Destiny 2 Musim 19 Tarikh pelepasan, Kisah, Aktiviti Baru | Loadout, Destiny 2 Season 19 Panduan: Dungeon Baru, Senjata, dan Kisah | Pcgamesn

Destiny 2 Season 19 Panduan: Dungeon, Senjata, dan Kisah Baru

Kuasa Osiris bercakap tentang kemungkinan merujuk kepada helai, kuasa kegelapan baru yang datang dalam pengembangan cahaya. Ia telah lama berspekulasi bahawa Osiris, bersama -sama dengan penyerang awan baru yang misterius, akan membantu Guardian menemui dan menguasai kuasa kegelapan baru ini, jadi kembali Osiris pada akhir musim 18 datang tepat pada waktunya untuk menubuhkan pengembaraan kami lebih jauh ke dalam Bintang mencari kebolehan baru yang kuat, dan mungkin sekutu yang lebih kuat di kaki langit.

Destiny 2 musim 19 tarikh pelepasan, cerita, aktiviti baru

Destiny 2 Musim 19 Tarikh Keluaran 3 Penjaga di Bandar Baru

Destiny 2’s Season 19 menandakan musim lalu sebelum Bungie melepaskan pengembangan besar seterusnya dalam bentuk cahaya. Itu bermakna kita pasti akan melihat beberapa perubahan besar yang datang ke permainan ketika Takdir 2 Musim 19 Tarikh Siaran gulung sekitar.

Tarikh pelepasan Destiny 2 Season 19 akan membawa beberapa cerita berat dengannya, seperti yang ditubuhkan Bungie untuk cahaya, dan kita mungkin melihat perubahan pada kelas di hadapan subclass baru yang ditambah dalam pengembangan. Di bawah, anda akan dapati semua yang kami tahu tentang ketika musim 19 bermula dan berakhir, serta apa yang anda boleh harapkan dari cerita.

Takdir 2 Musim 19 Tarikh Siaran

Destiny 2 Musim 19 akan dilancarkan pada 6 Disember 2022. Tarikh ini secara sementara didasarkan pada ketika Destiny 2 Season 18 Battle Pass berakhir, yang hampir selalu menandakan permulaan musim depan dan lulus pertempurannya. Musim 19 sendiri mungkin akan berlangsung dari 6 Disember hingga 28 Februari, 2023, iaitu ketika pengembangan Destiny 2 Lightfall jatuh.

Takdir 2 musim 19 cerita

Maklumat mengenai Destiny 2’s Season 19 adalah cahaya di tanah sekarang, tetapi kita tahu bahawa ia akan menjadi bombastic. Melihat kerana musim lalu sebelum pelancaran pengembangan cahaya, kita boleh mengharapkan ia menubuhkan pertarungan epik antara Guardians, Callus, dan saksi yang Lightfall kelihatan memberi tumpuan. Kita mungkin dapat melihat bandar baru dan perlumbaan mengusik untuk dibebaskan di cahaya ringan. Perkara ditetapkan untuk menjadi pedas, itu pasti.

Kisah terakhir Cutscene Musim 18, Musim Plunder, menggoda wahyu seperti pertama kali dalam permainan. Dengan Eramis dan ancaman Nezarec sebahagian besarnya dilakukan pada masa ini, Mithrax menggunakan kuasanya sebagai splicer untuk mengubah peninggalan yang kami telah memburu sepanjang musim untuk membuat bahan yang mampu menghidupkan semula Osiris pada masa lalu. Osiris yang bijak mendedahkan bahawa, berikutan kepemilikannya oleh Savathun dan koma berikutnya, dia telah mengetahui ketakutan dan pengetahuannya. Secara asasnya, Osiris bercakap tentang kuasa yang tersembunyi di Neptunus yang hanya Savathun telah mengetahui sehingga sekarang.

Kuasa Osiris bercakap tentang kemungkinan merujuk kepada helai, kuasa kegelapan baru yang datang dalam pengembangan cahaya. Ia telah lama berspekulasi bahawa Osiris, bersama -sama dengan penyerang awan baru yang misterius, akan membantu Guardian menemui dan menguasai kuasa kegelapan baru ini, jadi kembali Osiris pada akhir musim 18 datang tepat pada waktunya untuk menubuhkan pengembaraan kami lebih jauh ke dalam Bintang mencari kebolehan baru yang kuat, dan mungkin sekutu yang lebih kuat di kaki langit.

