Cara Menggunakan Batu -batu Tear Ymir di Assassin’s Creed Valhalla | Pcgamesn, ac valhalla ymir s batu air mata: di mana untuk mencari semua 30 batu air mata? | Permainan

Ac Valhalla Ymir S Batu Tear: Di mana untuk mencari semua 30 batu air mata

Imej: Ubisoft Montreal

Cara Menggunakan Batu Tear Ymir di Assassin’s Creed Valhalla

Tertanya -tanya apa batu air mata Ymir digunakan di Assassin’s Creed Valhalla? Sekiranya anda tersandung di dada yang mengandungi salah satu batu bercahaya misteri ini, anda mungkin tertanya -tanya apa yang mereka gunakan, dan apa yang akan anda terima untuk mengumpul mereka semua.

Batu -batu air mata 30 Ymir berselerak di seluruh Asgard, dan sebaik sahaja anda memperoleh semuanya, anda akan dapat menggunakannya untuk membuat tawaran. Mereka boleh didapati di seluruh Kepulauan Asgardian – mereka ditandakan sebagai kekayaan di peta anda, jadi untuk menjejaki mereka, yang perlu anda lakukan ialah menggunakan penglihatan Odin untuk menentukan lokasi yang tepat apabila anda dekat dengan penanda peta.

Sebilangan besar batu air mata tersembunyi di dalam dada, dan anda mungkin perlu menyelesaikan teka -teki untuk mencapai mereka, atau menggunakan balang minyak untuk membersihkan jalan anda. Beberapa batu air mata Ymir tidak akan muncul sehingga anda melengkapkan misteri acara dunia, dan pasangan tidak akan hadir sehingga anda telah maju melalui cerita dan menyelesaikan misi terakhir di Asgard. Inilah yang berlaku apabila anda telah mengumpulkan semuanya.

Apa yang perlu dilakukan dengan batu air mata Ymir

Apabila anda telah mengumpulkan set lengkap batu air mata 30 ymir, anda boleh membentangkannya di mezbah tawaran di sebelah timur pulau paling utara di Asgard. Selepas anda berinteraksi dengan patung di sana, anda akan mendapat lima mata kemahiran untuk masalah anda. Sama ada mata kemahiran itu bernilai berebut di seluruh Asgard terpulang kepada anda – mengisi tab misteri anda adalah ganjarannya sendiri, betul?

Jen Rothery Ketika Jen tidak mendominasi di Dota 2, dia mencari petunjuk tentang watak -watak impak Genshin baru, bekerja pada tujuannya di Valorant, atau melambaikan pedangnya di sekitar Tavern di MMOS seperti New World. Dahulu editor Timbalan Panduan kami, dia kini boleh didapati di IGN.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Ac Valhalla Ymir’s Tear Stone: Di mana untuk mencari semua 30 batu air mata?

Batu -batu air mata Ymir boleh didapati di menara Heimdall Asgard dan banyak lokasi lain. Jadi bagaimana untuk mendapatkan batu air mata Ymir di ac valhalla? Teruskan membaca.

ac Valhalla

Imej: Ubisoft Montreal

Batu -batu air mata dianggap sebagai batu pelik tetapi cantik dalam permainan dan dikatakan sebagai sisa air mata beku Ymir, menurut legenda. Batu-batu air mata Ymir boleh didapati di menara Heimdall Asgard, dan anda perlu melengkapkan carian “berjalan dengan baik Urdr” untuk mencari mereka semua. Jadi bagaimana untuk mendapatkan batu air mata Ymir di ac valhalla? Teruskan membaca artikel untuk mengetahui tentang batu -batu ini sebagai panduan AC Valhalla terkini.

Batu air mata ac valhalla ymir

 • Menara Heimdall – di sini batu pertama boleh diperolehi yang terletak di dasar gunung di sebelah utara Pulau Menara Heimdall. Sekarang yang ke -2 berada di bawah menara Heimdall dan di dalam gua di sebelah kanan dengan beberapa jambatan jisim. Untuk batu air mata ke -3, anda perlu meletupkan halangan yang boleh dipecahkan di sini.
 • Central Island – Batu air mata ke -4 terselip di belakang dinding berhampiran patung emas yang besar. Batu air mata ke -5 juga disembunyikan di belakang pintu yang sama, dan anda mesti menghancurkan pintu untuk mendapatkannya. Batu air mata keenam boleh didapati di dalam dada pondok tebing tebing.
 • Ivaldi’s Forge – Ketujuh boleh didapati di Ivaldi’s Forge. Untuk mendapatkan dada dengan batu, anda mesti membakar tangga ke bawah dan mendaki di atasnya. Di belakang spanduk biru adalah batu air mata ke -8. Mendaki tiang untuk yang kesembilan, kemudian naik ke puncak tiang lampu berhampiran sepanduk dan melompat ke arahnya. Sekarang dari sini, untuk batu ke -10, anda perlu melihat tepat di bawah anda dan ada petikan rahsia untuk mendapatkannya.
 • Indre Holm – Yang ke -11 terletak di hujung utara Indre Holm dan Batu ke -12 boleh diperolehi semasa misi “The Big Finish”
 • Utara Trollton – Batu air mata ke -13 dapat ditemui di utara Trollton, dan batu air mata ke -14 dapat ditemui berhampiran pokok dengan bunga biru.
 • Trollton – Anda mesti pergi ke barat daya menara berais untuk mencari batu air mata ke -15. Batu itu terletak di kem di sini. Ke -16 terletak di atas pyre. Anda mesti terlebih dahulu memecahkan pintu yang menuju ke bilik lain dan kemudian memecahkan ais biru pucat yang menutupi pembukaan di dinding untuk batu ke -17 dan ke -18.
 • Baik dari urdr – untuk batu ke -19, pergi ke sumur pintu masuk Urdr dan terjun ke laut. Batu ke -20 seterusnya, dan ia berada di sebelah kanan gua, di tebing. Batu ke -21 terletak di dalam kolam air yang anda hadapi setelah bertemu dengan anak anjing serigala.
 • Timur Laut Litamiotvir – Ke -22 berada di runtuhan di pantai tenggara Pulau Selatan. Anda mesti mencari obelisk pusat yang hadir di tempat ini, yang tersembunyi di dalam peti, untuk mendapatkan batu ke -23.
 • Chasm Utangard – Di tempat ini, batu air mata ke -24 betul -betul di belakang retak di dinding. Batu ke -25 juga boleh didapati di belakang dinding yang berjalan di sepanjang bahagian barat Utangard Chasm. Kunci batu ke -26 dapat diperoleh dengan membunuh pembunuh dan merampas tubuhnya untuk kunci.
 • LITAMIOTVIR – Batu ke -27 boleh didapati di dalam kolam dengan cahaya biru -hijau yang bercahaya di atasnya, sementara Batu ke -28 boleh didapati di World Event 6 penanda di peta.
 • Selatan Well of Urdr – Batu ke -29 di pulau kecil, di sini anda akan menemui bangkai kapal yang mempunyai dada dengan batu air mata.
 • Batu ke -30 dan batu air mata terakhir terletak di – Pulau Westmost. Apabila anda sampai ke lokasi ini, akan ada pintu masuk yang membawa kepada bahagian dalam gunung. Semasa anda terus masuk, anda akan menjumpai kabus hijau dan selepas itu, akan ada dada harta karun yang mengandungi batu itu.

Imej: Ubisoft Montreal