Best Warzone XM4 Class Loadout: Lampiran, Perks, Persediaan – Dexerto, XM4 Warzone Loadout Terbaik Lampiran dan Persediaan Kelas | Beban

XM4 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas

Begitu juga, sensor degupan jantung memberi anda keupayaan untuk mengesan musuh-musuh yang tidak dihalang dan menghilangkan perkhemahan yang menjengkelkan itu. Walaupun nerfed ketika Warzone Pacific dilancarkan, sensor degupan jantung masih sangat berkesan dan menyampaikan maklumat yang tidak ternilai.

Loadout Kelas Best Warzone XM4: Lampiran, Perks, Persediaan

Rifle Assault Xm4 di Cod Warzone

Activision

Call of Duty: XM4 Warzone adalah senapang serangan yang sangat serba boleh yang menghancurkan musuh -musuh dalam musim 5 dimuat semula, terutama apabila ia dilengkapi dengan lampiran meta ini.

XM4 adalah senapang serangan yang mematikan yang mempunyai ketepatan yang sangat baik dan menangani kerosakan pelbagai yang baik, menjadikannya pilihan yang kukuh di Warzone. Sebelum ini dikenali sebagai Commando, senapang yang boleh dipercayai ini pastinya pilihan kuat dalam meta Warzone Season 5 Reloaded semasa.

Gunlaynya sangat serupa dengan M4A1 terima kasih kepada ketepatannya, kadar kebakaran, dan kerosakannya. Sama ada anda selepas AR sekolah lama di Musim 5 dimuat semula bahawa anda boleh bergantung pada atau hanya bosan menggunakan SMG jarak dekat, maka XM4 adalah satu pistol yang anda akan mahu menambah senjata anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya senjata, kami telah menggariskan beban terbaik Warzone XM4 dan lampiran yang harus anda gunakan untuk memaksimumkan kuasa keseluruhan senjata.

Kandungan

 • Beban XM4 terbaik untuk Warzone
 • Persediaan XM4 Terbaik (Perks & Peralatan)
 • Cara Membuka Kunci XM4 di Warzone
 • Alternatif kepada beban xm4

Beban XM4 terbaik untuk Warzone

Xm4

XM4 adalah pilihan hebat jika anda peminat M4A1.

Lampiran

 • Muncung: Penindas agensi
 • Barrel: 13.5 ″ Pasukan Petugas
 • Optik: Lengan paksi 3x
 • Peluru: Stanag 60 pusingan
 • Underbarrel: Genggaman ejen medan

Kami memulakan loadout XM4 Warzone terbaik dengan meningkatkan pelbagai kerosakan dan ketepatan kerosakan pistol, sementara juga meningkatkan pengendaliannya ketika pergi ke auto penuh.

Oleh kerana julat kerosakan yang lebih rendah, berbanding dengan AR lain, XM4 paling baik digunakan hampir dengan api jarak pertengahan. Untuk membantu dengan ini, kami telah melampirkan Lengan paksi 3x Optik – Walaupun pilihan ini selalu subjektif bergantung pada pengguna.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Optik ini akan memberi anda pembesaran yang cukup untuk mendarat kepala kepala yang berkisar, tetapi ia juga akan membuatkan anda sasaran dengan lebih dekat. Seterusnya, kami telah menggunakan 13.5 ”Pasukan Petugas tong sehingga xm4 dapat menangani jumlah kerosakan yang mematikan pada jarak dekat. Peningkatan kerosakan, julat, dan halaju peluru akan membantu membongkarkan DPS anda (kerosakan-per-detik) dalam situasi tersebut di mana anda perlu memukul musuh di kejauhan juga.

