Starlight Coalescence | Genshin Impact Wiki | Fandom, semua 18 lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact – Pro Game Guides

Semua 18 lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Satu terletak di belakang peranti input. Apabila anda membuka lampu bintang lain ini, anda perlu mengikutinya menara kembali ke tempat dada pertama, di bahagian atas, di mana jambatan cahaya kedua akan muncul. Ikuti lampu bintang sehingga berhenti. Sentuh, dan anda akan diangkut ke zon kosong di atas pulau di mana dada terletak. Ikuti lampu bintang sehingga dada dibuka.

Starlight Coalescence

Kristal lut yang nampaknya memegang bintang bersatu di dalamnya. Item ini nampaknya menjadi kunci untuk menyelesaikan teka -teki mekanisme tertentu di suatu tempat.

Peristiwa

Sumber

Starlight Coalescence adalah item pencarian yang terdapat di minicious Isle semasa acara Odyssey Summertime.

8 Starlight Coalescence digunakan untuk membuka kunci dua dada mewah di bahagian atas Isle Minicious serta tangga ilusi ke titik tertinggi pulau itu, yang membawa kepada kawasan tersembunyi yang mengandungi dada mewah yang lain.

Panduan Video []

Panduan Gabungan Starlight
Teka -teki Starlight Coalescence Lokasi & Konstelasi

Ulasan Pakar Gamespot

13 Oktober 2020

Bahasa lain [ ]

Bahasa Nama rasmi
Bahasa Inggeris Starlight Coalescence
Cina
(Dipermudahkan)
星光凝核
Xīngguāng nínghé
Cina
(Tradisional)
星光凝核
Xīngguāng nínghé
Jepun 星光凝核
Seikou Gyoukaku‍ [!] [!] Diandaikan membaca
Korea 응축 된 별빛
Eungchukdoen byeolbit
Sepanyol N ú cleo estelar
Perancis Nucl é us stellaire
Rusia С с з з з з з з з сoti з mus
Sliyaniye zvyozdnogo sveta
Thai แกน รวม แสง ดาว
Vietnam Ánh sao ngưng tụ
Jerman Sternenlicht-Kondenskern
Indonesia Leburan Cahaya Bintang
Portugis N ú cleo da luz estelar

Semua 18 lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Starlight Coalescence adalah bintang kecil yang boleh didapati di seluruh pulau kecil di masa lalu dan sekarang. Semasa acara Odyssey Summertime dari 15 Julai 2022, hingga Ogos. 24, 2022, Anda boleh mengumpulkan 18 bintang ini untuk menyelesaikan pelbagai teka -teki. Pada masa ini, hanya lapan Starlight Coalescence boleh digunakan untuk teka -teki konstelasi di Isle yang minicious, dan pemain belum menemui tujuan untuk 10 terakhir. Walau apa pun, berikut adalah semua lokasi Starlight Coalescence di Golden Apple Archipelago.

All Starlight Coalescence Lokasi di Genshin Impact

Berikut adalah semua lokasi Starlight Coalescence di Isle Minicious di Genshin Impact. Sebelum memulakan perburuan anda, berikut adalah beberapa petua untuk membantu anda:

  • Anda mesti melengkapkan pencarian acara Mona, bintang Azure kuno, untuk mengumpul semua Starlight Coalescences.
  • Anda perlu melintasi antara pulau minicious pada masa lalu dan sekarang menggunakan tempat dalam ciri air.
  • Kebanyakan Starlight Coalescence terletak di puncak tinggi, dan anda perlu menggunakan arus angin untuk mencapai mereka. Pertimbangkan untuk menghentikan hujan di pulau kecil untuk menjadikan hidup anda lebih mudah.
  • Anda perlu menangkap Starlight Coalescence dengan berinteraksi dengan mereka.

Isle minicious (sekarang)

Starlight Coalescence #1

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Rujuk gambar di atas untuk lokasi penggabungan bintang. Gunakan arus angin dari penjelasan di bawah untuk mendorong anda ke atas, kemudian meluncur ke platform di mana bintang kecil bersembunyi.

Starlight Coalescence #2

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Rujuk gambar di atas untuk lokasi penggabungan bintang. Gunakan arus angin berdekatan untuk mendorong anda ke atas, kemudian meluncur ke bawah untuk menangkap bintang kecil.

