The Sims 4: Fire Cheats (Start and Stop Fires) – Ultimate Sims Guides, Diselesaikan: Re: Bantuan! Mengapa dapur sim saya terus terbakar? Jawab HQ

Re: Bantuan! Mengapa dapur sim saya terus terbakar

Untuk menggunakan cheat ini, anda perlu membuka kotak cheat seperti yang kita bicarakan di bahagian terakhir dan kemudian taipkan api.togol Dan tekan Enter dan kebakaran harus dilumpuhkan untuk melindungi sim anda. Sekiranya anda mahu menghidupkannya semula, anda boleh melakukan cheat yang sama dengan api.togol dan ia akan membolehkan kebakaran sekali lagi.

The Sims 4: Cheats Fire (Mula dan Hentikan Kebakaran)

Salah satu bahagian yang paling menyeronokkan mengenai Sims Lore bercakap dengan pemain yang telah memulakan kebakaran dengan cara yang lucu sepanjang tahun. Anda mempunyai pemain dari The Sims 1 yang memenuhi seluruh rumah mereka dengan permaidani dan bunga api dan biarkan ia terbakar, kepada pemain di Sims 4 yang lupa untuk menukar lint di dobi dan kehilangan seluruh rumah mereka.

Kebakaran telah menjadi sebahagian besar permainan selama lebih dari dua dekad dan akan terus menjadi kejadian lucu dan sangat menjengkelkan untuk Sims anda harus mengalami. Syukurlah, terdapat beberapa cara yang anda semoga dapat menipu untuk memulakan kebakaran dalam permainan anda dan menjadikannya sepenuhnya di bawah kawalan anda untuk pengalaman terbaik.

Satu perkara penting yang perlu diperhatikan ialah ini bukan curang aliran utama dan mungkin tidak berfungsi untuk banyak pemain. Mereka tidak seperti Wang menipu Seperti Motherlode yang disokong oleh EA dan akan selalu berfungsi dan ada yang telah dilumpuhkan oleh EA untuk beberapa pengguna!

Cara membolehkan cheats

Sebelum anda dapat menggunakan kebanyakan cheat di sims 4, anda perlu memastikannya Cheats didayakan. Mengapa ini penting? Nah, cheat ini memastikan bahawa permainan tahu anda akan menggunakan beberapa cheat yang lebih rumit yang tidak dapat digunakan di pintu gerbang.

Untuk membolehkan cheats anda perlu terlebih dahulu membuka kotak cheat yang boleh anda lakukan dengan cara berikut:

  • PC: ctrl + shift + c
  • Mac: Perintah + Shift + C
  • Konsol: Semua empat pencetus

Setelah kotak dialog dibuka di bahagian atas skrin anda yang ingin anda taipkan TestingCheats benar Dan tekan Enter dan permainan harus memberitahu anda bahawa menipu diaktifkan. Anda kemudian boleh menggunakan butang yang sama yang anda gunakan untuk membuka kotak untuk menutupnya.

Matikan kebakaran untuk kebaikan

CHEAT PERTAMA KAMI MENYEDIAKAN ANDA keupayaan untuk menukar api atau mematikan kebakaran dan mematikannya akan menjadikannya sehingga anda tidak lagi mempunyai kebakaran autonomi yang disebabkan oleh sims anda. Apabila mereka berada di permainan akan berfungsi seperti biasa.

Untuk menggunakan cheat ini, anda perlu membuka kotak cheat seperti yang kita bicarakan di bahagian terakhir dan kemudian taipkan api.togol Dan tekan Enter dan kebakaran harus dilumpuhkan untuk melindungi sim anda. Sekiranya anda mahu menghidupkannya semula, anda boleh melakukan cheat yang sama dengan api.togol dan ia akan membolehkan kebakaran sekali lagi.

Cheats Api Lain

Menanam api

Yang pertama dari cheat kami adalah statistik.SET_STAT COMMODITY_BUFF_BURNINGLOVE_STARTFIRE 7 yang membingungkan untuk dijelaskan. Ini akan meningkatkan kemungkinan sim anda memancarkan api sebanyak 15% sehingga tidak akan berlaku dengan segera. Ini adalah cheat stackable Oleh itu, semakin banyak kali anda menggunakannya, semakin besar kemungkinan anda menelan api. Contohnya, menggunakannya 3 kali memberi anda peluang 45% untuk membakar api.

Tetapkan semula peluang untuk api

Apabila anda menggunakan Cheats Fire dalam permainan, sebenarnya ada dua hari sejuk sebelum permainan akan membolehkan anda menggunakannya lagi. Menggunakan Sims.membuang_buffer buff_fire_recentfire cheat akan membolehkan anda mengeluarkan sejuk dan menggunakan spawn a cheat api segera lagi.

Api yang indah

CHEAT STANK KAMI ADALAH CHEAT FIRE SENIgika yang sebenarnya tidak akan membakar api yang besar. Penipu ini akan menanam api jubin tunggal kecil di suatu tempat berhampiran sim anda tetapi api ini akhirnya akan hilang dan tidak akan membakar rumah anda atau membakar sim anda. Ini bagus untuk mengambil tangkapan skrin api tertentu atau hanya untuk jenaka. Untuk menggunakan api ini, anda memerlukan cheat objek.gsi_creat_obj 0x0000ABD9 dan tekan Enter.

Meningkatkan peluang kebakaran

Penipu api terakhir kami adalah cheat yang akan meningkatkan peluang sims anda secara autonomi memulakan api di mana -mana sahaja Sims.add_buff Burninglove menipu dan ia akan menjadikannya lebih cenderung untuk memulakan api selama empat jam akan datang.

Pemikiran terakhir

Sebagai simmers kita tidak akan berhenti menikmati menetapkan kebakaran di rumah sim kami dan ketawa ketika mereka membakar, hanya siapa kami adalah spesies pemain. Sekiranya anda ingin mencipta kebakaran anda sendiri, ini adalah curang yang perlu anda ketahui. Selamat bermain!

Dihantar pada 13 Januari 2022

Tolong! Mengapa dapur sim saya terus terbakar?

Penyelesaian yang diterima

Saya telah menggantikan dapur lebih dari 10 kali sekarang. Saya selalu membelinya dapur terbaik yang boleh anda beli tanpa menggunakan ganjaran kerjaya dan saya pastikan terdapat penggera kebakaran di atas dapur. Namun, sims saya membakar dapur kerap kali gila.

Hari pertama mereka berpindah ke rumah ini mereka membakarnya 3 kali. Semua pada hari yang sama.

Sudah kira -kira 1 tahun sim sejak mereka berpindah. Hari ini, mereka membakar dapur, saya mandi sim saya sementara ahli rumah tangga mula makan malam untuk mereka. Kompor itu segera terbakar. Saya rasa ada terlalu banyak kebakaran untuk menjadi kebetulan.

Kedua -dua sims yang memasak di rumah ini mempunyai tahap 10 memasak, dan tidak ada permaidani di hadapan dapur atau apa sahaja. Saya juga tidak mempunyai banyak cabaran pada masa ini. Apa yang akan menyebabkan dapur untuk menangkap api ini. Sebarang nasihat akan sangat dihargai!