Star Citizen Alpha 3.0.0 – Roberts Space Industries | Ikuti pembangunan Star Citizen dan Skuadron 42, Star Citizen Alpha 3.0.0 Kemas kini – Wiki Citizen Star

Kemas kini: Star Citizen Alpha 3.0.0

Kini terdapat satu pembakar selepas tunggal dengan keupayaan untuk mencapai halaju teratas yang lebih tinggi dalam keadaan tertentu, memberi kami pelayaran AB SCM dan AB dengan satu -satunya perbezaan yang menjadi dua kelajuan yang berbeza. Anda hanya boleh memasukkan pelayaran ab jika laluan penerbangan anda adalah garis lurus, ke hadapan. Jika tidak, anda terhad kepada AB SCM, i.e. Semasa bergerak/strafing. Sekali di AB Cruise, anda boleh melepaskan kunci afterburner dan masuk ke mod idle ab untuk mengekalkan kelajuan semasa anda. Tetapan pendikit dan tahap strafe y-paksi membolehkan kelajuan tambahan, tetapi anda akan menurun jika anda menukar vektor anda. Sekiranya anda terus memegang AB dan manuver, anda jatuh ke kelajuan AB SCM sehingga anda kembali ke penerbangan lurus. Ab idle memegang halaju semasa anda selagi anda tidak bergerak dan putaran dihancurkan dibenarkan semasa berada di ab idle.

Star Citizen Patch 3.0.0

Patch LPHA 3.0.0 telah dikeluarkan kepada semua penyokong warganegara bintang. Kemas kini ini mengandungi salah satu set ciri terbesar kami setakat. Alpha 3.0.0 juga merupakan pelaksanaan pertama perubahan sistem yang banyak yang berlaku di latar belakang. Sebagai contoh, dengan perdagangan komoditi, kami sedang menguji lelaran pertama ekonomi dinamik yang akan mengawal pasaran alam semesta.

.6.3). Oleh itu, kami melaksanakan penjadual kemas kini baru yang membolehkan kami mengemas kini dengan cekap setiap jenis dan strategi kemas kini (pelbagai berasaskan, manual, selalu, bersesuaian). Memandangkan ini memberi lebih banyak ketegangan ke sistem kerja kami, kami terus menapis terasnya untuk membolehkan penjadualan latensi yang lebih rendah dan menyokong lebih banyak teras CPU.

.

Selain daripada penambahbaikan yang telah dibuat, masih banyak kerja yang perlu dilakukan untuk mendapatkan prestasi sehingga ke mana kita mahu, tetapi ini akan mengambil sedikit masa. Streaming Container Objek dan Streaming Entiti adalah aspek utama untuk mengurangkan jejak memori dan seterusnya skala dunia permainan untuk banyak sistem bintang dengan cara yang lancar. Terdapat juga usaha tertumpu ke dalam skala sistem permainan yang sedia ada dengan peningkatan kiraan pemain dan kerumitan dunia (kiraan entiti). Kami telah menyiasat pelbagai pemusnahan kemas kini entiti yang akan memberikan keuntungan yang signifikan, tetapi masih memerlukan kerja tambahan untuk disatukan dengan betul ke dalam semua sistem permainan.

Dengan pembebasan 3.0.0, alam semesta yang berterusan kini beralih ke jadual pelepasan berasaskan suku tahun. Pendekatan ini bermaksud bahawa selepas setiap penghantaran langsung kita dapat kembali ke cawangan pembangunan utama dan mengambil semua perubahan dan pengoptimuman yang telah diusahakan di latar belakang dan bersedia untuk pembebasan langsung kami seterusnya. 3.0 telah benar -benar membaikpulih sistem dan permainan serta menambah kandungan baru. Kami kini akan kembali ke cawangan pembangunan kami, yang perlu kami lakukan untuk pelepasan Q1 kami pada bulan Mac dan akan mengambil kod terkini dan menumpukan pada mengoptimumkan prestasi, menggunakan permainan dan sistem baru kami sepenuhnya, serta meneruskan dengan keseimbangan dan menggilap PU.

Maklum balas dan pertunangan anda adalah apa yang menjadikan Star Citizen istimewa, jadi jatuh ke dalam ‘ayat, ambil kapal anda dan meneroka keluasan 3.0..

Pelancar RSI Baru

Star Citizen Alpha 3.0 Memerlukan pemasangan pelancar baru yang akan mengurangkan jumlah data yang dihantar semasa kemas kini permainan dan membolehkan pasukan menyampaikan lebih banyak patch dengan cepat. Pelancar RSI juga akan digunakan untuk menyampaikan Skuadron 42 sebaik sahaja ia memulakan penghantaran.

Untuk bermain Star Citizen 3.0, muat turun pelancar RSI baru. Program pemasangan akan membimbing anda untuk membuang CIG Patcher yang lebih tua dan kemudian melakukan pemasangan awal Star Citizen Alpha 3 anda.0.

Nota: Setelah dipasang dan ditambal sepenuhnya, pelancar anda harus dipaparkan 3.0.0-695052 sebagai versi pelanggan.

