Adakah terdapat crossplay? | Yu-Gi-Oh! Duel Master | Game8, Yu-Gi-OH Master Duel: Cara Mengaktifkan Silang-Play | The nerd stash

Yu-Gi-Oh Master Duel: Cara Mengaktifkan Silang Main

Perhatikan bahawa anda hanya boleh tinggal log masuk ke satu peranti pada satu masa!

Adakah terdapat crossplay?

Yu-Gi-Oh Master Duel membolehkan pengguna menyeberang dan menyelamatkan perkembangan mereka pada platform yang berbeza. Baca untuk mengetahui cara memindahkan data yang disimpan serta platform yang tersedia untuk silang silang!

Senarai kandungan

  • Adakah terdapat Crossplay dalam Duel Master?
  • Cara memindahkan data
  • Panduan Berkaitan

Adakah terdapat Crossplay dalam Duel Master?

Crossplay tersedia

Crossplay tersedia

Semua akaun menggunakan pelayan yang sama ketika bermain permainan, walaupun ini tidak mungkin untuk mengesahkan solo, semua akaun dapat bertarung antara satu sama lain walaupun pada platform yang berbeza. Untuk melakukan ini, anda hanya perlu membuat atau menyertai bilik dengan pemain yang anda mahu mainkan!

Platform yang ada

Pada masa ini, Duel Master Yu-Gi-Oh dimainkan di platform berikut:

Microsoft Windows
PlayStation 4
PlayStation 5
Xbox One
Xbox Series X dan Siri S
Nintendo Switch
Android
IOS

Cara memindahkan data (simpan silang)

Gunakan alat pemindahan data

Alat pemindahan data

Untuk memindahkan data yang disimpan dari satu peranti ke peranti lain, anda perlu menggunakan Alat pemindahan data dijumpai dalam pilihan duel induk anda. Anda akan mendapat akses kepada ini dengan segera setelah menyelesaikan tutorial.

1. Menyelesaikan tutorial awal.
2. Pergi ke tetapan permainan anda.
3. Di bawah “Sokongan Pelanggan” Klik “Pemindahan Data.
4. Log masuk menggunakan ID Konami anda. Gunakan kod QR yang ditunjukkan untuk mendaftar atau log masuk.

Begitu juga, jika anda mula bermain di peranti baru, permainan akan memberi amaran kepada anda Data yang disimpan sebelum ini dari peranti yang berbeza. Setelah diminta, anda hanya perlu mengikuti arahan untuk mengakses silang silang anda.

Perhatikan bahawa anda hanya boleh tinggal log masuk ke satu peranti pada satu masa!

Panduan berkaitan duel master yu-gi-oh

Duel Master - Pemula Panduan Partial.png

Semua panduan pemula

Panduan pemula
Cara Memanis Permata Cara terbaik untuk menghabiskan permata
Cara membuat kad Kad Terbaik untuk Kerajinan
Cara menggunakan pendulum Cara Menggunakan Synchro
Cara Menggunakan XYZ Summon Cara Menggunakan Pautan Pautan
Pek normal dan rahsia terbaik untuk dibeli Cara Membuka Kunci Pek Rahsia
Dek starter terbaik Dek awal terbaik untuk membuat kraf
Cara mendapatkan dan menggunakan bola Terma dan Glosari
Cara ladang sr dan bahan ur Panduan Main: Cara Menyimpan Replay
Perkembangan silang: Cara memindahkan data Perkara yang perlu dilakukan setiap hari
Trofi dan pencapaian Panduan untuk menduduki ranking
Senarai Misi Rahsia Cara melaporkan pemain
Cara Menggunakan Tiket Pek Warisan Enjin dek terbaik

Yu-Gi-Oh Master Duel: Cara Mengaktifkan Silang Main

Dalam Yu-Gi-Oh Master Duel, anda akan mahu menghadapi semua orang membuktikan bahawa anda adalah yang terbaik. Untuk benar -benar mendapat saiz lawan terbesar, pemain akan mahu bermain menentang orang lain yang tidak berada di konsol pilihan mereka. Yu-Gi-Oh Master Duel Mengikuti trend permainan baru-baru ini sejak beberapa tahun kebelakangan ini, termasuk silang dalam permainan multiplayer mereka supaya orang dapat bermain antara satu sama lain tidak kira platform pilihan mereka, jadi pemain akan ingin tahu bagaimana untuk mendapatkan ciri untuk bekerja. Panduan ini akan menerangkan cara mengaktifkan silang bermain di Yu-Gi-Oh Master Duel.

Cara Mengaktifkan Salib Bermain Dalam Duel Master Yu-Gi-Oh

Ciri silang bermain secara lalai dan disokong pada semua versi permainan. Tidak kira apa platform anda dan rakan anda memutuskan untuk bertanding, anda akan dapat bermain dengan mereka. Untuk bermain dengan rakan, anda hanya perlu menjemput mereka dengan memasukkan ID nombor pemain mereka. Nombor ini boleh didapati dengan mengklik butang Profil di sudut kiri atas menu utama. Dengan ID rakan anda, pergi ke menu utama dan klik pada tab Friends di sebelah kanan atas. Ini akan membawa anda ke menu yang digambarkan di bawah. Masukkan nombor rakan anda, dan profil mereka akan muncul, dan anda akan dapat menjemput mereka ke pertarungan.

Cara Mengaktifkan Salib Bermain Dalam Duel Master Yu-Gi-Oh

Berkaitan:

Rainbow Six Extraction: Adakah terdapat Crossplay?

Permainan ini mempunyai ciri silang silang bersama dengan silang, membolehkan anda memindahkan perkembangan dan dek anda antara sistem. Untuk melakukan ini, anda perlu membuat akaun Konami saya untuk membolehkan anda menghubungkan akaun anda. Ini mungkin tidak perlu untuk ciri silang bermain, dan adalah baik untuk mengetahui bahawa anda akan dapat meneruskan di mana anda berhenti jika anda mengubah platform. Ini, bersama dengan ciri silang bermain, akan membolehkan anda bermain dengan apa sahaja dan bermain dengan sesiapa sahaja di Yu-Gi-Oh Master Duel.

Yu-Gi-Oh Master Duel boleh didapati di PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X/ S, dan PC, dengan versi iOS dan Android yang akan datang pada tahun ini.