Ada buff yoru rahsia yang hilang di valorant 2.06 Nota Patch, Patch Valorant 5.01 Nota – Phoenix dan Yoru Buffs, Kay/O Perubahan | Pcgamesn

Patch Valorant 5.01 Nota – Phoenix dan Yoru Buffs, Kay/O Perubahan

Pemula robot Kay/o juga mendapat beberapa perubahan kualiti hidup, dan penambahbaikan telah dibuat kepada sistem pengesanan SMURF dalam permainan; isu yang telah melanda permainan sejak dibebaskan. Mencari rundown semua perubahan baru? Berikut adalah patch valorant penuh 5.01 Nota.

Ada buff yoru rahsia yang hilang di valorant 2.06 Nota Patch

Penggemar Yoru ditambah dalam Patch 2.06 Untuk menjadikan watak itu lebih berdaya maju, tetapi ternyata ada penggemar rahsia yang tidak termasuk dalam nota patch. Seorang dev mendedahkan bahawa perubahan ditinggalkan dari nota patch asal dan tidak banyak pemain yang menyedarinya. Sekiranya anda telah menikmati penggemar Yoru yang terbaru, terdapat lebih banyak lagi kedai untuk anda. Perubahan yang ditinggalkan dari nota yang dibaca “Masa yang tidak sepatutnya ketika meninggalkan drift dimensi muktamadnya, dikurangkan menjadi 0.6s dari 1.0s, pengurangan 40%.” The Buff Yoru mungkin tidak begitu berkesan seperti yang lain yang disenaraikan dalam Valorant 2.06 Nota Patch, tetapi ia adalah perubahan kualiti hidup yang hebat.

Senarai penuh penggemar Yoru dalam patch 2.06

Berikut adalah semua penggemar YORU yang disenaraikan secara rasmi di Valorant’s Patch 2.06.

Blindside (Q)

 • Masa pengaktifan kilat menurun 0.8 >>> 0.Tempoh kilat 6 saat meningkat dari 1.1 >>> 1.5

Gatecrash (e)

 • Gatecrash tidak lagi disegarkan pada pembunuhan dan sebaliknya diisi semula setiap 35 saat
 • Seumur hidup serpihan gatecrash meningkat 20 saat >>> 30 saat
 • Julat di mana serpihan gatecrash diturunkan dari stealth menurun 7m >>> 4m

Drift Dimensi (x)

 • Titik ulat dikurangkan 7 >>> 6
 • Yoru kini boleh mengaktifkan semula gatecrash semasa di drift dimensi

Buff tersembunyi yang bukan sebahagian daripada Nota Patch Rasmi “Masa yang tidak sepatutnya ketika meninggalkan drift dimensi muktamadnya, dikurangkan menjadi 0.6s dari 1.0s, pengurangan 40%.” Perubahan itu tidak terlalu berkesan di atas kertas tetapi ia adalah perubahan kualiti hidup yang sepatutnya membantu Yoru tidak merasa seperti sasaran dummy ketika dia keluar dari keretakan dimensi.

Adakah penggemar Yoru akan menjadikannya berdaya maju?

Buffs Yoru disertakan dengan patch 2.06 mungkin tidak menjadikannya meta sepenuhnya dengan pilihan duelist yang lebih baik masih dalam permainan. Walau bagaimanapun, ia adalah satu langkah ke arah yang betul dengan ejen menjadi watak winrate dan pickrate yang paling rendah dalam permainan, yang mengecewakan selepas semua gembar -gembur yang membawa kepada pembebasannya.

Buffs yang sangat ditunggu-tunggu akhirnya di sini dan ia akan mengambil masa untuk pemain yang kompetitif untuk menyahkod kekuatannya dan mengetahui sama ada dia bernilai berlari ke atas duel lain dalam permainan. Dengan pelarasan kepada Ult, Flash, dan Teleportnya, dia berada di tempat yang lebih baik dan mungkin patut dipilih daripada dilihat sebagai pilihan lemparan dalam permainan yang tidak dinilai dan kedudukan.

Patch Valorant 5.01 Nota – Phoenix dan Yoru Buffs, Kay/O Perubahan

Valorant Duelist Yoru

Patch Valorant 5.01 Buffs duo duo Phoenix dan Yoru, sementara meningkatkan sistem pengesanan smurf permainan. Berikut adalah nota patch penuh.

Valorant Episode 5 Act 1 menambah keseluruhan kandungan kepada FPS perdana Riot, dengan peta baru Pearl menjadi kemas kini yang paling menonjol dalam permainan sejak pembebasan Turki Initiator, pudar.

