Best CX-9 Loadout untuk COD: Warzone Pacific Season 2 Reloaded-Charlie Intel, CX-9 | Pelan Cetak Senjata di Cod Modern Warfare and Warzone | Panggilan tugas

CX9 Gun

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Loadout CX-9 Terbaik untuk COD: Warzone Pacific Season 2 Dimuat semula

CX-9 di Warzone

CX-9 pertama kali ditambah bersama pistol Sykov kembali di Warzone Season 4, ia masih merupakan SMG yang sangat berdaya maju yang mampu mencincang musuh di Warzone Pacific Season 2 Reloaded.

Anda boleh memperbaiki pistol ini dengan lampiran dan faedah yang betul, dan kami akan mengatasi segala yang perlu anda ketahui ketika membuat Warzone Pacific Musim 2 terbaik Reloaded CX-9 Loadout.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Lampiran Loadout Warzone CX-9 Terbaik
 • Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas CX-9
 • Cara Membuka Kunci CX-9 di Warzone
 • Alternatif terbaik ke CX-9 di Warzone

Loadout Warzone CX-9 Terbaik

Lampiran Loadout Warzone CX-9

Lampiran Loadout Warzone CX-9 Terbaik

Kami akan memulakan beban Warzone CX-9 ini dengan Penindas monolitik Untuk rangsangan yang diberikan kepada julat kerosakan senjata dan halaju peluru. Penindasan bunyi akan membuatkan anda tersembunyi di minimap musuh sebagai bonus tambahan.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Bilakah Acara XP Double Perang & Warzone yang akan datang?

The CX-FR Stok akan memastikan bahawa CX-9 jauh lebih cepat, membolehkan anda merapatkan musuh walaupun mereka mengejutkan anda. The 5MW laser .

Artikel berterusan selepas iklan

Anda tidak mahu ditinggalkan terlalu lama semasa anda memuatkan semula senjata, jadi Sleight of Hand akan membantu mempercepatkan perkara di sana, dan 50 gendang pusingan Majalah akan memberi anda banyak peluru untuk menghapuskan pelbagai musuh.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas CX-9

E.O.D Perknya di Warzone Pacific

 • Perk 1: E.O.D
 • Perk 2: Berlebihan
 • Perk 3: Amped
 • Peralatan maut: Membuang pisau
 • Peralatan Taktikal: Stim

Pertempuran jarak dekat sering menampilkan musuh membuang bom tangan, jadi kami mengesyorkan melengkapkan E.O.D untuk perlindungan terhadap kerosakan letupan. Berlebihan akan membolehkan anda memasangkan senjata dengan senjata jarak jauh untuk pergaduhan yang berbeza.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Cara Menggunakan Menara Komunikasi di Pulau Kelahiran Warzone Diperkuatkan

Amped akan membantu anda menukar antara dua senjata anda semasa situasi pertempuran yang sengit. Anda harus menjaga Membuang pisau Memandangkan peralatan maut anda dengan cepat menghapuskan musuh di jarak dekat, dan Stim akan memberi anda peningkatan kesihatan yang cepat.

Cara Membuka Kunci CX-9 di Warzone

CX-9 di Warzone

Untuk membuka kunci CX-9 di Warzone Pacific, anda perlu menyelesaikan cabaran yang memerlukan anda Dapatkan 2 Longshot Membunuh semasa menggunakan SMG dalam 5 perlawanan yang berbeza.

 • Baca lebih lanjut:Faze Swagg Menghidupkan Warzone AR ke TAR-21 MW2 dengan Loadout Genius

Ini cukup mudah dilakukan dengan hanya melengkapkan SMG yang kuat dan menggunakannya untuk mengamankan dua longshot membunuh dengan SMG dan kemudian meninggalkan perlawanan. Lakukan ini lima kali dan senjata akan ditambah ke inventori anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif terbaik ke CX-9 di Warzone

Jika anda mencari alternatif yang hebat untuk CX-9 maka kami mengesyorkan mencuba Type 100. SMG ini tidak akan menghancurkan musuh di jarak dekat, tetapi ia akan memberikan persembahan yang hebat pada jarak sederhana dengan TTK yang sangat cepat.

Kredit Imej: Perisian Activision / Raven

CX9 Gun

CX-9

The CX-9 adalah senjata yang dipaparkan dalam Call of Duty: Modern Warfare and Call of Duty: Warzone, ia adalah salah satu daripada SMGS Terdapat dalam permainan.

CX-9 telah ditambahkan ke peperangan moden dan Warzone sebagai sebahagian daripada kandungan percuma yang termasuk dalam Musim 4 (BOCW) .

Di sini anda boleh menemui semua statistik senjata dan senarai pelan senjata lengkap untuk CX-9.

