Bersedia untuk Pameran Xbox Games dan Starfield Direct Double Feature disiarkan 11 Jun – Xbox Wire, Cara Menonton Pameran Xbox Games dan Starfield Direct Double Feature pada hari Ahad – Xbox Wire

Cara Menonton Pameran Xbox Games dan Starfield Direct Double Feature pada hari Ahad

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Bersedia untuk Pameran Xbox Games dan Starfield Direct Double Feature yang disiarkan pada 11 Jun

Gambar permainan Xbox Game Starfield Direct Hero

Kami gembira untuk mengumumkan bahawa Pameran Xbox Games akan diasingkan pada 11 Jun pukul 10 pagi PT (zon waktu tempatan di bawah). Sejurus selepas pameran itu, kami akan menyiarkan Starfield Direct, menyelam ke dalam RPG Sci-Fi yang sangat dinanti-nantikan oleh Bethesda Studios.

Sertai kami untuk beberapa kejutan baru dan cari pertama dari studio dalaman kami yang sangat berbakat, dan banyak rakan kreatif kami di seluruh dunia. Ini adalah hari pemain telah menunggu untuk melihat apa yang akan datang ke Xbox, PC, dan Game Pass.

Starfield Direct akan menjemput anda di dalam Bethesda Game Studios untuk belajar banyak, lebih banyak mengenai Starfield, dengan banyak permainan baru, wawancara pemaju, dan maklumat di belakang layar.

Seperti tahun lepas, kami juga akan mempunyai aliran susulan kami, Xbox Games mempamerkan disiarkan pada 13 Jun pada pukul 10 pagi PT, dengan wawancara yang mendalam memberi tumpuan kepada berita dari pameran Xbox Games kami serta kemas kini permainan dari rakan kongsi kami.

Anda akan dapat menonton pertunjukan 11 Jun kami secara langsung melalui pelbagai cawangan, dan dalam lebih dari 30 bahasa, dan bahasa isyarat Amerika, bahasa isyarat Inggeris dan penerangan audio Inggeris. Anda boleh menyesuaikan diri dengan satu aliran untuk menonton kedua -dua pertunjukan – ia adalah ciri ganda:

 • Youtube.com/xbox
 • Berkedut.TV/Xbox
 • Berkedut.TV/XBOXASL
 • Facebook.com/xbox

Airtime untuk Pameran Permainan Xbox di Zon Masa Tempatan:

 • PT: 11 Jun, 10 pagi
 • ET: 11 Jun, 1 petang
 • BST: 11 Jun, 6 petang
 • CET: 11 Jun, 7 malam
 • JST: 12 Jun, 2 pagi
 • AEST: 12 Jun, 3 pagi

Acara fanfest maya dan orang kami juga kembali tahun ini, dengan peluang untuk menonton siaran kami dengan peminat tempatan di Los Angeles, Mexico City, São Paulo, Melbourne, dan Warsaw. Daftar untuk Xbox Fanfest di aka.ms/xboxfanfest dan masukkan untuk memenangi peluang untuk hadir. Tiada pembelian yang diperlukan. Buka hanya untuk peminat Xbox Fanfest berdaftar. 18+. Berakhir 5/9/23. Untuk sekatan negara dan butiran undian yang unik, lihat Peraturan Rasmi.

Pastikan untuk menantikan maklumat lanjut mengenai pameran Xbox Games, dan Starfield Direct, yang akan datang pada 11 Jun.

Cara Menonton Pameran Xbox Games dan Starfield Direct Double Feature pada hari Ahad

Xbox Games Showcase Starfield Direct Hero Image

Ia kurang dari seminggu sehingga Pameran Xbox Games dan Starfield Direct. Pada hari Ahad, 11 Jun, ciri berganda kami yang besar akan mengisi anda pada permainan yang akan datang dari Xbox Game Studios dan rakan-rakan kami yang luar biasa di seluruh dunia, dan menawarkan menyelam ke dalam Bethesda Game Studios yang sangat dinanti-nantikan Starfield.

Tidak ada yang seperti menonton pameran musim panas kami secara langsung, dengan itu, inilah semua butiran yang anda perlukan untuk menyertai kami dalam meraikan masa depan permainan.

Pukul berapa persembahan permainan xbox bermula? Ahad, 11 Jun, pukul 10 pagi waktu Pasifik / 1 petang waktu timur / 6 petang waktu.

Pukul berapa starfield langsung bermula? Sejurus mengikuti pameran permainan Xbox.

