Strand | Destiny Wiki | Fandom, Destiny 2 Strand Subclass Guide, Cara Membuka Kunci, dan Menaiktaraf | Pcgamesn

Panduan Subkelas Destiny 2 Strand, Cara Membuka Kunci, dan Menaik taraf

Titans yang menggunakan Strand kini akan dipanggil Berserkers. Walaupun penerangan asal menyatakan bahawa mereka dapat memanfaatkan kemahiran yang unik yang membolehkan mereka menggunakan cakar besar -besaran untuk mengiris ke dalam musuh mereka, teks yang disemak sekarang mencadangkan mereka dapat “nyata cakar” untuk “memutuskan sasaran mereka dari tenunan.”

Helai

Subkelas yang dikenali sebagai helai, ia memberi Gurdian keupayaan untuk mengawal kuasa seperti rentetan hijau. . Atau berayun dan menyerang dengan cara yang diperlukan. Atau hantar threadlings untuk mengejar selepas lawan.

Tangle, yang merupakan kumpulan gentian helai. Kusut meletup ketika ditembak, tetapi pemain juga boleh membuangnya ke musuh. Kusut adalah orbs pelbagai helai hijau yang dibuang ke orb dan mereka mempunyai masa pickup yang sangat cepat. Apabila dilemparkan, anda dapat dengan cepat menggunakan bergulat dan bergulat ke yang dilemparkan Tangle sementara membawa anda jauh, memberi kesan Tangle meletup melakukan kerosakan jenis. Tangle dengan membunuh musuh dengan helai Dan ia akan mencipta a Tangle Tangle.

Ulasan Pakar Gamespot

24 November 2020

[]

Subkelas Warlocks adalah broodweaver. . .”

Melee: Arcane Needle: Berantai sehingga tiga projektil yang mematikan yang menjejaki sasaran untuk kerosakan yang tinggi, membongkar mereka terhadap kesan.

Super: Needlestorm: Conjure fusillade paku keras yang melekat pada musuh dan persekitaran dan kemudian meletupkan dan menghidupkan semula diri mereka ke dalam benang.

Broodwatcher

 • Panggilan Weaver: . Berbaring benang ditukar kepada telur tambahan.
 • Threadlings bertengger adalah threadlings yang tidak digunakan yang mengorbit pemain sehingga mereka menyerang musuh lain
 • Mindspun Invocation: Aspek ini meningkatkan beberapa kebolehan helai warlock:
 • Bergelut: .
 • Grenade Threadling: Memakan bom tangan threadling untuk menghasilkan set lengkap benang bertengger.
 • Memakan bom tangan belenggu untuk mendapatkan penggemar, membuat letupan penggantungan pada setiap pembunuhan.

Titans Strand

Titans yang menggunakan Strand kini akan dipanggil Berserkers. Walaupun penerangan asal menyatakan bahawa mereka dapat memanfaatkan kemahiran yang unik yang membolehkan mereka menggunakan cakar besar -besaran untuk mengiris ke dalam musuh mereka, teks yang disemak sekarang mencadangkan mereka dapat “nyata cakar” untuk “memutuskan sasaran mereka dari tenunan.

Super: Bladefury: .

 • Serangan Cahaya: Versi Supercharged dari serangan huru -hara Blade yang semakin meningkat yang meningkatkan kelajuan serangan seterusnya, mendahului tiga hits. Menyambung dengan serangan ringan membina tenaga untuk serangan berat Super dengan setiap hit.
 • Titan melemparkan sepasang projektil ke hadapan yang mencari musuh, menggantung dan merosakkannya terhadap kesan.

MELEE: Blade Frenzied: Butang huru -hara Tekan menyebabkan Titan melontarkan musuh ke hadapan dan memotong dengan bilah lengan helai, memisahkan mangsa. Lalai ke tiga caj sehingga Titan dapat mengikat mereka bersama.

Aspek Titan Strand:

 • Memusnahkan kusut untuk menenun surat tenunan ke Titan dan sekutu yang berdekatan. Mengurangkan kerosakan yang diambil dan meningkatkan pertumbuhan semula tenaga huru -hara ketika memakai mel tenun.
 • Apabila melemparkan keupayaan kelas, Titan meletupkan ke hadapan riak yang kuat dalam realiti, menggantung musuh yang ditangkap dalam shockwave.

