Cyberpunk 2077 Mod membolehkan anda Romance Judy sebagai lelaki V, menggunakan garis suara datamined | PCGamesn, CD Projekt menjelaskan Cyberpunk 2077 Judy Romance selepas modders menggali garis suara lelaki yang tidak digunakan |

CD Projekt menjelaskan cyberpunk 2077 Judy Romance selepas modders menggali garis suara lelaki yang tidak digunakan

“Judy selalu menjadi pasangan romantik wanita dan itu adalah visi artistik dari awal, tidak ada pilihan romantik lelaki yang dipotong dari permainan.”

Mod Cyberpunk 2077 membolehkan anda romantik Judy sebagai lelaki v, menggunakan garis suara datamined

Pilihan Romantik Cyberpunk 2077: Judy Alvarez

Jika anda telah bermain Cyberpunk 2077 sebagai lelaki V dan mencari cinta, anda mungkin kecewa untuk mengetahui bahawa anda tidak boleh merenung Judy. Dia ditulis secara eksplisit sebagai gay, dan hanya terbuka untuk percintaan ketika anda bermain sebagai seorang wanita. Kisah ini menjadikan niat itu cukup jelas, tetapi modders telah menemui beberapa garis suara pemain lelaki untuk romantik Judy yang tersembunyi dalam kod permainan.

Mod kini di luar sana membolehkan anda melihat romantik Judy sebagai watak lelaki, menggunakan garis suara tersebut. . Jadi jika percintaan itu selalu dimaksudkan untuk wanita V, mengapa dialog lelaki ada?

. “Ini dilakukan dengan cukup banyak untuk berada di sisi yang selamat walaupun dapat berbeza antara bahasa yang berbeza.”

“Judy selalu menjadi pasangan romantik wanita dan itu adalah visi artistik dari awal, tidak ada pilihan romantik lelaki yang dipotong dari permainan.

Anda dapat melihat adegan yang modded, dan dapatkan beberapa arahan mengenai cara membuat mereka bekerja, di bawah. (Sudah tentu, ini adalah NSFW, tetapi ada peluang yang baik untuk anda bekerja dari rumah sekarang juga.)

Kami mempunyai panduan untuk cyberpunk 2077 romantik, jika anda memerlukan pecahan penuh pilihan rasmi.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

CD Projekt menjelaskan cyberpunk 2077 Judy Romance selepas modders menggali garis suara lelaki yang tidak digunakan

CD Projekt telah menjelaskan romantik Judy Cyberpunk 2077 selepas pemain mendapati garis suara lelaki yang tidak digunakan dalam permainan.

Mungkin ada spoiler di hadapan. Juga, NSFW!

Minggu lalu, Modders menemui lelaki V mampu merenung Judy dalam versi PC permainan melalui perubahan kod mudah yang dimasukkan melalui perintah konsol.

Berbuat demikian bermaksud adegan romantik judy berlaku dengan jenis badan lelaki v dengan suara lelaki. Tidak diubahsuai, Judy hanya boleh disandarkan sebagai jenis badan wanita dan jenis suara wanita v.

Adegan kemudian dengan Judy yang hanya mungkin selepas adegan romantik selesai juga termasuk kerja suara v penuh v penuh, yang mereplikasi garis tepat seperti yang dituturkan oleh wanita v.

Video NSFW, di bawah, dari YouTuber Fredrickflower, menerangkan cara menggunakan mod untuk memainkan Romance Judy sebagai lelaki V, dan termasuk dialog yang tidak digunakan:

Terdapat beberapa penyelewengan ketika memainkan Romantik Judy sebagai lelaki V, bagaimanapun. Walaupun anda dapat melihat jenis badan lelaki dalam adegan seks, klip tangan V melalui objek kadang -kadang. Kemudian, dalam adegan yang melibatkan Carol dan Judy, Carol memberitahu Judy dan Male V: “Tinggalkan anda gadis -gadis.”

Sesetengah peminat telah memanggil “kandungan potong” ini, tetapi bercakap dengan Eurogamer, wakil CD Projekt menafikan ini adalah kes itu, menegaskan bahawa garis suara lelaki hanya direkodkan “supaya kita dapat mengelakkan kehilangan sesuatu dengan tidak sengaja yang memerlukan rakaman masa depan”.

.

“Ini dilakukan dengan cukup banyak untuk berada di sisi yang selamat walaupun dapat berbeza antara bahasa yang berbeza.

“Judy selalu menjadi pasangan romantik wanita dan itu adalah visi artistik dari awal, tidak ada pilihan romantik lelaki yang dipotong dari permainan.”

Cyberpunk 2077 termasuk empat NPC Romantik, masing -masing dengan keadaan jenis V yang berbeza. PANAM Memerlukan V untuk mempunyai jenis badan lelaki, tetapi anda boleh mempunyai suara. Sungai memerlukan jenis badan wanita dan suara. Seperti yang disebutkan, Judy memerlukan kedua -dua jenis badan wanita dan suara wanita. Dan Kerry memerlukan kedua -dua jenis badan lelaki dan suara lelaki.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Blockbuster Ikut
  • Cyberpunk 2077 Ikuti
  • PC Ikut
  • PS4 Ikuti
  • PS5 Ikuti
  • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Wesley suka berita, wawancara, dan lebih banyak berita. Dia juga menyukai Street Fighter lebih daripada sesiapa sahaja yang dapat membawanya.