Tiny Tina S Wonderlands Multi-Class Combos: Graveborn Clawbringer, Tiny Tiny Tina S Wonderlands Build Build.

Wonderlands Tiny Tiny’s Tiny’s Clawbringer Build

Contents

Walaupun pemain mempunyai akses ke kepala swashbuckler, mereka akan dapat bergerak pantas melintasi medan perang kerana kelajuan pergerakan keseluruhan mereka akan dipertingkatkan dengan 23.7%. Semasa berlari, mereka boleh mendekati musuh dan menghapuskannya dengan 29.6% kerosakan huru -hara.

Tiny Tina’s Wonderlands Multi-Class Combos: Graveborn + Clawbringer

Tiny Tina’s Wonderlands keluar dan kelihatan menjadi permainan Borderlands terbaik. Ia berdasarkan Bunker & Badasses, yang merupakan francais sendiri mengambil Dungeons & Dragons. Oleh itu, ia juga menggabungkan elemen RPG fantasi.

Pemain melangkah ke kasut Fatemaker, yang akan menentang kezaliman Lord Dragon. Ia memperkenalkan mekanik yang menarik untuk pemasangan baru bersama reka bentuk Borderlands yang biasa.

Ini termasuk sistem kelas yang membolehkan pemain menyesuaikan fatemaker mereka dengan dua kelas di bawah satu watak. .

Tingkatkan sihir anda dengan tiga elemen yang berbeza di Tiny Tina’s Wonderlands

1) Sinergi kelas kelas

Tiny Tina’s Wonderlands ��

Kelas-kelas “tidak pernah dilihat” yang sama sekali baru ada di sini!

R i s E dari kubur dan melepaskan sihir gelap yang dahsyat sebagai kubur!
Dan (slash atau)
Panggil Nasties Alam sebagai Warden Spore yang kuat (dan pedas)!

The Clawbringer di Tiny Tina’s Wonderlands mempunyai sahabat Wyvern yang terbang di sekitar menangani huru -hara dan kerosakan api terhadap musuh. Di sisi lain, Graveborn mempunyai teman demi-lich.

. Apa -apa kenaikan kepada kerosakan Fatemaker juga dikenakan kepada sahabat mereka – dan dalam kes ini, kedua -duanya.

2) Kemahiran Tindakan

Tiny Tina’s Wonderlands ��

Kelas panas jatuh sekarang
Apa mood:

Menyalurkan ayah naga dalaman anda dengan clawbringer
Atau
Menghidupkan musuh anda dengan mantra sakit yang sakit dengan mantra

Dengan pelbagai kelas, inilah satu daripada empat pilihan untuk dipilih di Tiny Tina’s Wonderlands:

 • Pengorbanan yang mengerikan (Graveborn): Fatemaker mengorbankan beberapa kesihatan semasa mereka untuk menangani kerosakan sihir gelap dan menggunakan kesan status sihir gelap kepada semua musuh yang berdekatan. Pengorbanan Dire menangani kerosakan bonus berkadar dengan jumlah kesihatan yang dikorbankan.
 • Reaper of Bones (Graveborn): Fatemaker itu sembuh sepenuhnya, memperoleh kecekapan lintah, dan menangani bonus kerosakan sihir gelap selama tempoh, tetapi kehilangan jumlah kesihatan yang semakin meningkat sesaat. Apabila pembuat fatemaker mati, mereka menjadi kebal selama tempoh, memulihkan beberapa kesihatan mereka, dan penuai tulang berakhir.
 • Pembersihan api(Clawbringer): Menelan tukul dalam api, dan clawbringer membantingnya ke tanah. Ini menangani kerosakan huru-hara yang besar kepada musuh dan mewujudkan kebakaran nova, menangani kerosakan kawasan kebakaran.
 • Penghakiman Naga Storm(Clawbringer): Menyebabkan tukul dilemparkan pada sasaran. Dalam perjalanan, ia menangani kerosakan kilat pada apa -apa di jalannya. Apabila mendarat, ia melekat pada sasaran dan mencipta jejari kejutan, menyebabkan kerosakan kilat pada semua musuh di sekitar. Hammer yang dilancarkan juga boleh ditarik balik (menyakiti musuh di jalannya dalam perjalanan pulang). Menamatkan kemahiran tindakan awal mengembalikan beberapa cooldown.

Kemahiran tindakan kedua -dua kelas boleh menjadi berdaya maju bergantung pada keadaan, walaupun sihir gelap kubur harus mempunyai tangan atas.

3) Beberapa kemahiran synergetik antara kedua -dua kelas

Tiny Tina’s Wonderlands ��

Akhirnya masa untuk menjadi #ChaoticGreat, Baybay!! Menjadi Fatemaker Legenda dan melawat dunia yang indah di luar imaginasi anda yang paling liar!

Selamat datang ke Wonderlands!

: Megitsune oleh babymetal

12:31 PM · 25 Mac, 2022

Kepakaran Clawbringer dalam Magic Fire and Lightning Magic dan Graveborn’s Dark Magic Leaves Room untuk beberapa kemungkinan. Elementa Builds sangat sesuai di sini kerana clawbringer dapat menambah sihir api ke mantra kubur.

Cap tahap Wonderlands Tiny Tina kini berusia 40 tahun, menawarkan satu titik kemahiran setiap peringkat, walaupun mereka boleh memaksimumkan satu daripada dua pokok kemahiran di 26 mata. Pokok lain boleh diperuntukkan 14 mata, membolehkannya naik ke Tier 3 pada Max.