Starlight Coalescence #3

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas, kemudian hidupkan Penglihatan Elemental. Anda akan menemui batu boulder yang boleh dipecahkan yang anda boleh memecahkan dengan kerosakan geo atau tanah liat. Di dalam, anda akan menemui a bintang terapung bahawa anda perlu mengikuti. Ia akhirnya akan terbang, jadi gunakan arus angin untuk membantu anda menyusuri dan menangkapnya.

Starlight Coalescence #4

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas untuk mencari ukiran bintang di dinding. Berinteraksi dengan itu menyebabkan penggabungan bintang terapung muncul. Terus mengikutinya! Akhirnya akan memasuki kolam air, jadi anda perlu menggunakan Letakkan di dalam air ciri untuk pergi ke versi masa lalu Isle minicious dan terus mengikuti bintang kecil. Akhirnya akan berhenti di sebelah beberapa obor pyro, membolehkan anda mengambil penggabungan bintang.

Isle minicious (masa lalu)

Starlight Coalescence #5

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke lokasi yang dilingkari dalam imej di atas untuk mencari semanggi empat daun. Gunakan watak anemo untuk Sapukan Anemo ke semanggi, mencipta cincin angin dan udara angin. Melompat ke semasa angin dan biarkan ia mendorong anda ke atas.

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Sebaik sahaja anda berada di puncak tertinggi, muka Barat Daya dan meluncur ke arah Starlight Coalescence Terapung Mid-Air. Ada satu Jambatan yang tidak kelihatan, Oleh itu, jangan risau jika anda meluncur sedikit lebih rendah daripada penggabungan bintang.

Starlight Coalescence #6

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam gambar di atas. Di belakang angin arus, anda akan menemui gua kecil dengan hilichurls. Masukkannya untuk mencari Starlight Coalescence.

Starlight Coalescence #7

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas untuk mencari penggabungan bintang di sebelah beberapa hilichurls.

Starlight Coalescence #8

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas untuk mencari a arus angin. Gunakannya untuk mendorong anda ke atas, kemudian berpaling betul Untuk mencari Starlight Coalescence Mid-Air. Meluncur ke arahnya untuk menangkap. Terdapat jambatan yang tidak kelihatan di bawah penggabungan bintang, jadi anda tidak perlu risau tentang jatuh ketika cuba berinteraksi dengannya.

Starlight Coalescence #9

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas dan gunakan arus angin untuk mendorong anda ke atas untuk mencapai gabungan bintang di udara. Terdapat jambatan yang tidak kelihatan di bawah penggabungan bintang, jadi anda tidak perlu risau tentang jatuh ketika cuba berinteraksi dengannya.

Starlight Coalescence #10

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas dan masukkan kehancuran untuk mencari buruj di dinding. Berinteraksi dengan buruj untuk menanam gabungan bintang terapung. Ikuti bintang terapung sehingga ia berada di atas plat tekanan, di mana anda boleh menangkapnya.

Starlight Coalescence #11

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas untuk mencari teka -teki astral. Menyelesaikannya akan memberi ganjaran kepada anda dengan dada berharga yang mengandungi penggabungan bintang terapung, yang boleh anda ikuti dan ditangkap.

Teka -teki dada mewah

Starlight Coalescence #12, #13, #14

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Anda boleh mengambil Tiga Starlight Coalescences Dengan melengkapkan teka -teki dada mewah sama ada versi masa lalu atau sekarang di Isle.

Prasyarat – Teka -teki Constellation

Berikut adalah dua penggabungan bintang yang boleh anda ambil setelah menyelesaikan teka -teki konstelasi dalam versi masa lalu Isle Minicious. Perlu diingat bahawa anda perlu mengumpulkan lapan starlight Coalescence untuk menyelesaikan teka -teki, jadi lebih baik untuk menyelamatkannya untuk yang terakhir.

Starlight Coalescence #15

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Kepala ke kawasan yang dilingkari dalam imej di atas untuk mencari penggabungan bintang di atas tiang. Ini adalah bahagian paling atas kehancuran di pulau kecil. Untuk sampai ke sana, anda perlu menyelesaikan teka -teki konstelasi yang berdekatan untuk menanam jambatan yang akan membolehkan anda memanjat.