Ciri -ciri baru

Tiga bulan tentera salib

 • Cellin adalah satelit terdekat Tentara Salib. Pengunjung ke bulan disambut oleh gergasi gas besar yang duduk di langit di atas. Jika anda boleh mengambil mata anda dari langit, maka anda akan melihat bahawa permukaan rata Cellin diselingi oleh gunung berapi tidak aktif.
 • Dengan suasana yang paling tebal dari tiga bulan, Daymar ditutup dengan gaung berliku dan julat gunung yang lasak, memberikannya kemunculan planet gersang, gurun. Walaupun Tentara Salib telah memberikan lesen perlombongan untuk memanfaatkan sumber -sumber bulan, atmosfera tidak dapat dibebankan untuk manusia.
 • Bulan Tentara Salib ketiga dan terakhir adalah Yela, bulan yang diliputi dalam kerak ais di bahagian -bahagian tertentu bulan, sementara bahagian lain dikuasai oleh campuran tanah dan salji yang tipikal. Suhu cukup bersemangat di sini, jadi merancang untuk membawa termos teh atau nip sesuatu yang lebih kuat untuk membantu tetap hangat.
 • Rumah Perikatan Rakyat, zon pendaratan baru ini ditubuhkan di kemudahan perlombongan yang ditinggalkan sebagai alternatif egalitarian kepada UEE .
 • Lebih dari dua dozen Planetside Outposts yang boleh dikunjungi. Bangunan-bangunan ini meliputi pelbagai operasi (baik undang-undang dan haram) dan boleh berfungsi sebagai titik drop-off dan pick-up untuk misi.
 • Kapal terhempas atau terbengkalai dalam sistem Stanton sebagai titik penjelajahan.

Pemberi Misi

 • Penggodam jenayah ini menyediakan pemain dengan misi dan memperkenalkan lelaran pertama sistem reputasi.
 • Ketua syarikat keselamatan swasta, Eckhart menyediakan pemain dengan misi dan memperkenalkan lelaran pertama sistem reputasi.
 • Sekitar 20 misi yang berbeza, kebanyakannya dengan varian yang sah dan menyalahi undang -undang dan semua dengan beratus -ratus permutasi rawak. Misi -misi ini boleh diambil dari pemberi misi atau dari aplikasi pengurus kontrak.
 • Kapal Kapal Kapal di Planet dan Di Angkasa. Ada yang mengandungi kargo yang boleh dibuang dan dijual.
 • 10+ pertemuan yang dapat ditemui oleh pemain melalui perjalanan atau oleh penahanan perjalanan kuantum.
 • Kawasan yang anda ada akan menentukan jenis pertemuan yang dapat anda jumpai
 • .
 • Menambah pemilik kedai AI untuk memberi persekitaran lebih banyak kehidupan.
 • Seperti yang kita memperkenalkan kargo dengan 3.0.0, pemain akan dapat berinteraksi secara manual dengan kargo mereka untuk memuatkan dan memunggahnya dengan betul di kapal mereka.
 • Kami menambah keupayaan AI untuk mengendalikan menara di Tentara Salib, jadi kami berusaha untuk memastikan mereka menjejaki dan melepaskan sasaran yang betul.
 • Kami telah menambah sistem mod interaksi yang membolehkan anda berinteraksi secara langsung dengan dunia di sekeliling anda. Ini akan bertindak sebagai cara pintas untuk memilih tindakan dengan tetikus anda, untuk mengelakkan mengingati pengikat kawalan kompleks.
 • Kami memperkenalkan konsep stamina ke 3.0.0, ini bermakna tindakan fizikal akan mempunyai akibat. Contohnya, pecut akan mengalirkan stamina watak anda, menyebabkan kehilangan nafas dan kesukaran untuk mensasarkan senjata.
 • Kami menukar kapal kami yang tersedia ke Item 2.0 Sistem. Ini akan membolehkan kawalan pemain yang lebih besar dari kapal dan permainan yang diperluaskan.
 • Paparan Multi-Fungsi (MFD) sedang dilaksanakan dalam Item Baru 2.0 Sistem untuk memberi juruterbang lebih banyak kawalan kapal mereka.
 • Sistem Kawalan Lalu Lintas Udara memberikan pad pendaratan kepada pemain setelah kebenaran diminta. Sistem ini juga menjejaki lokasi tersimpan kapal milik pemain dan membolehkan kargo dihantar ke kapal yang diletakkan di zon pendaratan itu.
 • Kami mula mengemas kini pintu dan udara dalam permainan untuk menjadi lebih pintar. Pada waktunya, ini bermakna pintu akan ‘tahu’ jika bilik di luar mereka tertekan dan akan ditutup untuk keselamatan.
 • Pelbagai perubahan yang mempengaruhi bagaimana pemain bergerak dan bertindak balas di kokpit serta perasaan keseluruhan untuk pemain semasa terbang (interaksi, bertindak balas terhadap hits, dll.)
 • Membeli/menjual komoditi.
 • Kedai barang fizikal.
 • Ini akan mempunyai banyak kegunaan yang akan berlaku, tetapi fokus kami sekarang adalah untuk meningkatkan rendering UI dan memperkenalkan penyampaian langsung komunikasi video. Kami berhasrat untuk meningkatkan prestasi rendering dengan memberikan sebanyak UI menjelang bingkai. Untuk komunikasi video, ini bermakna kita tidak perlu membuat pra-membuat koms dan menyimpan fail tersebut pada cakera keras, seperti yang berlaku dengan kebanyakan permainan, yang membolehkan kami mengekalkan kesetiaan dan menjimatkan ruang cakera keras.
 • Pemain boleh membeli komoditi dari kios yang akan diangkut di kargo memegang kenderaan, yang akan dijual di lokasi lain.
 • Melaksanakan item untuk mewakili unit kargo yang boleh diperdagangkan.
 • Grid fizik untuk planet dan stesen ruang modular.
 • Planet dan bulan kini berputar untuk memberikan kitaran siang/malam.
 • Desain semula antara muka dan aplikasi.
 • Pengurus Kontrak: Ini adalah reka bentuk semula aplikasi Misi yang kini tersedia di Mobiglas dan merupakan langkah seterusnya dalam membolehkan pemain lebih banyak mengawal misi mereka.
 • Pengurus Peribadi: Aplikasi ini akan membolehkan pemain menyemak inventori mereka dan menyesuaikan pelbagai aspek saman dan senjata mereka.
 • Pengurus Kenderaan: Aplikasi Mobiglas ini membolehkan pemain mengubah suai/menyesuaikan kapal mereka secara langsung daripada menggunakan terminal tegak.
 • Starmap: Starmap akan diperkenalkan untuk membolehkan pemain melihat alam semesta yang berterusan pada umumnya dan memilih planet untuk perjalanan kuantum ke.
 • . Kapal yang tinggal akan ditambah kemudian.
 • Mengemas kini kapal Sendiri dan Target untuk kedua -dua Visor dan MFD dalam Item2.0 kapal. Dengan ini diaktifkan dalam kapal, juruterbang akan dapat melihat kesihatan kapal dan perisai mereka
 • Dengan 3.0.0 pemain akan berpeluang mendarat di badan angkasa, yang, dalam beberapa kes, akan melibatkan melalui atmosfera.
 • Satu set parameter fizik yang diubahsuai untuk menukar corak penerbangan kapal ketika mereka beralih ke atmosfera bulan.
 • Penambahbaikan VFX untuk laluan enjin, dan penciptaan kontrails untuk kapal ketika diterbangkan di atmosfera
 • Teknologi ini merangkumi peralihan dari penerbangan untuk melayang dan melayang ke penerbangan, tetapi juga membolehkan hoverbikes (Dragonfly dan Nox) melintasi permukaan planet.
 • Menambah fungsi afterburner untuk membolehkan anda melintasi ruang ke tanah lebih cepat.
 • .
 • Kemas kini ke fungsi senjata EMP untuk mempengaruhi kapal dengan betul sekarang item 2.0 Penukaran telah berlaku.
 • Pengurus Pemilik Entiti menjejaki entiti yang dipindahkan ke alam semesta, memastikan kami menanam dan menghina mereka pada masa yang betul.
 • Ini akan membetulkan beberapa isu threading lama antara kod rangkaian dan fizik kemudian. Meningkatkan pemisahan fizik dan netcode untuk mengekalkan keupayaan yang lebih baik.
 • . Giliran mesej baru juga mempunyai beberapa ciri tambahan untuk mengendalikan kehilangan paket dan jitter yang lebih baik, membantu mengurangkan jalur lebar dan latensi purata.
 • Sistem keseluruhan yang akan digunakan untuk membuat aliran misi untuk misi seperti rondaan, pembunuhan, penyeludupan, dll.
 • Kegigihan memastikan keadaan kenderaan anda diselamatkan di antara sesi.
 • Ini akan menjadi versi alfa sistem insurans di mana jika kapal semasa anda rosak di luar pembaikan, anda akan dapat meminta kapal pengganti (dengan beban asas) dari penyedia insurans.
 • Satu set perjalanan kuantum yang dihasilkan secara dinamik di sekitar planet dan bulan untuk membolehkan perjalanan lebih cepat dan lebih mudah di sekelilingnya.
 • Pas pertama di Kegigihan yang membolehkan kita menyelamatkan negeri dan lokasi pemain dan kapal antara sesi permainan.
 • Behr p8-sc-smg
 • [Dikemaskini] KLWE GALLANT – Rifle
 • [Dikemaskini] KLWE Arrowhead – Sniper Rifle
 • [Dikemaskini] Ksar Devastator-12-SHOTGUN
 • [Dikemaskini] KLWE Arclight – Pistol
 • [Dikemaskini] Gemini LH86 – Pistol
 • [Dikemaskini] Behr P4-Ar-Serangan Serangan
 • [Dikemas kini] Cutlass Hitam
 • Drake Dragonfly
 • AOPOA NOX
 • RSI Ursa Rover
 • RSI Constellation Aquila
 • Misc Prospector
 • Dikemaskini RSI Aurora
 • Aegis Saber Raven