GB bermaksud kubur dan CW untuk clawbringer. Kemahiran berikut mungkin mempunyai hasil yang baik:

 • Thralls yang Setia (GB) + Friend to Flame (CW) + Dark Hydra (GB): Dengan Thralls yang Setia, Fatemaker Tentera Kerosakan Bonus untuk Setiap Sahabat yang mereka ada. Kadar respaw teman meningkat. Rakan untuk api memberi manfaat kepada wyvern dengan memberikan kerosakan yang lebih tinggi. Hydra gelap meningkatkan jumlah sahabat di lapangan, yang juga meningkatkan kerosakan pemain. Secara keseluruhan, meningkatkan keberkesanan semua sahabat
 • Lord of Edges (GB) + Reguke (CW): Yang terakhir memberikan pembuat fatemaker peningkatan kerosakan dan pengurangan kerosakan semakin rendah kesihatan mereka. Bekas meningkatkan ini dengan lebih banyak pengurangan kerosakan dari semua serangan. Di samping itu, semua sekutu berhampiran fatemaker mendapat peluang untuk mencerminkan kerosakan kembali kepada penyerang mereka sebagai kerosakan kilat.
 • Dragon Aura (CW) + Harvest (GB): Dengan yang terakhir, pembuat fatemaker dikelilingi oleh aura naga yang memberikan diri mereka dan semua sekutu di dalamnya meningkatkan kerosakan elemen. Pasangan yang baik dengan yang terakhir kerana ia adalah kemahiran membunuh di mana sahabat mengendalikan bonus kerosakan sihir gelap selama tempoh. Kesan ini dapat disusun. Ini bermaksud meningkatkan kerosakan sihir gelap ketika dekat dengan pembuat fatem.

Tiny Tina’s Wonderlands dilancarkan pada 25 Mac, 2022 untuk PS4, PS5, XB1, XSX | S dan PC.

Wonderlands Tiny Tiny’s Tiny’s Clawbringer Build

Ini Tiny Tiny’s Wonderlands Clawbringer Build akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk mencapai clawbringer yang paling dahsyat untuk pertempuran!

Oleh Mina Anwar 10 April 2022 Terakhir Dikemaskini: 11 Jun 2023

Tiny Tina’s Wonderlands telah keluar selama beberapa minggu sekarang, dan telah berjaya setakat ini. Permainan ini dilengkapi dengan kelas yang menarik, senjata, perisai, dan mantra yang pemain dapat bercampur dan dipadankan untuk membuat impian mereka membina yang berguna ketika mengambil lawan. Inilah sebabnya pemain mungkin mahu membantu dari ini , Seperti yang kita akan meliputi segalanya. Semasa anda berada di sana, pertimbangkan untuk membaca Panduan Binaan Wonderlands Tiny Tina kami.

 • The 2 kelas Kami akan menggunakan untuk membina ini Clawbringer dan Kubur. Kami akan menggabungkan kelas -kelas ini untuk menjadikannya Ultimate Claw-Bringer membina.
 • Pertama, untuk statistik, Kami mengesyorkan pemain melabur kekuatan, ketangkasan, attunement, dan kecerdasan. Seperti ini penting untuk membina.
 • Inspiring Fearnot of the Smith, Fragment Rain of the Ranger, Toksifying Fatebreaker of Cleaving, dan Goblin Pickaxe of Leduting adalah senjata yang disyorkan.
 • Sesetengah gear untuk binaan ini adalah Rune Master Inspiring, Buffmeister Jacketed, dan Dragon Blaze of Glory of Heelaan.
 • The 2 jenis kemahiran yang akan kami gunakan adalah kemahiran tindakan dan kemahiran pasif. The kemahiran tindakan untuk kelas clawbringer akan Penghakiman Storm Dragon.
 • Kemahiran pasif untuk Clawbringer kelas adalah Sumpah Thunder, menegur, rakan api, dan beberapa yang lain.
 • Kemahiran pasif untuk Kubur kelas adalah Thralls yang setia, panen, pek gelap, Dan beberapa lagi.
 • Kedua -dua kelas ini boleh digunakan untuk digunakan benar -benar memusnahkan musuh anda dengan kemudahan.
 • The Clawbringer kelas menangani sekumpulan Sementara Kubur kelas membolehkan penggunaan sihir gelap.

Melee/Lightning/Dark Art Clawbringer Membina

Pemain sedar bahawa semasa mencipta binaan, terutamanya di Tiny Tina’s Wonderlands, pembuat fatem biasanya akan memilih untuk memusnahkan dua kelas bersama -sama untuk mendapatkan binaan adat yang mereka boleh menggunakan beberapa senjata legenda dan mantra untuk mengalahkan musuh yang paling teruk.

Dari segi clawbringer, kelas utama akan memanfaatkan kemahiran tindakannya dan kemahiran pasif untuk melepaskan huru -hara yang mematikan dan kerosakan kilat pada lawan, yang akan membawa mereka lebih cepat daripada snap jari.

Bagi kelas menengah, kami akan menggunakan Graveborn, di mana sihir seni gelap adalah norma -mengurangkan kesihatan mereka dan mengorbankan HP mereka sendiri, pembuat fatem ke hadapan untuk menangani peningkatan kerosakan kepada lawan dan membunuh mereka. Menggabungkan dua kelas, dan anda mendapat kegilaan. Semasa dalam topik kelas, lihat panduan kelas Tiny Tina’s Wonderlands Terbaik ini! Kesopanan untuk Triple G di YouTube untuk Inspirasi Membina!