Maklumat senjata CX-9

Permainan Modern Warfare Senjata Kelas SMGS Alphabet Fonetik Juliett Fire Mode Full-Automatic Release Musim 4 (BOCW) Jenis Senjata Senjata Utama Cara Membuka Kunci Dapatkan 2 Longshot Membunuh Menggunakan SMGS dalam 5 Perlawanan Berbeza Penarafan Pengguna

Penerangan Senjata

Kebolehmampuan yang sangat baik dan kadar kebakaran yang cepat menjadikan SMG yang dikendalikan oleh blowback ini merupakan senjata yang hebat dalam pertunangan dekat.

Loadout CX-9 dan Persediaan Kelas Terbaik dalam Call of Duty: Warzone.

Rangka Tindakan untuk CX-9 SMG di Warzone

Perlu membina CX-9 yang sempurna? Kami telah mendapat anda dilindungi. CX-9 SMG di Warzone adalah Beastly. Senjata peperangan moden yang padat ini mempunyai kadar api yang menggelikan dan boleh mencairkan musuh di jarak dekat. Ia mempunyai beberapa lampiran yang unik, jadi jika anda telah membuka kunci CX-9 tetapi tidak pasti bagaimana untuk membinanya, kami berada di sini untuk membantu panduan kami ke Beban CX-9 Terbaik di Warzone Pacific.

Di halaman ini:

Loadout CX-9 Terbaik di Warzone

Petunjuk awal adalah bahawa CX-9 tidak akan membuat banyak sokongan sniper. Terdapat banyak pergerakan mendatar dalam corak mundur, dan julat kerosakan tidak ada yang istimewa. Walau bagaimanapun, ia adalah binatang mutlak. Inilah binaan kami yang disyorkan:

Kita mulakan dengan standard Penindas Monlithic, Keperluan pada senjata peperangan yang paling moden. Lampiran ini memberikan kawalan mundur, pelbagai kerosakan, dan halaju peluru sambil menghalang anda dari radar. Menambah a Mercenary Foregrip menurunkan mundur lagi, dan meningkatkan ketepatan hipfire anda. Tambah dalam a 5MW laser dan CX-9 akan mempunyai hipfire setanding dengan peperangan moden MP5. Penyebaran hipfire yang ketat sangat kuat dalam pergaduhan dekat. The CX-FR Stok membuat beberapa pergerakan dan penalti pengendalian dari lampiran kami yang lain. Seperti biasa, kita berakhir dengan majalah terbesar yang ada; Dalam kes ini, 50 pusingan gendang.

Terdapat beberapa cara anda boleh bermain -main dengan binaan ini. Barrel CX-38S berfungsi seperti penindas integral monolitik MP5 moden dan berfungsi sebagai pengganti yang serupa secara statistik untuk penindas monolitik. Cuba kedua -duanya dan lihat yang paling sesuai untuk anda. Anda juga boleh menukar foregrip upahan dan laser 5MW untuk commando foregrip dan laser TAC untuk berdagang ketepatan hipfire untuk kelajuan iklan jika lebih baik sesuai dengan playstyle anda. Anda juga boleh menemui tangan yang dirasakan perlu dengan seberapa cepat CX-9 membakar walaupun majalah Drum 50 pusingan.

Senjata sekunder

Seperti yang dibina oleh SMG yang paling dekat, CX-9 ini menjadi yang terbaik dengan senapang serangan jarak jauh. Krig 6 dan C58 adalah pilihan yang popular dan kuat pada masa ini. Sekiranya LMGs lebih kelajuan anda, Bruen Mk9 juga kembali dalam gaya sekarang. Apa-apa sahaja dengan output kerosakan jarak jauh yang baik akan dilakukan dengan baik.

Beban CX-9 terbaik dengan faedah dan peralatan

Kami pergi dengan faedah dan peralatan standard kami pada beban ini:

EOD masih pergi ke tempat pertama. Sangat sukar untuk melepaskan kerosakan letupan musuh yang dikurangkan di Warzone. Hantu harus selalu menjadi matlamat anda dalam slot nombor dua, tetapi Berlebihan bagus apabila anda memerlukan dua senjata dengan cepat. Hanya ambil hantu selepas itu untuk mengelak UAV. Akhirnya, pergi bersama Amped dengan cepat mencabut CX-9 anda apabila anda terperangkap di sayap. Kelajuan suis akan menyelamatkan nyawa anda.

Semtex adalah bom tangan yang terbaik sekarang dan akan menembak sesiapa sahaja yang anda lekat, EOD atau tidak. Jika anda bimbang tentang kenderaan lebih daripada askar kaki, cuba bom termite atau lombong jarak dekat. Akhir sekali, a Sensor denyutan jantung selalu menjadi pilihan yang baik dalam slot taktikal anda. Sekiranya anda menjumpai terlalu banyak musuh telah mengambil hantu untuk mengelakkannya, cubalah bom tangan.

Di sana anda memilikinya! Sekarang anda bersedia untuk mengambil alih Warzone dengan CX-9. .

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Call of Duty: Warzone Caldera Ikut
 • Perisian Raven Ikut
 • Penembak Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.