Kemas kini: Star Citizen Alpha 3.0.0

Star Citizen Alpha Patch 3.0.0 kini ada! Alpha 3.0.0 adalah pelepasan kandungan terbesar kami sehingga kini memaparkan banyak kemas kini sistem teknologi dan teras. Pemain akan mempunyai akses ke permukaan planet untuk kali pertama pada 3 bulan (Yela, Daymar, dan Cellin) bersama dengan asteroid (Delamar). Permukaan baru ini luas, dengan lebih dari 3 juta kilometer persegi untuk diterokai, dan dihiasi dengan pos permukaan dan kapal yang dibatalkan. Di samping itu, kami telah menambah 4 kapal baru, kenderaan tanah berdedikasi pertama kami (Ursa Explorer), asas sistem misi kami yang dirombak dengan misi baru, sistem pelancar dan penampalan yang baru, dan banyak lagi! Oleh kerana kami banyak menguji dengan banyak ciri yang masih sedang dijalankan, kami akan melakukan gelombang tumpuan ujian supaya kami dapat mencatatkan ciri dan sistem tertentu sebelum bergerak ke arah seterusnya.

ISU YANG DIKETAHUI

 • Kandungan yang hilang elemen utama:
  • Antaramuka pengguna
  • Insurans dan Kegigihan
  • Docking kapal dalaman
  • Sistem Comm
  • Pepijat, isu, dan kerja sekitar (w/a):
   • Streaming tekstur kadang -kadang boleh berhenti, menyebabkan permukaan dan ciri kelihatan lebih rendah daripada yang dimaksudkan.
   • Senjata kapal kekurangan konvergensi.
   • Item dan kapal yang diletakkan di hangar tidak berterusan di antara sesi.
   • Hotkeys for Power and Shield Peruntukan pada masa ini tidak berfungsi dengan betul.
   • Ballistics meninggalkan tekstur “menggantikan saya” di Star Marine.
   • Anda boleh membuat tuntutan ke atas kapal yang tidak hilang, dimusnahkan, atau rosak.
   • Aplikasi customizer kenderaan pada butang mobiglas yang salah dan belum berfungsi.
   • Sayap yang dibaiki tidak selalu memulihkan senjata.

