Cara menaik taraf d. I.

Cara Membuka Kunci Setiap Senjata Wonder dalam Mod Zombi Wabak Perang Dingin

Kaedah kotak misteri sepenuhnya sehingga nasib dan anda mungkin akan membuang banyak mata berharga dalam usaha untuk mendapatkannya. Oleh itu, kami akan mengesyorkan memasang pistol, dan inilah cara anda boleh melakukannya:

Cara menaik taraf d.I.E Shockwave Wonder Weapon dalam Zombi Perang Dingin

Activision

Perang Dingin Ops Hitam terus menyampaikan salah satu pengalaman zombi yang paling lengkap dan menarik dalam francais Call of Duty. .I.E Shockwave Wonder Weapon, jadi inilah cara untuk mendapatkannya, menaik tarafnya, dan penjelasan mengenai penambahbaikannya.

Salah satu elemen zombi kod yang paling memuaskan adalah apabila anda memperoleh salah satu senjata OP permainan. Ray Gun Wonder Senjata adalah ruji mod permainan. Seperti yang telah berlalu, perkakasan membunuh zombie telah menjadi lebih maju dan menghiburkan.

Artikel berterusan selepas iklan

Perang Dingin mungkin telah digantikan oleh Vanguard, tetapi pelancaran yang bermasalah dan kekurangan sokongan untuk zombi telah menghantar pemain kembali ke usaha sebelumnya Treyarch. Oleh itu, masih terdapat peluang untuk pemain mencari dan mendapatkan senjata keajaiban yang menarik. …

.I.E Shockwave Wonder Weapon dalam Zombi Perang Dingin

pemain menggunakan senjata kejutan die shockwave

.

… Untuk melakukan itu, anda perlu melakukan salah satu daripada dua perkara yang berbeza: mendapatkannya dari , atau Bangun.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:

Kaedah kotak misteri sepenuhnya sehingga nasib dan anda mungkin akan membuang banyak mata berharga dalam usaha untuk mendapatkannya.

 1. mesin
 2. Megaton
 3. Makmal Senjata‘Dan gunakan kad pada’Loker senjata
 4. ..
 5. Aktifkan perangkap, dan mula membunuh zombi berhampiran vakum sehingga mereka disedut
 6. Setelah anda selesai, ambil yang kini dibuka D.I.E shockwave

Cara menaik taraf d..E Shockwave Wonder Weapon: Semua Peningkatan & Lokasi

Zombi berkumpul bersama di Die Maschine

D.I.E Shockwave sangat bagus untuk membersihkan kumpulan musuh yang besar.

Dengan senjata yang kuat sekarang dalam milik anda, sudah tiba masanya untuk mengamuk dengan helahnya. .I.. Setiap mempunyai sentuhan unik pada borang asas pistol, dan kami akan memperincikan mereka semua di bawah untuk anda.

Cara Membuka Kunci Setiap Senjata Wonder dalam Mod Zombi Wabak Perang Dingin

COD Black Ops Zombi Perang Zombi Wabah Ray Gun

..I. .I.E. Shockwave, dan CRBR-S semuanya tersedia untuk diperolehi dalam mod wabak zombi Perang Dingin Black Ops melalui pelbagai cara. Menjadi Wonder Weapon, semua alat pemusnahan ini akan memastikan keberkesanan maksimum semasa memerangi zombi.

Mereka semua ciri dalam semua peta zombi utama Perang Dingin – Die Maschine, Firebase Z, dan Mauer der Toten. .

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Oleh kerana setiap peta zombi mempunyai senjata tersendiri sendiri untuk mendapatkannya, banyak yang dipersoalkan pada asalnya yang akan tersedia dalam wabak. .

Cara Mendapatkan Senjata Wonder di Cod: Zombi wabak Perang Dingin

Kotak rampasan diletakkan di seluruh peta wabak Treyarch dan termasuk banyak barang, peralatan, dan juga senjata untuk pemain untuk mendapatkan. Berarti bahawa jika nasib tersenyum memihak kepada anda, ini mungkin memberi anda senjata keajaiban yang legenda setelah membuka dada.

 • Baca lebih lanjut:Top 7 Tips untuk Menguasai Wabak Dalam Perang Dingin Ops Hitam

Kami fikir pertaruhan terbaik anda akan menjadi Dada Golden Loot, yang boleh diperoleh melalui pencarian sampingan yang mungkin anda jalankan pada pusingan tertentu.

Berikut adalah cara mencari dan melengkapkan misi sampingan:

 1. Di peta anda, cari simbol yang kelihatan seperti awan dengan bolt kilat yang menyentuh dada
 2. Banyak zombi kini akan teleport ke lokasi anda
 3. Ia akan memuntahkan pelbagai ganjaran, termasuk keupayaan kuasa penuh

.

#2 – Percubaan

Ujian tidak baru kepada zombi, tetapi masih memberikan ganjaran yang luar biasa jika mereka dilaksanakan dan selesai. . .

Artikel berterusan selepas iklan

 • Senjata terbaik untuk digunakan dalam mod zombi wabak Perang Dingin

Ganjaran legenda tidak menjamin senjata yang mengagumkan, tetapi mereka selalu menjatuhkan senjata pek. .

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah senarai penuh semua ujian yang mungkin anda dapat secara rawak:

 • Dapatkan banyak pembunuhan secepat mungkin
 • Merosakkan dan memulihkan kesihatan
 • Bunuh Zombi dalam Aether Gelap
 • Bunuh mana -mana zombi di lokasi
 • Membangun semula barikade
 • Elakkan mengambil kerosakan

.