Lengkap clawbringer membina butiran:

“>Membina nama “>Pelaburan stat “>Senjata “>Gear Clawbringer
Kemahiran tindakan
“>Clawbringer
Kemahiran pasif
“>
Kemahiran
“> Clawbringer/kubur
Membina
“> – Kekuatan
– Ketangkasan
– Attunement
“> – Inspiring Fearnot of the Smith
– Hujan Fragment Ranger
– Toksifying fatebreaker cleaving
– Pickaxe goblin melepuh
“> – cincin kelas Ally dari penglihatan
– Cincin Mood Ally dari Shinji’s Gale
– Rune Master Inspiring
– Kepala Ular Swashbuckler
pedang berkelip
– Naga Kebakaran Kemuliaan Kejujuran
– Buffmeister Jacket
“> Naga Storm
Penghakiman
“> – Sumpah Guruh
– menegur
– Dragon Aura
– Nikmat Blasthamut
– Rakan untuk api
– Nafas ribut

– Kagum
– Storm Smite

“> – Kapal Mortal
– Thralls yang setia
– Harvest
– PACT DARK
– Dark Hydra

Tiny Tina

Untuk memanfaatkan sepenuhnya Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build , Pemain perlu melabur dalam 3 atau 4 statistik asas yang akan membantu mereka menghancurkan musuh dengan lebih cepat.

Kekuatan

Menendang sesuatu dengan kekuatan, ini mungkin akan menjadi pelaburan kami yang paling penting bagi pemain yang bertujuan untuk memainkan penggunaan ini. Oleh kerana binaan biasanya berkisar pada kerosakan huru -hara, pemain ingin mendapatkan seberapa banyak hits kritikal yang mungkin, dan krim diperlukan untuk menghapuskan musuh.

Satu -satunya cara pemain boleh melakukannya ialah jika mereka melabur mata wira ke dalam kekuatan, yang biasanya bertujuan untuk meningkatkan kerosakan kritikan yang dilancarkan oleh senjata fatemaker. Dan sementara kubur memberi tumpuan kepada seni gelap, mereka masih akan mengalami kerosakan kritikan untuk menangani jumlah kerosakan yang paling tinggi, jadi pelaburan menjadi kekuatan adalah penting.

Ketangkasan

Di samping Kekuatan, yang menawarkan pemain yang dipertingkatkan secara keseluruhan kerosakan kritikan, pemain juga perlu memberi tumpuan kepada fakta bahawa mereka memerlukan kadar krit. Sekiranya serangan kritikal tidak hadir, maka pengumpulan kerosakan kritikal tidak berguna, itulah sebabnya atribut ini penting.

Pada dasarnya, Ketangkasan bertujuan untuk menyediakan pemain dengan peningkatan kadar krit. Oleh kerana kerosakan kritikan dan kadar krit.

Attunement

Beralih dari statistik utama, kami kini bergerak ke statistik sekunder, yang pertama adalah Attunement . Fakta yang diberikan bahawa pemain akan memanfaatkan kemahiran pasif clawbringer dan kemahiran pasif kubur untuk mendapatkan penggemar kerosakan peribadi dan menurunkan musuh, dan kemahiran tersebut mempunyai kerabat yang panjang pada mereka.

Dengan pelaburan yang mencukupi ke dalam attunements, pemain boleh melupakan perlu menunggu masa yang sama kemahiran, sebagai tujuan utama attunement adalah untuk mengurangkan kemahiran keseluruhan dan membantu pemain membuang kemahiran mereka lebih cepat supaya mereka dapat menghapuskan lawan. Oleh itu, pemain harus melabur mata wira ke dalam attunement.

Kecerdasan

Terakhir tetapi tidak kurang, Kecerdasan jatuh ke dalam pemerintahan pengurangan cooldown ejaan, yang boleh sangat membantu pemain yang bertujuan untuk membuang mantra dan menurunkan musuh yang paling teruk. Walaupun binaan ini tidak terlalu tertumpu pada kerosakan berasaskan ejaan, pemain masih boleh melabur beberapa mata ke dalam kecerdasan.

Senjata untuk digunakan

Bergerak dengan Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build , Oleh kerana kita memanfaatkan kedua -dua kelas, akan ada penekanan pada dua senjata utama dan dua senjata huru -hara.

Memberi inspirasi kepada Smith

Memberi inspirasi kepada Smith Tiny Tina

Menendang barang dengan senjata pertama kami, Memberi inspirasi kepada Smith (Nama -nama yang sangat panjang, huh), pistol itu hanya apa yang pemain perlu menaklukkan medan perang dan menurunkan lawan tanpa perlu risau tentang kesihatan mereka.

Walaupun pembuat fatem memegang pistol, dengan kerosakan 472, pemain akan dapat menembak tembakan pada musuh dan membunuh musuh. Bila -bila masa pemain menggunakan Smith, mereka akan mengalami kadar kebakaran yang meningkat sebanyak 15%, yang dapat membantu meningkatkan output kerosakan keseluruhan yang diperlukan untuk mengurangkan HP musuh.