Bagaimana saya menonton? Pameran Xbox Games akan disiarkan secara langsung di saluran Xbox dan Bethesda rasmi, termasuk di bawah:

 • Youtube.com/xbox
 • Berkedut.TV/Xbox
 • Berkedut.TV/XBOXASL
 • Facebook.com/xbox
 • Youtube.com/Bethesda
 • Berkedut.TV/Bethesda

Pertunjukan ini juga akan disiarkan secara serentak di saluran Xbox dan Bethesda serantau di seluruh dunia.

Sila ambil perhatian YouTube.com/xbox dan youtube.Com / Bethesda Streams akan berada di 4K pada 60fps, sementara semua saluran lain akan menjadi 1080p / 60fps.

Adalah acara yang terdapat dalam bahasa selain bahasa Inggeris? Kami akan menyediakan sokongan sari kata dalam bahasa -bahasa berikut: Albania, Arab (MSA), Bosnia, Bulgaria, Cina (Ringkas & Tradisional), Croatia, Czech, Denmark, Belanda, Estonia, Perancis, Perancis, Jerman, Yunani, Ibrani, Hindi , Hungary, Iceland, Indonesia, Itali, Jepun, Korea, Latvia, Lithuania, Macedonia, Melayu, Maltese, Moldovan, Montenegrin, Norwegia, Parsi (Farsi), Polandus, Portugis (Brazil & EU) (Castilian & Latin American), Sweden, Thai, Turki, Ukraine, Vietnam dan Welsh. Walaupun kami mengharapkan untuk mempunyai semua bahasa yang tersedia dengan siaran langsung pertunjukan, mungkin bahasa pilih mungkin perlu ditambah pada hari -hari selepas siaran jika mereka belum selesai menterjemahkan.

Cara paling mudah untuk mencari bahasa pilihan anda adalah untuk melihat halaman Xbox negara anda di Facebook atau dengan melihat di saluran YouTube Xbox Rasmi dan mengklik ikon gear di sudut kanan bawah.

Adakah pertunjukan akan dapat diakses oleh mereka yang mempunyai pendengaran rendah/tidak ada atau visi rendah/tidak? Akan ada versi pertunjukan dengan penerangan audio (AD) dalam bahasa Inggeris di saluran YouTube Xbox, American Sign Language (ASL) di saluran YouTube Xbox dan saluran Twitch /Xboxasl, dan British Sign Language (BSL) di Xbox On Youtube Saluran di YouTube.com/xboxuk.

Saya tidak akan dapat menonton, di mana saya boleh mengetahui apa yang diumumkan? Sebagai pengumuman yang dilancarkan semasa siaran, pasukan Xbox Wire akan menerbitkan catatan blog terperinci yang mengandungi pengumuman utama di sini di Xbox Wire (termasuk versi setempat di Brazil Portugis, Perancis, Jerman, Latam Sepanyol, dan Jepun). Rekap pertunjukan penuh akan terus hidup sebaik selepas berakhirnya Starfield Direct.

Nota Pencipta Co-streamer dan Kandungan untuk Pameran Xbox Games: Kami di Xbox sangat menghargai usaha bersama dan bertujuan untuk memastikan anda mempunyai pengalaman yang lancar jika anda memilih untuk melakukannya. Walau bagaimanapun, disebabkan daya di luar kawalan kami, kami tidak dapat menjamin bahawa gangguan atau gangguan oleh bot dan perisian automatik lain tidak akan mengganggu aliran bersama anda. Bagi mereka yang merancang untuk membuat pecahan pasca pertunjukan Xbox Showcase dalam bentuk liputan video atas permintaan (VOD), kami mengesyorkan anda tidak menggunakan audio yang mengandungi muzik berhak cipta untuk mengelakkan sebarang tindakan oleh bot automatik, dan juga merujuk terma perkhidmatan untuk penyedia perkhidmatan anda.

Nota pencipta bersama dan pencipta kandungan untuk Starfield Direct: Starfield Direct tidak mengandungi trek muzik berlesen, dan bersahabat bersama! Kami menjemput anda dan khalayak anda di seluruh galaksi untuk menyesuaikan diri dengan pesta menonton, dan kami tidak sabar untuk melihat kandungan VOD yang anda buat dengan rakaman langsung Starfield selepas itu juga.

Adakah akan ada aliran lanjutan? Ya! Xbox Games Showcase Extended Will Air pada hari Selasa, 13 Jun, bermula pukul 10 pagi Pasifik Masa / 1PM Waktu Timur / 6PM UK Waktu. Pertunjukan ini akan menampilkan wawancara mendalam yang memberi tumpuan kepada berita dari pameran Xbox Games kami serta kemas kini permainan dari rakan kongsi kami. Oleh kerana pertunjukan ini akan disiarkan secara langsung, sokongan bahasa penyiaran akan dihadkan. Pada hari -hari berikutnya, kami akan menambah bahasa Arab, Cina, Cina tradisional, Ibrani, Hindi, Itali, Jepun, Korea, Poland dan Castilian Sepanyol ke halaman YouTube Xbox.

