Cult of the Lamb: Peta Banner Meanings | Vgkami, kultus ikon peta kambing dijelaskan

Kultus ikon peta kambing dijelaskan

Ini hanya mungkin jika anda menyedari ikon peta. Panduan ini akan membantu anda dengan tepat dan menerangkan semua ikon peta dalam kultus Anak Domba.

Cult of the Lamb: Maksud Banner Met

Stephanie adalah seorang penulis di Vgkami dan kekasih permainan video lama-khususnya JRPGS. Apa -apa sahaja dalam genre fantasi adalah jemanya, dan dia bersumpah untuk mengembalikan legenda dragoon suatu hari nanti. Stephanie juga bekerja sebagai editor di TheGamer dan Ciri -ciri yang diterbitkan untuk NME.

Marshall adalah penulis yang berpengalaman dan peminat permainan yang berpusat di Tokyo. Dia kata-kata yang produktif dengan beratus-ratus artikel yang dipaparkan di laman web teratas seperti Business Insider, How-to Geek, PCWorld, dan Zapier. !

Semua simbol spanduk peta dari kultus kambing

 • 1 min Baca
 • Dikemas kini
 • Ditulis oleh

  Stephanie adalah seorang penulis di Vgkami dan kekasih permainan video lama-khususnya JRPGS. Apa -apa sahaja dalam genre fantasi adalah jemanya, dan dia bersumpah untuk mengembalikan legenda dragoon suatu hari nanti. Stephanie juga bekerja sebagai editor di TheGamer dan Ciri -ciri yang diterbitkan untuk NME.

  Marshall adalah penulis yang berpengalaman dan peminat permainan yang berpusat di Tokyo. Dia kata-kata yang produktif dengan beratus-ratus artikel yang dipaparkan di laman web teratas seperti Business Insider, How-to Geek, PCWorld, dan Zapier. Penulisannya telah mencapai khalayak besar dengan lebih dari 70 juta pembaca!

  Dalam Kultus Domba, Laluan penjara bawah tanah anda ditunjukkan oleh simbol di peta. Di bawah ikon peta ini, anda mungkin melihat spanduk dengan simbol di dalamnya. Simbol -simbol ini menunjukkan pengubah yang akan digunakan untuk ruang penjara bawah tanah itu.

  Isi kandungan

  Ikon peta

  Dalam Kultus Domba, Sangat penting bahawa anda memahami simbol -simbol di peta untuk membuat keputusan terbaik di laluan anda. Bergantung pada laluan yang anda ambil, anda akan mendapat sumber yang berbeza untuk membawa kembali kultus anda atau pelbagai rangsangan untuk membawa anda melalui penjara bawah tanah.

  Walau bagaimanapun, anda mungkin mendapati bahawa di bawah ikon peta, anda kadang -kadang akan melihat spanduk kecil dengan simbol yang berbeza pada mereka. Spanduk ini menunjukkan pelbagai pengubah ke ruang itu, jadi anda perlu memahami cara mentafsir mereka sebelum membuat pilihan.

  Semua makna spanduk peta

  Ini adalah spanduk peta yang mungkin anda hadapi Kultus Domba.

  Simbol Makna
  Simbol untuk emas berganda Dapatkan emas berganda di ruang ini.
  Simbol untuk emas berganda, tetapi musuh menjatuhkan racun Dapatkan emas berganda, tetapi musuh menjatuhkan racun di ruang ini.
  Dapatkan makanan dan bukannya emas di ruang ini.
  Simbol untuk pengikut Kedai ini akan menjual pengikut.
  Simbol untuk makanan Kedai ini akan menjual makanan.
  Simbol untuk forneus, kucing Kedai ini akan menjadi Forneus, kedai kucing.
  Kehilangan hati merah, dapatkan kad tarot.
  Simbol untuk kehilangan hati merah, tetapi mendapat hati yang berpenyakit .
  Simbol untuk kesihatan musuh yang dibelah dua, tetapi mengambil kerosakan ganda Kesihatan musuh adalah separuh, tetapi anda mengambil kerosakan berganda di ruang ini.

  Kultus ikon peta kambing dijelaskan

  Panduan ini akan membantu anda dengan pelbagai penanda di peta dan menerangkan semua ikon peta dalam kultus kambing.

