Spire of the Watcher – Destinypedia, The Destiny Wiki, Spire of the Watcher Dungeon Guide – Destiny 2 | Shacknews

Spire of the Watcher Dungeon Guide – Destiny 2

Selamat datang ke bilik bos terakhir. Sebelum kita masuk ke dalam strategi, mari kita hancurkan dua bilik yang berbeza yang akan anda jalankan di antara. Di bilik pertama di mana anda mengadakan perhimpunan, terdapat lima nod yang terikat dengan kabel merah (dilingkari merah di atas). Menembak semua ini akan menyebabkan kuasa menghidupkan dan, kemudian dalam pertemuan ini, tiga pintu (kiri, kanan, dan tengah) untuk menutup. . Sama seperti tiga bilik terakhir, ini mesti ditembak secara berturut -turut semasa anda mempunyai Buff Arctrician. Di samping itu, terdapat nod arka yang terikat dengan kabel kuning yang ular di antara bilik yang bersatu. Titik permulaan untuk setiap nod kabel kuning ini berada di belakang salah satu daripada empat tiang di bilik perhimpunan (ditunjukkan di atas melalui anak panah biru).

Spire of the Watcher

Spire of the Watcher adalah penjara bawah tanah, diperkenalkan dengan musim seraf. Ia berkisar di sekitar fireteam penjaga yang menyusup kemudahan kolektif seraph-ishtar bersama yang dikenali sebagai Ares Spire dengan bantuan dari Osiris. Di sana, mereka mendapati Sol Divisive, yang cuba mengekstrak data Zaman Emas Khas di bawah arahan saksi. Ia dikeluarkan pada 9 Disember, 2022.

Kandungan

 • 1 Walkthrough
  • 1.1 Kuasa semula
  • 1.2 Mulakan pendakian
  • 1.3 naikkan spire
  • 1.4 senyap siren
  • 1.5 Turun
  • 1.6 kritikal yang cepat
  • .1 senjata
  • 4.2 perisai
  • 4.3 ganjaran lain
  • 5.1 rakaman 1
  • 5.2 rakaman 2
  • 5.3 rakaman 3
  • 5.4 rakaman 4
  • 5.5 rakaman 5
  • 5.6 rakaman 6

  Walkthrough [sunting]

  Kuasa semula [sunting]

  Pemain memulakan penjara bawah tanah di analisis kronoskopik iShtar, di mana bekalan arka kemudahan terletak. Setelah bergerak melalui beberapa jurang dan tebing, pemain muncul di pos kecil yang dijaga oleh goblin tunggal, menghadap ke ares spire yang betul. Apabila memasuki kawasan pos ini, musuh akan mula bertelur, termasuk Minotaur Conduit.

  Kawasan ini memperkenalkan mekanik litar arka penjara bawah tanah. Pada kematian, Conduit Minotaurs menjatuhkan kolam yang memberi pemain Arctrician Buff ketika melangkah masuk, yang membolehkan nod arka diaktifkan dengan menyerang mereka dengan senjata. Buff bermula dengan undur 30 saat, tetapi disegarkan oleh beberapa saat dengan mengaktifkan nod arka. Nod arka adalah peranti berbentuk berlian yang disambungkan antara satu sama lain oleh kuning kabel dalam litar, yang mesti diaktifkan dari nod mula ke nod akhir dalam urutan yang betul untuk meneruskan. Nod akan menyahaktifkan selepas kelewatan singkat jika nod sebelumnya dalam rantai belum diaktifkan. Nod permulaan dapat dikenal pasti dengan bentuk chevron yang diterangi menunjuk ke arah mana seseorang perlu pergi seterusnya.

  Di kawasan ini, empat litar mesti disiapkan untuk membuka pintu di tengah -tengah pos di mana nod akhir berkumpul. Berhati -hatilah bahawa sebaik sahaja litar selesai, penyokong akan bertelur dan mengejar pemain. Ini dapat dielakkan dengan meninggalkan setiap litar hampir selesai sehingga mereka semua dapat selesai secara berturut -turut. Setiap sisi pos mempunyai litar di atas bumbung dan di dalam bangunan mereka.

  • Litar di dalam bangunan kiri dimulakan dari jurang yang diakses melalui terowong. Pemain mesti kembali ke bangunan utama untuk mengaktifkan dua lagi nod sebelum siap selesai. Jangan ditipu dengan mengikuti jalan kabel, kerana kedua -dua nod di dalam bangunan dapat dilihat pada masa yang sama setelah kembali dari terowong.
  • Litar di atas bangunan kiri bermula di bilik yang paling dekat dengan bahagian pos yang pemain bermula. Dari situ, ular di sekitar atas bumbung kemudian di bawah tanah yang boleh dilihat di aras tanah.
  • Litar di bangunan yang betul bermula dari nod yang tersembunyi di bahagian bawah ruang crawlspace. Ia mesti diikuti di luar sebelum selesai.
  • Litar di atas bangunan yang betul bermula di belakang bangunan di sebelah paling dekat dengan ares spire. Kabel litar ini kadang -kadang berjalan di bawah tanah yang tidak terjual, tetapi nod yang tinggal sebenarnya berada di dua bilik di atas bumbung yang diaktifkan dalam urutan yang di seberang bangunan, maka bilik di tengah.

  Setelah semua litar selesai, semua musuh akan dihina dan pintu akan dibuka ke dalam aci lif yang mesti diturunkan dengan teliti. Aci ini membawa ke dewan pintu masuk dengan pintu terkunci. Untuk meneruskan, mendaki aci pengudaraan di sebelah kiri atas dan ikuti firewall reaktor.

  Mulakan pendakian [sunting]

  Kawasan ini sebahagian besarnya teka -teki melompat, tetapi pemain harus bersedia untuk menghadapi harpies, hobgobin, dan hidras penjara ketika maju melaluinya. Dari bilik kawalan, masuk ke batang pengudaraan di sebelah kiri untuk memasuki firewall reaktor itu sendiri. Pemain mesti melompat di antara catwalks dan objek yang digantung dari kren untuk menjadikannya di tiang pusat yang besar.

