bos biasa. Pertarungan bos ini terletak di kawasan baru Enkanomiya dan dibuka dengan menyelesaikan ujian bawah tanah Drake dan ular.

Bathysmal Vishap Normal Herd Boss Fight Lokasi di bawah Dainichi Mikoshi

Bahan kenaikan bakat

 • 6 pengawal tangan lama
 • 22 Kageuchi Handguard
 • 19 Pengawal terkenal
 • 3 ajaran cahaya
 • 21 Panduan ke Cahaya
 • 22 Philsophies of Light
 • 6 pengawal tangan lama
 • 22 Kageuchi Handguard
 • 38 Pengawal terkenal
 • 3 ajaran cahaya
 • 21 Panduan ke Cahaya
 • 38 Philsophies of Light “

Buku Bakat

Ajaran Cahaya, Panduan untuk Cahaya, dan Falsafah Cahaya Semua Penurunan dari Domain Mahkamah Violet pada hari Rabu, Sabtu, dan Ahad.

Makna aeons

Dapatkan ini dari bos mingguan baru, akhir Euthymia Oneiric-Pertarungan Raiden. Untuk membuka kunci perjuangan ini, anda perlu menyelesaikan pencarian cerita Act II Raiden.

Mahkota wawasan

Mahkota jarang berlaku dan komoditi yang didambakan di Genshin, jadi pastikan anda benar -benar mahu menggunakannya di yae miko. Peraturan umum adalah untuk mahkota unit DPS utama anda, jadi jika anda tidak pasti di mana yae sesuai dengan pasukan anda, saya akan mencadangkan penangguhan.

Tetapi jika anda komited untuk yae, mahkota pandangan dapat diperoleh dengan meratakan pokok frostbearing dan suci Sakura. Jika tidak, anda perlu mengambil bahagian dalam acara masa terhad untuk mendapatkan mahkota. Yang akan datang, Tiga Gateway Gateway yang akan datang (02/17) akan menawarkan satu mahkota di kedai acara.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Genshin Impak YAE Bahan: Semua bahan kenaikan

Genshin Impak Yae Miko memandang gagak di tangannya

Mencari Bahan Ascension Ya Miko? Yae Miko, guuji elegan Grand Narukami Shrine, adalah watak impak Genshin baru yang baru diperkenalkan di Banner Impak Genshin semasa sebagai sebahagian daripada Genshin Impact 2.5 kemas kini.

Walaupun dia baru sahaja disediakan untuk bermain, pemain-pemain mengamuk untuk mendedahkan banyak maklumat awal mengenai Kitsune Maiden berambut merah jambu menjelang pelepasannya akhirnya. Akibatnya, bukan sahaja kita tahu segala yang kita perlukan untuk memasang Yae Miko Build dan Team Comp yang terbaik, kita juga tahu semua bahan kenaikan yang diperlukan untuk yae miko, yang anda perlukan untuk membuka kebolehan tambahan.

Bahan-bahan ini mengambil masa yang lama untuk berkumpul, tetapi jika anda telah merenung di seluruh Inazuma dan Enkanomiya, anda mungkin mempunyai permulaan kerana sebahagian besar bahan Yae telah tersedia untuk seketika-kecuali bahan tahap bakat jatuh jatuh oleh kesan Genshin 2.5 bos. Penting untuk diperhatikan bahawa untuk menaikkan watak, anda mesti memenuhi pangkat pengembaraan yang diperlukan dan tahap watak juga. Kami telah mengumpulkan senarai Semua bahan YAE untuk Ascension, dan bagaimana untuk mendapatkannya.

Yae Miko Bahan Ascension

Bahan -bahan berikut dikehendaki naik yae miko, menurut Honey Hunter World:

Bahan Ascension Watak

Fasa Ascension Tahap watak Bahan Mora
1 20 1x Vajrada Amethyst Sliver, 3x Sea Ganoderma, 3x Old Bandguard 20,000
2 40 3x Vajrada Amethyst Fragment, 2x Dragonheir’s Fire Fire, 10x Sea Ganoderma, 15x Old Handguard 40,000
3 50 6x Vajrada Amethyst Fragment, 4x Dragonheir’s Fire Fin, 20x Sea Ganoderma, 12x Kageuchi Handguard 60,000
4 60 3x Vajrada Amethyst Chunk, 8x Dragonheir’s Fire Fire, 30x Sea Ganoderma, 18x Kageuchi Handguard 80,000
5 70 6x Vajrada Amethyst Chunk, 12x Dragonheir’s Fire Fin, 45x Sea Ganoderma, 12x terkenal Handguard 100,000
6 80 6x Vajrada Amethyst Gemstone, 20x Dragonheir’s Fire Fire, 60x Sea Ganoderma, 24x terkenal Handguard 120,000

Bahan kenaikan bakat

Tahap Bahan Mora
2 3x Ajaran Cahaya, Pegangan Lama 6x 12,500
3 2x Panduan untuk Cahaya, 3x Kageuchi Handguard 17,500
4 4X Panduan untuk Cahaya, 4x Kageuchi Handguard 25,000
5 Panduan 6x untuk Cahaya, 6x Kageuchi Handguard 30,000
6 Panduan 9x untuk Cahaya, 9x Kageuchi Handguard 37,500
7 4x Philosophy of Light, 4x Handguard terkenal, 1x Makna Aeons 120,000
8 6x Philosophy of Light, 6x Handguard terkenal, 1x Makna Aeons 250,000
9 12x Falsafah Cahaya, 9x Panduan Pengawal yang terkenal, 2x Makna Aeons 450,000
10 16x Falsafah Cahaya, 12x Handguard terkenal, 2x Makna Aeons, 1x Crown of Insight 700,000