  Oleh Pasukan Editorial 2023-06-07 2023-06-07 Saham

  Dalam Kultus Domba, Perang Salib adalah cara yang baik untuk mengumpulkan sumber, merekrut pengikut baru, dan banyak lagi untuk menjadikan kultus anda berkembang. Walaupun setiap perang salib dihasilkan secara rawak dan mempunyai beberapa nod untuk diambil, ikon yang berbeza di peta menunjukkan sumber -sumber di hadapan. Oleh itu, anda harus merancang laluan anda terlebih dahulu sehingga ia memberi manfaat kepada kultus anda.

  Ini hanya mungkin jika anda menyedari ikon peta. Panduan ini akan membantu anda dengan tepat dan menerangkan semua ikon peta dalam kultus Anak Domba.

  Kultus ikon peta kambing dijelaskan

  Dalam kultus kambing, setiap perang salib adalah rawak, bagaimanapun, setelah anda melewati set pertama bilik, seluruh peta perang salib diturunkan. Peta akan merangkumi pelbagai simbol dan laluan.

  Anda mesti memilih satu jalan untuk pergi ke pertempuran terakhir. Perhatikan bahawa, pada permulaan setiap perang salib, anda akan diletakkan di bahagian bawah web dan perlu bekerja dengan cara anda.

  Setiap nod memberi anda pilihan untuk mengambil jalan yang berbeza, tetapi berbuat demikian mengunci nod masa depan oleh itu, jalannya sangat penting dalam permainan.

  Awal dalam permainan, matlamat anda harus mengumpulkan sebanyak mungkin kayu. Semakin cepat anda dapat memulihkan struktur kultus kritikal, semakin berjaya kultus anda. Anda juga akan menginginkan pengikut baru, jadi pilih jalan yang mempunyai kedua-dua kemajuan.

  Video yang disyorkan untuk anda.

  Walau bagaimanapun, apabila anda telah berkembang melepasi peringkat awal permainan dan menubuhkan asas yang kukuh, anda harus mengutamakan berdoa, tarot, kedai, hati, atau peristiwa. Ini akan meningkatkan peluang anda untuk berjaya.

  Beberapa ikon peta mempunyai reben di bawahnya. Pita dan simbol mereka berfungsi sebagai pengubah ke bahagian perang salib itu. Beberapa pengubah termasuk kehilangan hati merah tetapi keuntungan kad tarot, dada yang menjatuhkan makanan dan bukannya duit syiling, atau menggandakan bilangan duit syiling dan sebagainya.

  Berikut adalah senarai semua ikon peta dan apa yang mereka wakili dalam kultus anak domba.

  Perjuangan biasa: Ini mewakili bilik yang mengandungi musuh tanpa bonus khas

  Pertarungan Mini-Boss: Ini menunjukkan pertarungan mini-bos di rantau (berjalan satu hingga tiga)

  Perjuangan Bishop: Ini menandakan pertarungan bos utama di rantau (larian keempat)

  Tulang: Ini menunjukkan bahawa anda boleh mengumpul tulang di tempat yang ditentukan.

  Duit syiling: Ini menunjukkan bahawa anda boleh mengumpul duit syiling di tempat yang ditentukan.

  Makanan: Ini menunjukkan bahawa anda boleh mengumpul makanan di tempat yang ditentukan.

  Kayu: Ini menunjukkan bahawa anda boleh mengumpul kayu di tempat yang ditentukan.

  Batu: Ini menunjukkan bahawa anda boleh mengumpulkan batu di tempat yang ditentukan.

  Kultus ikon peta kambing

  Pengikut Baru: Ikon ini menunjukkan bahawa terdapat potensi untuk pengikut baru selepas penghapusan gelombang musuh.

  Hati: Ini boleh digunakan untuk memulihkan kesihatan.

  Kultus ikon peta kambing

  Ikon ini menentukan kedai atau vendor dari mana anda boleh membeli pelbagai barang termasuk kulit untuk pengikut

  Kultus ikon peta kambing

  Tarot: Ini menunjukkan khemah Clauneck di mana anda boleh mengumpul kad tarot untuk meningkatkan kuasa anda

  Acara: Ini menandakan pertemuan rawak yang dapat memberikan pelbagai faedah

  Doakan: Ikon ini menunjukkan bilik dengan mezbah yang menunggu. Anda boleh berdoa di sini untuk mendapatkan bonus.