  Dada rahsia pertama boleh didapati di kawasan ini. Untuk mendapati seseorang itu mesti terlebih dahulu mencapai catwalk tinggi kedua selepas melompat di antara objek yang digantung dari kren, kemudian melompat di belakang tiang untuk mencapai catwalk lain yang pergi dari tiang tengah; Lebuh kecil disediakan untuk berdiri di antara catwalks. Dada rahsia berada di tebing lain di belakang tiang terakhir.

  Setelah sampai ke tiang tengah, masukkan lif graviti untuk terus ke bilik kawalan dan terus mendaki dengan menuju ke lif yang tidak aktif di seberang bilik. Apabila bilik kawalan dengan tempat sepanduk perhimpunan dijumpai, naik tingkap dan ke ledges untuk sampai ke kawasan seterusnya.

  Naik spire [sunting]

  Pendakian spire adalah pertemuan pertama yang tepat di penjara bawah tanah yang memberi rampasan. Ini adalah kesinambungan mekanik litar arka di mana dua litar mesti diaktifkan untuk menghidupkan angkat graviti dan terus ke tahap seterusnya spire. Semasa pertemuan ini, goblin dan pencerobohan hydras akan kelihatan mengganggu pemain, dengan penyokong yang memancarkan kematian hidras. Apabila mengikuti litar, pastikan anda menyemak di bawah catwalks, di belakang struktur, dan di sisi struktur utama untuk nod. Sekiranya penggemar ahli arktrik pemain tamat dari Conduit Minotaur awal pada tahap, Minotaur Conduit Tambahan bertelur di kawasan yang sama dengan Goblin.

  • Di peringkat pertama, litar agak mudah dan penggemar arctrician boleh diperoleh dari saluran minotaur yang menanam di atas platform bersama -sama dengan nod permulaan di belakang kawasan selepas memanjat dari bilik kawalan, sedangkan lif di sebelah bertentangan dengan Minotaur.
  • Tahap kedua dibahagikan separuh oleh gerbang arka yang mengejutkan pemain jika mereka menyentuh tenaga arcing. Mereka boleh dielakkan dengan melompat menggunakan platform di sebelah. Minotaur saluran pertama akan mendekati dari sebelah kiri selepas muncul dari lif graviti, sementara lif seterusnya berada di seberang di dinding luar pintu gerbang arka di sana. Nod permulaan terletak di dalam pintu arka di sebelah kiri.
  • Tahap ketiga adalah kawasan simetri yang kasar. Setelah mengikuti litar pertama ini, yang lain dapat dijumpai dengan cara yang bertentangan.

  Setelah litar arka di tahap ini selesai, pemain dapat mengumpulkan rampasan mereka dan naik ke puncak spire melalui bilik kawalan.

  Silence the Siren [sunting]

  Akelous, arus siren adalah bos pertama penjara bawah tanah. Untuk memulakan pertemuan itu, memusnahkan minotaur yang dipegang akelous.

  Untuk merosakkan akelous, pemain mesti mengaktifkan empat litar arka yang mendedahkan batang bahan api pada akhir setiap platform yang dilindungi panjang yang meluas dari struktur pusat spire, yang masing -masing bermula di tengah arena. Semasa pertemuan itu, kumpulan bunian yang diketuai oleh Minotaur Conduit akan bertelur pada platform yang bertentangan antara satu sama lain, ditambah dengan harpies dan bunian yang bertelur dari masa ke masa. Setiap platform bernombor 1 hingga 4, ditandai dengan tanda -tanda di sisi mereka.

  • Litar Platform 1 bermula dengan nod di dinding di bawah catwalk di tingkat bawah struktur pusat, kemudian nod di sisi struktur tepat di bawah sekeping jentera. Selebihnya nod arka dapat dilihat sementara hanya bergerak ke hujung platform.
  • Litar Platform 2 juga bermula dengan nod di dinding di bawah catwalk di tingkat bawah, kemudian satu lagi di sisi struktur pusat yang dapat dilihat dengan lebih mudah dengan berjalan ke catwalk di bawah platform. Litar arka masuk ke bahagian bawah platform kemudian ke sebelah kanan sebelum ditamatkan di batang bahan api. Nod arka terakhir kedua juga dapat dilihat dan ditembak dari tahap yang lebih rendah.
  • Litar Platform 3 adalah mudah kerana semua nod dapat dilihat dengan mudah ketika bergerak melalui kawasan tertutup, walaupun nod terakhir masih terletak di atas.
  • Litar Platform 4 bermula dengan nod di atas tanah pada tahap yang lebih rendah, yang kemudiannya pergi ke nod tepat di bawah sudut di mana ia menghubungkan dengan struktur pusat, sebelum naik ke kanan dan kemudian kiri sisi platform.

  Sebaik sahaja semua batang bahan api telah diturunkan, akelous akan bergerak di hadapan yang terbaru yang diaktifkan dan mendedahkan beberapa mata yang mesti dimusnahkan untuk memulakan merosakkannya. Memusnahkan mata ini dengan cepat akan memberi lebih banyak masa untuk merosakkan akel. Senjata kadar kebakaran yang tinggi disyorkan untuk berurusan dengan banyak mata, seperti senapang jejak, membolehkan anda menyapu dengan cepat. Sebaik sahaja semua mata dimusnahkan, akelous akan mula bergerak ke belakang ke arah pusat dan dilucutkan perisai, mendedahkan titik lemah teras radiolarinya. Oleh kerana kadar di mana akelus bergerak ke belakang, senjata jarak jauh lebih lama disyorkan, atau strategi kerosakan percikan seperti roket. Pada akhir fasa kerosakan, Akelous akan memancarkan letupan yang merosakkan dan mengetuk pemain ke belakang, yang kesannya dapat dielakkan atau dikurangkan dengan mengambil penutup, menyelaraskan diri dengan gantri di belakang anda, atau pergi ke belakang sendiri. Sekiranya Akelous belum dimusnahkan, pemain mesti mengulangi pengaktifan litar arka untuk memulakan fasa kerosakan yang lain.

  Setelah akelous dikalahkan, dada rampasan akan bertelur di tengah arena oleh pintu yang baru dibuka yang jatuh ke dalam spire.