xm4 jarak jauh meta jgod musim 4 warzone

Untuk meningkatkan lagi pergerakan AR ini dan pelbagai kerosakan yang berkesan, kami menambah Penindas agensi. Bukan sahaja muncung membatalkan bunyi ini meningkatkan halaju peluru xm4, tetapi ia juga meningkatkan kelajuan iklan dan kerosakan iklan pistol. Menggabungkan ini dengan Genggaman ejen medan untuk kawalan mundur yang lebih baik, dan anda mempunyai resipi untuk berjaya.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Membulatkan perkara di bahagian bawah senarai adalah Stanag 60 Rnd lampiran. Majalah ini akan memberi anda semua peluru yang diperlukan untuk mencairkan pelbagai musuh, terutama pada jarak jauh, di mana ia penting bahawa anda tidak kehabisan peluru.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Persediaan XM4 Terbaik (Perks & Peralatan)

Kelas xm4 ini paling baik dipasangkan dengan meta smg jarak dekat.

Perks & peralatan

 • Perk 1: E.O.D.
 • Perk 2: Berlebihan
 • Perk 3: Amped
 • Menengah: Armaguerra 43
 • Maut: Semtex
 • Taktikal: Sensor denyutan jantung

Sama dengan banyak persediaan Warzone, beban ini juga menggunakan E.O.D, Amped, dan Berlebihan. E.O.D sangat mengurangkan kerosakan yang diambil dari bahan peledak dan api bukan Killstreak, yang, dalam permainan seperti Warzone, adalah tambahan yang tidak ternilai untuk persediaan anda. Amped membolehkan anda beralih antara senjata lebih cepat, menjadikannya sangat berguna jika anda kehabisan peluru pertengahan pertandingan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Akhir sekali, Overkill membolehkan anda melengkapkan Armaguerra 43 sebagai senjata sekunder anda untuk menyokong anda jika anda kehabisan peluru di XM4, atau lawan mendapat wajah anda, memerlukan SMG yang cepat menembusi mereka dalam masa yang singkat.

Untuk melengkapkan beban xm4 ini, kami telah memutuskan untuk menggunakan Semtex dan Sensor denyutan jantung dalam slot maut dan taktikal. Semtex boleh dikatakan maut terbaik dalam Warzone kerana kecekapannya bukan sahaja merosakkan musuh tetapi juga menamatkan musuh yang diturunkan dengan cepat.

Artikel berterusan selepas iklan

Begitu juga, sensor degupan jantung memberi anda keupayaan untuk mengesan musuh-musuh yang tidak dihalang dan menghilangkan perkhemahan yang menjengkelkan itu. Walaupun nerfed ketika Warzone Pacific dilancarkan, sensor degupan jantung masih sangat berkesan dan menyampaikan maklumat yang tidak ternilai.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Membuka Kunci XM4 di Warzone

Black Ops Gunsmith Perang Dingin

XM4 adalah AR yang sangat serba boleh.

Yang perlu anda lakukan hanyalah mencapai Tahap pemain 4 sama ada Perang Dingin Ops Hitam atau Warzone, dan Pistol akan tersedia untuk menyesuaikan dan menarafkan.

Membuka kunci xm4 di Warzone sangat mudah dan tidak boleh membawa anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif kepada beban xm4

Jika anda mencari alternatif kepada XM4, maka pertimbangkan untuk menggunakan sama ada Cooper Carbine atau Grau. 5.56 Dua senapang serangan yang sempurna yang masih boleh merobek lobi.

Kedua -duanya mempunyai kebangkitan semula terima kasih kepada Warzone Season 5 Reloaded dan beban masing -masing dapat meningkatkan permainan anda dalam permainan.

XM4 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas

XM4 Warzone Loadout: Rifle Assault XM $ dengan set camo ungu terhadap latar belakang hitam

Pemain Call of Duty Warzone sentiasa mencari senjata terbaik seterusnya dan, terima kasih kepada kepelbagaiannya sebagai senjata yang boleh dipercayai (dan sedikit peminat), XM4 Perang Dingin Ops Black telah memecah masuk ke meta Warzone. Dengan corak mundur yang tidak menentu untuk senapang serangan, xm4 sering disatukan untuk senjata yang lebih tepat. Walau bagaimanapun, dengan beban Warzone Xm4 yang betul, anda boleh membuat senjata peringkat atas.