Starlight Coalescence #16

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Gunakan jambatan bintang yang tidak kelihatan untuk sampai ke puncak kehancuran di pulau minicous, maka lihat ke bawah Pada pembukaan di pusat. Anda akan melihat penggabungan bintang kecil di atas struktur di bawah. Meluncur ke arah mencapai struktur dan menangkap bintang.

Prasyarat – Oleh itu, kerja yang dilakukan dengan sia -sia Dunia Quest

Starlight Coalescence #17 dan #18

Lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Anda boleh mengumpulkan dua penggabungan bintang semasa pencarian dunia itu adalah kerja yang dilakukan dengan sia -sia. Teka -teki konstelasi di atas adalah prasyarat untuk bahagian terakhir pencarian dunia ini, tetapi tidak perlu untuk sampai ke bahagian di mana anda dapat menangkap dua bintang.

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Mengenai Pengarang

Nicki adalah penulis lepas dengan pengalaman menulis selama 5 tahun. Dia peminat apa -apa dari Hoyoverse, dari Genshin Impact hingga Tears of Themis dan Honkai: Star Rail. Dia juga suka permainan irama seperti Bang Dream! dan D4DJ.

Lebih banyak cerita oleh Nicki SI

Tulis komen

Semua 18 lokasi penggabungan bintang di Genshin Impact

Batalkan balasan

Laman web ini dilindungi oleh Recaptcha dan Dasar Privasi Google dan Syarat Perkhidmatan memohon.

Di mana untuk mencari Genshin Impact Starlight Coalescence

Pemain mengikuti Genshin Impact Starlight Coalescence

Ingin tahu di mana untuk mencari Genshin Impact Starlight Coalescence? Ini adalah barang -barang pencarian yang terdapat di dalam dan di sekitar pulau kecil, di dalam kepulauan epal emas. Mereka eksklusif untuk siri acara Odyssey Summertime di Genshin Impact 2.8, dan boleh digunakan untuk membuka kunci laluan di sekitar pulau itu, serta beberapa dada mewah.

Terdapat 17 Starlight Coalescence Secara keseluruhan setakat ini, namun anda hanya memerlukan lapan daripada mereka untuk mendapatkan tiga dada. Selebihnya adalah ganti buat masa ini, walaupun Hoyoverse cenderung untuk meletakkan lebih banyak perkara seperti ini sehingga pemain mempunyai banyak peluang untuk memperoleh apa yang mereka perlukan.

Cara Menggunakan Genshin Impact Starlight Coalescence

Anda boleh meletakkan Starlight Coalescence di peranti di bahagian atas Menara di Minicious Isle di mana salah satu dada terletak. Meletakkan lampu bintang di peranti ini menyala bahagian konstelasi di dinding – ini membuka lebih banyak ciri di sekitar pulau itu.

Beberapa lampu bintang memerlukan anda mengikuti mereka sedikit dahulu sebelum anda mengumpulkannya, seperti Seelie – anda boleh menjemput mereka apabila mereka sampai ke destinasi akhir mereka. Yang lain digunakan untuk membuka kunci pintu dan laluan tambahan semasa anda meneroka Isle sebelum menyertai koleksi anda.

Genshin Impact Starlight Coalescence Dada

Untuk membuka kunci dada di bahagian atas menara di minicious Isle, anda perlu mengemukakan penggabungan bintang pertama anda. Anda sampai ke dada ini dengan mengikuti jambatan berbintang yang sebahagiannya kelihatan di bahagian atas, yang hanya diaktifkan setelah anda mengemukakan tiga penggabungan bintang. Anda akan perlu mengemukakan Lapan Starlight Coalescence secara keseluruhan untuk membuka kunci dua dada yang tinggal.

Razer Iskur X - Edisi Impak Genshin

Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499.00 Beli Sekarang Rangkaian N memperoleh komisen gabungan dari jualan yang layak.

Satu terletak di belakang peranti input. Apabila anda membuka lampu bintang lain ini, anda perlu mengikutinya menara kembali ke tempat dada pertama, di bahagian atas, di mana jambatan cahaya kedua akan muncul. Ikuti lampu bintang sehingga berhenti. Sentuh, dan anda akan diangkut ke zon kosong di atas pulau di mana dada terletak. Ikuti lampu bintang sehingga dada dibuka.

