10 permainan MMORPG yang akan datang pada tahun 2023 & 2024, MMO yang akan datang

MMO yang akan datang

Tidak mengejutkan, Ark 2 akan diteruskan dalam urat yang sama dengan permainan asal: pengalaman bertahan multiplayer dunia yang berjaya. Namun, beberapa penambahbaikan ada dalam kerja -kerja. Tindakan Besar di Ark 2 akan dialami dari perspektif orang ketiga, jadi bersiaplah untuk melihat mantel watak anda, slaid, pendakian bebas, parkour, dan ayunan. Dinosaur tidak dapat dielakkan, tetapi kami juga mendapat vin deisel kali ini.

10 permainan MMORPG yang akan datang pada 2023 & 2024

Beberapa tajuk permainan peranan dalam talian yang paling besar sedang dibangunkan dan dijadualkan untuk dibebaskan pada tahun 2023 atau 2024.

Oleh Rayan, disiarkan 07 Mac 2023

Permainan dalam talian berbilang pemain secara besar-besaran (MMOS) telah jauh dari asal-usul mereka dalam terowong berasaskan perkataan. Pertumbuhan populariti genre ini telah mencapai puncaknya, sangat disumbangkan oleh banyak tajuk pengasas, termasuk kejayaan besar -besaran permainan seperti World of Warcraft, Final Fantasy XI, Guild Wars, Eve Online, The Lord of the Rings Online, dan a beberapa lagi.

Setiap tahun kita melihat banyak mmorpg baru, dan lebih banyak lagi datang. Memastikan bahawa kami telah menyenaraikan beberapa permainan peranan dalam talian yang paling menarik dalam talian yang sedang dibangunkan dan dijadualkan untuk dibebaskan pada tahun 2023 atau 2024. Namun, pada hakikatnya, berpuluh -puluh puluhan MMORPG kini berada dalam pelbagai peringkat pembangunan, dan genre berkembang pada kadar yang belum pernah terjadi sebelumnya.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, takhta dan kebebasan

Takhta dan kebebasan

PC PC dan PlayStation 5 Eksklusif dan Liberty yang akan datang adalah IP asal. Dahulunya dikenali sebagai Projek TL, ia adalah permainan peranan dalam talian berbilang pemain (MMORPG) yang akan menjadi pengganti untuk menjadi keturunan sebelum menyimpang ke dalam projeknya sendiri.

Kawasan permainan Takhta dan Liberty berterusan dan terbuka untuk penjelajahan. Permainan ini mempunyai mekanisme cuaca yang dinamik yang akan mempengaruhi kedua -dua sistem tempur dan perwakilan grafik dunia. Kerana ia adalah MMO yang dimaksudkan untuk menggalakkan pemain menceritakan kisah mereka, pemaju telah menggambarkan jalan cerita permainan sebagai saga latar belakang dan bukannya naratif yang mengatasi pengalaman anda.

Pembebasan Takhta dan Liberty dijadualkan pada separuh pertama 2023, walaupun tarikh yang tepat belum ditentukan. Anda boleh menjangka permainan akan melalui tempoh beta tertutup, yang akan diuji sebelum dibebaskan.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, PAX DEI

Pax dei

Pax Dei adalah kotak pasir sosial yang akan datang yang dibangunkan oleh industri kerangka utama di mana semua orang percaya pada sihir dan menerima bahawa hantu dan makhluk fantastik lain wujud. Legenda Zaman Pertengahan berfungsi sebagai inspirasi untuk permainan Sandbox Online Multiplayer ini secara besar -besaran. Ini bukanlah keterlaluan tetapi sebaliknya susulan semulajadi kepada permainan yang menempatkan premium keupayaan pemain untuk membentuk dunia melalui tindakan.

Mainframe Industries mengatakan pemain akan membina segala -galanya di Pax Dei’s World, dari taman dan pakaian ke dinding dan senjata. Mereka juga akan mengambil bahagian dengan komuniti beribu -ribu pemain lain ketika mereka menemui kawasan baru, membina kediaman, menubuhkan reputasi mereka, dan menulis cerita mereka sendiri. Pemain akan bekerjasama dalam masa nyata ketika mereka membina empayar mereka. Semasa membentuk pakatan dengan orang lain dalam pengalaman dalam talian mungkin akan menjadi cabaran besar, Pax Dei akan menampilkan Pvp dan Clan vs. Pilihan klan.