Itulah segala yang kita tahu mengenai tarikh dan cerita Destiny 2 Season 19. Untuk lebih banyak Destiny 2, anda boleh membaca analisis treler Lightfall Reveal kami, atau anda boleh mengetahui senjata terbaik untuk digunakan di PvP.

Lebih banyak dari beban

Jesse Gregoire Seorang kekasih permainan PS5 terbaik dan permainan siri Xbox terbaik, Jesse juga mempunyai kegemaran untuk permainan FPS seperti Halo Infinite Destiny 2.

Destiny 2 Season 19 Panduan: Dungeon, Senjata, dan Kisah Baru

Destiny 2 Season 19 Panduan: Dungeon, Senjata, dan Kisah Baru: Seorang penjaga yang diserang oleh sistem pertahanan

Destiny 2 Musim 19 telah tiba selepas beberapa pemain memanggil tempoh yang agak perlahan, dengan mengemaskini kemas kini termasuk perubahan baki senjata dan subclass, penjara bawah tanah baru, perkembangan cerita, dan banyak lagi.

Memandangkan permainan FPS membungkus peristiwa yang membawa kepada pengembangan cahaya yang akan datang, inilah yang perlu anda ketahui mengenai Destiny 2 Season 19.

Destiny 2 Musim 19 Panduan: Dungeon, Senjata, dan Kisah Baru: Seorang Guardian Membawa Sekeping Rasputin

Destiny 2 Musim 19 Tarikh, Masa, dan Kos Pelepasan

Destiny 2 Musim 19 bermula pada 6 Disember 2022, dan akan bertahan sehingga tarikh pelepasan Destiny 2 Lightfall yang akan datang pada 28 Februari 2023.

Pemain yang memiliki pengembangan Witch Queen tidak perlu membayar kandungan musim 19 kerana ia termasuk dalam DLC. Walau bagaimanapun, pemain yang tidak mempunyai pengembangan boleh membeli kandungan bermusim untuk £ 10 atau $ 12. Pemain yang memiliki Edisi Witch Queen Deluxe sudah mempunyai akses ke penjara bawah tanah. Mereka yang tidak perlu membeli kunci penjara bawah tanah, yang akan memberikan akses kepada penjara bawah tanah dan musim 19 penjara, sekitar £ 17 atau $ 20.

Destiny 2 Season 19 Panduan: Dungeon, Senjata, dan Kisah Baru: Penggambaran Acara Battleground Heist

Takdir 2 Musim 19 Subclass Balancing

Sekarang Bungie telah memperkenalkan arka 3.0, solar 3.0, dan tidak sah 3.0 Subclass Reworks ke dalam permainan, nampaknya Musim 19 akan mengimbangi perubahan ini. Bungie menggariskan perubahan dalam jawatan baru -baru ini dalam siri syarikat ini di Bungie (TWAB). Walau bagaimanapun, pemaju permainan menyatakan dengan jelas bahawa ini tidak bertujuan untuk membentuk penalaan ekonomi tenaga berskala besar, kerana pasukan itu merancang untuk menunggu sehingga pelancaran subclass Strand untuk memastikan semua subclass mengimbangi satu sama lain.

Walau bagaimanapun, Bungie memperkenalkan pelbagai tweak ke subkelas yang sedia ada, termasuk beberapa perubahan kepada kebolehan, aspek, dan serpihan berasaskan kelas.

Destiny 2 Musim 19 Kisah, Aktiviti, Dungeon, dan Acara

Destiny 2 Season 19 berjudul Musim Seraph. Berikutan reawakening Osiris, cerita kini mengikuti usaha Ana Bray untuk meletakkan Rasputin, AI Warmind yang kuat, ke dalam badan EXO. Walau bagaimanapun, Ana tidak bersendirian dalam usahanya, sebagai saksi, dibantu oleh sarang Tuhan Xivu Arath, nampaknya juga mencari kawalan Rasputin.

Artefak bermusim permainan dipanggil Seraph Cipher, yang menekankan penggunaan stasis. Ia mengikuti perkembangan peningkatan yang sama seperti pemain yang dilihat pada musim sebelumnya, yang bermaksud pemain dapat membuka kunci mod artifak ketika mereka maju musim.

Aktiviti bermusim dipanggil Heist Battlegrounds, dan ia melibatkan meneroka bunker Warsat yang hilang untuk memulihkan subminds Rasputin. Sepanjang musim, pemain boleh menanam kod utama seraph dan batang resonan untuk ganjaran. Kandungan bermusim mengikuti struktur yang sama dengan musim lalu, termasuk misi cerita mingguan, buka kunci artifak, dan laluan naik taraf untuk memfokuskan perisai dan senjata yang memberikan faedah tambahan sepanjang musim.