Di samping itu, pemain juga akan mengalami bahawa apabila mereka menembak dengan pistol, senjata yang dibuang akan ditukar kepada apa yang dikenali sebagai “teman pixie,” yang akan ditujukan kepada lawan. Apabila sampai kepada mereka, ia akan meletup, menangani kerosakan dan membunuh mereka. .

Kemahiran senjata membolehkan teman pemain menangani kerosakan 50% yang dipertingkatkan pada musuh, yang dapat mempercepat proses pembunuhan. Selagi ketakutan yang memberi inspirasi dari Smith berada di bawah senjata fatemaker, mereka tidak perlu bimbang tentang kerosakan yang rendah.

Kerosakan 472
Ketepatan 66%
pengendalian 60%
Masa tambah nilai 1.3 saat
Kadar kebakaran 3.91 sesaat
Saiz majalah 19

Hujan Fragment Ranger

Tiny Tina

Menjaga Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build Hujan Fragment Ranger , Satu lagi pilihan yang baik untuk pemain yang ingin memanfaatkan senjata; Mereka beruntung.

Semasa mempunyai senjata di senjata mereka, pemain boleh tinggal di jarak yang selamat ketika masih menyerang lawan dan menghancurkannya dengan mudah. Semasa menenangkan dengan serpihan, yang kedua ditembak ke arah musuh, ia akan meletup dan segera berubah menjadi “sahabat Hydra,” yang akan terus menembak pada lawan untuk tempoh yang panjang sehingga mereka mati.

Senjata ini juga menyediakan 21% peningkatan kadar kebakaran keseluruhan, yang diperlukan untuk menangani serangan yang lebih kuat pada musuh, sementara juga membolehkan pemain dengan 1.5x zum untuk melihat musuh yang jauh dan menembak mereka tanpa terkena. Untuk setiap pukulan yang dilancarkan dengan serpihan, ia mengambil dua peluru pembuat fatem. Jika anda ingin menambah beberapa rempah ke permainan anda, lihatlah mod Tiny Tina’s Wonderlands terbaik kami.

Statistik
Kerosakan 46 x 4
Ketepatan
pengendalian 60%
Masa tambah nilai 1.6 saat
Kadar kebakaran 6.35 sesaat
Saiz majalah 22

Toxifying fatebreaker cleaving

Toxifying fatebreaker kecil tina

Bergerak ke pilihan senjata melee, pilihan pertama yang sangat baik adalah Toxifying fatebreaker cleaving , yang boleh digunakan oleh Fatemaker untuk membuang senjata ke musuh mereka, menangani kerosakan murni putih dan memecahkan pengawal lawan, membunuh mereka.

Apabila pensilkan pensilkan kelembapan berada dalam senjata pemain, mereka akan dapat menangani kerosakan kritikan yang dipertingkatkan sebanyak 20%, yang dapat memberi manfaat secara langsung kekuatan. Kadar krit.

Dengan peningkatan 10% dalam kelajuan serangan, pemain dapat bergerak maju ke arah musuh dan melancarkan serangan normal dan berat yang diperlukan untuk memecahkan kedudukan lawan dan mengurangkan HP keseluruhan mereka, tidak dapat dielakkan membunuh mereka dan memperoleh kemenangan di medan perang.

Dengan kemahiran senjata, pada bila -bila masa pemain menangani kerosakan huru -hara, mereka akan menurunkan tiga projektil kilat yang akan menyebabkan pemulihan wad untuk pembuat lemak berdasarkan output keseluruhan senjata.

Statistik
Kerosakan 674
Kelajuan serangan 1.06 sesaat
Kadar kritikan 11%
Kerosakan kritikan 120%

Pickaxe goblin melepuh

Tiny Tina

Membungkus senjata di Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build , Pilihan huru -hara terakhir adalah Pickaxe goblin melepuh , yang boleh digunakan oleh pembuat lemak dan lawan dapat dikalahkan, dan pemain dapat mencapai kemenangan.

Dengan senjata di tangan, senjata itu sendiri dapat memberikan penggemar kerosakan 30% kepada pemain yang dapat membantu menangani jumlah putih yang lebih tinggi, cukup untuk menghapuskan musuh. Pemain juga akan mendapat rangsangan dalam kerosakan huru -hara keseluruhan mereka sebanyak 10%, bersama -sama menerima peningkatan kelajuan serangan 25% secara keseluruhan. Secara keseluruhan, pickaxe goblin adalah pilihan yang sangat baik.

Statistik
Kerosakan 558
Kelajuan serangan 1.76 sesaat
Kadar kritikan 16%
Kerosakan kritikan 130%

Gear untuk diperhatikan

Menjaga perkara -perkara yang berlaku, terdapat beberapa pilihan gear yang dapat dilihat oleh pemain kerana mereka akan menguatkan output kerosakan keseluruhan pemain sementara juga menawarkan bantuan dalam pertempuran.

Cincin kelas Ally dari penglihatan

Menendang barang dengan Cincin kelas Ally dari penglihatan dapat membantu pemain ketika mereka bercampur -campur dengan kelas clawbringer dan kubur dan dalam pertempuran mereka.

Setelah menggunakan cincin kelas, pemain akan mengalami bahawa teman mereka akan melepaskan 17.1% peningkatan kerosakan keseluruhan, yang mana pemain perlu cepat menghancurkan lawan. Cincin Legenda juga menawarkan penggemar 11.9% kepada kecekapan sihir gelap, yang membantu pemain apabila mereka akan menggunakan kemahiran pasif kubur.