   Ciri -ciri baru

   Kandungan Umum

   Bernafas, Stamina & Kadar Jantung

   Bekalan oksigen: . Saman tekanan yang paling banyak dilengkapi standard dengan tangki oksigen. Semasa anda bernafas, anda perlahan -lahan akan memakan oksigen di dalam tangki anda. Tangki oksigen anda secara automatik akan mula mengisi semula apabila anda berada di dalam kawasan, stesen, kapal atau pos dengan suasana bernafas. Sekiranya bekalan oksigen anda habis, saman tekanan anda mengandungi penampan oksigen yang kecil untuk memberi anda masa yang singkat untuk mencari bekalan oksigen. Sekiranya saman anda tidak dimeteraikan atau anda tidak memakai topi keledar, anda tidak akan mempunyai penampan ini. Sekiranya anda tidak mempunyai oksigen yang tersedia, anda akan melepaskan diri dan cepat keluar.

   Semasa anda berusaha lebih banyak dengan berlari, melompat, dll., Otot anda bekerja lebih keras dan mula menggunakan lebih banyak oksigen. Untuk memenuhi permintaan yang lebih tinggi ini, kadar denyutan jantung dan pernafasan anda untuk memberikan otot anda dengan bekalan oksigen yang mantap. Memakai perisai yang lebih berat akan meningkatkan berapa banyak usaha yang diperlukan untuk melakukan tindakan dan akan membuang anda lebih awal. Semakin banyak anda mengerahkan diri, semakin sukar anda bernafas dan semakin cepat bekalan oksigen anda akan habis.

   Bernafas: Semasa anda berusaha lebih banyak dengan berlari, melompat, dll., Otot anda bekerja lebih keras dan mula menggunakan lebih banyak oksigen. Untuk memenuhi permintaan ini pada badan anda, kadar denyutan jantung dan pernafasan anda untuk memberikan otot anda dengan bekalan oksigen yang mantap.

   Monitor kadar jantung: Pemantauan kadar jantung pada HUD topi keledar anda dan dalam fungsi mobiglas anda sebagai meter kerja/stamina. Sebagai watak yang dikenakan, kadar denyutan jantung mereka meningkat. Sekiranya wataknya terlalu banyak, mereka akan memasuki keadaan hyperventilated. Ini akan menyekat tindakan yang boleh anda lakukan, dan perkara -perkara seperti berlari, berlari atau vaulting akan disekat sehingga anda keluar dari keadaan hyperventilated. Kadar jantung dan pernafasan juga boleh memberi kesan pengendalian dan tujuan mundur. Oleh kerana kadar jantung anda meningkatkan matlamat watak akan mula bergoyang, mulai dari goyangan kecil hingga hanyut liar. Sekali tahap mencapai ambang kritikal tertentu, penglihatan anda juga akan mula dilaksanakan, perlahan -lahan dimming sehingga ia menjadi hitam sepenuhnya. Sebaik sahaja kadar denyutan jantung anda kembali normal, begitu juga penglihatan dan pergerakan anda.

   Kecederaan kini diambil kira untuk kesan status ke tahap kecil termasuk penalti pergerakan untuk kerosakan anggota badan.

   Sistem petunjuk

   . Sistem interaksi

   Mod interaksi

   Memegang kekunci [F] akan mengaktifkan mod interaksi – kursor kontekstual akan muncul di tengah skrin, titik interaksi akan diserlahkan, walaupun dari jarak. Pergerakan kursor paralaks membolehkan pemilihan apa -apa di skrin dengan pergerakan kepala kecil, sambil mengekalkan kawalan input penuh. Pergerakan terhad kepada kelajuan berjalan semasa dalam mod interaksi. Memegang butang tetikus kanan memasuki ‘fokus’; Kamera berputar dan zum masuk ke lokasi kursor, meletakkannya di tengah skrin. Dari sini, kursor berkelakuan normal. Melepaskan Klik Kanan Kembali ke Paparan Standard. Klik kiri mengesahkan pemilihan, dan tindakan yang berkaitan bermula. Melepaskan [F] akan sentiasa kembali ke permainan semula jadi.

   Pemikiran dalaman

   Apabila cukup dekat untuk berinteraksi, prompt pemikiran dalaman akan lembut muncul di skrin pemain, memiringkan ke arah lokasi interaksi untuk membantu memberikan konteks kepada teks pemikiran dalaman. Teks akan memberitahu anda tentang tindakan yang akan dilakukan semasa interaksi. Bergerak, melihat jauh, atau mempunyai garis penglihatan ke titik interaksi yang disekat akan menghilangkan pemikiran dalaman. Teks pemikiran dalaman akan dipaparkan pada skrin berbanding dengan objek interaksi, tetapi akan kekal pada saiz tetap sehingga dijamin dapat dibaca. Ellips di bawah teks menunjukkan bahawa pilihan sekunder tersedia, dan mereka boleh diakses dengan kursor atau roda tetikus.

   Sistem Pelancaran Parti

   Menambah Perintah Baru /PartyLaunch. Sekiranya pemimpin parti memasuki /berpesta ke dalam tetingkap sembang dalam permainan, ini akan menghantar pemberitahuan kepada setiap ahli parti apabila pemimpin memasuki contoh yang mereka boleh menerima atau mengabaikan. Sekiranya diterima, mereka akan dimasukkan ke dalam sistem pembuatan jodoh untuk menyertai pemimpin. Sekiranya pelayan tidak mempunyai ruang yang cukup untuk pihak penuh, semua pemain dalam parti akan dimasukkan semula ke dalam jodoh untuk mencari pelayan lain.