ThreadRunner: Hunter Subclass []

Hunter Strand

Pemburu tetap dikenali sebagai Threadrunners, yang akan “memahami benang dan menenun yang baru untuk melangkah melalui udara.”Bungie telah merujuk bahawa ini akan menjadi rantai yang dapat mereka gunakan untuk memanipulasi persekitaran mereka.

Super: Silkstrike: Gunakan bergulat untuk bergerak secara bebas dalam pandangan orang ketiga. Semasa berada di negeri ini, pemburu juga boleh membuang dart tali mereka untuk menyerang musuh.

 • Serangan Cahaya: Dimaksudkan untuk lawan tunggal. Boleh digunakan di udara dan di atas tanah, dan ketika di tanah, Hunter dapat mengikat serangan dengan lancar. Dart Tip Hits Deal Bonus Damage. Mengalahkan musuh dengannya menyebabkan musuh meletup.
 • Serangan Berat: Hunter Swings Rope Dart dalam arka 360 darjah, merosakkan semua musuh. Boleh digunakan di tanah atau di udara.

Huru -hara: Spike berulir: Tali Dart yang melantun di antara musuh, merosakkan dan memutuskannya. . .

Aspek Hunter Strand:

 • Menghidupkan Slam: .
 • Silk Widow: Memberikan caj bom tambahan. . Oleh itu, pemburu boleh menubuhkan rantai mata bergulat untuk pasukan untuk pergerakan pantas.

Takdir 2 bom tangan []

Subclass helai akan memperkenalkan tiga bom tangan baru.

 • Bergelut (dikawal dengan butang bom tangan): Projek cangkuk yang akan membolehkan pemain mengayunkan udara.
 • Grenade Threadling: Berpecah menjadi tiga projektil yang menjadi threadlines pada kesan.
 • Bom tangan belenggu: Bertindak sebagai Bola yang mengikat musuh, meletupkan letupan yang menggantung dan menghantar bolas sekunder yang lebih kecil untuk menggantung musuh berdekatan.

. Mereka adalah seperti berikut:

 • Thread of Ascent: Mengaktifkan Kemampuan Bom Bom Tunggal Senjata yang Dilengkapi dan Grants Peningkatan Pengendalian Senjata dan Keberkesanan Udara untuk Masa yang Sedikit.
 • Thread of Fury: Merosakkan sasaran dengan tenaga huru -hara yang kusut.
 • Benang akhir: .
 • Thread of Warding: Mengambil Orb Power Grants Woven Mail.

Panduan Subkelas Destiny 2 Strand, Cara Membuka Kunci, dan Menaik taraf

Dengan Lightfall datang subkelas kegelapan baru, inilah yang perlu anda ketahui mengenai Destiny 2 Strand, termasuk cara membuka kunci, dan menaik taraf kebolehan anda.

Diterbitkan: 17 Apr, 2023

Bersedia untuk Menguasai Destiny 2 Strand Subclass. Sudah lama sejak Penjaga telah mendapat tangan mereka ke atas satu set kebolehan baru, jadi bersiaplah untuk dibombardir dengan masa dan ruang sekarang bahawa Strand telah dilepaskan di Destiny 2 Community.

Bungie menarik peminat dengan pandangan pertama di subclass Destiny 2 Strand ketika mengusik Destiny 2 Lightfall. Kuasa Kegelapan Baru menyertai barisan arka, solar, tidak sah, dan stasis, memberikan pemain lebih banyak kepelbagaian dalam bagaimana mereka menubuhkan kelas kegemaran mereka 2 kelas. Walaupun Pratonton Lightfall memberi kita pandangan pertama di subkelas baru, butiran lanjut timbul pada minggu -minggu berikutnya. Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai subclass Destiny 2’s Strand, termasuk bagaimana untuk membukanya dalam permainan PC percuma.

