Thunderbird | Rainbow Six Wiki | Fandom, Thunderbird – Liquipedia Rainbow Six Wiki

Thunderbird R6

“Udara atau tanah, anda dapati keseimbangan anda atau berakhir dengan wajah yang penuh dengan kotoran.”Dilahirkan di wilayah Nakoda Saskatchewan, pelajaran pertama Thunderbird dari ibunya adalah kepentingan masyarakat. Pengenalan pertamanya kepada enjin berada di lutut ayahnya; Dia mengajarnya untuk memahami helikopter sebelum dia belajar terbang. Sentiasa bersemangat untuk pengalaman baru yang dia mendaftar dalam program Bold Eagle di Seventeen di mana dia cemerlang dalam Latihan Tentera Asas. Semasa mendapat manfaat daripada bimbingan penatua masyarakat dan pengajar pribumi, program ini mencetuskan minat untuk memelihara dan melindungi apa yang paling disayanginya, cara hidup nakoda. Selepas menyertai Angkatan Bersenjata Kanada, Thunderbird bekerja melalui sekolah penerbangan. . Dia menamatkan latihan perubatan asasnya (CFHSTC) dan terus berkhidmat di CAF sebagai ubat udara.

Thunderbird

adalah pengendali pertahanan yang dipaparkan di Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, diperkenalkan dalam pengembangan North Star.

Kandungan

 • 1 Biografi
  • 1.
  • 2.1 sinergi
  • 2.2 kaunter
  • 3.1 penilaian peranti
  • 6.1 masih
  • 6.2 seni konsep
  • 6.3 video

  Biografi []

  Dilahirkan di wilayah Nakoda Saskatchewan, pelajaran pertama Sky dari ibunya adalah kepentingan masyarakat. Pengenalan pertamanya kepada enjin berada di lutut ayahnya, dia mengajarnya untuk memahami helikopter sebelum dia belajar untuk terbang satu.

  Sentiasa bersemangat untuk pengalaman baru yang dia mendaftar dalam program Bold Eagle di Seventeen di mana dia cemerlang dalam Latihan Tentera Asas. Semasa mendapat manfaat daripada bimbingan penatua masyarakat dan pengajar pribumi, program ini mencetuskan minat untuk memelihara dan melindungi apa yang paling disayanginya, cara hidup nakoda.

  Setelah menyertai Angkatan Bersenjata Kanada Sky berjalan melalui sekolah penerbangan. . Dia menamatkan latihan perubatan asasnya (CFHSTC) dan terus berkhidmat di CAF sebagai ubat udara.

  Pada tahun 2015, dia menemui dan menyelamatkan Sanaa “Nomad” El Maktoub di Wilderness Kanada. Setelah memberikan perhatian perubatan nomad, mereka diserang oleh beruang hitam sementara langit membaiki helikopternya. Sky dapat berjaya menangkis Bear Off dan Flew Nomad ke Keselamatan. Ini kemudiannya membawa Nomad untuk mengesyorkannya untuk menyertai Rainbow pada tahun 2021.

  . . Dia mendapati garis hidraulik gear pendaratan telah dipotong dan juga kalung yang hilang di dalam kapal terbang dengan pemeriksaan yang lebih dekat. Langit kemudian tiba -tiba dipecat dan ditembak di kaki. Dia berjaya menutup dan mendengar suara yang biasa menafikannya dengan sajak nurseri. Langit merawat luka untuk menghentikan pendarahan dan kemudian menggunakan mesin untuk melepaskan asap ke hangar. Dia kemudian mengapit pengejarnya dan menendangnya di kepala, mendedahkannya sebagai Karina “Nøkk” Gaarddhøje. Sky memberitahu Nøkk bahawa dia tahu ada sesuatu kerana dia tahu Nomad mempunyai tulisan tangan yang dahsyat sejak dia menerima radang di padang gurun Kanada. Nøkk menyatakan bahawa dia mahu menguji langit kerana dia tidak mempercayai intuisi merekrut Nomad. Tidak menahan perasaan keras untuk tindakan Nøkk, Sky meletakkan bandaid di kepalanya dan membantunya. Nøkk meminta maaf dan mengatakan bahawa ketika dia mempercayai Nomad sendiri, dia ingin tahu bahawa Sky mampu mengendalikan lebih daripada “permainan perang”. Sky berkata dia faham tetapi meminta Nøkk meninggalkan pesawat mereka sendiri pada kali berikutnya dia mahu mengujinya.