  Turun [sunting]

  Pemain kini mesti bergerak di dalam spire, ke teras reaktornya, melalui timbunan sel Pillory-0. Setelah mengikuti beberapa batang pengudaraan, pemain akan menemui sebuah bilik besar yang dipenuhi dengan bunian, hobgobin, dan fanatik, dengan minotaur saluran yang berputar sejurus selepas membersihkan beberapa musuh.

  Jenis litar arka baru diperkenalkan di sini, dilambangkan oleh Merah kabel. Nod litar merah boleh diaktifkan dalam apa -apa perintah tetapi mereka semua mesti diaktifkan dalam masa yang singkat atau mereka akan menetapkan semula untuk dinyahaktifkan. Di dalam bilik ini, semua nod dapat dilihat dengan mudah dari catwalk tengah.

  Sebaik sahaja litar diaktifkan pintu akan dibuka di lantai, mendedahkan batang pengudaraan yang besar dengan peminat berputar yang mesti diturunkan melalui. Setiap peminat mempunyai platform di atasnya yang boleh diteruskan. Pemain boleh mengelakkan masa melompat di antara bilah kipas dengan melalui celah -celah di dinding batang, walaupun mereka harus berhati -hati untuk tidak terbang kembali ke peminat ketika cuba mendarat di platform.

  Bilik seterusnya memainkan sama dengan yang pertama tetapi nod kini bertaburan tinggi dan di bawah dan lebih sukar dicari, tetapi semua dapat dilihat sekaligus dari catwalk yang direndam dengan komputer dan peti tepat di depan pintu masuk ke bilik ini. Sebaik sahaja mereka diaktifkan dan satu lagi aci pengudaraan dilalui, pemain jatuh ke tengah bilik yang dikelilingi oleh gerbang arka yang mesti dilalui untuk mencari minotaur saluran dan kebanyakan nod arka untuk lantai ini. Terdapat tiga nod arka di luar bilik, dan satu di dalam kawasan yang dikelilingi oleh gerbang ark.

  Dada rahsia kedua boleh didapati di kawasan ini. Di bawah tangga di setiap sudut kawasan adalah penutup bolong, dan seseorang akan dibuka ke dalam aci pengudaraan di mana dada akan dijumpai.

  Sebaik sahaja litar arka di bilik ini selesai, pemain boleh melalui salah satu aci yang baru dibuka di salah satu sudut bilik dan jatuh ke dalam teras reaktor seraph.

  Kritikal segera [sunting]

  Persys, Runtuhan Primordial adalah bos terakhir penjara bawah tanah. Untuk memulakan pertemuan, menembak atau mendekati Persys, yang kemudiannya akan muncul dari teras reaktor yang akan ditutup di belakangnya.

  Untuk merosakkan Persys, pemain perlu mengaktifkan pembersihan reaktor untuk menghilangkan perisainya semasa dilecehkan oleh Persys sendiri, dan juga oleh bunian dan penyokong. Untuk memulakan, dua hidras penceroboh di kedua -dua belah arena mesti dimusnahkan, yang kemudiannya akan membiarkan minotaur saluran itu bertelur. Dapatkan penggemar arctrician dari kolam yang ditinggalkan oleh minotaur saluran mati dan aktifkan empat nod di atas muka yang menghadap ke tiang bilik, di samping nod kelima di atas pintu utama ke teras reaktor. Apabila diaktifkan, pintu teras reaktor akan dibuka, kedua -dua set sampingan yang besar dan dua yang lebih kecil.

  Dua daripada empat litar arka kuning yang mungkin akan tersedia untuk diaktifkan pada masa ini, bermula dari sisi luar empat tiang di bilik permulaan dengan ujung yang jelas di dalam teras reaktor. Melengkapkan kedua -dua litar ini akan memulakan penguncian teras reaktor, dan maju, litar mesti diselesaikan, dan kemudian Persys terpikat di dalam, jika belum ada. Seperti pertemuan sebelumnya, pemain harus sedar bahawa nod akan muncul di tempat yang menyusahkan dan mengelirukan, seperti di sisi lubang bawah tanah di teras reaktor dan di sisi jentera.

  Pemain harus cuba menahan diri daripada melengkapkan litar terakhir Sehingga Persys berada di dalam teras, Atau mereka mungkin tidak dapat memulakan bahagian fasa pra-kerosakan seterusnya dalam perjuangan, memaksa menetapkan semula mekanik kembali ke permulaan.

  • Litar belakang belakang naik ke dinding kiri, kemudian kembali ke lantai sebelum masuk ke dalam teras reaktor. Satu -satunya nod di dalam teras reaktor selain nod akhir akan berada di bahagian belakang sekeping jentera.
  • Litar kiri depan mempunyai laluan mudah ke dalam teras reaktor, namun dua yang terakhir akan berada di antara dua mesin dan hanya dapat dilihat dengan kembali ke teras.
  • Litar kanan belakang masuk ke teras reaktor di sepanjang jalan yang dekat dengan lantai, tetapi kemudian akan pergi ke siling teras reaktor dan kemudian ke dalam lubang bawah tanah dari sudut yang hanya dapat dilihat dengan pergi di belakang nod akhir.
  • Litar kanan depan juga mempunyai laluan mudah ke dalam teras reaktor tetapi kemudian akan mempunyai dua nod di lubang bawah tanah. Yang pertama dari kedua -duanya dapat dilihat tepat selepas mengikuti litar ke teras tetapi yang seterusnya memerlukan pemain untuk melompat ke jalan tengah untuk melihat dengan jelas, sebelum melompat kembali ke perimeter bilik untuk mengaktifkan nod di sisi sebuah mesin.

  Sebaik sahaja semua litar telah disiapkan dengan Persys di dalam teras, pemain mesti memindahkan teras reaktor sebelum dimeteraikan dan menyegarkan buff Arctrician mereka dengan membunuh minotaur saluran yang masih ada di bilik permulaan. Pemain mesti mengaktifkan nod litar arka merah yang terletak di bahagian dalam tiang, dan satu di atas pintu utama. Setelah selesai, pembersihan reaktor berlaku dan persys akan keluar dari teras, bersedia untuk rosak. Persys tidak mempunyai fasa kerosakan yang sangat panjang, dan mempunyai titik lemah teras radiolari kecil yang sama seperti wyverns seperti itu. Sekiranya persys tidak dikalahkan pada akhir fasa kerosakan, ia akan menagih perisai dan pembersihan reaktor perlu diulang.