Pemaju juga mengesahkan Devrim Kay dan Failsafe menerima perubahan kecil kerana pasukan Bungie berfungsi untuk membaik pulih sistem reputasi permainan. Pemain tidak lagi dapat membeli senjata matahari terbenam dari vendor ini.

Musim 19 juga memberi pemain akses kepada penjara bawah tanah bertema VEX baru, yang boleh didapati pada 9 Disember. The Dungeon, berjudul Spire of the Watcher, terletak di Marikh. Penjaga yang melengkapkannya dapat memperoleh hierarki keperluan Bow Exotic, set perisai Tex Machina bertemakan Barat, seekor burung pipit eksotik, dan beberapa senjata legenda.

Senjata baru bertajuk Revision Zero nampaknya terikat dengan usaha eksotik dan tidak dapat dibuka sehingga 20 Disember. Ini menunjukkan jalan cerita permainan mesti maju sebelum pemain dapat mengejar senjata.

Untuk Musim 19, pasukan Bungie juga mengumumkan pembaikan Destiny 2 Pvp yang besar yang akan merangkumi kedudukan Crucible. Pemain kini boleh memfokuskan engrams crucible dengan Lord Shaxx. Bungie juga membawa kembali meriam tangan legenda yang dipanggil Rose, yang pemain dapat memperoleh dengan melengkapkan garis pencarian awal musim ini dan kemudian dapat terus bertani untuk gulungan ideal sepanjang musim. Bungie juga melaksanakan perubahan pada pembuatan jodoh yang boleh diperoleh.

Bermula pada Musim 17, Bungie Limited Iron Banner hingga dua kali setiap musim. Bungie masih belum mengumumkan niat untuk menjadikan aktiviti itu lebih kerap, jadi pemain boleh mengharapkan dua minggu spanduk besi sepanjang musim. Yang pertama akan berlangsung pada 3 Januari 2023.

Untuk Iron Banner Season 19, pasukan Bungie akan menggabungkan mod baru yang dipanggil Fortress, digambarkan sebagai kawalan dengan sentuhan tambahan. Pemain juga akan berpeluang untuk mendapatkan set perisai warisan yang muncul dalam pengembangan Destiny’s The Raja Destiny yang asal.

Musim ini juga memperkenalkan set perisai bermusim dan perhiasan baru, termasuk set yang diilhamkan oleh ARC.

Pemain juga boleh menjangkakan Dawning, acara tahunan yang dihoskan oleh “Angkasa Nenek” Eva Levante. Penjaga akan menerima ganjaran untuk mendapatkan “semangat yang berleluasa.”Bagaimanapun, ketika Bungie baru -baru ini memperkenalkan perubahan kepada format acara lama, termasuk peluang tambahan untuk kosmetik melalui kad acara, pemain dapat mengharapkan sekurang -kurangnya beberapa perubahan kecil pada dawning.

Destiny 2 Musim 19 Panduan: Dungeon Baru, Senjata, dan Kisah: Destiny 2 Musim 19 Senjata

Destiny 2 Musim 19 Exotics and Weapon Overhauls

Bungie berjanji sekurang -kurangnya dua senjata eksotik baru pada musim 19.,

Exotics Musim 19 adalah seperti berikut:

 • Pistol Submachine Exotic Manticore (tersedia untuk semua pemegang pas musim)
 • Semakan Zero Exotic Pulse Rifle
  • Ini nampaknya terikat dengan pencarian yang tersedia pada 20 Disember. Menurut Bungie, senjata ini juga akan mempunyai “pelbagai pemangkin,” yang akan menjadikannya lebih kuat ketika anda membuka kunci peningkatan ini.

  Destiny 2 Season 19 juga memperkenalkan beberapa senjata Ikelos baru. Pemain mesti menyelesaikan usaha musim awal berjudul lebih daripada senjata untuk memulakan pertanian senjata ini. Sebaik sahaja anda mendapat amp resonan, anda boleh mula mengumpul batang resonan untuk menghasilkan kekerapan mengatasi. Setiap satu daripada ini akan menawarkan senjata Ikelos. Perhatikan bahawa senjata Ikelos menjatuhkan sel -sel pemanasan, yang boleh menjadikannya sangat kuat untuk membina anda.