Pistol yang dikendalikan oleh pembuat fatem juga akan menerima 14.Peningkatan kerosakan 8%, yang akan menjadi lebih keras daripada biasa dan mudah membunuh lawan. Membungkusnya, bila -bila masa kemahiran tindakan adalah pada masa yang tepat, kerosakan kritikan keseluruhan, kecekapan sihir gelap, dan kerosakan akan ditingkatkan sebanyak 50%.

Cincin Mood Ally dari Shinji’s Gale

The Cincin Mood Ally dari Shinji’s Gale adalah tambahan yang sangat baik untuk inventori pemain. Apabila cincin dilengkapi di tangan fatemaker, kerosakan teman mereka akan digugurkan sebanyak 15%, dengan mudah menangani kerosakan yang dipertingkatkan pada musuh.

Dengan itu, kemahiran tindakan yang digunakan oleh pemain akan mengalami pengurangan 10% kepada cooldown normalnya, yang membolehkan peningkatan kemahiran. Walaupun mantra bukanlah tumpuan utama Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build , masih perlu diperhatikan bahawa kerosakan kritikan ejaan akan dipertingkatkan dengan 12.5%.

Akhir sekali, bila -bila masa wad Fatemaker belum dipulihkan sepenuhnya, kesan cincin mood akan ditingkatkan sebanyak 100%, sangat membantu pemain semasa pertempuran dengan lawan mereka.

Inspiring Master Rune

Item seterusnya dalam senarai kami ialah , yang pemain dapat melengkapkan jika mereka mahukan yang terbaik dari binaan mereka. .

Setelah melengkapkan rune induk, kesihatan keseluruhan pemain akan ditingkatkan sebanyak 10%, membolehkan mereka terus hidup dalam pertempuran lebih lama lagi. Di samping itu, pemain juga boleh mengalami peningkatan kerosakan teman sebanyak 50% kemahiran tindakan mereka di Cooldown.

Rune itu sendiri mempunyai kadar cas semula 445 dan kelewatan 3 saat dalam pengisian.

Kepala Swashbuckler dari Ular Pedang Berklashing

Menjaga Clawbringer membina dalam Tiny Tina’s Wonderlands pergi, pemain harus selalu mempunyai satu lagi perkara yang sangat baik dalam senjata mereka, Kepala Swashbuckler dari Ular Pedang Berklashing , yang boleh menjadi berguna apabila pemain ingin mencari penggemar untuk meningkatkan kemahiran pertempuran mereka.

Walaupun pemain mempunyai akses ke kepala swashbuckler, mereka akan dapat bergerak pantas melintasi medan perang kerana kelajuan pergerakan keseluruhan mereka akan dipertingkatkan dengan 23.7%. Semasa berlari, mereka boleh mendekati musuh dan menghapuskannya dengan 29.6% kerosakan huru -hara.

Item legenda juga akan membolehkan kenaikan kadar kebakaran, membolehkan pemain menghancurkan musuh lebih cepat. Bila -bila masa pemain membunuh lawan, mereka akan mempunyai teman Hydra mereka untuk jangka masa yang panjang.

Naga Kebakaran Kemuliaan Kejujuran

Seterusnya dalam barisan adalah Naga Kebakaran Kemuliaan Kejujuran , Satu lagi perkara yang sangat baik yang harus selalu dimiliki oleh pemain dengan mereka jika mereka mahu menghancurkan musuh semasa menggunakan Clawbringer sebagai kelas utama mereka.

Dengan api naga di tangan, mungkin salah satu penggemar terbesar yang pemain akan mengalami adalah bahawa kuasa clawbringer keseluruhan mereka akan dipertingkatkan sebanyak 25%, di samping kerosakan kilat mereka yang diserang sebanyak 30%, yang akan menjadikan ini lebih mematikan daripada itu perlu menjadi.

Digabungkan dengan itu, apabila pembuat fatem memasuki mod “Save Your Soul”, mereka akan mempunyai senjata mereka dengan serta -merta dimuat semula dengan peluru, dan kerosakan kebakaran keseluruhan yang ditangani dengan musuh akan digugurkan sebanyak 30%. Pemain juga akan mendapat saiz majalah pistol sebanyak 20%, sangat membantu mereka dalam pertempuran.

Buffmeister yang dilekatkan

Bergerak betul -betul, Buffmeister yang dilekatkan sepatutnya sangat membantu pemain ketika menghadapi musuh yang lebih sukar dengan memberikan mereka peningkatan kerosakan keseluruhan. Setelah melemparkan buffmeister, ia akan menangani 185 kerosakan kepada lawan, dengan serta -merta mengurangkan HP keseluruhan mereka dan membawanya ke bawah.

.

Kemahiran Tindakan Clawbringer

Memandangkan hakikat bahawa clawbringers biasanya akan memberi tumpuan kepada kerosakan kilat dan kerosakan huru -hara, mendekati musuh dan menghancurkannya, ia akan memberi manfaat kepada pemain jika mereka menggunakan kemahiran aktif clawbringer kerana ia memberi tumpuan kepada Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build .

Penghakiman Storm Dragon

Clawbringer kemahiran utama kecil Tina

Kemahiran tindakan utama yang dikehendaki oleh pemain adalah Penghakiman Storm Dragon , yang boleh memberi kesan besar kepada kerosakan keseluruhan yang dihasilkan oleh pembuat fatem. Setelah melemparkan kemahiran, pemain akan dapat memanggil tukulnya, yang kemudiannya dapat diturunkan ke lawan.