  Sekali Persys dikalahkan, dada terakhir akan muncul dan penjara bawah tanah akan lengkap.

  Bos [sunting]

  Musuh Unik [sunting]

  • Conduit Minotaur
  • Incarcerator Hydra
  • Minotaur yang berlebihan (mod induk sahaja)

  Ganjaran [sunting]

  Senjata [sunting]

  • Hierarki keperluan – Busur eksotik
  • Lengan panjang – senapang pengakap legenda
  • Vigil Liminal – Sidearm Legenda
  • Terminus Horizion – Pistol Mesin Legenda
  • Wilderflight – Pelancar Bom Legenda Khas

  Armor [sunting]

  • TM-COGBURN Custom Suit
  • TM-EARP Custom Suit
  • TM-MOSS Custom Suit

  Ganjaran Lain [sunting]

  Syaitan dalam butiran [sunting]

  Di kawasan pertama di penjara bawah tanah terdapat rakaman yang ditinggalkan oleh Eramis, Kell of Darkness, dilambangkan oleh skrin komputer biru dengan simbol rumah syaitan.

  Rakaman 1 [sunting]

  Rakaman ini boleh didapati di bank monitor terus ke kanan dan ke atas ketika pertama menjatuhkan aci lif selepas memulihkan kuasa.

  • Eramis: Selamat Datang, Mesin-pelayan. Saya tahu bandar anda akan menghantar pahlawan. Adakah anda fikir anda berada di sini untuk menghadapi saya?

  Rakaman 2 [sunting]

  Rakaman ini ditemui betul -betul di bawah catwalk ketika pertama memasuki firewall reaktor.

  • Eramis: Di duel lama, pesaing rumah bertemu dengan kehormatan. Bilah berdarah pertama mengakhiri pertarungan. Tetapi sekarang kita tidak melihat rumah atau musuh dengan kehormatan. Saya bersendirian, menonton pengembara anda kerana saya adalah hari yang terbakar. bilah saya dicengkeram dalam cabaran. Tetapi saya tidak datang untuk setetes darah.

  Rakaman 3 [sunting]

  Rakaman ini dijumpai dalam perjalanan ke dada rahsia pertama di firewall reaktor.

  • Eramis:Keselamatan Rumah Memahami keruntuhan anda: angin angin badai yang tersisa selepas tuhan -tuhan. Kami memang melaluinya. Sigil di skrin: rumah lama. Ideologi lama. Tradisi yang gagal, disapu pada masa itu.

  Rakaman 4 [sunting]

  Rakaman ini dapat dilihat dari jauh ketika menghampiri graviti mengangkat dari firewall reaktor di platform ke kiri, yang dapat dicapai dengan lompatan panjang.

  • Eramis: Syaitan hilang. Kadang -kadang, saya rasa saya bersama mereka. Itu adalah penebusan saya. Untuk tetap jelas, kerana sejuk merayap ke dalam daging saya, dan hati saya tumbuh kebas. Seperti di Europa, untuk bertahan, saya mesti menyalakan api di mana saya dapati mereka.

  Rakaman 5 [sunting]

  Rakaman ini ditemui tepat di belakang tempat rali Banner sebelum memulakan pendakian Spire.

  • Eramis: Melangkah dari “Pengembara” anda sebelum komplotnya membuat anda anggota badan dari anggota badan. Kita tidak memerlukan tuhan.

  Rakaman 6 [sunting]

  Rakaman ini terdapat di bilik kawalan tepat sebelum pertemuan dengan akelous, di belakang bilik ketika memasukinya.

  • Eramis: Orang -orang di sini sangat takut kepada masa depan tuhan -tuhan, mereka menciptakan mereka sendiri. untuk memperbudak diri. Membebaskan diri dari kehendak -untuk perlindungan, untuk kepastian -seperti yang telah anda lakukan. Seperti yang saya terpaksa lakukan. Tetapi adakah masa depan anda berasa pasti pada masa ini? Jangan berjuang dalam kerugian. Anda hanya akan menyebabkan pertumpahan darah dan kesakitan. saya tahu ini.

  Trivia [sunting]

  • Spire of the Watcher adalah penjara bawah tanah pertama yang menampilkan vex.
  • Jarang sebelum permulaan pertemuan terakhir, Osiris boleh menyatakan bahawa kegagalan akan mengakibatkan “kekerasan magnitud yang besar”. [1]

  Senarai Penampilan [sunting]

  Rujukan [sunting]

  1. ^Bungie (2022/12/6), Destiny 2: Musim Seraph – Osiris: “Jika tidak, mereka akan melepaskan kekerasan besar!”

  Spire of the Watcher Dungeon Guide – Destiny 2

  Spire of the Watcher Dungeon Guide - Destiny 2

  Laluan lengkap dari Spire of the Watcher Dungeon in Destiny 2.

  9 Disember 2022 10:30 pagi

  The Spire of the Watcher Dungeon di Musim Seraph’s adalah tawaran akhir terbaru Destiny 2. Aktiviti ini mencabar tiga pemain untuk menangani pertemuan seperti serbuan, menyelesaikan teka-teki, dan menamatkan ancaman yang telah muncul semula di Marikh. Panduan ini akan membantu anda menyelesaikan Spire of the Watcher Dungeon dan meliputi senjata yang ideal, membina, dan memecahkan setiap pertemuan individu.

  Spire of the Watcher Dungeon Guide

  Spire of the Watcher yang dilancarkan pada 9 Disember 2022 semasa musim Seraph. Penjara bawah tanah memberi tumpuan kepada rahsia pra-keruntuhan yang dikebumikan di bawah Marikh dan pelan kontingensi Zaman Emas. Gunakan pautan berikut untuk melompat ke bahagian yang sesuai:

  • Kuasa semula
  • Naik spire
  • Akelous, arus siren
  • Persys, kehancuran primordial

  Master Spire of the Watcher berubah

  • Kuasa dikunci 20 kuasa di bawah
  • Setiap Arctrician Minotaur adalah juara yang berlebihan

  Mulakan Spire of the Watcher

  The Ares Desperado Quest Ikora memberikan, memberikan akses kepada Spire of the Watcher

  Sebelum anda boleh memulakan Spire of the Watcher, anda mesti melawat Ikora Rey di Menara dan mengambil usaha, Ares Desperado. Anda juga mesti menyelesaikan pencarian pengantar ratu penyihir, ketibaan (percuma kepada semua pemain). Dengan usaha dalam inventori anda dan ketibaan selesai, anda boleh melancarkan Spire of the Watcher melalui Savathun’s Throne World. Cari ikon Dungeon di sebelah Enclave.