Xbox Fanfest Watch Parties: Acara fanfest maya dan orang kami kembali tahun ini, dengan peluang untuk menonton siaran kami dengan peminat tempatan di Los Angeles, Mexico City, São Paulo, Melbourne, dan Warsaw. Daftar untuk Xbox Fanfest di aka.MS/XboxFanFest.

Tahun ini, Xbox juga telah bekerjasama dengan acara Fathom untuk membawa Xbox Games Showcase & Starfield Direct untuk memilih teater di U.S. pada 11 Jun. Peminat Xbox Fanfest yang berdaftar, terletak berhampiran teater pilih, menerima e -mel pada 1 Jun dengan pautan tapak tiket. Peminat akan menikmati akses khas untuk tiket percuma (pertama kali datang, berkhidmat pertama) dan dapat menonton ciri berganda di skrin besar dengan komuniti Xbox tempatan mereka. Mereka akan mendapat baucar makanan ringan $ 10! Tidak terletak berhampiran salah satu teater atau tidak mendaftar tepat pada masanya untuk e -mel? Kami juga mempunyai sesuatu untuk anda! Sertailah kami pada 11 Jun untuk pesta jam tangan maya. Daftar untuk Xbox FanFest untuk menyertai acara masa depan seperti ini dan FanFest Virtual pada 11 Jun: Xbox.com/fanfest

Kami tidak sabar untuk berkongsi masa depan kami semasa pameran Xbox Games dan Starfield Direct Double Feature pada hari Ahad, 11 Jun.

Xbox Bethesda Showcase Waktu Mula – Cara Menonton Xbox Games Showcase

Waktu Mula Pameran Xbox Bethesda hampir di sini, koleksi pengumuman mengenai permainan yang akan datang menuju ke Xbox, PC, dan Game Pass selama beberapa bulan akan datang. Pameran ini adalah sebahagian daripada Summer Game Fest 2022, tetapi pada dasarnya ia adalah apa yang akan kita dapatkan jika E3 masih wujud – dan mungkin lagi pada tahun 2023, jika persatuan perisian hiburan mempunyai jalan – walaupun apa yang Microsoft dan studionya masih ada di kedai sesuatu misteri.

Sebelum ini, Bethesda merancang untuk menunjukkan rakaman Starfield buat kali pertama. Dengan ruang RPG ditangguhkan sehingga 2023, bagaimanapun, tidak jelas sama ada Bethesda akan meneruskan niat asalnya, oleh itu mengapa beberapa peminat membuat treler Starfield mereka sendiri untuk meringankan kesakitan menunggu.

Xbox sendiri mempunyai beberapa projek dalam kerja -kerja, dari Everwild yang Rare’s bermasalah untuk Avowed dari Obsidian dan Francais Forza. Pada tahun-tahun sebelumnya, Xbox juga menyerlahkan permainan pihak ketiga seperti Tales of Arise dan Scarlet Nexus semasa perhatiannya, jadi kita dapat melihat beberapa kejutan dari pemaju lain juga.

Selain daripada DLC yang akan datang Forza Horizon 5, sangat sedikit (boleh dipercayai) bocor dari pameran Xbox, begitu banyak barisan itu masih spekulasi pada ketika ini.

Xbox Bethesda Showcase Waktu Mula

Pameran Xbox Bethesda bermula pada 12 Jun pukul 10 a.m. PST/1 P.m. Est/6 p.m. BST, dan Xbox mencadangkan pertunjukan akan bertahan kira -kira 95 minit.

Jika anda bimbang untuk melupakan, laman web Summer Game Fest mempunyai kalendar di mana anda boleh menambah pameran Xbox dan setiap acara lain ke kalendar yang diperibadikan dengan peringatan.

Xbox akan menyiarkan pameran di saluran YouTube dan Twitch Channel, bersama dengan Twitter, Tiktok, dan saluran Twitch Bahasa Amerika Xbox’s American.

Josh Broadwell Josh adalah bekas wartawan petang PCGamesn dan freelancer yang produktif dengan Talian Besar di IGN, GameSpot, songsang, dan banyak lagi. Permainan pakarnya termasuk Lost Ark, Stardew Valley, Rust, dan The Sims – di luar ini, anda mungkin akan menemuinya dalam permainan RPG.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.