Peta atas ke bawah Isle Minicious, di mana anda menemui Genshin Impact Starlight Coalescence

Semua Lokasi Genshin Impak Starlight Coalescence

Gabungan Starlight boleh didapati di seluruh pulau kecil di pelbagai tempat yang berbeza. Oleh kerana anda hanya memerlukan lapan untuk membuka kunci tiga dada, kami akan memberi tumpuan kepada memberi anda pecahan lapan lokasi penggabungan bintang terbaik, untuk memudahkan pengambilalihan:

Starlight Coalescence #1: Di sebelah barat laut menara, di sebuah gua di aras tanah, anda akan menemui konstelasi di dinding yang hancur. Salah satu bintang tidak dihubungkan dengan yang lain. Berjalan dan berinteraksi dengannya melepaskan Starlight. Cukup ikuti sedikit demi sedikit untuk menambahkannya ke koleksi anda.

Starlight Coalescence #2, #3, dan #4: Dalam camber yang sama seperti #1, terdapat empat totem – Anemo, Pyro, Hydro, dan Cryo. Tekan empat totem ini dengan elemen yang sesuai untuk membuat portal muncul di bahagian atas ruang.

Sebaik sahaja anda melakukannya, tekan totem anemo sekali lagi untuk menanam arus angin, yang boleh anda gunakan untuk mencapai portal. Ini menelefon anda ke ruang kosong di atas pulau.

Sekarang anda telah memperoleh empat, anda boleh memasukkannya ke dalam mekanisme untuk bukan sahaja membuka kunci dada pertama, tetapi juga mengaktifkan jambatan cahaya yang membawa kepada bahagian paling atas menara.

Starlight Coalescence #5: Sebaik sahaja anda membuka kunci dada pertama di bahagian paling atas menara (melalui jambatan cahaya legap yang gelung di sekitar menara), cari ke bahagian atas salah satu tiang yang patah – anda harus melihat bintang siap untuk koleksi.

Starlight Coalescence #6: Melompat kembali ke tempat anda berada di bahagian atas menara. Melihat ke bawah lubang tengah, anda sepatutnya dapat melihat cahaya bintang lain di atas sekeping menara yang hancur. Terapung untuk merebutnya.

Starlight Coalescence #7: Di menara yang rosak, di lantai di bawah di mana mekanisme input berada, terdapat satu lagi teka -teki astral. Konstelasi di dinding berhampiran mekanisme input adalah yang anda cuba meniru. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan teka -teki, ikuti lampu bintang sehingga ia berhenti dan anda boleh menambahkannya ke koleksi anda.

Starlight Coalescence #8: Terdapat jambatan yang patah di sebelah barat menara yang patah, ada penggabungan bintang yang terselip di bawahnya. Anda boleh terapung untuk merebutnya, walaupun jika anda jatuh terlalu jauh ada angin semasa berdekatan untuk memberi anda lebih banyak angkat. Terdapat juga lantai yang tidak kelihatan di sekitar lampu bintang untuk memudahkannya.

Sekarang anda mempunyai cukup untuk membuka kunci dua dada terakhir yang disebutkan di atas. Untuk pecahan visual semua lokasi penggabungan bintang, termasuk yang kami tidak dilindungi, lihat video ini dari YouTuber Zafrostpet. Perhatikan bahawa perintah yang mereka senaraikan lokasi penggabungan bintang tidak sama dengan kita:

Thumbnail YouTube

Itulah segala -galanya mengenai Starlight Coalescence dalam Genshin Impact. Untuk lebih banyak panduan, lihat apa yang kita tahu mengenai Genshin Impact 3.0, Wilayah Sumeru Baru, dan Elemen Dendro. Kami juga mempunyai Panduan Kod Impak Genshin untuk membuka kunci primogem percuma, mora, dan banyak barang dalam permainan.

Joe Robinson Strategy Games Aficionado Joe sebelum ini editor Wargamer dan telah menulis untuk RPS. Menikmati semua permainan paradoks, terutama hati besi 4, perang total: warhammer, halo, dan berjalan kaki di pantai.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.