Pendaftaran Playtest untuk Tajuk Pax Dei kini dibuka di laman web Mainframe Industries ‘. Mereka yang tidak sabar untuk mula membuat kisah unik mereka sendiri di MMO boleh melakukannya tanpa menunggu syarikat mengumumkan tarikh pelepasan.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, Crows Night

Burung gagak malam

Madngine, sebuah studio juga terlibat dalam pengeluaran V4, Hit, dan Overhit kini sedang berusaha membangunkan Crows Night. Permainan ini adalah tindakan orang ketiga secara besar-besaran permainan peranan dalam talian (MMORPG). Cabutan utama tajuknya akan menjadi pertempuran pemain-versus pemain antara lebih dari seribu pengguna sekaligus.

Kisah Crows Night berlaku di Eropah sekitar abad ke -13 dan memberi tumpuan kepada kesatuan bernama Crows Night. Itulah kesatuan kami di sana. Ketika kita bertemu untuk melawan bahaya yang dekat, sangat menarik untuk melihat bahawa di antara mereka yang telah bergabung dengan kita adalah anggota keluarga diraja, paus sendiri, kesatria, dan tokoh agama lain yang penting. Walaupun mempunyai suasana yang agak konvensional dan premis yang lebih generik, permainan dalam talian multiplayer secara besar -besaran Korea ini tidak diperhatikan untuk kekayaan naratifnya.

Permainan ini dijangka tersedia untuk pembelian pada bulan April 2023. Pemaju tidak mendedahkan sama ada mereka berniat untuk menjalankan ujian beta sebelum pelancaran permainan, ataupun mereka menyatakan sama ada atau tidak pra-pendaftaran akan menghasilkan apa-apa jenis bonus atau insentif. Atau jika ada pilihan untuk mendaftarkan pra-apa sahaja.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, Dune: Awakening

Dune: Awakening

Dune: Awakening adalah permainan survival dalam talian multiplayer secara besar-besaran yang dibangunkan oleh Funcom dan diterbitkan oleh Legendary Entertainment. Permainan dalam talian multiplayer secara besar-besaran dunia ini berlangsung di padang pasir planet arrakis, menetapkan ribuan pemain akan berkongsi. Arrakis akan menjadi persekitaran yang berterusan yang menggabungkan permainan survival yang mencabar permainan dalam talian yang besar dan berterusan dengan komponen sosial permainan tersebut.

The Sandbox Game Dune: Awakening mempunyai gaya visual yang menakjubkan yang penuh dengan gambaran yang sangat tepat di Desert Planet Arrakis. Nama permainan adalah kelangsungan hidup. Planet Dune adalah tempat yang berbahaya untuk hidup akibat cacing sandwi dan suasana yang keras. Permainan ini meminta pendaftaran beta, tetapi selain itu, kami tidak menerima maklumat lanjut.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, Ark 2

Ark 2

Studio Wildcard sedang membangunkan Ark 2 sebagai susulan kepada Ark Game Survival yang berjaya: Survival Evolved. Ark 2 adalah salah satu permainan baru yang paling dinanti-nantikan pada tahun 2023, menjanjikan untuk menghantar pemain ke persekitaran yang lebih besar dengan tindakan huru-hara seperti jiwa yang berkembang di atas asas salah satu permainan survival terbaik tahun-tahun kebelakangan ini.

Tidak mengejutkan, Ark 2 akan diteruskan dalam urat yang sama dengan permainan asal: pengalaman bertahan multiplayer dunia yang berjaya. Namun, beberapa penambahbaikan ada dalam kerja -kerja. Tindakan Besar di Ark 2 akan dialami dari perspektif orang ketiga, jadi bersiaplah untuk melihat mantel watak anda, slaid, pendakian bebas, parkour, dan ayunan. Dinosaur tidak dapat dielakkan, tetapi kami juga mendapat vin deisel kali ini.

Ark 2 dirancang untuk pelepasan 2023. Pemaju tidak memberi kami jadual pelepasan tertentu, tetapi kami mungkin mengharapkan untuk mendengar lebih banyak apabila tarikh pelepasan semakin dekat.

10 teratas, akan datang, permainan mmorpg, legenda ymir

Legenda Ymir

Legend of Ymir adalah permainan peranan dalam talian berbilang pemain secara besar-besaran yang dibangunkan oleh Wemade Studio. Ia adalah permainan peranan dalam talian berbilang pemain (MMORPG) yang akan berjalan pada konsol gen seterusnya. Menggunakan dunia Scandinavia sebagai asas, Legend of Ymir bertujuan untuk menceritakan semula naratif Mir dalam konteks baru sambil menggabungkan unsur -unsur fantasi dan realisme.