Destiny 2 Strand Subclass Guide: Seorang penjaga warlock menunjukkan abilties helai mereka

Cara Membuka Kunci Destiny 2 Subclass

Untuk Membuka Destiny 2 Subclass Strand, anda perlu melengkapkan kempen Lightfall keseluruhan dan bermeditasi di kolam Pouka di Neomuna.

Anda diberi rasa helai dalam beberapa misi cahaya, tetapi selalu akhirnya habis, tidak dapat menahan banyak kuasa di dalam badan anda. Ia hanya apabila anda telah mengalahkan setiap misi cerita bahawa subclass Strand adalah milik anda untuk menggunakan kehendak.

Cara Mendapatkan Meditasi Strand dan Meningkatkan Kebolehan Strand Anda

Sebaik sahaja anda telah membuka kunci subkelas helai, anda boleh melawat kolam Pouka di Neomuna untuk membuka kunci bom tangan tambahan, aspek, dan serpihan. Untuk membuka kunci kuasa tambahan ini, anda mesti menghabiskan mata wang yang dikenali sebagai meditasi helai.

Anda boleh mendapatkan meditasi helai dengan menggunakan Strand di mana sahaja dalam sistem dan menyelesaikan aktiviti di Neomuna. Anda boleh mendapatkan meditasi helai tambahan semasa berada di zon pencerobohan VEX di Neomuna

Apa itu Destiny 2 kuasa helai?

Menurut pemaju Bungie, Strand adalah mengenai memanipulasi ruang dan waktu. . Pemaju Bungie merujuk ini sebagai tenunan, dan helai nampaknya berakar umbi dalam tenaga psikik. Perkataan ‘helai’ boleh merujuk kepada panjang lanjutan sesuatu yang panjang dan nipis seperti benang, serat, atau wayar. Mungkin, idea di sebalik kewujudan Strand dalam alam semesta permainan adalah serupa dengan memanipulasi benang yang memegang kain ruang masa.

. Tidak seperti Arc, Solar, Void, dan Stasis, yang semuanya wujud sebelum kemunculan semula penjaga, penjaga adalah yang pertama untuk menemui dan belajar menggunakan helai. Ini bermakna bahawa sepanjang sejarah alam semesta, anda adalah yang pertama untuk mencari dan menggunakan helai. Walau bagaimanapun, sementara Guardian akan menjadi yang pertama menggunakan helai, permainan permainan menunjukkan bahawa sarang, eris morn, dan drifter semua dapat melihat tenunan.

Begitu juga dengan kuasa elemen permainan, warlocks, titans, dan pemburu lain permainan yang masing -masing mempunyai kebolehan helai yang unik. Pemain boleh mengharapkan keupayaan super teras (atau mungkin lebih daripada satu pilihan) dan beberapa jenis pilihan huru -hara, bom tangan, dan kelas kelas. Penjaga juga dapat memperoleh aspek dan serpihan untuk meningkatkan lagi watak mereka.

Apakah Destiny 2 Mekanik Teras Strand?

.

Asas -asas Strand

 • Tenunan bermaksud membuat objek dari helai.
 • Sekiranya anda mengalahkan musuh menggunakan helai, anda akan membongkar mereka.
 • Membongkar kekuatan hidup mereka mencipta a Tangle, . Tangles meletup ketika ditembak, tetapi pemain juga boleh membuangnya ke musuh.

Buffs Strand

Surat Woven melindungi penjaga di mesh helai, mengurangkan kerosakan. .)

 • Angkat musuh dari tanah untuk masa yang singkat, melumpuhkan mereka. Di PvP, pemain yang digantung diangkat dari tanah tetapi masih boleh bergerak.
 • Membongkar: Menyerang musuh yang terbongkar menyebabkan pecah benang yang menyerang musuh lain yang berdekatan. Sasaran yang dipukul oleh pecah ini juga akan dibongkar.
 • Sever: Musuh terputus telah mengurangkan output kerosakan.

Strand bergulat

Satu lagi mekanik helai utama adalah kemampuan bergelut. . . Pemain juga boleh melaksanakan melees pada akhir bergelut.