  Ulasan Pakar Gamespot

  Thunderbird

  Wolfguard

  Pertahanan

  (1985-04-01) 1 April 1985 (umur 38 tahun)
  25,000
  22,500 Sp
  600
  Sp
  Kasual
  Peringkat
  Kompetetif Cg

  Sederhana (110 hp)

  Medium

  Mina “Thunderbird Operasi Bintang Utara Rainbow Six Siege.

  Kandungan

  • 1 alat unik
  • 2 senjata
   • 2.1 Utama
   • .2 sekunder
   • 4.1 maklumat pengambilan
   • 4.2 latar belakang
   • 4.3 Laporan Psikologi
   • .
   • 4.5 pengalaman yang berkaitan
   • 4.6 nota
   • 4.7 video

   Gadget Unik [sunting]

   Apabila ditempatkan di tanah, stesen Kóna bertindak sebagai titik keselamatan bagi pengendali yang cedera dan jatuh. Apa yang perlu mereka lakukan ialah mendekati peranti itu, dan stesen Kóna secara automatik meningkatkan HP pengendali atau menawarkan pemulihan.

   Quantatiy:
   HP Recharge:

   Penyembuhan semula:
   Keutamaan 1:
   Keutamaan 2:
   Keutamaan 3:
   Keutamaan 4:
   Ditangani oleh:

   3
   30
   2m
   X saat
   Defender, dbno
   Pertahanan, kesihatan terendah.
   Penyerang, dbno
   Penyerang, kesihatan terendah.

   Senjata [sunting]

   Utama [sunting]

   Rusia .308 prototaip bullpup, terdiri hampir seluruh polimer. Ia mempunyai kuasa dan ketepatan yang mengagumkan dalam format yang agak padat.

   Majalah yang diberi makan, senapang separa automatik, membawa sentuhan moden pada SPAS-12.

   Sekunder [sunting]

   Pistol submachine jarak pendek hingga sederhana dengan kadar kebakaran dan mobiliti yang tinggi. Terbaik digunakan di tempat yang rapat.

   Pistol separa automatik 9mm ini sangat tepat dan ringan dengan mundur rendah.

   Peralatan [sunting]

   Bom tangan yang meletupkan kesan.

   Letupan Jauh C4 Letupan.

   Maklumat Pengambilan [sunting]

   “Harry,

   Mempunyai seseorang yang boleh menonton enam anda, menjahit anda, dan terbang keluar adalah trifecta. Saya telah bekerja dengan pakar Mina “Thunderbird” langit sebelum dan saya yakin dengannya di belakang saya.

   Mina mungkin kelihatan seperti dia mengambil risiko sebagai juruterbang, tetapi mereka dikira, dia sentiasa mengawal dirinya dan disesuaikan dengan persekitarannya. .”Sekiranya anda memecahkan sesuatu, anda harus belajar memperbaikinya, jika anda takut sesuatu, anda harus berusaha untuk memahaminya, dan jika anda menyakiti seseorang, anda harus tahu bagaimana untuk menjahit luka..

   Berkembang di wilayah Nakoda, itu adalah keghairahannya untuk memelihara tradisi masyarakatnya yang pertama kali membawa kerja dalam hidrologi. Dia belajar penyimpanan air, air kumbahan, dan pengurusan sungai. Beliau percaya bahawa pemahaman hubungan air ke bumi adalah langkah pertama dalam memastikan sumber air yang penting dan boleh diakses untuk semua orang.

   Thunderbird tidak ada apa -apa jika tidak akal. Saya telah melihatnya tulang patah dengan dua tongkat dan tali kasut. Tetapi dalam barisan kerja kami, kami tidak selalu mempunyai masa untuk mengikat kasut, apalagi mencari tongkat. Teknologi penyembuhannya telah jauh sejak saya mula -mula melihatnya. Apa yang paling menarik perhatian saya ialah kaedah pengedaran. Dia tidak boleh berada di mana -mana sekaligus jadi saya bersyukur kerana mempunyai ubat lain di lapangan, kita boleh menggunakan seberapa banyak kawan yang kita dapat. Kadang -kadang kehadiran yang menghiburkan semasa anda menyembuhkan sama pentingnya dengan menjaga anda hidup, bernasib baik, dia cemerlang di kedua -duanya.

   Saya tidak akan mencadangkan kami membuat tawaran Thunderbird jika saya tidak fikir dia sesuai, dan saya bukan hanya mengatakan bahawa kerana dia menyelamatkan nyawa saya.

   Pakar Sanaa “Nomad” El Maktoub

   Latar belakang [sunting]

   “Udara atau tanah, anda dapati keseimbangan anda atau berakhir dengan wajah yang penuh dengan kotoran.”