Kisah permainan telah disimpan rahsia, walaupun ia akan mengandungi pertempuran PvP. Naratif Mir akan diceritakan semula dalam persekitaran fantasi dalam permainan peranan dalam talian yang baru ini secara besar-besaran. Di samping. Tinjauan Dunia Siri MIR diisytiharkan semula dalam Legend of Ymir dari perspektif Eropah Utara. Naratif Mir akan diceritakan semula dalam persekitaran fantasi dalam permainan peranan dalam talian yang baru ini secara besar-besaran. Di samping.

Legend of Ymir, seperti banyak permainan Wemade yang lain, akan mempunyai NFTs yang kontroversial, yang mungkin mematikan pemain yang bukan peminat teknologi. Akhirnya pada bulan April 2023, Legend of Ymir akan dimainkan di PC dan mudah alih.

10 teratas, akan datang, permainan mmorpg, abu penciptaan

Abu penciptaan

Ashes of Pencipta. Permainan ini mempunyai persekitaran yang didorong oleh pemain, rumah yang dibina pemain, acara dinamik, dan pertempuran PvP.

Permainan ini telah dibangunkan untuk beberapa waktu, sementara ia memulakan fasa pra-alpha pada bulan Disember 2017 dan masih dalam pembangunan. Permainan ini telah muncul sebagai salah satu permainan peranan dalam talian yang paling dinanti-nantikan (MMORPGS). Walaupun tidbits mengenai permainan telah terapung di sekitar web, butiran penting tetap rahsia.

Walaupun pasukan boleh mempertimbangkan platform alternatif untuk kewujudan berterusan MMO apabila pembangunan berterusan, pada 1 April 2022, mereka yakin hanya satu perkara: Ashes of Penciptaan akan tersedia secara eksklusif di PC.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, Nightingale

Nightingale

Permainan Inflexion, studio di belakang permainan survival survival yang akan datang Nightingale, penuh dengan veteran industri dan bekas pekerja Bioware di belakang MMO Nightingale yang akan datang.

Kemusnahan Sistem Gateway Arcane telah membuat anda terpencil dari realiti anda sendiri. Akibat bencana, anda mendapati diri anda dalam maze yang berbahaya di tanah yang terpesona tetapi berbahaya, di mana anda mesti berjuang untuk bertahan hidup. Misi anda adalah untuk menguasai realmwalking supaya anda dapat melakukan perjalanan dengan selamat melalui rangkaian pintu antara dimensi. Mencari jalan ke Nightingale, kubu kuat manusia yang tersisa, hanya mungkin apabila anda menyelesaikan teka -teki ini.

Beta tertutup untuk Nightingale akan bermula pada awal 2023, dengan akses awal berikutan pada musim bunga. Kedua -duanya akan dilancarkan hanya untuk PC, yang mungkin sedikit masa sebelum kita mengetahui apa itu Nightingale.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, SoulFrame

SoulFrame

Pemaju Warframe telah melancarkan permainan percuma untuk bermain SoulFrame, yang menyimpang dari fokus sci-fi pendahulunya yang memihak kepada suasana yang lebih fantastik. Dalam banyak cara, permainan dalam talian multiplayer secara besar -besaran (MMO), SoulFrame, adalah sekuel langsung kepada MMO pertama yang berjaya, Warframe.

Berbanding dengan Warframe, ia akan menekankan permainan fantasi dan berorientasikan tindakan sambil kekal sebagai tajuk percuma yang akan menerima kos pembangunannya melalui microtransactions dalam permainan. Permainan ini nampaknya berada di peringkat awal pembangunan; Oleh itu, maklumat mengenainya sekarang ini. Tetapi, kami mempunyai cukup maklumat untuk membangkitkan rasa ingin tahu anda.

Belum ada tarikh pelepasan yang ditetapkan untuk SoulFrame, kerana pembangunan masih di peringkat awal. Malah treler pengumuman pertama tidak termasuk tetingkap pelepasan, menjadikannya sukar untuk diramalkan apabila permainan akan tersedia.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, ke Echo

Ke dalam echo

Studio Studio Kanada Etlok Studios telah mengumumkan permainan peranan MMO seterusnya, ke dalam Echo. Pemain masuk ke Echo boleh membina reputasi mereka dan menemui tempat mereka di alam semesta yang dipasangkan yang mempesonakan ketika terlibat dalam elemen permainan tradisional seperti koleksi sumber, menyelesaikan teka -teki, dan pertempuran.