Patch 5.01 sedikit kurang penting berikutan kemas kini episod 5 Kickoff, tetapi memberikan beberapa peminat yang sangat diperlukan untuk duo pertengahan pertengahan, Phoenix dan Yoru.

Pemula robot Kay/o juga mendapat beberapa perubahan kualiti hidup, dan penambahbaikan telah dibuat kepada sistem pengesanan SMURF dalam permainan; isu yang telah melanda permainan sejak dibebaskan. Mencari rundown semua perubahan baru? Berikut adalah patch valorant penuh 5.01 Nota.

Patch 5.01: Phoenix, Yoru Buffs

Ketinggalan sedikit di belakang rakan -rakan mereka dari segi utiliti, Phoenix dan Yoru akhirnya menerima beberapa penggemar yang sangat diminta.

Flash Curveball British Bombshell kini berlangsung lebih lama dan kurang dari angin. Muktamadnya yang ikoniknya, berlari kembali, juga telah mengalami perubahan besar, dengan Phoenix kini respawning dengan mana -mana perisai yang dia ada sebelum menduplikasi dirinya.

Berikutan kerja kerasnya Alpha Earth, Yoru, telah menerima beberapa penggemar lagi dalam Patch 5.01. Dapat tidak dapat dilihat menggunakan drift dimensi selama 12 saat dan bukannya sepuluh, sesalur yoru akan dapat menyelinap di sekitar peta dan membunuh musuh lebih efisien dari sebelumnya.

Kay/O juga telah diberikan beberapa pelarasan kualiti hidup yang kecil, dengan zon kesan Frag/Ment mendapat sedikit penurunan, serta beberapa penyesuaian isyarat audio ketika menggunakan muktamadnya.

Perubahan pengesanan SMURF

Dilaksanakan di Amerika Utara sahaja (buat masa ini), sistem fungsi pengesanan SMURF baru RIGN bertujuan untuk meningkatkan pembuatan jodoh untuk memastikan pemain dipasangkan dengan orang lain dari tahap yang sama.

Sistem yang dikeluarkan pada 11 Julai di NA, dan mungkin akan diangkut ke kawasan lain jika terbukti berjaya.

Patch Valorant 5.01: Nota Penuh

Berikut adalah rundown penuh Valorant Patch 5.01 ihsan Permainan Riot:

Kemas kini ejen

Phoenix

Curveball (Q)

 • Tempoh maksima kilat meningkat 1.1s >>> 1.5s
 • Flash Windup menurun .7s >>> .5s

Api (c)

 • Phoenix kini akan melengkapkan senjatanya lebih awal jika dia berhenti membongkok dindingnya

Jalankannya kembali (x)

 • Phoenix kini akan bertelur di penanda dengan jumlah perisai yang dia ada ketika keupayaannya dilemparkan.

Yoru

Drift Dimensi (x)

 • Peningkatan tempoh 10s Ultimate >>> 12s
 • Dikurangkan masa yang tidak sepatutnya 1.2s >>> 0.8s

Kay/o

Frag/ment (c)

 • Diameter zon dikurangkan 10m >>> 8m
 • Kerosakan sekarang berlaku tanpa memerlukan garis penglihatan

Null/cmd (x)

 • Sekarang, hanya sekutu yang akan mendengar audio saluran penuh untuk menghidupkan semula kay/o, sementara turun
 • Musuh hanya akan mendengar isyarat audio pendek apabila pemulihan telah bermula, memadankan corak permainan yang serupa untuk bermain di sekitar bola muktamad atau mengetuk bom

Sistem permainan

 • Fungsi Pengesanan Smurf Baru (Amerika Utara)
 • Tingkah laku perlanggaran yang lebih baik ketika berjalan di sebelah atau di belakang pemain lain.

MOD PERMAINAN

 • Pemburu kembar di Spike Rush kini akan merosakkan dinding yang boleh dimusnahkan

Kemas kini prestasi

 • Memperbaiki masalah di mana tetapan penampan input mentah diaktifkan menyebabkan menatal dalam senarai sembang atau rakan untuk pergi terus ke bahagian atas atau bawah

Bugs

 • Prestasi – Memperbaiki masalah di mana tetapan penampan input mentah diaktifkan menyebabkan menatal dalam senarai sembang atau rakan untuk pergi terus ke bahagian atas atau bawah
 • Yoru – Memperbaiki pepijat dengan drift dimensi di mana kebencian ditendang lebih awal daripada yang dimaksudkan setelah ia dilemparkan
 • Sova – Isu tetap dengan bolt kejutan Sova tidak merosakkan perangkap musuh dan objek permainan lain (selain pemain)
 • Pudar – Isu tetap di mana menghantui Fade kadang -kadang akan mendedahkan musuh -musuh yang berada di seberang dinding nipis

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. Aduh.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.