   Alam semesta

   Lokasi baru

   Kami telah melaksanakan permukaan planet yang boleh diterokai sepenuhnya. Ini termasuk tiga bulan; Yela, Daymar, dan Cellin, serta Delamar Planetoid Perlombongan. Setiap badan planet mempunyai komposisi, tekanan, dan graviti atmosfera yang unik serta pelbagai bahagian permukaan dan kapal -kapal yang dibebaskan untuk diterokai, banyak yang terikat dengan sistem misi baru kami.

   Levski adalah pangkalan yang dibina ke dalam batu di Delamar, asteroid yang tersembunyi jauh dalam tali pinggang asteroid. Pangkalan ini pada asalnya merupakan kemudahan perlombongan yang aktif tetapi setelah dibebaskan selama beberapa tahun penduduk baru bergerak dan menjadi panas untuk radikal politik & penjenayah. Kawasan utama dikawal oleh pelbagai kumpulan politik dengan sentimen anti UEE yang kuat, mereka berusaha untuk terus memerintahkan yang terbaik yang mereka dapat. Levski mempunyai pilihan banyak kedai yang tersebar di pelbagai tingkat, banyak misi akan tersedia (baik haram dan sah) anda boleh mengakses Levski oleh; kaki, kapal atau kenderaan.

   Gerakan planet

   Badan planet kini mempunyai gerakan putaran lengkap dengan kitaran siang/malam yang dinamik.

   Surface Outposts

   Permukaan planet dihiasi dengan pos permukaan yang mewakili pelbagai organisasi dan fungsi. Setiap pos adalah unik dan mempunyai sistem kuasa sendiri dan bekalan oksigen, banyak dengan kios yang boleh digunakan dan pad pendaratan dengan terminal ASOP yang berkaitan.

   Kegigihan dan insurans

   • Kegigihan
    • Peluru peluru dan peluru berpandu.
    • Kerosakan Kapal Kegigihan Negeri.
    • Kegigihan Lokasi Spawn (lokasi apa yang anda tinggalkan kapal anda, lokasi apa yang ada di lokasi anda).
    • Kegigihan Inventori – Item, Komoditi dan Kapal.
    • Insurans
     • Pada bila -bila masa anda dapat menuntut kapal pengganti melalui skrin pemilihan kapal.
     • Apabila anda membuat tuntutan, anda akan membayar kos awal harga kapal sebagai deduction.
      • Akan ada pengganda tambahan yang boleh ditolak untuk setiap tuntutan sebelumnya dalam 24 jam yang lalu (masa nyata).
      • Masa pemprosesan akan berbeza -beza bergantung pada saiz kapal.
      • Anda boleh membayar yuran tambahan untuk memaparkan pemprosesan pantas.

      Pendaratan dan berlepas di kemudahan awam kini dikawal oleh Kawalan Lalu Lintas Udara (ATC). ATC bertindak sebagai hubungan antara anda dan menara pendaratan menggunakan fungsi komando MFD di setiap kapal. . Menara kemudian memeriksa jika semua keperluan dipenuhi dan akan memberi nasihat dengan sewajarnya. Memilih lokasi sasaran akan berlaku melalui Sistem Comm MFD.

      Kedai

      • Barang baru (pakaian, perisai, senjata, komponen) ditambah ke Inventory Shop.
      • Tambah depot Dumper ke lokasi utama.

      Subseksyen AI

      Kami telah memperkenalkan asas -asas subsumpsi. Anda kini harus melihat NPC akan menjalani kehidupan seharian mereka di semua 3 zon pendaratan utama (Grim Hex, Port Olisar, dan Levski).

      Kiosk

      Kami telah memperkenalkan kios kedai. Varian utama kiosk akan digunakan untuk membeli/menjual barangan umum, membeli/menjual komoditi, dan untuk perkhidmatan pad pendaratan umum (pembaikan/mengisi semula/mengisi semula). Niatnya ialah anda akan mempunyai inventori berasingan di setiap stesen dan zon pendaratan utama. Kios hanya dapat berinteraksi dengan barang -barang yang tempatan ke lokasi kedai. Kiosk akan dapat menginterogasi, dan memanipulasi, mana -mana kargo, beban, atau inventori unsur -unsur tempatan ini. Secara lalai, kiosk akan menunjukkan semua yang anda ada akses ke lokasi tersebut, tetapi akan dapat menggerudi untuk memudahkan kapal tertentu, kargo, atau simpanan stesen.

      Afterburner

      Kini terdapat satu pembakar selepas tunggal dengan keupayaan untuk mencapai halaju teratas yang lebih tinggi dalam keadaan tertentu, memberi kami pelayaran AB SCM dan AB dengan satu -satunya perbezaan yang menjadi dua kelajuan yang berbeza. Anda hanya boleh memasukkan pelayaran ab jika laluan penerbangan anda adalah garis lurus, ke hadapan. Jika tidak, anda terhad kepada AB SCM, i.e. Semasa bergerak/strafing. Sekali di AB Cruise, anda boleh melepaskan kunci afterburner dan masuk ke mod idle ab untuk mengekalkan kelajuan semasa anda. Tetapan pendikit dan tahap strafe y-paksi membolehkan kelajuan tambahan, tetapi anda akan menurun jika anda menukar vektor anda. Sekiranya anda terus memegang AB dan manuver, anda jatuh ke kelajuan AB SCM sehingga anda kembali ke penerbangan lurus. .