. Setiap lulus kedua, ia mengurangkan HP lawan dan menjadikannya tidak berguna.

Para pemain juga boleh memanggil kembali tukul mereka, yang akan menamatkan kemahiran dan memulakan cooldown, yang merupakan 21 saat. Tempoh keseluruhan kemahiran itu sendiri adalah 8 saat, cukup untuk membunuh lawan.

Kemahiran pasif Clawbringer

Menjaga binaan, ada beberapa kemahiran pasif yang perlu diperhatikan oleh pemain jika mereka mahu keluar menang dan mendapat dominasi terhadap lawan mereka.

Sumpah Thunder

Tiny Tina

Pertama, The Sumpah Thunder adalah kemahiran yang sangat baik. Ini terutamanya bertujuan untuk menyokong pemain dalam pertempuran dengan meningkatkan kerosakan huru -hara secara keseluruhan yang ditangani dengan lawan oleh pembuat fateria sementara pada masa yang sama membenarkan sahabat Wyvern melancarkan kerosakan kilat yang meningkat. .

Menegur

Tiny Tina

terutamanya digunakan oleh pemain yang mempunyai satu matlamat dalam fikiran, dan itu adalah untuk memecahkan pengawal lawan. Apabila kemahiran dibuang, pemain akan mengambil kerosakan yang menurun; Sementara. Penolakan kerosakan akan menjadi 15%, dan pemain boleh meletakkan maksimum 5 mata ke dalam penolakan.

Dragon Aura

Tiny Tina

Menjaga perkara berjalan, Dragon Aura datang bermain seterusnya. Bila -bila masa kemahiran ini dilemparkan sementara pemain dalam peperangan, aura akan muncul di sekeliling mereka yang akan membolehkan kerosakan unsur keseluruhan pemain akan digugurkan sebanyak 20%, yang boleh ditangani dengan serta -merta untuk musuh, menghapuskan mereka di laman web mereka. Dragon Aura juga boleh dimaksimumkan.

Nikmat Blasthamut

Tiny Tina

Melangkah ke hadapan dengan , Pemain boleh menjadi lebih kuat dalam pertempuran dengan kemahiran membunuh, yang akan membolehkan pemain membakar bola api, yang akan melancarkan kerosakan kebakaran ke arah lawan jika mereka dibunuh dengan pistol, dan orb kilat akan dipanggil jika lawan dibunuh oleh serangan huru -hara, yang secara konsisten akan melancarkan kerosakan kilat. Max One Point boleh dilaburkan dalam Nikmat Blasthamut.

Tiny Tina

Kemahiran seterusnya yang dipersoalkan adalah Rakan untuk api , Yang sangat menyokong para pemain yang menghadapi lawan yang sukar dengan membenarkan teman wyvern dari fatemaker untuk menangani kerosakan keseluruhan yang dipertingkatkan, dengan jelas mengurangkan HP musuh dan membawa mereka ke bawah. Kemahiran boleh memberi manfaat kepada Fatemaker secara langsung, dan pemain dapat dengan mudah memaksimumkan mata kemahiran.

Nafas ribut

Tiny Tina

Satu lagi kemahiran cemerlang yang harus dilihat oleh pemain adalah Nafas ribut . Walaupun teman wyvern berada di sebelah pembuat fataker, ia akan secara konsisten melancarkan apa yang disebut nafas kilat dalam arah umum lawan, yang akan menyebabkan mereka mengambil kerosakan kilat yang meningkat. Pemain boleh meletakkan di Max One Point to Storm Nafas. .

Tidak dapat dipertikaikan

Kemahiran seterusnya dalam senarai kami adalah Tidak dapat dipertikaikan , yang boleh dimaksimumkan dengan satu titik, dan matlamat utama kemahiran yang dibuang adalah untuk memulihkan semua wad untuk pembuat fatem sebaik sahaja mereka berada dalam mod “Save Your Soul”. Kerosakan kilat yang meningkat juga akan dilemparkan kepada lawan selama tempoh masa yang 20 saat.

Kagum

Tiny Tina's Wonderlands Clawbringer Build

Kagum , yang boleh membantu pemain dengan serta -merta memenangi sebarang pertempuran melawan musuh mereka dengan memberikan mereka kadar krit. Buff kadar kritikan keseluruhan adalah 33%, dan kemahiran akan berakhir selepas 12 saat, dan pemain boleh melabur tiga mata kemahiran.

Storm Smite

Tiny Tina's Wonderlands Clawbringer Build

Membungkus kemahiran pasif dalam panduan kami dengan Storm Smite , Bila -bila masa pemain membuang kemahiran tindakan mereka, ia juga akan menyebabkan ia melancarkan bolt guruh atau api yang akan menghancurkan musuh dengan cepat.

Kemahiran pasif kubur

Walaupun pemain tidak akan mengambil bantuan dari kemahiran tindakan kubur, masih terdapat beberapa kemahiran pasif yang pemain akan bergantung kepada untuk memanfaatkan sepenuhnya Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build . Mahu mengukur watak anda lebih cepat tetapi kekurangan XP? Nah, jawapan anda terletak pada Panduan Pertanian Wonderlands XP Tiny Tiny!