Walaupun pemaju permainan mengatakan bahawa pertempuran akan dimainkan dalam pembebasan akhir, mereka tidak mengatakan sama ada ia akan menjadi sasaran tab, tindakan, atau sistem hibrid. Semasa masuk ke Echo masih dalam kerja-kerja, video penggoda itu menjanjikan versi pra-alpha akan tersedia tidak lama lagi sehingga pemain dapat mengetahui lebih lanjut mengenai permainan peranan dalam talian secara besar-besaran (MMORPG) yang bertujuan untuk merevolusikan industri.

Dan akhirnya, ada sebutan khas.

10 teratas, akan datang, permainan MMORPG, Chrono Odyssey

Chrono Odyssey

Chrono Odyssey, yang dahulunya dikenali sebagai Projek Secret Secret NPixel, akan dibangunkan oleh studio Korea Selatan syarikat dan dikeluarkan tahun ini. Walaupun ia adalah salah satu MMORPGs yang lebih estetika, Chrono Odyssey menghadapi persaingan yang sukar dalam bidang yang sukar untuk dimatikan. Studio pembangunan Korea Selatan NPIXEL telah mengumumkan bahawa mereka sedang mengusahakan MMORPG fantasi gen yang akan datang yang dipanggil Chrono Odyssey untuk PC, Konsol, dan Mobile, dan permainan itu sendiri akan dikeluarkan pada tahun 2023.

Beritahu kami tentang MMORPG yang paling dinanti -nantikan di bahagian komen di bawah.

Azfar Rayan (@azfarrayan)
Editor, Noobfeed

MMO yang akan datang

Ketahui mengenai permainan MMO yang akan datang mengenai pembangunan atau beta ujian.

Ashfall

Ashfall

dilepaskan dalam 6 hari

Tom Clancy's The Bahagian: Kebangkitan

Tom Clancy’s The Bahagian: Kebangkitan

dilepaskan dalam 6 hari

Legendarium dalam talian

Legendarium dalam talian

pelepasan dalam 1 bulan

Halaju maksimum

Halaju maksimum

pelepasan dalam 1 bulan

Hari sebelum

Hari sebelum

dilepaskan dalam 2 bulan

53 Skor Sosial

Apocalypse Perang Siber

Apocalypse Perang Siber

dilepaskan dalam 2 bulan

Trimurti dalam talian

Trimurti dalam talian

dilepaskan dalam 2 bulan

Konflik warganegara

Konflik warganegara

dilepaskan dalam 3 bulan

Abu penciptaan

Abu penciptaan

dilepaskan dalam 3 bulan

606 SCORE SOSIAL

Dragonheir: Dewa senyap

Dragonheir: Dewa senyap

dilepaskan dalam 3 bulan

23 Skor Sosial

Palworld

Palworld

dilepaskan dalam 3 bulan

21 Skor Sosial

Abyss Delvers

Abyss Delvers

dilepaskan dalam 3 bulan

Coreborn: Negara -negara Ultracore

Coreborn: Negara -negara Ultracore

dilepaskan dalam 3 bulan

Dodge itu! Dalam talian

Dodge itu! Dalam talian

dilepaskan dalam 3 bulan

Asal perairan yang belum dipetakan

Asal perairan yang belum dipetakan

dilepaskan dalam 3 bulan

BattleBit

BattleBit

dilepaskan dalam 3 bulan

Arcmaze

Arcmaze

dilepaskan dalam 3 bulan

Ark II

Ark II

dilepaskan dalam 3 bulan

Kegilaan bunga api

Kegilaan bunga api

dilepaskan dalam 3 bulan

Tormentis

Tormentis

dilepaskan dalam 3 bulan

Permainan MMO yang popular

Permainan MMO terkini

Permainan MMO yang akan datang

Dapatkan berita MMO terkini di peti masuk anda

Surat berita bulanan mengenai 3 perlawanan teratas dalam bulan ini.

Semak imbas populasi pemain yang paling popular secara besar -besaran permainan dalam talian.

