Final Fantasy XIV Patch 6.2 Downtime Server (22-23 Ogos): Jadual Penyelenggaraan untuk Pengembangan Memori Dikebumikan, Jadual Penyelenggaraan Final Fantasy 5 Jun

Jadual Penyelenggaraan Final Fantasy 5 Jun

Permainan akan turun pukul 11 ​​malam PDT dan dijangka kembali empat jam kemudian. Berikut adalah jadual penyelenggaraan yang dipecahkan oleh rantau:

Final Fantasy XIV Patch 6.2 Waktu Server (22-23 Ogos): Jadual Penyelenggaraan untuk Pengembangan Memori Dikebumikan

Final Fantasy XIV tidak lama lagi akan menerima kemas kini yang besar, yang akan melihat pelayan pergi luar talian untuk banyak masa. Kemas kini itu sendiri akan jatuh esok, 23 Ogos 2022, dengan pelayan sendiri diturunkan sementara hari ini.

Patch 6.2 akan melihat kedatangan pengembangan memori yang terkubur, yang akan memperkenalkan satu set pencarian dan ciri baru yang pemain telah menanti -nantikan untuk beberapa waktu sekarang.

Kami gembira untuk membentangkan Nota Patch Awal untuk #FFXIV Patch 6.2!
anda boleh mengklik imej (jika anda mahu)

Menurut pemaju, untuk menampung kemas kini baru, pelayan Final Fantasy XIV akan diambil sementara di luar talian selagi penyelenggaraan dijalankan, yang akan menjadi lebih kurang 8 jam.

Pelayan untuk setiap kawasan akan diturunkan dari 22 Ogos jam 7:00 petang PDT / 10:00 PM EDT / 3:00 AM BST (23 Ogos), dengan pelayan kembali dalam talian pada 3:00 pagi PDT / 6:00 pagi EDT / 11:00 pagi BST pada hari Selasa, 23 Ogos 2022.

Bergantung pada bagaimana penyelenggaraan berjalan, pemaju mungkin memilih untuk melanjutkan downtime jika mereka menghadapi ralat.

Apa yang diharapkan dari Final Fantasy XIV Patch 6.2?

Berehat kekal di kedalaman gelap penjara ini.
#FFXIV Patch 6.2 Tiba Selasa, 23 Ogos.

Nota patch untuk kemas kini fantasi akhir 6.2 sudah keluar, dan ia sememangnya bersiap sedia untuk menjadi yang sangat besar, dengan jumlah kandungan baru yang cukup untuk menanti -nantikan.

Downtime pelayan akan jauh lebih lama juga, yang mengakibatkan Square Enix menjatuhkan pengumuman untuk masa penyelenggaraan:

“Untuk melaksanakan patch 6.2, Penyelenggaraan akan berlaku di semua dunia … kami memohon maaf atas kesulitan yang boleh menyebabkannya, dan kami mengucapkan terima kasih atas pemahaman anda. Perkhidmatan pemindahan dunia rumah dan sistem perjalanan pusat data akan digantung 30 minit sebelum penyelenggaraan bermula, dan tidak akan tersedia sehingga penyelenggaraan berakhir.”

Final Fantasy XIV Patch 6.2 akan merombak langkah -langkah iman, menambahkan lebih banyak kandungan kepadanya sebagai sebahagian daripada pengembangan memori yang dikebumikan. Selaras dengan pelbagai perubahan yang telah menuju ke penjara bawah tanah dan percubaan, beberapa pencarian dalam permainan akan disemak semula dalam Patch 6.2.

Square Enix juga telah menyatakan bahawa walaupun terdapat sejumlah besar tweak ke langkah -langkah iman, naratif keseluruhan dan cerita akan tetap tidak disentuh.

Pencarian baru juga akan pergi ke MMO dan pemain juga akan dibenarkan untuk melawat Alam Baru di mana mungkin untuk menanam tanaman mereka sendiri sebagai pengembara melihat untuk mewujudkan syurga tropika mereka sendiri.

Jadual Penyelenggaraan Final Fantasy 5 Jun

Pada 5 Jun, Final Fantasy XIV Pelayan akan mengalami gangguan lain berikutan patch Mei yang memperkenalkan beberapa pepijat baru ke dalam permainan yang masih belum ditetapkan. Penyelenggaraan Pelayan adalah kejahatan yang diperlukan untuk MMO, tetapi bernasib baik kali ini tidak akan bertahan lama.

Penyelenggaraan Pelayan pada 5 Jun akan menjejaskan semua dunia dan pusat data, yang bermaksud bahawa setiap rantau akan melihat permainan turun untuk seketika. The Blackout berfungsi untuk melaksanakan hotfixes ke permainan, yang mungkin termasuk bug yang diketahui di mana melakukan tindakan umum tertentu seperti menggunakan desynthesize dan pembaikan semasa pertempuran akan menghalang kesan knock kembali yang digunakan oleh musuh. Terdapat juga satu lagi isu yang diharapkan dapat diperbaiki yang berkaitan dengan mekanik knockback dalam percubaan terbaru dan melampau, dais voidcast.

Permainan akan turun pukul 11 ​​malam PDT dan dijangka kembali empat jam kemudian. Berikut adalah jadual penyelenggaraan yang dipecahkan oleh rantau:

Amerika Syarikat:

  • Waktu Pasifik (PDT): 11 malam hingga 3 pagi
  • Waktu Tengah (CDT): 1 pagi hingga 5 pagi
  • Waktu Timur (EDT): 2 pagi hingga 6 pagi

Eropah:

  • Waktu Musim Panas Eropah Tengah (CEST): 8 pagi hingga 12 malam

Asia:

  • Jepun Standard Time (JST): 3 petang hingga 7 malam

Australia/New Zealand:

  • Waktu Timur Australia (AET): 4 petang hingga 8 malam

Selain daripada sebarang bug selanjutnya yang terdapat dalam permainan, ini sepatutnya menjadi pemain hotfix terakhir yang perlu ditangani sehingga patch 6.45 siaran. Pada masa ini tidak ada tarikh untuk patch itu, jadi Final Fantasy XIV penikmat mungkin akan mempunyai masa yang lama untuk perkhidmatan yang tidak terganggu sehingga kandungan baru datang ke permainan.

Mengenai Pengarang

Bermula sebagai wartawan eSports pada tahun 2018, Jessica telah menulis selama lebih kurang lima tahun sekarang. Dia adalah Final Fantasy XIV Nerd yang telah bermain sejak tahun 2021 dan telah meletakkan lebih banyak jam di dalamnya sejak itu. Dia juga mengajar kewartawanan di Rowan University.