Kemampuan bergelut membuat banyak potensi menarik di seluruh dunia permainan. Sebagai contoh, Bungie suka memasukkan teka-teki platform dalam serbuan dan aktiviti PVE dalam permainan lain. Oleh itu, pemain mungkin perlu memanfaatkan kebolehan bergelut untuk berayun lebih jauh atau lebih tinggi daripada yang mereka dapat dengan hanya melompat. Mekanik seperti itu juga membuka pintu kepada banyak telur Paskah di kawasan yang sukar dicapai.

Destiny 2 Strand Subclass Guide: Seorang penjaga Titan menunjukkan kuasa helai

Destiny 2 Kemampuan Strand

Bungie kekal sebagai ibu pada spesifik Strand, tetapi studio telah mengesahkan beberapa perkara mengenai kuasa kegelapan yang akan datang.

Apabila Bungie memperkenalkan subkelas baru semasa acara pratonton cahaya, ia pada asalnya merujuk subclass warlock sebagai arkitek, subclass Titan sebagai tiran, dan subclass pemburu sebagai threadners. Walau bagaimanapun, pada pertengahan Januari, kemas kini ke laman web rasmi Destiny 2 Lightfall menunjukkan Bungie telah menukar dua nama, kemudian juga mengemas kini deskripsi juga.

Broodweaver: Subclass Warlock

Kuasa helai Warlock akan menjadikan mereka kelas yang kini dikenali sebagai broodweavers. Walaupun teks asal menggambarkan subclass Warlock Strand sebagai dapat memanfaatkan kebolehan telekinetik yang membolehkan mereka membentuk dan menembak peluru berpandu, salinan yang lebih baru menjelaskan bahawa mereka “bahkan dapat memutar ke dalam makhluk yang sentuhan untuk melakukan tawaran mereka.”

Super: Needlestorm: .

Melee: Arcane Needle: Berantai sehingga tiga projektil yang mematikan yang menjejaki sasaran untuk kerosakan yang tinggi, membongkar mereka terhadap kesan.

Aspek Strand Warlock:

 • Panggilan Weaver: Rift cast menenun tiga telur benang yang menetas ke benang selepas memukul permukaan. Berbaring benang ditukar kepada telur tambahan.
  • Threadlings bertengger adalah threadlings yang tidak digunakan yang mengorbit pemain sehingga mereka menyerang musuh lain.
  • Bergelut: Melee bergelut menenun tiga telur benang dari sasaran.
  • Grenade Threadling: Memakan bom tangan threadling untuk menghasilkan set lengkap benang bertengger.
  • Bom tangan belenggu: Memakan bom tangan belenggu untuk mendapatkan penggemar, membuat letupan penggantungan pada setiap pembunuhan.

  Berserker: Titan subclass

  Titans yang menggunakan Strand kini akan dipanggil Berserkers. Walaupun penerangan asal menyatakan bahawa mereka dapat memanfaatkan kemahiran yang unik yang membolehkan mereka menggunakan cakar besar -besaran untuk mengiris ke dalam musuh mereka, teks yang disemak sekarang mencadangkan mereka dapat “nyata cakar” untuk “memutuskan sasaran mereka dari tenunan.”

  Super: Bladefury: Titan Dual-Hield Fist Blades.

  • Serangan Cahaya: Versi Supercharged dari serangan huru -hara Blade yang semakin meningkat yang meningkatkan kelajuan serangan seterusnya, mendahului tiga hits. Menyambung dengan serangan ringan membina tenaga untuk serangan berat Super dengan setiap hit.
  • Serangan Berat: Titan melemparkan sepasang projektil ke hadapan yang mencari musuh, menggantung dan merosakkannya terhadap kesan.

  MELEE: Blade Frenzied: Butang huru -hara Tekan menyebabkan Titan melontarkan musuh ke hadapan dan memotong dengan bilah lengan helai, memisahkan mangsa. Lalai ke tiga caj sehingga Titan dapat mengikat mereka bersama.