5 Permainan MMO yang akan datang 2023 & seterusnya

Permainan MMO adalah yang menyatukan orang hari ini. Tidak kira mana negara anda tinggal, anda boleh menyertai komuniti global mana -mana permainan MMO dalam beberapa minit dan menjadi sebahagian daripada dunia itu tanpa membeli tiket. Kami sudah mempunyai beberapa dunia permainan yang popular dan penduduk seperti World of Warcraft, Elder Scrolls Online, Final Fantasy XIV, Destiny 2, dan sebagainya. Tetapi permainan baru terus datang dan sesetengah daripada mereka kelihatan agak menarik walaupun dari jarak jauh. Inilah senarai permainan MMO kami untuk memerhatikan pada tahun 2023 dan seterusnya.

Apa itu: MMORPG fantasi tinggi anggaran besar dibina dengan enjin tidak nyata 5
Dibangunkan & diterbitkan oleh: Studio Intrepid

Ashes of Creation Developers Dead Serius Mengenai Permainan Mereka. Mereka tahu bahawa ia akan menjadi besar dan mereka melakukan yang terbaik untuk mewujudkannya. Pasti, anda mempunyai hak untuk menjadi ragu. Tetapi setakat ini kami telah melihat kemajuan yang hebat dari mereka dan kelihatan seperti permainan mereka akan menyampaikan sebahagian besar perkara yang mereka berjanji ketika mereka dana yang dikebumikan. Mereka sentiasa berhubung dengan komuniti dan beberapa binaan permainan telah dicuba oleh beberapa pemain. Permainan ini kelihatan dan bermain hebat: ia mempunyai banyak aktiviti PVE dan PVP. Anda boleh membina bandar anda sendiri, istana pengepungan, mempertahankan karavan, dan banyak lagi! Ia juga merupakan MMORPG pertama yang berjalan di Unreal Engine 5 yang juga merupakan prestasi. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai permainan yang sangat menjanjikan ini dalam catatan blog kami yang lain. Juga, terdapat banyak video untuk dinikmati, jadi inilah beberapa yang segar untuk anda (dengan ulasan Asmongold). Ia agak panjang (1+ jam) tetapi anda hanya dapat melihatnya dengan ringkas untuk mendapatkan idea tentang permainan seperti:

Dan inilah video dengan gambaran keseluruhan ciri permainan (oleh Thelazypeon):

Apa itu: Tindakan MMO Jepun Bergaya RPG
Siaran: 2024 untuk negara -negara barat, sudah dikeluarkan di Jepun
Platform: PC, Xbox Series S/X, PlayStation 5
Dibangunkan & Diterbitkan oleh: Bandai Namco

Anda boleh memberitahu bahawa Blue Protocol adalah permainan Asia dengan hanya melihatnya. Jelas ia melekat pada visual anime. Itu berfungsi untuk anda, fikiran satu lagi perkara penting: permainan ini adalah pve semata -mata. Tidak ada PvP di dalamnya. Malah arena yang dipanggil adalah bersaing dengan pasukan lain dalam aktiviti PVE. Sememangnya, perkara -perkara ini tidak buruk tetapi mereka pasti bukan untuk semua orang. Gaya grafik cel-shading, pertempuran penuh tindakan yang mudah untuk pendatang baru untuk menikmati dan cukup mendalam bagi veteran untuk bereksperimen dengannya, dan watak-watak yang sangat disesuaikan-semua perkara ini benar tentang permainan besar terbaru Bandai Namco. Ia telah dikeluarkan di Jepun dan kebanyakannya menyukainya. Pada tahun 2024 kita akan mendapatkannya di negara -negara Barat yang diedarkan oleh Amazon. Sukar untuk mengatakan sama ada ia adalah perkara yang baik atau tidak: Pengedaran Ark Lost oleh Amazon mempunyai kelemahannya tetapi secara umumnya baik -baik saja.

Inilah video permainan (oleh Arekzz Gaming):

Dan inilah gambaran keseluruhan ciri permainan (oleh Globku):

Apa itu: isometrik mmorpg dengan elemen permainan dari moba
Dibangunkan & Diterbitkan oleh: Teras Buatan

Konsep Corepunk cemerlang. Gabungan MMORPG dan MOBA terdengar gila tetapi hanya melihat rakaman permainan dan anda akan menyedari betapa hebatnya ia benar -benar berjaya. Studio Artilio Studio Ukraine telah melakukan pekerjaan yang hebat dan mereka boleh memulakan beta jika tidak untuk peristiwa tragis di negara asal mereka. Pencerobohan Rusia pada tahun 2022 iaitu, malangnya, masih berterusan telah membuat sukar bagi syarikat untuk meneruskan projek mereka. Nasib baik, mereka berjaya mengubah reka bentuk proses kerja mereka dan sekarang mereka seolah -olah dalam perjalanan untuk menyampaikan salah satu siaran MMORPG terbesar pada tahun 2020 -an. Mari kita berharap mereka dengan baik!