YAE Miko Panduan Pertanian Bahan

Laut Ganoderma

Mari kita mulakan dengan bahan yang paling mudah: Laut Ganoderma. Laut Ganoderma boleh didapati dengan mudah di seluruh Inazuma; Terdapat 149 yang tersedia untuk dijemput di peta. Setelah dituai, mereka respawn setelah dua hari. Untuk naik sepenuhnya ya miko memerlukan 168 Secara keseluruhan, jadi ambil mereka setiap kali anda menjumpai mereka. Anda boleh menggunakan peta interaktif rasmi Teyvat untuk membantu anda merancang laluan pertanian.

Pengawal tangan

Semua jenis pengawal tangan boleh diperoleh dengan mengalahkan Nobushi musuh (termasuk kairagi) di seberang Inazuma. Kageuchi dan pengawal tangan terkenal digugurkan oleh musuh sekurang -kurangnya tahap 40 dan 60,. Sebagai alternatif, anda boleh membuat mereka menggunakan tiga peringkat sebelumnya.

Untuk naik sepenuhnya ya, anda perlukan 18 Panduan tangan lama, 30 Pengawal tangan Kageuchi, dan 36 Pengawal terkenal. Untuk meningkatkan semua kemahirannya, itu akan menjadi tambahan 18 Panduan tangan lama, 66 Pengawal tangan Kageuchi, dan 93 Pengawal terkenal. Kadar drop mereka tidak bagus, jadi kami mengesyorkan memerangi nobushi setiap hari. Pulau Jinren adalah tempat yang baik untuk memulakan pengawal tangan pertanian, kerana pulau kecil itu mengandungi 17 nobushi spawns.

Genshin Impact Bathysmal Vishap Boss musuh; Dua makhluk naga yang ganas di bawah inazuma

Sirip palsu Dragonheir

Sirip palsu Dragonheir dijatuhkan oleh Vishaps Bathysmal, yang membentuk cabaran bos ‘Coral Defenders’ di Enkanomiya. Awak perlu 46 Untuk sepenuhnya naik Yae Miko, jadi anda akan menghadapinya dengan kerap.

Bahan Ascension Electro

Vajrada Amethyst Slivers, serpihan, ketulan, dan batu permata adalah bahan ascensi elektro standard, dan boleh diperoleh daripada mengalahkan bos mingguan Azhdaha, Dvalin, dan Childe, dan dari bos biasa Pembela Coral, Electro Hypostasis, Primo Geovishap, dan Manifestasi Thunder.

Pastikan anda mempunyai resin yang cukup untuk menuntut ganjaran dari bos ini. Anda boleh membuat serpihan dari tiga orang, sebahagian daripada tiga serpihan, dan batu permata dari tiga ketulan. Secara keseluruhan, kenaikan YAE memerlukan setara dengan 271 Vajrada Amethyst Slivers. Dalam secubit, anda juga boleh menukar bahan Ascension Elemental lain ke dalam elektro menggunakan habuk azoth.

Buku Ascension Talent

Buku Bakat Ya Miko Ajaran cahaya, Panduan untuk cahaya, dan Falsafah cahaya boleh didapati dari Domain Mahkamah Violet pada hari Rabu, Sabtu, dan Ahad. Perhatikan bahawa pada hari Ahad, semua Bahan tahap bakat dari domain mempunyai peluang untuk jatuh. Awak perlu 9 ‘Ajaran’, 63 ‘Panduan’, dan 114 ‘Falsafah’ secara keseluruhan.

Bahan lain

The Makna aeons perlu untuk naik bakat Yae Miko di atas tahap 6 akan digugurkan dari bos mingguan baru dalam kemas kini 2.5, jadi anda tidak dapat memperolehnya pada masa ini.

Untuk mencapai tahap 10 dalam setiap bakat memerlukan a Mahkota wawasan. Anda boleh mendapatkannya dari 2.4 Warna Sempadan Dalam Acara Penerbangan, dan kini terdapat enam orang yang tersedia secara kekal: satu melalui persembahan ke pokok frostbearing dan lima dari suci sakren.

Seperti yang dijangkakan, ia akan membebankan anda Mora untuk naik ya – – 2,093,000 Secara keseluruhan, dan tambahan 4,950,000 untuk tahap bakatnya. Pastikan untuk melengkapkan seberapa banyak komisen harian, karunia, dan pencarian mingguan yang mungkin untuk mengumpulkan Mora. Jangan lupa untuk mengumpulkan banyak kecerdasan pahlawan untuk membawanya ke tahap maksimum, dan ingat untuk melakukan pengubah parametrik setiap tujuh hari untuk membantu anda mengumpul bahan miko.

Itu semua yang anda perlukan untuk naik Yae Miko – mengawasi Panduan Kod Impak Genshin kami untuk menaikkan Mora dan Primogem anda. Lagipun, mari kita berharap Yae Miko meletakkan sangat tinggi di senarai peringkat Genshin Impact kami.

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.