Cara Membuka Kulit Mercy Lifeguard di Overwatch 2 |, Setiap Kulit Mercy Legendary dan Mitos di Overwatch 2 (dan bagaimana untuk mendapatkannya)

Setiap Kulit Mercy Legenda dan Mitos di Overwatch 2 (dan Bagaimana Mendapatkannya)

Blizzard Watch menggunakan kuki yang minimum untuk meningkatkan pengalaman anda dan mematuhi sepenuhnya GDPR. Dengan menerima anda bersetuju dengan Dasar Privasi kami. Menerima

Cara Membuka Kulit Merah Lifeguard di Overwatch 2

Cara Membuka Kulit Merah LifeGuard Dalam Imej Tutup Overwatch 2

Peminat Mercy bergembira! Kulit Mercy Lifeguard telah tiba tepat pada waktunya untuk musim panas.

Makluman kulit belas kasihan comel! Putaran kedai minggu ini mempunyai kulit legenda baru untuk penyembuh yang dikasihi kami. Inilah Cara Membuka Kulit Mercy Lifeguard di Overwatch 2!

Lifeguard Mercy Skin Screenshot (Imej melalui Blizzard Entertainment)

Lifeguard Mercy Skin Screenshot (Imej melalui Blizzard Entertainment)

Cara Mendapatkan Kulit Merah Lifeguard di Overwatch 2

Menghadapi masalah di pantai? Bukan pada jam tangannya! Untuk mendapatkan kulit Mercy Legendary ini, lancarkan Overwatch 2, pergi ke kedai dalam permainan, dan lawati bahagian “Pilihan”. Seterusnya, pilih “Lifeguard Mercy Bundle” untuk membelinya. Bundle ini berharga 2,600 duit syiling overwatch.

Overwatch 2 Lifeguard Mercy Skin (Imej melalui Blizzard Entertainment)

Overwatch 2 Lifeguard Mercy Skin (Imej melalui Blizzard Entertainment)

Sebagai tambahan kepada kulit Mercy yang baru, bundle ini termasuk intro sorotan, pesona senjata, dan semburan:

 • Lifeguard Mercy Bundle
  • Kulit Mercy Lifeguard Legenda
  • Epic Rescue Run Highlight Pengenalan
  • Pesona senjata lifebuoy epik
  • Semburan Lifebuoy biasa

  . Penyelamat Run Highlight Pengenalan Pasangan Baik Dengan Kulit Mercy Legenda.

  Ada pilihan untuk mendapatkan kulit rahmat dengan sendirinya tanpa tambahan. Untuk melakukan ini, pergi ke bahagian “Heroes” dalam Overwatch 2, pilih Mercy, dan pilih Kulit. Dengan sendirinya, ia berharga 1,900 duit syiling overwatch.

  Anda boleh membeli duit syiling Overwatch dengan menekan ikon oren “+” yang terletak berhampiran sebelah kanan atas kedai dalam permainan. Pilihan lain adalah untuk mendapatkan duit syiling overwatch percuma melalui ganjaran Microsoft.

  Bagi kulit bertema mingguan dan pantai yang lain, mereka termasuk kolam renang, benteng istana pasir, ais krim orisa, sunset pharah, dan scuba sigma.

  Setiap Kulit Mercy Legenda dan Mitos di Overwatch 2 (dan Bagaimana Mendapatkannya)

  Adakah rahmat mempunyai kulit mitos di Overwatch 2? Sayangnya, belum.

  Secara umum, kulit mitos sangat jarang dan mungkin hanya akan dikeluarkan satu atau dua setiap musim. Apabila Mercy mendapat kulit mitosnya sendiri, kami pasti akan mengemas kini ini! Sehingga itu, sila nikmati semua kulit legendanya.

  Komen adalah untuk seluruh galeri, bukan slaid individu.

  Sertailah perbincangan

  Blizzard Watch adalah ruang yang selamat untuk semua pembaca. Dengan meninggalkan komen di laman web ini, anda bersetuju mengikuti garis panduan komen dan komuniti kami.

  Kami adalah peserta dalam program Amazon Services LLC Associates, program pengiklanan afiliasi yang direka untuk menyediakan cara bagi kami untuk mendapatkan yuran dengan menghubungkan ke Amazon.laman web dan gabungan.

  © 2023 on Click Creative, LLC. .

  Blizzard Watch menggunakan kuki yang minimum untuk meningkatkan pengalaman anda dan mematuhi sepenuhnya GDPR. Dengan menerima anda bersetuju dengan Dasar Privasi kami. Menerima

  Untuk mengeluarkan sebarang data, sila lawati Dasar Privasi kami Baca lebih lanjut.

  Dasar Privasi & Kuki

  Gambaran Keseluruhan Privasi

  . . Kami juga menggunakan kuki pihak ketiga yang membantu kami menganalisis dan memahami bagaimana anda menggunakan laman web ini. Kuki ini akan disimpan dalam penyemak imbas anda hanya dengan persetujuan anda. Anda juga mempunyai pilihan untuk memilih keluar dari kuki ini. Tetapi memilih beberapa kuki ini boleh menjejaskan pengalaman melayari anda.

  Kuki yang diperlukan sangat penting bagi laman web untuk berfungsi dengan baik. Kategori ini hanya termasuk kuki yang memastikan fungsi asas dan ciri keselamatan laman web. Kuki ini tidak menyimpan maklumat peribadi.

  Mana-mana kuki yang mungkin tidak perlu bagi Laman Web berfungsi dan digunakan secara khusus untuk mengumpul data peribadi pengguna melalui analisis, iklan, kandungan tertanam lain disebut sebagai kuki yang tidak diperlukan. Adalah wajib untuk mendapatkan persetujuan pengguna sebelum menjalankan kuki ini di laman web anda.