  Kuasa semula

  Pertemuan pertama mempunyai matlamat tunggal: membina semula kuasa. Ini dicapai dengan mengalahkan Conduit Minotaurs, memperoleh penggemar Arctrician, dan menembak nod dalam urutan yang betul untuk melengkapkan litar nod.

  Nod kuasa pusat dalam pertemuan kuasa yang ditubuhkan

  1. Kekalahan Conduit Minotaurs dan berdiri di kolam renang yang mereka turunkan untuk mendapatkan Arctrician
  2. Ikuti kabel kuasa dari pusat menetas ke penjana
  3. Tembak nod pertama di penjana, ikuti kabel kuasa ke depan, menembaknya dan ulangi sehingga anda mencapai yang terakhir
  4. Ulangi proses ini sehingga keempat nod diaktifkan

  Apabila anda mula -mula memasuki kawasan bandar kecil ini, cari menetas besar dan empat nod kuasa. Kabel yang disambungkan kepada mereka membawa kepada empat penjana. Node permulaan dalam urutan mempunyai anak panah putih yang berkelip di sebelahnya dan terdapat di penjana.

  Minotaur saluran di Spire of the Watcher

  Conduit Minotaurs akan menanam yang menjatuhkan penggemar Arctrician apabila dikalahkan. Ini berlangsung selama 30 saat dan membolehkan pengaktifan nod. Mulakan dengan nod pada penjana kuasa dan ikuti kabel bersama -sama. Nod mesti dikuasakan dalam urutan, melangkaui nod atau mengaktifkan yang salah akan menyebabkannya menyahaktifkan selepas beberapa saat.

  Nod kuasa diaktifkan di penjana

  Mengaktifkan semua nod di sepanjang kabel kuasa akan mengunci nod arka di menetas tengah. Setelah semua empat nod diaktifkan, anda akan dapat maju lebih jauh ke dalam penjara bawah tanah pemerhati.

  Semasa perjuangan ini, Cyclops akan bertelur di sepanjang ridgeline manakala bunian dan harpies akan berkerumun tengah.

  Naik spire

  Seperti dahulu, Conduit Minotaurs akan menjatuhkan penggemar Arctrician yang digunakan untuk mengecas nod. Ikuti kabel bersama, mengecas nod, dan mengalahkan minotaurs semasa anda memanjat menara.

  Lif yang dikenakan dalam pertemuan yang semakin meningkat

  1. Kekalahan Conduit Minotaurs untuk Buff Arctrician
  2. Aktifkan nod arka mengikut urutan untuk mengenakan lif
  3. Mendaki Spire ke bahagian atas

  The Ascend the Spire Encounter pada dasarnya sama seperti yang sebelumnya, walaupun dengan cabaran tambahan untuk memanjat Spire. Cari nod permulaan, mengalahkan Minotaur Conduit untuk penggemar Arctricianya, dan mula menggerakkan kabel. Ikuti kabel ketika mereka membungkus di Spire.

  Setelah satu set nod telah dikenakan, lif akan membawa anda ke bahagian seterusnya. Ulangi proses ini sehingga anda sampai ke puncak dan cari dada ganjaran anda.

  Akelous, arus siren

  Akelous siren

  Perjuangan bos pertama The Spire of the Watcher menentang Akelous, arus siren. Penggembala Arctrician digunakan sekali lagi untuk mengecas nod, kali ini menghantar semasa ke hujung jalan kaki untuk mengaktifkan batang bahan bakar. Apabila keempat -empat diaktifkan, mata akelus boleh rosak dan kemudian terasnya.

  Gambaran Keseluruhan Kawasan Di Mana Anda Berjuang Akelous di Spire of the Watcher

  1. Kekalahan Conduit Minotaurs dan Ambil Buff Arctrician
  2. Cas Node bermula di tengah dan pergi ke batang bahan bakar
  3. Menembak mata akelus dan kemudian jisim pusatnya
  4. Ulangi sehingga akelous dikalahkan

  Arena di mana anda melawan akelous mempunyai kawasan tengah dan empat jalan kaki yang meregangkan bahan api. Untuk mencapai fasa kerosakan, nod mesti dikenakan bermula di tengah. Cari Minotaur Conduit, Kalahkan Mereka, Ambil Buff Arctrician dan Mula Memaksa Bahan Bakar Bahan Bakar.

  Apabila semua empat batang bahan api diaktifkan, akelous akan pergi ke satu dan fasa kerosakan akan bermula. Anda mesti memusnahkan mata merah sebelum perumahan pusatnya menjadi terdedah. Sehingga 50 peratus daripada kesihatan maksimumnya akan dihancurkan setiap kitaran.

  Apabila fasa kerosakan berakhir, Akelous akan melakukan letupan gegelung besar -besaran, membuang pemain kembali dan berpotensi dari tepi. Sediakan untuk ini dengan tergelincir ke dalam jalan kaki atau menggunakan kebolehan untuk kembali ke keselamatan.

  Persys, kehancuran primordial

  Bos Terakhir di The Spire of the Watcher, Persys Primordial Ruin

  Bos terakhir di The Spire of the Watcher Dungeon adalah Persys, kehancuran Primordial. Seperti pertemuan lain, penggemar arctrician digunakan untuk menguasai nod di sekitar arena. Kali ini, matlamatnya adalah untuk mengaktifkan pembersihan teras reaktor, yang akan menjadikan Persys akan terdedah.

