CS: Go Update Change System Matchmaking, Global Rank Reset untuk semua pemain, Kemas Kini Matchmaking CSGO Baru Hanya Recalibrated Rank Anda.

Kemas kini Matchmaking CSGO baru hanya mengulang semula pangkat anda

Sepanjang CS: Pergi pelbagai perdebatan dan perbincangan beberapa komuniti berlaku antara pemain, semuanya membincangkan tetapan semula dan pangkat baru mereka.

CS: Pergi Kemas Kini Perubahan Sistem Pembuatan Perjumpaan, Reset Kedudukan Global untuk Semua Pemain

Akhirnya pelayar perak berpeluang untuk maju.

Aditya Singh Rawat
Dikemas kini pada: 02 Ogos 2022, 01:41 PTG

Kemas kini CS: Go yang dikeluarkan pada 1 Ogos telah melaksanakan pelbagai perubahan kepada algoritma pembuatan jodoh yang kompetitif.

Ini menghasilkan tetapan semula pangkat global untuk semua pemain CS: Go dengan semua pemain yang dikehendaki memenangi satu perlawanan untuk ‘Kumpulan Skill’ baru mereka.

.

. Perubahan itu cukup signifikan untuk menjamin tetapan semula peringkat global untuk semua pemain.

Menurut nota patch rasmi, pelbagai perubahan telah dibuat kepada algoritma pembuatan jodoh yang kompetitif yang mana ‘kumpulan kemahiran’ diset semula untuk menjalani pengubahsuaian untuk ketepatan yang lebih baik.

Ini pada dasarnya bermakna bahawa selepas kemas kini CS: GO pemain tidak dapat melihat pangkat masing -masing sehingga mereka memenangi perlawanan yang kompetitif, di mana kumpulan kemahiran mereka yang baru diturunkan kepada mereka.

“Kebanyakan anda akan melihat perubahan kepada kumpulan kemahiran anda, tetapi sebahagian daripada anda mungkin mendapati bahawa anda sudah berada di tempat yang betul,” menyatakan CS terbaru: GO Blog berjudul Kemas kini Matchmaking.

CS: Pergi Reset Rank Global untuk semua pemain selepas perubahan pada sistem pembuatan jodoh

Bukan setiap hari bahawa pangkat semua CS: GO pemain diset semula bersama di seluruh dunia kerana kemas kini permainan. Nah, ini sebenarnya berlaku semalam kerana Valve menolak pelbagai perubahan kepada sistem pembuatan jodoh yang sangat dibahaskan dan kontroversial yang sebelum ini digunakan.

Pemaju melaksanakan perubahan tertentu kepada algoritma pembuatan jodoh yang kompetitif untuk meningkatkan kecekapannya dalam memadankan pengguna tahap kemahiran yang sama, membuat lapangan bermain yang lebih adil dan membantu dalam perbezaan pemain yang lebih baik.

Selepas kemas kini, pemain tidak dapat melihat pangkat mereka dan terpaksa memenangi satu perlawanan untuk mendedahkan ‘kumpulan kemahiran’ mereka yang baru. Ini membantu dengan penentukuran keseluruhan yang diperlukan untuk algoritma pembuatan jodoh baru.

Sepanjang CS: Pergi pelbagai perdebatan dan perbincangan beberapa komuniti berlaku antara pemain, semuanya membincangkan tetapan semula dan pangkat baru mereka.

Selain daripada beberapa perubahan lain ini juga merupakan sebahagian daripada kemas kini, termasuk beberapa penambahan kepada CS: Go Map Ember. Nota patch lengkap boleh diakses dengan mengklik di sini.

Kemas kini Matchmaking CSGO baru hanya mengulang semula pangkat anda

Counter-Strike: Serangan Global akhirnya mendapat kemas kini yang ketara untuk sistem pembuatan dan rankingnya. Pengubahsuaian pangkat telah mendarat di CSGO dan ia akan menjejaskan semua pemain aktif.

Pemain yang bermain gelaran yang kompetitif sering akan mengeluh tentang sistem pembuatan jodoh menjadi alasan sebenar bahawa mereka tidak dapat memanjat tangga. Dalam kebanyakan permainan dalam talian utama, sebab sebenar adalah sikap beracun atau kekurangan kemahiran. CSGO adalah pengecualian yang jarang berlaku kepada peraturan itu, dan sebenarnya ada bukti untuk menyokongnya.

Kedudukan CSGO telah diukur dengan cepat selama beberapa tahun sekarang, yang telah memberi kesan kepada kawasan yang berbeza dengan cara yang berbeza. Di Amerika Utara, lebih daripada 50% pangkalan pemain dipenuhi dengan kedudukan perak. Ini bermakna pemain boleh memasang CSGO buat kali pertama, dipadankan dengan pemain di peringkat terendah, dan menghadapi perokok sehala, kilat pop, dan teknik canggih lain tanpa ia benar-benar layak sebagai smurfing.

Isu ini sangat buruk sehingga pemain peringkat atas berada di kedudukan yang biasa. Bekas CSGO Pro dan Star Streamer semasa Michael “Kafan” Grzesiek baru. Tindakan berani telah diperlukan untuk seketika sekarang dan Valve akhirnya mengambilnya dengan serius dengan set semula pangkat.

Kedudukan mana yang paling banyak memainkan CSGO

Ramai pemain akan menerima kedudukan baru, walaupun pemain perlu memenangi perlawanan sebelum mengetahui di mana mereka mendarat. Peminat telah membincangkan perubahan besar dalam barisan mereka, dengan pemain yang pergi dari Gold Nova sepanjang perjalanan ke Global dalam satu perlawanan.

Lihat apa yang dimiliki oleh MM setiap rantau sebelum kemas kini Valve

Grafik untuk NA menunjukkan beberapa masalah yang membuat keputusan di rantau ini dialami sebelum pengubahsuaian.

Semalam Valve mengeluarkan kemas kini baru ke CS: Pergi. Di sini pemaju permainan terpaksa menetapkan semula semua pangkat untuk setiap pemain CS: Go untuk menyusun semula sistem ranking.

Reaksi terhadap pengubahsuaian baru CS: Peringkat GO

Tetapi mengapa perlu bagi injap untuk melakukan ini? Ketika melihat pengagihan peringkat jodoh di setiap rantau, terdapat beberapa kecenderungan yang tidak disenangi, yang telah merosakkan pengalaman permainan. Amerika Utara adalah contoh yang baik, seperti yang ditunjukkan oleh Leetify dalam satu siri tweet, di mana ia jelas, bahawa banyak pemain di rantau ini telah terjebak dalam perak 2.

Satu lagi bahagian dunia yang tidak seimbang adalah kawasan lautan. Di sini graf menunjukkan bahawa terlalu banyak pemain telah diletakkan dalam kategori perak, sementara hampir mustahil untuk di atas Master Guardian Elite.

Keluk yang jauh lebih seimbang ditunjukkan di rantau Eropah, di mana kebanyakan pemain menduduki tangga emas Nova Master dan Master Guardian 1.

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai pangkat dan mengenali bagaimana anda boleh mendaki lebih cepat di sini.