   Dilahirkan di wilayah Nakoda Saskatchewan, pelajaran pertama Thunderbird dari ibunya adalah kepentingan masyarakat. Pengenalan pertamanya kepada enjin berada di lutut ayahnya; Dia mengajarnya untuk memahami helikopter sebelum dia belajar terbang.

   Sentiasa bersemangat untuk pengalaman baru yang dia mendaftar dalam program Bold Eagle di Seventeen di mana dia cemerlang dalam Latihan Tentera Asas. Semasa mendapat manfaat daripada bimbingan penatua masyarakat dan pengajar pribumi, program ini mencetuskan minat untuk memelihara dan melindungi apa yang paling disayanginya, cara hidup nakoda.

   . . Dia menamatkan latihan perubatan asasnya (CFHSTC) dan terus berkhidmat di CAF sebagai ubat udara.

   Laporan Psikologi [sunting]

   .”

   Anda tidak akan berfikir bahawa individu yang tenang di tanah adalah kebakaran di langit, tetapi kadang -kadang risiko diperlukan untuk menyelamatkan nyawa. Pakar Mina “Thunderbird” kekuatan tenang Sky tidak melakukan apa -apa untuk menyembunyikan semangat dan dedikasinya kepada masyarakatnya.

   Dr. Harishva “Harry” Pandey, Pengarah Rainbow

   Ketika Nomad pertama kali membawa pakar Mina “Thunderbird” Sky ke perhatian kami, saya tidak terkejut dengan cadangannya. . Dia seolah -olah mempunyai pemacu, latihan dan perangai yang diperlukan untuk meldai dengan pasukan Nomad. Saya, bagaimanapun, terkejut bahawa ini adalah yang pertama yang saya dengar tentangnya.

   Sekiranya tidak untuk latihan perubatan Sky, Nomad mungkin tidak dapat bertahan di utara. Saya tertanya -tanya jika pertemuan itu memberi inspirasi kepada nomad untuk mengalu -alukan persahabatan pemburu seperti pakar frost. Memandangkan latar belakangnya, saya merasakan bahawa Frost dan Sky akan mempunyai banyak ikatan. Keluarga jelas penting untuk langit, dan yang melampaui hubungan darah segera. Komuniti Nakoda mempunyai pengaruh yang besar dalam dan mengangkat langit sebagai ibu bapanya. Pengetahuan yang diturunkan bukan semata -mata sejarah, tetapi warisan yang harus diamalkan dan dipelihara sebagai cara hidup.

   Secara keseluruhan, Sky mempunyai kesedaran emosi yang dilahirkan dari pemahaman dan penerimaan. Dia mencari keseimbangan dalam semua yang dilakukannya. Dia menggambarkan dunia dan tubuh manusia sebagai enjin. Pertama anda perlu memahami tujuannya, dan kemudian bagaimana ia berfungsi. Sekiranya dawai dicincang, anda tidak dapat memperbaikinya dengan skru, tetapi skru boleh memegang tulang di tempatnya kerana ia menyembuhkan. . Itu bukan untuk mengatakan dia tidak marah. Apa yang “mendapat di bawah kulitnya” seperti yang dikatakan Sky, kurang menghormati. Menghormati orang lain, sama ada cara hidup mereka atau hak mereka untuk hidup, adalah penting untuk prinsip -prinsipnya.

   Penilaian risiko Sky nampaknya marah dengan keyakinan dan pengalamannya. Setelah membincangkan beberapa pengembaraannya yang lebih mengerikan, saya prihatin terhadap taktiknya yang berani. Saya bertanya kepadanya bagaimana rasanya ketika dia berada di udara dan jika ia adalah tergesa -gesa adrenalin yang memicu dia. Tanggapannya adalah senyuman dan mudah, “rasanya seperti terbang.”Saya rasa saya berhak ..

   Dr. Harishva “Harry” Pandey, Pengarah Rainbow

   Latihan [sunting]

   • Program Bold Eagle (BMQ)
   • Angkatan Bersenjata Kanada (CAF)
   • Teknologi Aeroangkasa Sekolah Angkatan Kanada (CFSATE)
   • Tentera Udara Royal Canadian (RCAF)
   • Pegawai Perubatan Asas (CFHSTC)
   • Kursus Aeromedikal Kesediaan Operasi (ORAC)
   • 8 Wing Trenton
   • 426 Skuadron Latihan Pengangkutan

   Pengalaman yang berkaitan [sunting]

   • Bantuan Eagle
   • Langit aktif
   • Tinjauan NUMA
   • Sukarelawan Casara

   Nota [sunting]

   • Peranti: Stesen Penyembuhan Kóna
   • Operator: Pakar Mina “Thunderbird” Sky
   • Pemimpin Penilaian: Pakar Lera “Finka” Melnikova