Berikut adalah video permainan / ciri-ciri kecil dari pemaju:

Apa itu: MMO Sandbox-Survival dalam tetapan francais yang direvitalisasi
Platform: PC, Xbox Series S/X, PlayStation 5
Dibangunkan & Diterbitkan oleh: Funcom

Terima kasih kepada filem Dune yang baru, ada kebangkitan semula minat terhadap semua perkara Dune dan permainan baru mula muncul. Bola pertama dalam hal ini adalah Dune Spice Wars, permainan strategi-kelangsungan hidup yang hebat yang dibuat oleh pencipta Northgard yang dipuji. Kini sudah tiba masanya untuk sesuatu yang lebih besar dimainkan dan kebangkitan dune, mmo survival kotak pasir, datang untuk mengisi slot ini. Rakamannya jarang berlaku dan begitu juga butiran sistem apa yang akan dimiliki oleh permainan. Permainan multiplayer terbaru Funcom “Conan Exiles” tidak betul -betul sempurna. Jadi terlalu awal untuk mendapat hyped tetapi kami pasti mahu permainan ini menjadi baik. Dune layak mendapat MMO yang hebat dan sudah tiba masanya kita mendapat satu.

Berikut adalah video yang mempamerkan beberapa permainan serta memberikan beberapa ulasan oleh devs:

Apa itu: survival mmo dengan dinosaur dan vin diesel
Platform: PC, Xbox Series S/X
Dibangunkan & Diterbitkan oleh: Studio Wildcard

Bahagian yang lebih baik dan berani dari Mmorp “Ark” yang dilancarkan dinosaur yang cukup popular adalah pada kami. Malangnya, kami tidak mendapatnya tahun ini (2023) tetapi ada peluang yang tinggi bahawa ia akan berlaku pada tahun 2024. Baiklah oleh kami: Sekiranya kami memilih antara pelepasan permainan yang belum selesai dan pelepasan yang kemudiannya dipenuhi dengan baik, kami akan memilih yang terakhir. Ya, ya, kita tahu bahawa permainan hari ini boleh mempunyai kedua -duanya: pelepasan kemudian dan keadaan yang belum selesai. Tetapi terlalu banyak telah dilaburkan di Ark 2, jadi kami sangat berharap bahawa Vin Diesel tidak akan membiarkannya menjadi buruk. Apabila anda mempunyai seorang lelaki yang bersedia menendang pantat anda untuk menyampaikan produk yang buruk, kami akan cukup bermotivasi untuk tidak membiarkannya turun! Setakat ini video yang ditunjukkan oleh studio kelihatan cantik. Sistem tempur sepatutnya menjadi lebih seperti jiwa dan ia juga merupakan langkah yang menarik. Lihatlah semuanya!

Berikut adalah treler untuk mempunyai idea yang lebih baik mengenai estetika:

Oleh itu, ini adalah MMORPG yang akan datang ke 5 kami dan kami harap anda telah mempelajari sesuatu yang baru. Dan jika anda tidak mempunyai dan anda tahu semuanya sebelum menyemak artikel kami, selamat! Anda benar-benar mendapat maklumat mengenai permainan! Bagaimanapun, mari kita berharap sekurang -kurangnya beberapa permainan ini akhirnya menjadi sangat baik. Adegan mmorpg memerlukannya. World of Warcraft telah menjadi raja untuk terlalu lama dan fantasi fantasi XIV dan tatal elder dalam talian adalah pesaing yang baik tetapi dengan batasan mereka sendiri. Selain itu, kedua -duanya dibebaskan kira -kira 10 tahun yang lalu. Darah terbaru dalam pek ini adalah dunia baru tetapi. Tidak banyak orang yang membincangkannya sekarang kerana alasan yang jelas. Ia bukan permainan yang buruk. Hanya itu tidak cukup baik untuk meninggalkan mereka yang lebih tua untuk kebanyakan pemain. Mudah -mudahan, abu penciptaan dan lain -lain akan lebih menarik!

Dan jika anda memerlukan bantuan di World of Warcraft, Elder Scrolls Online, Destiny 2, atau MMO semasa yang lain, jangan ragu untuk melayari katalog kami untuk meningkatkan perkhidmatan! Meningkatkan watak anda, menaikkan keseimbangan anda, dan meningkatkan kemajuan anda secara drastik hari ini dengan Armadaboost!