Kapal Mortal

Tiny Tina's Wonderlands Clawbringer Build

Memulakan perkara dengan Kapal Mortal , Pemain boleh menggunakannya dalam peperangan kerana HP keseluruhan mereka akan digugurkan sebanyak 6%, yang akan membolehkan mereka terus hidup untuk tempoh yang lebih lama, sementara juga meningkatkan kecekapan keseluruhan sihir gelap yang dilepaskan oleh pembuat fatem dengan jumlah 6%, yang membolehkan Peningkatan output kerosakan sihir gelap. Max 2 mata harus dilaburkan ke dalam kapal fana.

Thralls yang setia

Tiny Tina's Wonderlands Clawbringer Build

Bergerak terus, Thralls yang setia adalah satu lagi kemahiran yang berdaya maju yang pemain boleh melabur, kerana mereka akan mengalami berurusan dengan keseluruhan elemen dan kerosakan huru -hara yang dipertingkatkan kepada lawan berdasarkan bilangan sahabat yang dimiliki oleh pemain. Untuk setiap sahabat, kerosakan pemain akan digugurkan sebanyak 9%. Pemain harus meletakkan maksimum 2 mata ke dalam kekalahan yang setia. Jika anda mahukan kunci kerangka Wonderlands Tiny Tina, maka lihat panduan untuk GLITCH.

Menuai

Tiny Tina's Wonderlands Clawbringer Build

Menjaga perkara berjalan, Menuai boleh digunakan oleh pemain yang akhirnya mahu menghancurkan musuh dan mencapai kemenangan dengan cepat. Setelah menuai, pemain akan meningkatkan kemampuan kerosakan sihir gelap untuk tempoh tertentu. Tempoh kemahiran adalah sekitar 12 saat, dan pemain dapat memaksimumkan mata kemahiran untuk menuai.

Pakatan gelap

Tiny Tina's Wonderlands Clawbringer Build

Kemahiran lain yang pemain disyorkan untuk dilihat adalah . Seperti namanya, Pact Dark secara langsung terikat dengan keupayaan kubur untuk berurusan dengan sihir seni gelap, yang akan diserang apabila pembuat fatem telah membuang kemahiran. Buff keseluruhan yang diberikan kepada pemain akan menjadi 20%.

Hydra gelap

Sekarang kita sampai ke akhir kemahiran pasif, Hydra gelap dimainkan ketika pemain memerlukan teman peribadi di pihak mereka semasa pertempuran. Dengan memanggil sahabat Hydra yang gelap, teman akan melancarkan kerosakan sihir gelap kepada lawan, menjadikan mereka tidak berguna di medan perang.

Clawbringer Build Playstyle di Tiny Tina’s Wonderlands

Build Playstyle untuk Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Build agak mudah, kerana ia membolehkan pemain mengambil musuh dengan bantuan kemahiran pasif dan tindakan.

Dengan bantuan menguasai kelas Clawbringer , Pemain boleh terus melepaskan kilat dan kerosakan huru -hara dengan menggunakan senjata huru -hara mereka dan menghancurkan bolt kilat ke lawan, dengan jelas menghapuskan dan menghancurkannya.

Dengan kubur kelas menengah, pembayar juga boleh bercampur dalam aspek kerosakan sihir seni gelap permainan, mencampurkan kedua -dua untuk menguasai medan perang dan membunuh segala -galanya. Kemahiran yang menawarkan penggemar kerosakan huru -hara dan buffs kerosakan kilat semua menarik bersama -sama dengan baik untuk membantu pembuat fatem keluar menang.

Kami mempunyai Clawbringer membina semua dibungkus; Marilah kita tahu apa yang anda fikirkan dalam komen di bawah! Semak Tiny Tiny’s Wonderlands Best Builds kami untuk Rujukan Masa Depan!

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Tiny Tina’s Wonderlands Graveborn Build: Membuat kekacauan sahabat gabungan

Tiny Tina's Wonderlands Graveborn Build: Membuat kekacauan sahabat gabungan

Ditulis oleh Tarran Stockton

Dihantar pada 6 Apr 2022 12:13

Kami Tiny Tina’s Wonderlands Kuburan kubur mengambil kesempatan daripada fleksibiliti kelas, bersama dengan temannya yang kuat yang dapat digabungkan dengan penjaga spora untuk memberi kesan yang besar. Tiny Tina’s Wonderlands memberi anda timbunan pilihan kelas, sementara juga menampung ciri multiclassing yang membolehkan anda menggabungkan archetypes bersama -sama untuk membina unik. Oleh itu, jika anda mahukan kekacauan bagaimana meniru kami Kubur membina, kami telah mendapat anda dilindungi.

 • Tiny Tina’s Wonderlands Stabbomancer Membina
 • Tiny Tina’s Wonderlands Spore Warden Build
 • Tiny Tina’s Wonderlands Clawbringer Membina
 • Tiny Tina’s Wonderlands Brr-Zerker Membina
 • Tiny Tina’s Wonderlands Spellshot Membina

Tiny Tina’s Wonderlands Graveborn Build: Latar Belakang dan Hero

Tiny Tina

Setelah mencipta rupa watak anda, anda memerlukan latar belakang yang relevan, yang akan memberi anda sedikit rangsangan kepada beberapa statistik. Kami mengesyorkan Alchemist Rogue untuk membina kubur kami, kerana ia akan memberi anda peningkatan lapan kebijaksanaan, yang membolehkan anda menangani peningkatan status kerosakan. Semua latar belakang datang dengan kelemahan walaupun, kerana anda akan kehilangan lima perlembagaan dan dua ketangkasan, menurunkan peluang keseluruhan HP dan kritikan anda dengan sedikit.

