Genshin Impact 2.0 Tarikh Siaran | ShackNews, Genshin Impact 2.0 Tarikh pelepasan dan semua yang kita tahu | Pcgamesn

Genshin Impact 2.0 Tarikh pelepasan dan semua yang kita tahu

Terdapat beberapa Genshin memberi kesan kepada watak -watak baru yang akan kita temui di Inazuma. Ayaka, Sayu, dan Yoimiya akan muncul di Banner Impak Genshin seterusnya. Terdapat beberapa NPC baru yang kami harapkan untuk dimainkan dalam kemas kini masa depan, termasuk Electro Archon Baal, Thoma, Kujou Sara, Gorou, Kokomi, dan Yae Miko. Inazuma dikaitkan dengan elemen elektro, jadi kami juga mengharapkan untuk mengakses kemahiran pengembara elektro ketika kami sampai di sana.

Genshin Impact 2.0 Tarikh Siaran

Tarikh Siaran Genshin Impact 2.0

Tindakan popular RPG menerima 2 besar.0 Kemas kini tidak lama lagi. Inilah yang kita tahu mengenai tarikh pelepasannya.

Impak Genshin membuat sejumlah besar bunyi ketika pada mulanya dilancarkan pada bulan September tahun lepas. Tindakan dunia terbuka RPG berpasangan visual menarik dengan mekanik permainan gacha adalah cara yang melanda kord dengan pemain, membantu tajuk menjadi salah satu siaran yang paling popular di planet ini. Miyoho, studio di belakang Genshin Impact, telah bekerja keras sejak dilancarkan, menawarkan patch baki dan pembetulan.

Pasukan juga telah mempersiapkan kemas kini terbesar yang pernah berlaku untuk tindakan RPG. Genshin Impact 2.0 akan membawa watak baru, kawasan, dan gear. Persekitaran baru yang dikenali sebagai Inazuma juga akan datang dengan 2.0 Kemas kini dan berdasarkan Kepulauan Jepun. Tidak dapat difahami, berita ini mempunyai peminat yang teruja dan bersemangat menunggu penggunaan kemas kini. Kami sekarang tahu tarikh pelepasan yang tepat untuk kesan Genshin 2.0 jadi pemain yang berdedikasi dapat membuat rancangan penyediaan mereka sekarang.

Genshin Impact 2.0 Tarikh Siaran

Seperti yang disahkan dalam treler tertanam di atas, Miyoho akan menolak impak Genshin besar 2.0 Kemas kini pada 21 Julai 2021. Ia akan tersedia untuk dimuat turun di semua platform yang kini tersedia untuk, termasuk PC, Android, iOS, PS4, dan PS5.

Salah satu ciri pameran untuk Genshin Impact 2.0 adalah penambahan tiga watak baru. Ini adalah Swordsman Cryo Ayaka, Pyro Archer Yoimiya, dan Anemo Ninja Sayu. Akan ada pelbagai jenis senjata baru, termasuk Amenoma Kageuchi dan Mistsplitter Reforged Swords, Hamayumi dan Bows Pulse Thundering, dan beberapa lagi. Juga dijangka akan menjadi artifak baru, acara dalam permainan, dan bos.

Sekiranya anda baru dengan Genshin Impact dan ingin memulakan permainan dengan kemas kini baru ini, pastikan anda menyimpan tab di sini di ShackNews. Kami mempunyai liputan luas semua berita pecah untuk permainan serta koleksi panduan berguna untuk membantu pemain memanfaatkan pengalaman mereka.

Menyumbang editor teknologi

Chris Jarrard suka bermain permainan, lagu crankin, dan mencari pergaduhan di papan mesej dalam talian yang tidak jelas. Dia memahami bahawa makanan sarapan adalah satu -satunya makanan yang benar. Jangan @ dia.

Genshin Impact 2.0 Tarikh pelepasan dan semua yang kita tahu

Genshin Impak Ayaka di Kuil Inazuma

Tertanya -tanya ketika Genshin Impact 2.0 akan tiba? Kemas kini kesan Genshin cenderung tiba pada jadual biasa – setiap enam minggu atau lebih – dan biasanya membawa mereka beberapa watak baru, ditambah dengan segala macam acara dan aktiviti untuk diterokai dengan pasukan kegemaran anda.

Kemas kini paling terkini ialah 1.6 – atau dikenali sebagai Pengembaraan Pulau Midsummer – dan ia memperkenalkan kepulauan baru bagi kami untuk meneroka dan mengambil kesan Genshin mengulangi konci untuk membuka kunci kulit impak keahlian. Sememangnya, kami menjangkakan patch yang akan datang untuk memperkenalkan 1.7 Kemas kini – tetapi sebaliknya, secara rasmi mendedahkan bahawa kemas kini seterusnya akan menjadi Genshin Impact 2.0.