  Aspek Titan Strand:

  • Ke dalam pergaduhan: Memusnahkan kusut untuk menenun surat tenunan ke Titan dan sekutu yang berdekatan. Mengurangkan kerosakan yang diambil dan meningkatkan pertumbuhan semula tenaga huru -hara ketika memakai mel tenun.
  • Lash Drengr: Apabila melemparkan keupayaan kelas, Titan meletupkan ke hadapan riak yang kuat dalam realiti, menggantung musuh yang ditangkap dalam shockwave.

  Threadrunner: subclass pemburu

  Pemburu tetap dikenali sebagai Threadrunners, yang akan “memahami benang dan menenun yang baru untuk melangkah melalui udara.”Bungie telah merujuk bahawa ini akan menjadi rantai yang dapat mereka gunakan untuk memanipulasi persekitaran mereka.

  Super: Silkstrike: Gunakan bergulat untuk bergerak secara bebas dalam pandangan orang ketiga. Semasa berada di negeri ini, pemburu juga boleh membuang dart tali mereka untuk menyerang musuh.

  • Serangan Cahaya: Dimaksudkan untuk lawan tunggal. Boleh digunakan di udara dan di atas tanah, dan ketika di tanah, Hunter dapat mengikat serangan dengan lancar. Dart Tip Hits Deal Bonus Damage. Mengalahkan musuh dengannya menyebabkan musuh meletup.
  • Serangan Berat: Hunter Swings Rope Dart dalam arka 360 darjah, merosakkan semua musuh. Boleh digunakan di tanah atau di udara.

  Huru -hara: Spike berulir: Tali Dart yang melantun di antara musuh, merosakkan dan memutuskannya. Memberikan tenaga huru -hara untuk setiap musuh melanda. Tali Dart Timed Catches Dapatkan Pemain Lebih Banyak Tenaga Melee.

  Aspek Hunter Strand:

  • Menghidupkan Slam: Tekan input bergerak udara untuk membanting ke bawah semasa di udara, menggantung musuh berdekatan.
  • Silk Widow: Memberikan caj bom tambahan. Keupayaan bergelut pemburu mewujudkan kusut bergelut yang berterusan apabila ia mengunci, mengembalikan semula tenaga bom tangan apabila bergulat ke. Oleh itu, pemburu boleh menubuhkan rantai mata bergulat untuk pasukan untuk pergerakan pantas.

  Destiny 2 Strand Subclass Guide: A Hunter Guardian memanipulasi ruang dengan helai

  Destiny baru 2 bom helai

  Subclass helai akan memperkenalkan tiga bom tangan baru.

  • Bergelut (dikawal dengan butang bom tangan): Projek cangkuk yang akan membolehkan pemain mengayunkan udara.
  • Grenade Threadling: Berpecah menjadi tiga projektil yang menjadi threadlines pada kesan.
  • Bom tangan belenggu: Bertindak sebagai Bola yang mengikat musuh, meletupkan letupan yang menggantung dan menghantar bolas sekunder yang lebih kecil untuk menggantung musuh berdekatan.

  Destiny 2 serpihan helai

  Bungie telah mendedahkan beberapa serpihan yang boleh digunakan oleh pemain untuk meningkatkan lagi watak helai mereka. Mereka adalah seperti berikut:

  • Thread of Ascent: Mengaktifkan Kemampuan Bom Bom Tunggal Senjata yang Dilengkapi dan Grants Peningkatan Pengendalian Senjata dan Keberkesanan Udara untuk Masa yang Sedikit.
  • Thread of Fury: Merosakkan sasaran dengan tenaga huru -hara yang kusut.
  • Finishers menjana benang.
  • Thread of Warding: Mengambil Orb Power Grants Woven Mail.

  Itu semua yang kita tahu mengenai subkelas Destiny 2 Strand yang baru. Semasa anda menggali cahaya, lihat panduan subkelas kami untuk membantu anda membina watak terbaik untuk gaya permainan anda, bersama -sama dengan Destiny Best 2 Warlock Builds, The Best Destiny 2 Hunter Builds, dan Best Destiny 2 Titan membina untuk kelas tertentu. Kami juga mempunyai setiap senjata eksotik yang ringan, jadi anda tahu apa yang anda bertujuan.

  Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.