Cara Mencari Kunci Garasi Curtis di Dead Island 2, di mana untuk mencari kunci garaj Curtis di Pulau Dead 2: Lokasi & Panduan – Charlie Intel

Di mana untuk mencari kunci garaj Curtis di Pulau Dead 2: Lokasi & Panduan

Berikut adalah cara anda boleh mengumpul kunci garaj Curtis di Dead Island 2:

Cara Mencari Kunci Garasi Curtis Di Pulau Mati 2

Disediakan oleh Dambuster Studios Pulau mati 2 tangkapan skrin.

Pencarian sampingan yang mungkin pemain akan memulakan di Dead Island 2 dipanggil “The Death of the Party.”Ini melibatkan anda membantu seorang lelaki bernama Curtis, yang rumahnya ditimpa oleh zombi – dan dia memerlukan bantuan anda untuk membersihkannya.

Ini adalah bahagian paling mudah dalam usaha, cukup funnily, kerana bahagian yang lebih sukar datang dari kandungan yang mengelilingi rumah Curtis. Salah satu bahagian yang lebih membingungkan mengenai usaha ini cuba mencari kunci garaj Curtis, kerana ia tidak dapat dijumpai.

Walaupun garaj tidak memainkan peranan utama dalam menyelesaikan pencarian, pemain masih ingin masuk dan melihat apa yang lelaki tua itu bersembunyi. Berikut adalah bagaimana anda dapat mencari kunci garaj Curtis dan masukkan garaj itu sendiri di Pulau Dead 2.

Mencari kunci garaj Curtis di Pulau Dead 2

Cukup menarik, kunci garaj Curtis sebenarnya terdapat di dalam garaj itu sendiri. Jadi, soalan sekarang menjadi bagaimana anda boleh memasukkan garaj Curtis. Yang perlu anda lakukan untuk mencapai ini adalah pergi ke tepi garaj dengan kedua -dua kereta yang diletakkan di hadapannya. Akan ada butang di lajur tengah antara dua pintu garaj di sini. Cukup tekan butang itu, dan pintu garaj kiri akan dibuka.

Kepala di dalam garaj dan belok kanan di hujungnya. Anda akan menemui kotak kadbod yang disusun, tetapi anda boleh berjongkok dan pergi ke bawah kotak untuk sampai ke seberang garaj. Di sini, anda akan menemui meja kerja, beberapa barangan yang boleh dilarang, perkampungan bertetulang, dan kekunci garaj Curtis yang duduk di atas meja. Ini membolehkan anda keluar dari garaj melalui pintu sebelah.

Dan itu sahaja untuk membuka garaj Curtis dan mencari kunci di Pulau Dead 2. Sekiranya anda ingin tahu bagaimana membuka Curtis ‘selamat di rumahnya, lihat panduan kami yang lain.

Di mana untuk mencari kunci garaj Curtis di Pulau Dead 2: Lokasi & Panduan

Pulau Mati 2 Curtis

Dead Island 2 mempunyai banyak rompakan untuk meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup, dan mengumpul kunci garaj Curtis akan membolehkan anda mengakses rampasan khas. Inilah cara mencari Kunci garaj Curtis ‘ di pulau mati 2.

Dengan Dead Island 2 Akhir.

Semasa anda meneroka dunia Pulau Dead 2, anda akan dapat mengumpulkan rampasan yang berguna apabila anda berhadapan dengan Undead. Terdapat banyak rompakan yang hebat di garaj Curtis yang boleh dikunci dengan kunci.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Di sinilah anda dapat mencari kunci garaj Curtis di Dead Island 2.

Pulau Dead 2 Curtis ‘Lokasi Kunci Garasi

Anda boleh mencari kunci garaj Curtis di dalam garaj sebenar, dan anda sebenarnya boleh memasuki lokasi ini tanpa ia. Anda hanya perlu pergi ke sisi garaj dengan kereta dan tekan butang yang anda dapati di sana.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Berikut adalah cara anda boleh mengumpul kunci garaj Curtis di Dead Island 2:

  1. Kepala ke Curtis ‘Mansion.
  2. Pergi ke sisi garajnya.
  3. Tekan butang yang membuka pintu kiri.
  4. Kekalahan Zombi di dalamnya.
  5. Pergi ke kotak yang mempunyai perkataan ‘rapuh’ yang ditulis pada mereka.
  6. Memusnahkan Kotak ini dengan senjata anda.
  7. Masukkan Garaj dan Kumpulkan Kunci Garasi Curtis.

Kunci garaj Curtis boleh didapati di lokasi ini di Dead Island 2.

Setelah anda memperoleh kunci garaj Curtis, anda boleh menggunakannya untuk membuka pintu gerbang yang berdekatan. Ini bermaksud bahawa anda akan dapat mengakses lokasi ini dengan mudah tanpa perlu melalui semua masalah ini.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Selain daripada kunci, anda juga boleh mencari sekerap yang boleh digunakan untuk kerajinan, meja kerja, dan pelan bercetak bertetulang di dalam garaj. Yang merangkumi semua yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan kunci garaj Curtis di Pulau Dead 2.

Untuk lebih lanjut mengenai Dead Island 2, lihat panduan kami yang lain:

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Perak dalam

Kunci garaj Curtis

Kekunci DI2

Kunci garaj Curtis adalah item yang dipaparkan di Pulau mati 2. Ini adalah kunci pintu masuk sampingan garaj Curtis Sinclair di rumahnya di Bel-Air. Setelah dikumpulkan, ia membolehkan pintu sampingan dibuka, memberikan akses percuma ke garaj dari seluruh harta.

Lokasi []

Di sebelah kanan meja kerja di garaj rumah Curtis Sinclair. Setelah menyelamatkan Curtis semasa usaha sampingannya Kematian parti, Sekiranya anda kembali ke rumah, pintu kenderaan garaj mempunyai suis di sebelahnya yang boleh berinteraksi dengan, membolehkan akses ke garaj. Dengan melompat ke atas rak yang terbalik, anda sampai ke bahagian belakang garaj, dengan meja kerja. Kekunci di bangku di sebelah pintu sebelah.

Nota []

  • Semua kunci menggunakan model yang sama apabila dilihat dalam inventori.