  1. Kekalahan Conduit Minotaurs dan mengumpul Buff Arctrician
  2. Aktifkan nod untuk memulakan pembersihan teras reaktor
  3. Berundur ke bilik yang selamat, mengaktifkan nod pada tiang, dan nod di atas pintu untuk menutupnya
  4. Apabila pintu dibuka semula, merosakkan persys dan kemudian ulangi prosesnya

  Petua: Kabel merah mengawal pintu, kabel kuning menguasai reaktor.

  Pintu utama di Persys Fight di Spire of the Watcher

  Arena berjuang melawan persys, kehancuran primordial dibahagikan kepada dua bahagian: bilik reaktor dan bilik yang selamat. Matlamatnya adalah menggunakan penggemar arctrician untuk mengaktifkan nod, memulakan pembersihan reaktor. Pada ketika ini, berundur ke bilik selamat di mana anda boleh mengaktifkan nod di tiang dan di atas pintu untuk menutup persys di. Setelah pembersihan reaktor selesai, bos akan terdedah untuk masa yang singkat.

  Mulakan dengan membersihkan bilik musuh. Sebaik sahaja hidras Inkarkerator dikalahkan, Conduit Minotaurs dan musuh -musuh lain akan ditanam. Dapatkan penggemar Arctrician dari kekalahan minotaurs dan kemudian menembak nod di bahagian dalam tiang dan nod di atas pintu untuk mengakses bilik reaktor.

  Hydra yang dipenjarakan di Persyar

  Apabila pintu utama reaktor dibuka, dua nod di luar tiang akan dibuka. Cari nod ini dan gunakan Buff Arctrician untuk membuat caj dari bilik selamat ke dalam bilik reaktor. Dengan dua reaktor diaktifkan, teks akan muncul di skrin yang menyatakan: Reaktor Purge akan berlaku, mencari keselamatan. Bait bos ke bilik reaktor dan kemudian berundur ke bilik yang selamat.

  Gunakan penggemar Arctrician untuk mengaktifkan nod di bahagian dalam tiang dan kemudian yang terakhir di puncak pintu. Ini akan menutup persy dengan reaktor. Setelah pembersihan selesai, pintu akan dibuka dan persys akan terdedah. Sekiranya persys tidak berada di bilik reaktor semasa pembersihan, anda tidak akan mengeluarkan perisainya.

  Ulangi keseluruhan proses sehingga Persys dikalahkan. Ini pastinya salah satu bos yang lebih mudah bertarung di penjara bawah tanah 2 penjara dengan satu -satunya cabaran menjadi bilik kecil dan persys yang menghentam.

  The Spire of the Watcher Dungeon akan meletakkan perjuangan yang baik pada kali pertama pemain menyelam ke dalam Destiny 2. Walau bagaimanapun, ia mempunyai beberapa rompakan yang sejuk untuk mendapatkan dan merupakan salah satu penjara bawah tanah yang lebih cepat untuk disiapkan, jadi mengharapkan untuk menyelam kembali tidak lama lagi! Lihatlah jadual penjara kami yang ditampilkan sehingga anda tahu mana di penjara bawah tanah yang lain akan menghasilkan beberapa gear pinnacle (atau perisai artifice). Untuk lebih banyak bantuan kandungan endgame, baca Panduan Strategi Destiny 2 kami.

  Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler

  • Panduan
  • Takdir 2
  • Destiny 2: Musim Seraph
  • Spire of the Watcher Dungeon

  Destiny 2 Spire of the Watcher Dungeon Guide – Cara Melengkapkan Setiap Pertemuan

  Takdir 2 Musim Seraph telah tiba dan sudah tiba masanya untuk menyatukan semula dengan kegemaran semua orang, pembunuh, Rasputin. Berputar di sekitar membaiki sisa -sisa yang rosak Rasputin, pemain perlu bekerjasama dengan Clovis dan Ana Bray untuk menetapkan salah satu sekutu kuat Vanguard. Musim ini juga termasuk penjara bawah tanah, aktiviti bermusim, senjata, perisai, dan kolam rampasan yang dikemas kini untuk Raid Crypt Batu Deep. Sudah tentu, penambahan terbesar adalah Spire baru Dungeon Watcher yang berlangsung di Marikh. Dipecahkan di tiga pertemuan utama, ini pastinya salah satu penjara bawah tanah terpendek dan paling mudah di Takdir 2. .

  Spire of the Watcher Walkthrough

  Destiny 2 Spire of the Watcher

  Mekanik nod arka

  Di penjara bawah tanah ini, mekanik utama mengalihkan aliran kuasa. Untuk melakukan ini, pemain perlu membunuh minotaur bar oren yang dipanggil Conduit Minotaurs. Membunuh seseorang akan menyebabkan mereka menjatuhkan kolam vex besar yang boleh anda gunakan. Ini akan memberi anda Buff Arctrician, yang membolehkan anda menembak nod elektrik berbentuk berlian (ditunjukkan di atas).

  Apabila anda menembak nod dengan penggemar ini, ia akan mencetuskan biru. Anda kemudiannya perlu meletupkan nod seterusnya, yang boleh ditentukan dengan mengikuti kabel besar dan kuning di tanah. Ini akan membawa anda ke nod seterusnya dalam rantai yang anda perlukan untuk meletup semasa mempunyai buff arctrician. Sekiranya kabel besar menyala biru, maka anda akan tahu bahawa anda melakukan nod yang betul dalam urutan.

  Pada asalnya anda akan mempunyai 30 saat pada pemasa arctrician, tetapi lebih banyak masa akan ditambah untuk setiap nod yang anda tembak.

  Destiny 2 Spire of the Watcher

  Kuasa semula – Spire of the Watcher

  Pertemuan pembukaan dalam tugas penjara ini anda akan membina semula kuasa di bandar kecil ini. Musuh vex akan bertelur di seluruh jalan utama, bersama dengan beberapa siklop di rabung ke kanan anda. Ketika pertemuan bermula, bunuh musuh sehingga conduit minotaurs bertelur di kedua -dua hujung jalan utama. Selepas membunuh satu, berdiri di kolam renang untuk mendapatkan penggemar arctrician sebelum berlari ke salah satu daripada empat bangunan.