Untuk pilihan statistik wira anda, anda akan menginginkan fokus yang sama pada kecerdasan, kebijaksanaan, dan kemahiran bersesuaian sepanjang permainan, yang akan memberi anda pengurangan cooldown besar -besaran kepada mantra dan kemahiran, sambil meningkatkan kerosakan status anda yang menjadi kunci untuk sahabat dan kemahiran tertentu.

 • Mencari beberapa rompakan berkualiti terbaik dalam permainan? Semak Cara Memperolehnya Dengan Kod Shift Wonderlands Tiny Tina.

Tiny Tina’s Wonderlands Graveborn Build: Kemahiran

Tiny Tina

Untuk kemahiran aksi kubur anda, kami mengesyorkan mengambil pengorbanan yang mengerikan, yang membolehkan anda mengorbankan 40% kesihatan anda untuk menangani kerosakan sihir gelap dan menggunakan status yang sama kepada semua musuh yang berdekatan, dengan penskalaan kerosakan berdasarkan maksimum hp anda.

Untuk peringkat pertama Tree Skill Graveborn, anda akan mahu memaksimumkan semua yang tersedia, mengambil sebanyak 13 mata. Kapal Mortal Akan Meningkatkan HP Max Anda Per Point, Bersama Dengan Kecekapan Magic Gelap, manakala Essence Drain adalah kemahiran membunuh yang meningkatkan kadar cooldown ejaan anda hingga jumlah 25%. Yang terakhir di peringkat ini adalah thralls setia, yang memberi anda peningkatan kerosakan untuk setiap teman, berjumlah 9%. .

Di peringkat dua, tumpuan anda akan dituai, yang merupakan kemahiran membunuh yang membolehkan sahabat anda menangani bonus Dark Magic Damage. Perlu diperhatikan kesan ini juga menyusun sehingga 9%, bertahan selama 12 saat. Semasa anda berada di sini, meletakkan satu titik ke Sanguine Sacrament adalah bernilai untuk penjanaan kesihatan 5% dari setiap ejaan yang anda gunakan, yang akan membantu secara besar -besaran sepanjang permainan.

Di peringkat ketiga, anda ingin mengabaikan semua kemahiran kecuali Dark Hydra, yang benar -benar membantu untuk mengikat binaan bersama dari segi sahabat anda yang datang dalam talian. Dark Hydra adalah kemahiran membunuh yang memberi anda peluang untuk memanggil teman yang menangani kerosakan sihir gelap. Pada Max, kemahiran ini memberi anda peluang 60% setiap membunuh dalam memanggil Hydra Gelap, dengan Max tiga yang boleh dipanggil, sepuluh saat bertahan.

Di peringkat keempat, anda akan mahu memaksimumkan kemahiran yang ada. Pertama adalah Ascension; Ini adalah satu lagi kemahiran membunuh yang meningkatkan HP maksimum dan kerosakan ejaan anda. Ini juga disusun sehingga sepuluh kali, membuat kenaikan 20% berpotensi untuk kedua -dua statistik anda. Terdapat juga kemahiran satu titik yang dipanggil Hukuman, yang memberikan teman demi-lich anda peluang 20% ​​untuk mengulangi kemampuan letupan neraka.

Tier Kelima Pokok kubur mempunyai kemahiran yang dipanggil Lord of Ever. Ini meningkatkan output kerosakan anda sambil mengurangkan kerosakan yang anda ambil, meningkat secara berskala apabila anda kehilangan lebih banyak kesihatan. . .

 • Tertanya -tanya bagaimana bermain dengan rakan anda di platform yang berbeza? .

Tiny Tina’s Wonderlands Graveborn Build: Multiclassing

Tiny Tina

Sebaik sahaja anda mendapat akses kepada ciri multiclassing setelah menyelesaikan emosi misi laut yang terdapat kemudian dalam permainan, anda akan mahu memilih Warden Spore sebagai kelas kedua anda. Ini akan memberi anda akses kepada sekumpulan kebolehan sahabat yang kuat, dan cendawan kentut.

Di peringkat satu, maksimum kedua -dua kurnia Hunt dan Hati Kindred. Yang pertama adalah kemahiran membunuh yang meningkatkan kemahiran aksi kadar cooldown, sementara yang kedua meningkatkan kesihatan dan kerosakan teman anda secara besar -besaran. Di peringkat kedua, hanya fokus pada memaksimumkan kemahiran afiniti, yang memberi anda peningkatan kemampuan rata dengan setiap titik.

Anda boleh melangkaui peringkat ketiga sebelum tiba di Tahap Empat untuk keseronokan memburu. Kemahiran ini memberi teman anda meningkatkan kerosakan apabila anda membuat hit kritikal dengan senjata anda, sementara juga menyusun sehingga sepuluh kali, untuk potensi rangsangan kerosakan besar. Secara keseluruhan, sahabat anda sepatutnya dapat mengambil kebanyakan musuh sendiri semasa anda menggantung dan menyokong terima kasih kepada kemahiran dalam binaan ini.

Itu sahaja untuk perjalanan kita bagaimana membuat a Tiny Tina’s Wonderlands Kubur membina yang menangani kerosakan gila dengan sahabat dan kebolehan.

Ingin tahu apa yang digunakan oleh bola keajaiban Tiny Tiny yang digunakan untuk? Panduan kami akan membawa anda mempercepatkan.