      Sistem perjalanan kuantum

      • .
      • Sama ada objek boleh disasarkan untuk QT ditentukan oleh julat pengesanan pemacu dan didasarkan pada nilai graviti (semakin besar objek yang lebih jauh anda dapat mengesannya, objek besar dengan objek kecil di orbit yang menenggelamkan keupayaan pengesanan mereka pada masa yang lama julat). Bermakna anda tidak dapat melakukan perjalanan dari titik A ke B sepanjang masa, tetapi sebaliknya mungkin perlu bergerak ke orbit badan yang lebih besar untuk mengesan destinasi juga di orbit. Contohnya, untuk sampai ke stesen yang mengorbit bulan yang mengorbit planet, laluannya adalah planet> bulan> stesen.
      • Kini terdapat perjalanan kuantum jarak pendek untuk bergerak di sekitar titik orbit yang berbeza bulan -bulan dan badan planet kecil.
      • Kelajuan perjalanan kuantum, spooling, dan masa cooldown berubah -ubah berdasarkan saiz dan kualiti pemacu.

      Sistem misi

      Sistem Misi telah dirombak dengan misi baru, pemberi misi, dan varieti yang lebih besar. . Beberapa varian akan memerlukan pemain untuk mendapatkan reputasi tertentu.

      • Penghantaran
      • Menggunakan
      • Pemulihan
      • AI Bounty Hunt
      • Pembunuhan AI
      • Koleksi
      • Pelupusan sisa
      • Rondaan
      • Penyiasatan Derelict
      • Pengiring
      • Pemberi Misi
       • Ruto dan Eckhart

       Misi Penahanan dan Alam Sekitar

       • AI kini mempunyai keupayaan untuk menghalang pemain semasa perjalanan kuantum, memaksa mereka keluar dari kuantum. Di samping itu, terdapat pertemuan alam sekitar rawak yang tersebar di seluruh ayat.

       Pintu dan udara

       • Pintu dan udara telah dikemas kini dengan fungsi tambahan.
       • Memperkenalkan keselamatan kapal asas.

       .0

       Pengenalan pertama item 2.0 Sistem untuk kapal, termasuk yang berikut:

       • Kuasa – Termasuk keupayaan untuk mengawal berapa banyak kuasa yang dihasilkan oleh loji kuasa dan diedarkan kepada semua sistem lain untuk digunakan.
       • Haba – Termasuk keupayaan untuk memantau berapa banyak haba, em, dan ir kapal menjana, dan keupayaan untuk mengurangkan IR buat sementara waktu.
       • Shields – Termasuk keupayaan untuk memantau dan menyesuaikan kekuatan perisai dan tingkah laku pembaikan, dan menyesuaikan penggunaan kuasa dan prestasi.
       • .

       Kerosakan distorsi

       Kerosakan penyelewengan telah dirombak sepenuhnya, dikerjakan semula, dan diberi pelaksanaan asas dengan lebih banyak lagi yang akan datang kemudian.

       • Mata penyimpangan
        • Mata Penyimpangan Serangan – Ini adalah nilai pada setiap item distorsi yang menentukan berapa banyak mata yang digunakan setiap penggunaan. (Masing -masing 3.0 item distorsi disenaraikan di bawah)
        • Mata Penyimpangan Defensif – Ini adalah bilangan mata setiap item berkuasa harus mengatasi kerosakan penyelewengan. (Masing -masing 3.0 Item yang mempunyai pertahanan distorsi disenaraikan di bawah). .
        • Jenis kerosakan distorsi
         • Bidang Penyimpangan: Ini hanya akan merosakkan kerosakan, yang bermaksud setiap medan mempunyai bilangan statik titik distorsi serangan yang berlaku untuk mana -mana item dalam jejarinya. Bilangan mata setiap medan dan jejari akan ditakrifkan pada rekod item yang menghasilkan medan.
         • Projektil Penyimpangan: Ini akan mempunyai kerosakan tetap sahaja, yang bermaksud setiap peluru akan membawa bilangan statik titik penyimpangan yang menyerang dan akan memohon kepada item yang mereka tekankan. Bilangan mata setiap peluru akan ditakrifkan pada rekod item yang membakar peluru.
         • Item kesalahan:
         • Mana -mana Kapal: Jokr Distortion Cannon S1 (projektil distorsi)
         • Saber Raven: 2x S4 Mxox Tromag Emp Pods (medan distorsi)
         • Warlock Avenger: Modul 1x Warlock EMP (medan distorsi)
         • Barang pertahanan
         • Semua loji kuasa: Satu -satunya item yang boleh menangani kerosakan distorsi adalah loji kuasa kapal, ia mempunyai sekumpulan penyekat penyimpangan dan apa -apa kerosakan yang dihantar ke kapal akan disalurkan terus ke loji kuasa. Loji kuasa sama ada mempunyai bilangan penyekat distorsi yang lebih tinggi dan tidak ada yang berlaku, atau kurang dan kuasa dikeluarkan dari semua barang kapal.

         Kargo dan komoditi

         • Menggerakkan barang kecil
          • Beberapa item diangkut dalam kotak kecil dan mudah alih.
          • Mereka boleh dibeli dan dijual di vendor.
          • Barang -barang ini diletakkan di/di sekitar bangkai sistem Stanton dan prosedur di permukaan planet.
          • .
          • 0.Kotak 5m boleh diangkat dan dipindahkan menggunakan sistem pengangkat tangan yang ada.
          • 1 kargo scu tidak dapat diangkat atau dipindahkan.
          • Meletakkan 0.Kotak 5m dalam grid kargo akan dianggap ‘dijamin’ di kapal.
          • 0.Kotak 5m akan diselaraskan dalam grid kargo.
          • Sebarang item longgar yang diletakkan di dalam grid tidak akan menyelaraskan ini.
          • Barang -barang longgar yang diletakkan di dalam grid kargo akan ditambah ke ‘manifes’ kapal.
          • Oleh itu, barang -barang yang diletakkan di luar grid tidak akan ditambah kepada ‘nyata’.
          • Item boleh diambil dari satu kapal, dibawa ke kapal lain dan disimpan dalam pegangannya.
          • 0.Kotak 5m Pemain yang dijumpai, atau pulih boleh dijual di vendor.
          • Komoditi boleh dibeli di vendor di tempat yang dipilih.
          • Pemain akan berjalan ke kios dan menggunakannya untuk memulakan interaksi.
          • Hanya stok yang dibeli/dijual oleh vendor akan disenaraikan dan harga yang mereka mahukan untuk masing -masing.
          • Urus niaga berlaku sepenuhnya di antara muka.