  Destiny 2 Spire of the Watcher

  Setiap bangunan mempunyai nod titik permulaan yang perlu anda ikuti di tengah jalan. Di sana anda akan melihat empat nod di sekitar pintu di tanah yang dibuka jika semuanya diaktifkan. Matlamat anda adalah untuk mengalihkan kuasa (membuat semua kabel biru) menuju ke empat nod ini di tengah. Ini cukup mudah, kerana semua orang di fireteam anda boleh berpecah dan pergi mengikuti wayar yang berbeza kerana ini bukan zon kegelapan. Sekiranya anda bergelut dengan mencari titik permulaan untuk satu, hanya bekerja mundur dari nod tengah sehingga anda kehabisan kabel untuk mengikuti. Ingatlah, minotaur akan selalu respawn sehingga jangan risau kehilangan buff kerana anda selalu dapat mengembalikannya lagi. Selepas semua empat nod di tengah telah dihidupkan di lantai akan dibuka dan anda boleh maju ke penjara bawah tanah.

  Buat jalan anda melalui pangkalan – Spire of the Watcher

  Setelah melompat ke lubang, anda akan mendapati diri anda berada di bilik besar dengan dua catwalk di sebelah kanan dan kiri anda. Melompat ke kiri dan ikut jalan melalui lubang. Di hujung bolong, anda akan memasuki bilik dengan pelbagai laluan yang ditutup. Pendekatan yang berwarna merah terang, jatuh ke bawah, dan melalui pembukaan ke kawasan seterusnya. Ini akan menjadi bilik lain di mana anda perlu mendaki ke satu siri catwalks. Anda boleh menemui catwalks di atas pintu besar di sebelah kiri bilik.

  Ini akan membawa anda ke bilik besar di mana anda perlu menjalankan pelbagai catwalks dan platform yang digantung. Set lompatan pertama yang rumit adalah apabila anda perlu melompat dari salah satu catwalks ke platform yang tergantung dari siling (ditunjukkan di atas). Saya cadangkan menggunakan pedang, kerana ini akan membuat penjelasan jurang yang besar lebih mudah.

  Teruskan di sepanjang catwalks, membunuh pelbagai musuh Vex yang bertelur secara berkala. Anda perlu membuat jalan ke pintu besar (ditunjukkan di atas) untuk mencapai lif besar yang akan membawa anda ke bilik kawalan. Cari bolong di sudut kiri belakang bilik kawalan dan ikuti sehingga anda sampai ke kawasan yang serupa. Akan ada bendera perhimpunan oleh tingkap dan platform di luar yang membawa kepada pertemuan seterusnya.

  Menaiki Menara – Spire of the Watcher

  Sama dengan pertemuan pembukaan, anda perlu mengubah kuasa ke dua nod dengan lif graviti. Terdapat platform dan kepingan perancah di sekeliling menara ini, yang perlu anda gunakan untuk mencapai nod arka yang berbeza. Pastikan anda berhati -hati dengan lompatan anda, kerana anda boleh dengan mudah jatuh ke kematian anda semasa pertemuan ini. Untuk memulakan, membunuh Conduit Minotaur yang berkeliaran di salah satu platform. Berbuat demikian akan menanam sekumpulan musuh, bersama dengan kolam vex di mana musuh ini mati. Adakah fireteam anda mengambil penggemar arctrician dan mula mengikuti kabel.

  Sekiranya ini adalah kali pertama anda, saya cadangkan hanya mempunyai satu orang yang memberi tumpuan kepada menembak nod dan dua perjanjian lain dengan musuh. Ini akan membuat mereka mencari di sekitar menara lebih mudah apabila anda tidak sentiasa diletupkan oleh Harpies. Ingatlah untuk sentiasa mengikuti kabel kuning, kerana beberapa nod akan tersembunyi di atas dan di bawah anda. Sebaik sahaja anda selesai mengulangi kuasa, anda perlu melakukan ini untuk kali kedua tetapi dengan set nod lain. Apabila anda melengkapkan semula kuasa untuk kedua -dua siri nod, lif graviti akan diaktifkan.

  Sekarang naik angkat ke tingkat seterusnya. Ulangi langkah yang sama membunuh minotaur, mendapatkan buff, dan menembak semua nod dalam urutan yang betul sehingga angkat graviti kedua menghidupkan. Anda akan mendapati bahawa setiap lantai menambah lebih banyak musuh dan juga perangkap elektrik yang langsung membunuh sesiapa sahaja yang menyentuh mereka. Oleh sebab itu, selalu mengutamakan membunuh musuh kerana anda selalu dapat mendapatkan buff lain dengan membunuh minotaur saluran tanpa henti yang tidak berkesudahan. Setelah anda mengaktifkan lif graviti kedua, naik ke tingkat ketiga dan terakhir. Selesaikan langkah yang sama pada masa terakhir untuk menyelesaikan pertemuan.

  Sekarang ikuti jalan ke atas menara dan di luar untuk sampai ke bos pertama di penjara bawah tanah Watcher.

  Akelous, semasa siren – Spire of the Watcher

  Bos ini sangat mudah. Sebelum anda memulakan, saya cadangkan perhimpunan dengan senapang sniper dan senapang linear. Anda juga akan menginginkan supers seperti Shadowshot, Well of Radiance, atau Ward of Dawn. Ketuhan. Untuk memulakan pertemuan menembak minotaur yang memakan bos.

  Dari awal, akelous akan benar -benar kebal terhadap kerosakan sehingga mengabaikannya untuk turun. Sebaliknya, cari Minotaur Conduit yang harus bertelur di sepanjang salah satu daripada empat laluan pejalan kaki yang keluar dari tengah. Tugas Fireteam anda adalah untuk mendapatkan penggemar Artik dan menembak nod sehingga anda mencapai reaktor arka (ditunjukkan di atas) di hujung setiap jalan. Mengaktifkan nod terakhir dalam setiap urutan akan menyebabkan reaktor arka turun ke dalam kotak logam besar. Setelah empat diturunkan akan memulakan fasa kerosakan.