Perisian Raven telah tweaking senjata ini baru -baru ini dan, terima kasih kepada beberapa nerfs untuk senjata lain, XM4 kini mendapati dirinya dalam kedudukan yang baik – sekurang. Dengan lampiran yang betul, Beban Warzone XM4 Terbaik adalah pilihan yang hebat untuk menjatuhkan kaldera – atau Pulau Rebirth, jika itu lebih banyak kelajuan anda.

Oleh itu, terus membaca untuk semua yang anda perlu tahu mengenai binaan ini. Dengan keupayaan untuk digunakan sebagai AR utama atau sebagai pilihan sokongan dalam kelas sniper, mempunyai binaan XM4 yang mematikan siap untuk pergi adalah sedikit nasihat.

Beban Warzone XM4 Terbaik

‘Whoisimmortal’, pencipta kandungan Warzone dengan mata yang tajam untuk pilihan beban terbaik dalam permainan, telah melihat lagi XM4 selepas penyapu senjata terbaru – dan binaan yang mereka buat bersama adalah hebat. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Beban Warzone XM4 Terbaik Terdapat:

 • Muncung: Penindas agensi
 • Barrel: 13.5 ″ Pasukan Petugas
 • Optik: Lengan paksi 3x
 • Underbarrel: Genggaman ejen medan
 • Majalah: Stanag 60 pusingan

Pembentukan XM4 ini adalah mengenai menguruskan corak mundur liar senjata tanpa menjejaskan output kerosakannya. Ia sudah menjadi pilihan jarak jauh yang hebat, dan itulah sebabnya penindas agensi, yang meningkatkan julat kerosakan, adalah iringan yang sempurna untuk 13.5 ″ Barrel Pasukan Petugas.

Genggaman ejen lapangan juga meningkatkan kawalan mundur dan, apabila ditambah dengan lengan paksi 3x optik, menjadikannya setan di kejauhan.

Ini adalah beban Warzone XM4 terbaik yang tersedia pada masa ini. Ia masih bukan pilihan yang paling tepat yang tersedia (jika anda memerlukan laser sifar sifar, cubalah loadout Automaton Warzone ini), tetapi jika anda mendarat tembakan anda, anda akan mendapati diri anda mengalahkan jumlah pembunuhan yang sihat.

Anda boleh menemuinya di sekitar 1:00 dalam video di bawah:

Thumbnail YouTube

XM4 Warzone Loadout Secondary

Dengan senjata ini, anda akan mahu memasangkannya dengan SMG yang cepat atau senapang sniper.

Jika anda mahu ini menjadi pilihan jarak jauh di kelas anda, lihat Owen Gun Warzone Loadout atau Welgun Warzone Loadout kami di sini. Jika anda memerlukan sesuatu dengan sedikit lebih banyak, lihat beban Warzone Kar98k kami atau beban Warzone HDR kami di sini.

Perks dan peralatan beban perang xm4 Warzone

Bagi faedah dan peralatan, koktel yang mematikan masa ganda, overkill, dan pengakap pertempuran akan melayani anda dengan baik. Sementara itu, mengetuk diri dengan sensor jantung adalah penting untuk mendapatkan kaki apabila meluncur di sekitar jarak dekat, walaupun bom tangan stun juga berguna jika anda menjalankan sniper bersama XM4 anda. Bagi slot maut, semtex, C4, atau bom termite adalah semua pilihan pepejal.

XM4 adalah salah satu senjata api perang terbaik untuk digunakan dalam Musim 3, dan ia tidak akan membiarkan anda turun tidak kira peta atau mod yang anda mainkan.

Lebih banyak dari beban

Jamie Hore Jamie memulakan kerjaya kewartawanannya yang bertele -tele tentang eSports FIFA, jadi dia secara semula jadi gatal untuk melompat ke FC 24. Hari ini, anda juga dapat menemuinya menulis tentang senjata api Warzone terbaik, mengemas kini Senarai Tahap Apex Legends kami, dan menjadi Pirate Space Ultimate di Starfield.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.