#3 – musuh elit/bos: Krasny Soldats, Megatons & Orda

Kadang -kadang anda tidak perlu mencari musuh bos besar seperti Orda kerana mereka akan datang kepada anda. Musuh Megaton dan Krasny Soldats biasanya akan berkeliaran di sekitar peta sebaik sahaja anda mendapat beberapa peta dalam.

. Titik rampasan untuk zombi ini sentiasa hebat, jadi jika anda menghilangkan cukup, anda akhirnya akan diberi senjata yang mengagumkan dan banyak intipati untuk menaik tarafnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam playthrough kami, kami berjaya mendapatkan pistol ray untuk jatuh dari krasny soldat.

Strategi perjudian klasik yang peminat zombi telah belajar mempunyai hubungan cinta dan benci dengan. Untuk kos rendah 950 mata, anda boleh membahayakan mata anda dengan harapan mendarat senjata yang mengagumkan.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Cara Melengkapkan Telur Paskah Perang Dingin Utama di Zombi

. Anda boleh mendapatkan satu pergi pertama, atau selepas lima puluh, di mana anda boleh membungkus pistol biasa ke maksimum.

Tidak, itu bukan salah cetak, cara yang berkesan untuk mendarat diri sendiri adalah pistol ray adalah mencari dan menghapuskan Ronald Raygun. .

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Bilakah Acara XP Double Perang & Warzone yang akan datang?

Satu -satunya masalah dengan Ronald ialah dia boleh muncul di mana -mana tempat, bila -bila masa. Keberadaannya dan masa ketibaan adalah benar -benar rawak. Orang telah menemuinya semasa pusingan 1, sedangkan dia melewati orang lain sepenuhnya. Oleh itu, terus cari dia.

#6 – Memancing

cod hitam ops memakai memancing sejuk

Hebatnya, memancing kini menjadi permainan mini dalam Call of Duty. .

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Cara Ikan Dalam Zombi Wabak Perang Hitam Ops Hitam

. Kemungkinan melakukan ini akan menjadi sangat rendah, dan mungkin tidak bernilai masa anda, tetapi jika anda memerlukan dan mempunyai masa untuk ganti, maka mengapa tidak mencuba tempat memancing?

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Activision / Treyarch

Zombi Perang Dingin CRBR-S Wonder Senjata Panduan

Perang Dingin CRBR-S Wonder Weapon in Zombies adalah senjata kuasa tinggi yang menangani kerosakan yang luar biasa dan mudah digunakan. Peta terbaru, Mauer der Toten sukar untuk dilalui, tetapi dengan senjata Wonder baru, lebih mudah terima kasih kepada kerosakan yang kuat.

. Tetapi mendapatkan tangan anda pada senjata baru bukanlah tugas yang mudah. .

Mujur. .

.

Langkah pertama cukup standard. . Keluarkan dua tenggelam, ambil fius, dan hidupkan kuasa seperti yang biasanya anda lakukan.

Dari sini, anda ingin melawat mesin pek-a-punch untuk menaik taraf senjata anda, dan pastikan anda menambah reput otak ke atasnya (ini kos tambahan 2,000 mata).

. Lure Zombie Rotted Brain ke Bilik 305

Setelah anda mendapat senjata dinaik taraf anda dengan reput otak, jalankan ke hotel di kawasan permulaan dan masuk ke bilik 305. .

Di Bilik 305, anda akan melihat pintu yang dihalang, dan apa yang perlu anda lakukan ialah menarik zombie yang dijangkiti dengan reput otak ke kawasan ini. Mereka akan membuka pintu untuk anda, membolehkan anda mengakses bilik rahsia. Apabila menggunakan jenis peluru otak otak, zombi akan dijangkiti secara rawak, jadi terus menghapuskannya sehingga seseorang muncul. Kemudian tarik ke pintu supaya mereka membukanya.

. Kumpulkan tangan Klaus

. . Buat masa ini, ambil tangan dan tinggalkan kawasan ini.

4.

Pada ketika ini, anda akan mahu bermain sehingga Pusingan 10, yang akan menanam Soldat Krasny. . Ia tidak terlalu sukar tetapi pastikan anda tidak tetap dekat dengannya, kerana kebakarannya dapat dengan cepat mengurangkan kesihatan anda.

. .

5.

Dari sini, anda perlu pergi ke kawasan bawah tanah ke bilik yang selamat. Sebaik sahaja anda sampai di sana, anda boleh memasang tangan dan bateri untuk menghidupkan Klaus. .

. Klaus secara automatik akan dibuka, membolehkan anda mengambil lampu hitam daripadanya.

. Cari ketiga -tiga kod

Sekarang datang bahagian yang menyeronokkan. . . .

. .

. Kami mengesyorkan meninggalkan satu atau dua zombi hidup, memikat mereka dari bumbung untuk membeli masa untuk meneroka bilik secara bebas. .

Kod Kilang Pakaian Mauer der Toten

Kod pertama berada di kilang pakaian. . Kami telah melihatnya di pelbagai tempat, tetapi ingatlah, ia akan sentiasa berada di bilik yang sama, jadi tinggal di sana semasa anda mencari.

Kod Laluan Perkhidmatan Mauer der Toten

. . .

Kod kedai runcit mauer der toten

. .

.

Sebaik sahaja anda mempunyai ketiga -tiga kod kembali ke bilik 305 di hotel dan gunakan nombor untuk membuka selamat. . .

Untuk bahagian ini, perlakukan dengan cara yang sama seperti yang anda lakukan semasa mencari kod loker di dinding. Tinggalkan satu atau dua zombie hidup dan menarik mereka sehingga anda mempunyai masa untuk menambah kod dan buka loker.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

. Dengan Nintendo Switch, dia sudah bersedia untuk mengamuk bila -bila masa, di mana sahaja. . . . Dia fikir Meshuggah adalah ketat.

?