          Bintang Marin

          • Perisai
           • Ditambah: Outlaw Berat (Slaver).
           • Ditambah: Marin Berat.
           • Kapsul Oksigen: boleh digunakan untuk mengisi semula bekalan oksigen anda buat sementara waktu.
           • Ditambah: Behring P8-sc SMG.

           Kapal & Kenderaan

           Kapal

           • Umum
            • Menambah reaksi hit.
            • Menambah keadaan dalaman yang rosak dan kecemasan.
            • Menambah peralatan pendaratan termampat.
            • Bahan api hidrogen kini diperlukan untuk operasi kapal biasa. Habis akan mengakibatkan kehilangan kuasa enjin.
            • Rsiconstellation aquila
            • MiscProspector
            • Drakedragonfly
            • Aegissabre Raven
            • Drakecutlass Black

            Kenderaan

            Komponen

            • Sistem Gravlev.
            • Perisai pemancar, penyejuk, dan loji kuasa telah kembali dengan fungsi baru.
            • Menambah Cannon Laser Quarreler (Saiz 3).

            Penambahan pemacu kuantum sebagai komponen yang disesuaikan.

            Orang pertama

            Animasi

            • Sangat meluaskan bilangan barangan yang boleh digunakan (bangku, najis, ect) yang boleh berinteraksi dengan kedua -dua pemain dan NPC.

            Penampilan

            • Pakaian
             • Varian pakaian dan pakaian baru telah ditambah.

             • Perisai
              • Perisai kini terdiri daripada kepingan modular.
              • Ditambah: Perisai Marin Berat.
              • Ditambah: Perisai Slaver Berat.
              • Ditambah: Suit Penerbangan RSI Explorer.
              • Ditambah: Apocalypse Armsscourge Railgun.
              • Ditambah: Behringp8-sc.
              • Ditambah: SMG Kustodian

              Antaramuka pengguna

              Antara muka Mobiglas baru

              Aplikasi Pengurus Peribadi

              • Menggunakan aplikasi ini, anda dapat memilih kawasan individu pakaian, perisai, dan item untuk menukar, menambah atau mengeluarkan dari watak pemain. Untuk melakukan ini pilih salah satu pilihan dengan mengklik dua kali “LMB” untuk membuka senarai item yang telah dikumpulkan pengguna untuk kawasan tersebut. Sebaik sahaja kawasan itu telah dipilih, model dengan zum masuk di kawasan itu untuk menunjukkan item secara terperinci. Dengan mengklik dua kali “LMB” pada item individu, amaun yang dipaparkan dari inventori akan turun dan menambah nilai yang dilengkapi di sebelah kiri. Melengkapkan item boleh membuka port lebih lanjut untuk pengguna untuk melengkapkan lebih banyak item seperti bom tangan, alat dan majalah. . . Dengan memilih ‘inventori’ di sepanjang bahagian atas, anda juga boleh melihat senarai item yang dikumpulkan pada pengembaraan anda untuk digunakan i.e. Medipens, pistol dll. Barang -barang ini boleh dilampirkan ke pelbagai bahagian perisai untuk menyimpan.

              App Starmap

              • Anda akan dapat menavigasi pelbagai cincin di starmap yang memaparkan putaran orbital kawasan untuk diterokai. Anda boleh menggunakan butang tetikus yang betul untuk menggerakkan starmap sekitar, dan kiri untuk memutar dan memilih kawasan. Gunakan Mousewheel untuk mengezum masuk dan keluar dan klik dua kali pada planet untuk memusatkan diri dan zum ke dalamnya. Setelah dizoom di planet atau bulan, anda akan melihat kedudukan x, y dan z yang dipetakan ke perjalanan kuantum, menjadikannya lebih mudah untuk menentukan sisi planet mana yang akan pergi ke.

              Aplikasi Pengurus Kontrak

              • Gunakan aplikasi ini untuk memeriksa misi yang ada, misi trek/untrack yang diterima, dan lihat sejarah misi anda.

              Kapal baru MFD yang boleh dipilih memaparkan Render to Texture (RTT)