Jadi, mengapa lompat dalam versi? Dengan bunyi itu, kemas kini seterusnya akan menjadi yang besar, menambah rantau baru pertama ke permainan, Inazuma. Kami akan diperkenalkan kepada pelbagai NPC baru, dan kemas kini akan memajukan cerita dengan ketara – kami melihat kemas kini terbesar ke permainan setakat ini. Inilah segala yang kita tahu mengenai Genshin Impact 2.0 Kemas kini, ‘Tuhan yang tidak bergerak dan euthymia abadi’.

Genshin Impact 2.0 Tarikh Siaran

The Genshin Impact 2.0 Tarikh Siaran ialah 21 Julai, 2021. Tarikh pelepasan, bersama -sama butiran mengenai kemas kini, diumumkan oleh Mihoyo semasa 2.0 Program Khas, yang tersedia untuk ditonton di YouTube.

Thumbnail YouTube

Genshin Impact 2.0 Ciri -ciri Baru

Ciri terbesar dalam 2.0 adalah pengenalan Inazuma. Menurut laporan pengguna Twitter Genshin, kami akan melawat tiga pulau Inazuma di 2.0, dan baki tiga pulau akan diperkenalkan pada tahun ini.

Pelayan kipas impak Genshin, salon pengebumian Wangsheng, telah menghasilkan a Genshin Impact 2.0 peta Berdasarkan maklumat datamined, dengan tanda -tanda yang ditandakan.

Genshin Impak Berkebun akan tiba di 2.0 Sebagai sebahagian daripada Sistem Perumahan Pot Serenitea Genshin, dan kami akan menemui jenis kayu impak baru untuk membina perabot dengan Inazuma.

Terdapat juga perubahan yang datang ke jurang lingkaran dalam 2.0 – Perubahan penuh boleh didapati di Twitter, ihsan Sukuna dan ABC64Real. Musuh baru tiba di 2.0, juga, dengan pengenalan hypostasis pyro, array mekanikal kekal, dan Maguu Kenki, yang akan menjadi bos dunia.

Genshin Impact 2.0 Senjata baru

Senjata baru diturunkan dalam 2.0 Program Khas termasuk:

 • Hamayumi, Tunduk empat bintang
 • Amenoma Kageuchi, Pedang empat bintang
 • Kitain Cross Spear, tombak empat bintang
 • Katsuragikiri Nagamasa, Claymore empat bintang
 • Cincin Hakushin, pemangkin empat bintang
 • Nadi guntur, busur lima bintang
 • Mistsplitter dikaitkan semula, Pedang lima bintang

Genshin Impact 2.0 Artifak Baru

The Artefak lima bintang baru tiba di 2.0 kemas kini adalah:

 • Lambang nasib terputus
  • Set dua keping: +20% isi semula tenaga
  • Set empat keping: Meningkatkan kerosakan pecah unsur sebanyak 25% daripada isi semula tenaga. Kerosakan bonus maksimum 75% dapat diperoleh dengan cara ini
  • Set dua keping: +Serangan 18%
  • Set empat keping: Apabila menghantar kemahiran unsur, jika watak mempunyai 15 atau lebih tenaga, mereka kehilangan 15 tenaga dan kerosakan serangan normal/dicas/terjun ditingkatkan sebanyak 50% selama sepuluh saat.

  Genshin Impact 2.0 acara

  Akan, tidak syak lagi, menjadi peristiwa baru yang dikeluarkan dalam 2.0, serta banyak pencarian yang berkaitan dengan Inazuma, termasuk sistem reputasi untuk rantau ini. Akaun Twitter Genshin_intel telah melaporkan kemasukan acara empat minggu yang dipanggil ‘Thunder Sojourn’, di mana pemain menyelesaikan cabaran untuk mata wang yang boleh ditebus untuk Beidou percuma. Terdapat juga kembali acara Mechanicus Teater Genshin Impact, ‘Phantom Flow’ dan ‘Ley Line Overflow’ peristiwa, dan acara ‘Kekayaan Lost’ yang akan memberi ganjaran kepada pemain dengan Mini Seelie Pet Seelie.

  Genshin Impak watak baru Sayu

  Genshin Impact 2.0 watak baru

  Terdapat beberapa Genshin memberi kesan kepada watak -watak baru yang akan kita temui di Inazuma. Ayaka, Sayu, dan Yoimiya akan muncul di Banner Impak Genshin seterusnya. Terdapat beberapa NPC baru yang kami harapkan untuk dimainkan dalam kemas kini masa depan, termasuk Electro Archon Baal, Thoma, Kujou Sara, Gorou, Kokomi, dan Yae Miko. Inazuma dikaitkan dengan elemen elektro, jadi kami juga mengharapkan untuk mengakses kemahiran pengembara elektro ketika kami sampai di sana.

  Itu semua yang kita tahu mengenai Genshin Impact 2.0, tetapi kami akan menambah maklumat baru sebaik sahaja ia tersedia. Sekiranya anda masih berharap untuk menarik Kazuha, kami mendapat pembina Kazuha terbaik untuk membantu anda apabila anda melakukannya.

  Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.