  Senjata Ikelos yang ada adalah seperti berikut:

  • IKELOS_HC_V1.0.3 meriam tangan legenda
  • Ikelos_smg_v1.0.3 pistol submachine legenda
  • IKELOS_SG_V1.0.3 senapang legenda
  • IKELOS_SR_V1.0.3 senapang sniper legenda

  Ikelos dan senjata Seraph Ketujuh kini boleh dibuat. Untuk mencipta senjata sedemikian, pemain mesti mengekstrak corak dari lima senjata sempadan merah jenis yang sama. Mengekstrak lima corak akan membolehkan anda memulakan kerajinannya supaya anda dapat mengkaji faedah anda sendiri.

  Musim ini juga memberi peluang kepada pemain untuk mendapatkan senjata Seraph berikut, walaupun perhatikan bahawa ini tidak memberikan sel -sel pemanasan:

  • Senapang nadi legenda perbezaan
  • Tripwire Canary Legendary Combat Bow
  • Jalan yang paling kurang rintangan senapang jejak legenda
  • Penghakiman kelgorath legenda glaive
  • Api dan lupa senapang gabungan linear
  • Pistol Mesin Escapade Retrofit

  Senjata kolam renang umum baru adalah seperti berikut:

  • Lodbroc-C Legendary Auto Rifle
  • Jararaca-3SR Legendary Scout Rifle
  • AURVANFIL FR6 Legendary Fusion Rifle
  • Fioritura-59 Legendary Sidearm

  Senarai main dan senjata aktiviti termasuk yang berikut:

  • Pistol Submachine Legenda Berpanjangan (Senjata Vanguard)
  • Pelancar Roket Legenda Blowout (Senjata Crucible)
  • Albruna-D Legendary Sniper Rifle (Gambit Senjata)
  • Rose Legendary Hand Cannon (Senjata Crucible Kompetitif)

  Sebagai tambahan kepada busur eksotik musim, Spire of the Watcher Dungeon juga memberi pemain peluang untuk mendapatkan senjata legenda berikut:

  • Pelancar Bom Legendary Wilderflight
  • Senapang pengakap legenda lengan panjang
  • Liminal Vigil Legendary Sidearm
  • Pistol Mesin Legenda Terminus Horizon

  Akhirnya, musim Seraph Ritual Weapon, yang pemain dapat memperoleh dengan menetapkan semula pangkat di Vanguard, Gambit, atau Crucible:

  • Veles-X Legendary Pulse Rifle

  Dengan Musim 19, Bungie kini membolehkan pemain membuat senjata dari Deep Stone Crypt. Kerajinan juga termasuk kolam perkhemahan yang diterbitkan semula. Setiap Pertemuan Raid Crypt Batu Deep mempunyai peluang untuk memberi senjata Deepsight. Pemain juga boleh mengakses senjata Deepsight yang dijamin pilihan mereka setiap minggu dengan membelinya dari dada pada akhir pertemuan terakhir. Pemain boleh ladang Crypt Batu Deep jika ia berada dalam giliran serbuan minggu itu. Bungie juga akan mengeluarkan senjata ini dengan faedah yang lebih baru ditambah kepada beberapa daripada mereka, seperti Fokus Fury dan Masa Keempat The Charm. Senjata kubur batu yang mendalam ini juga jatuh dengan sifat asal warisan Bray, yang memberikan sedikit keupayaan ketika merosakkan lawan.

  Destiny 2 Season 19 juga memperkenalkan perubahan penyeimbangan senjata yang ketara. Pasukan mengolah semula 26 senjata, termasuk kedua -dua penggemar dan nerfs. Perubahan yang ketara termasuk Lord of Wolves yang besar dan perubahan kecil tetapi memberi kesan kepada Legend of Acrius. Pemain juga boleh mengharapkan tweak untuk satu saat yang tenang, kerana ia kelihatannya hanya berfungsi untuk beberapa playstyles pemain. Bungie juga mengolah semula 20 faedah senjata, peningkatan pengesanan hit glaive, dan akan mengeluarkan beberapa rawak senapang patah.

  Pasukan Bungie mengeluarkan beberapa senjata dari kolam renang aktivitinya. Berikut adalah perubahan senjata ini.

  • Senapang auto legenda penentu gelap
  • Senapang Legenda kapak Gunnora
  • Forge’s Ikrar Legenda Pulse
  • Riiswalker Legendary Shotgun