              • Haba – Sistem – Isyarat
              • Isyarat yang sama dibaca sebagai kuasa mfd.
               • Penindasan IR – butang ini bertukar -tukar penindasan pengganda isyarat IR (yang sementara mengurangkan isyarat IR anda) dengan kos semua item (dan oleh itu, seluruh kapal melalui sinki haba) pemanasan dengan cepat. Apabila penindasan IR aktif, anda harus melihat bahawa IR mula turun, dan haba mula merayap ke arah nilai terlalu panasnya.Sistem
                • Sistem IR Penindasan – Semua kumpulan ditindas. Ini mengatasi kumpulan di bawah.
                • Sistem IR Penindasan – Semua kumpulan ditindas. Ini mengatasi kumpulan di bawah.
                • Pada butang – ini menandakan keadaan hidup/mati item.
                • Nama Item – Resorder mengikut abjad mengikut nama item (semua kategori).
                 • Nama Item – Nama Item.
                 • Kerosakan penyelewengan – muncul apabila kerosakan distorsi diterima, dan hilang apabila tidak ada.
                 • Loji kuasa (kuasa dalam kes ini adalah kuasa yang dihasilkan)
                 • Sejuk (tiada haba, tetapi untuk petunjuk kesihatan/haus)
                 • Pistol
                 • Thruster utama
                 • Pemacu kuantum
                 • Jump Drive
                 • Radar
                 • Sistem kuasa
                  • Pada butang – menghidupkan semua loji kuasa dihidupkan/dimatikan.
                  • Pendikit kuasa
                   • THROTTLE – INI INI.
                   • Throttle Max – Ini adalah nilai 100% untuk loji kuasa output kuasa maksimum.
                   • Throttle Stealth – Ini adalah bar pengemaskinian yang menandakan nilai stealth yang ditetapkan oleh pendikit apabila butang siluman ditekan (lihat di bawah).
                   • Penggunaan Kuasa – Kuasa yang kini dijana.
                   • Kuasa diperlukan – Kuasa yang diperlukan oleh semua item.
                   • Kekurangan Kuasa – Jumlah kuasa yang diperlukan tolak kuasa yang dihasilkan sekarang. Hanya muncul apabila loji kuasa tidak dapat membekalkan kuasa yang cukup diperlukan.
                   • Kumpulan – Setiap kumpulan (perisai, senjata, teras) diwakili oleh ikon.
                   • Keutamaan – Peratusan bagi setiap kumpulan. Ini sepatutnya berjumlah 100%; Pusat Mati Segitiga harus menunjukkan 33% di setiap sudut segitiga.
                   • Kekurangan Kuasa – Jika mana -mana kumpulan tidak menerima kuasa yang diminta, ia ditunjukkan oleh ikon.
                   • Haba – Jumlah haba yang dihasilkan oleh barang.
                   • .
                   • Kuasa – Item
                   • Pada butang – ini menghidupkan loji kuasa individu dihidupkan/dimatikan. Sila ambil perhatian bahawa satu -satunya item yang boleh dihidupkan dan dimatikan dari halaman ini adalah loji kuasa. Semua barang lain hanya dapat dilihat di negeri -negeri hidup mereka.
                   • Nama barang
                    • Nama barang
                    • Kerosakan penyelewengan – muncul apabila kerosakan distorsi diterima, dan hilang apabila tidak ada.
                    • Loji kuasa (kuasa dalam kes ini adalah kuasa yang dihasilkan)
                    • Penjana perisai
                    • Pistol
                    • Thruster utama
                    • Manuver thruster
                    • Pemacu kuantum
                    • Jump Drive
                    • Radar
                    • Avionik
                    • Kuasa
                    • Senjata
                    • Shields – Sistem
                     • Pada butang – menghidupkan semua pemancar perisai dan penjana perisai dihidupkan/dimatikan.
                     • Throttle Generator Shield – Ini berfungsi sama seperti pendikit kuasa di semua kuasa MFD dan pendikit yang lain untuk penjana perisai.
                     • Status Perisai-Seperti dahulu, atas ke bawah (untuk depan, belakang, kiri, dan kanan) dan sampingan (atas dan bawah) kesihatan perisai dipaparkan. Pembaikan muka diwakili oleh bar yang diserlahkan, dan setiap kesihatan wajah ditunjukkan oleh nilai di sebelahnya.
                      • Atas – mewakili kesihatan ke depan, belakang, kiri, dan kanan.
                      • .
                      • Atas – mewakili keutamaan wajah ke depan, belakang, kiri, dan kanan.
                      • Sisi – mewakili keutamaan muka ke atas dan bawah.
                      • Pada butang – ini menghidupkan/mematikan penjana perisai individu.
                      • Nama Item – Resorder secara abjad dengan nama penjana perisai.
                       • Nama Item – Nama Penjana Shield.
                       • Kerosakan penyelewengan – muncul apabila kerosakan distorsi diterima, dan hilang apabila tidak ada.
                       • Senjata – Sistem
                        • Pada butang – menghidupkan semua senjata dan peluru berpandu.
                        • Kumpulan Senjata di Button- Ini mengubah semua senjata dalam kumpulan senjata dihidupkan/dimatikan.
                        • .
                        • Throttle Kumpulan Senjata – Ini berfungsi sama seperti pendikit kuasa dalam semua MFD dan kuasa pendikit yang lain untuk kumpulan senjata itu.
                        • Nombor Senjata – Bilangan Senjata dalam Kumpulan Senjata itu.
                        • Missiles On Button – Ini menghidupkan semua/mematikan peluru berpandu.
                        • Ikon peluru berpandu
                        • Nombor peluru berpandu – bilangan peluru berpandu tersisa.
                        • .
                        • Nama barang.
                         • Nama Item – Nama Senjata
                         • Kerosakan penyelewengan – muncul apabila kerosakan distorsi diterima, dan hilang apabila tidak ada.
                         • Baki peluru – peluru yang tinggal dalam tambah nilai semasa.
                         • .

                         Teknikal

                         • .

                         Menu

                         • Menambah skala FOV ke menu.

                         Audio

                         • Audio peluru rendah baru.
                         • Audio senjata kapal baru.
                         • Audio enjin kapal baru.

                         Grafik

                         • VFX “kabut” baru.
                         • Gerakan serpihan baru.
                         • .
                         • VFX Kapal Baru VFX.
                         • .
                         • Impak Senjata Kapal Berlapis Baru.

                         Pengoptimuman

                         • Menambah serialization tambahan.
                         • Prestasi kemas kini pemancar yang lebih baik.