  Mencapai ini adalah mudah, kerana anda sekali lagi akan mengikuti kabel kuning ke setiap nod. Titik permulaan akan sentiasa menjadi nod di platform pusat, yang menjadikannya mudah untuk mencari jalan yang anda letupan nod. Dalam semua ini, akelous dan sekumpulan musuh vex akan cuba menjadikan fireteam anda melewati tegang. Adakah setiap ahli pasukan anda mengaktifkan tiga reaktor arka dan kemudian semua bertemu di tengah. Anda melakukan ini kerana bos akan pergi ke hujung jalan di mana reaktor arka terakhir dicetuskan apabila fasa kerosakan bermula.

  Bagi mereka yang telah bermain Garden of Salvation bahagian seterusnya ini akan merasa biasa. Apabila fasa kerosakan bermula, sirip akelous akan menggemari mereka dan anda perlu menembak semua mata merah yang bercahaya (ditunjukkan di atas). Cukup gunakan senjata utama anda untuk ini, kerana mereka hanya mengambil sedikit kerosakan untuk menghancurkan. Selepas anda telah memecahkan semua mata akelous, beralih ke senjata DPS (kerosakan-per-detik) anda dan letakkan ke dalam mata putih yang bersinar bos. Jangan selesa, kerana bos akan segera kembali ke pusat kawasan sehingga anda perlu mengejarnya atau menembaknya dari jauh.

  Pasukan saya akan pergi separuh jalan di jalan dan berdiri di sana apabila ia mula bergerak kembali. Apabila bos sampai ke tengah, ia masih akan dihancurkan sehingga terus menembak sehingga anda mula melihat perkataan “imun” muncul. Sekali lagi, senapang sniper dan senapang gabungan linear hebat untuk pertemuan ini sejak bos terus lari. Setelah anda melengkapkan fasa kerosakan, ulangi proses yang sama menembak nod dan menutup reaktor arka sehingga anda mencetuskan fasa kerosakan lain. Terus lakukan ini sehingga akelous hanyalah sekerap logam.

  Sebaik sahaja ia mati, lompat ke lubang yang terbuka di platform tengah.

  Pelanggaran kawasan penahanan – Spire of the Watcher

  Bahagian seterusnya memperkenalkan jenis nod baru yang dibezakan oleh kabel merah (tidak kuning) yang dilampirkan kepadanya. Untuk nod ini, anda perlu mendapatkan penggemar Arctrician dari Conduit Minotaur. Walau bagaimanapun, tidak ada pesanan yang ditetapkan untuk sebarang nod yang terikat dengan kabel merah. Sebaliknya, ini semua mengenai kelajuan kerana anda perlu mengaktifkan semua lima dalam beberapa saat antara satu sama lain. Sekiranya anda tidak, mereka akan mematikan dan anda perlu mencuba lagi. Sebaik sahaja anda mengaktifkan semua lima nod, lantai akan membuka dan menjatuhkan anda ke dalam terowong menegak dengan peminat berputar.

  Berhati -hati membuat jalan anda dan cari lubang di sepanjang dinding di bahagian bawah. Ini adalah zon kegelapan, jadi jika semua orang mati, anda perlu memulakan bahagian penjara bawah tanah ini dari awal. Selepas anda bertahan dalam terowong peminat, anda akan memasuki bilik lain dengan musuh dan nod arka yang anda perlukan untuk menembak. Saya cadangkan orang berpecah apabila mereka mendapat penggemar Arctrician, kerana nod arka ini lebih bertaburan daripada di bilik sebelumnya. Apabila mereka semua ditembak, lantai akan dibuka lagi dan menjatuhkan anda ke dalam terowong kematian lain.

  Navigasi peminat, dan menembak semua nod arka di sekeliling bilik untuk masa terakhir untuk membuka lubang di lantai. Bilik terakhir ini akan mempunyai perangkap elektrik, jadi pastikan tidak masuk ke dalamnya! Akan ada empat nod di sekitar perimeter bilik dengan yang terakhir terletak di tengah arena. Setelah mereka semua ditembak, bilik akan menjadi merah dan jalan terakhir akan dibuka. Melompat ke bawah akan meletakkan anda di bilik akhir di mana bos terakhir Spire of the Watcher terletak.

  Persys, Runtuhan Primordial – Spire of the Watcher

  Selamat datang ke bilik bos terakhir. Sebelum kita masuk ke dalam strategi, mari kita hancurkan dua bilik yang berbeza yang akan anda jalankan di antara. Di bilik pertama di mana anda mengadakan perhimpunan, terdapat lima nod yang terikat dengan kabel merah (dilingkari merah di atas). Menembak semua ini akan menyebabkan kuasa menghidupkan dan, kemudian dalam pertemuan ini, tiga pintu (kiri, kanan, dan tengah) untuk menutup. Lebih banyak lagi untuk menutup pintu kemudian. Sama seperti tiga bilik terakhir, ini mesti ditembak secara berturut -turut semasa anda mempunyai Buff Arctrician. Di samping itu, terdapat nod arka yang terikat dengan kabel kuning yang ular di antara bilik yang bersatu. Titik permulaan untuk setiap nod kabel kuning ini berada di belakang salah satu daripada empat tiang di bilik perhimpunan (ditunjukkan di atas melalui anak panah biru).

  Bilik kedua (yang akan kita panggil bilik reaktor), mempunyai lebih banyak nod dan titik akhir untuk setiap kabel kuning di bilik perhimpunan. Makna, anda akan mula menembak nod di bilik perhimpunan dan kemudian berakhir di bilik reaktor. Nod arka terakhir dalam urutan akan sentiasa berada di bilik reaktor.

  Walaupun terdapat beberapa cara untuk merosakkan bos ini, pasukan saya akhirnya menetap untuk menjatuhkan cahaya di persys kaki dan menggodamnya dengan pedang lament. Terdapat banyak musuh dalam pertemuan ini, jadi senjata submachine seperti FunnelWeb cukup baik.

  Apabila perjuangan bermula, bos akan bergegas ke arah anda dan mula menembak. Cukup abaikan dia buat masa ini dan fokus pada membunuh dua hidras bar kuning yang bertelur di kedua -dua belah bilik perhimpunan. Sebaik sahaja mereka berdua mati, Conduit Minotaurs akan bertelur di tempat mereka. Bunuh mereka dan ambil Buff Arctrician. Sekarang letupan semua lima daripada Merah Nod arka di tengah -tengah bilik. Ini akan menghidupkan kuasa dan mencetuskan nod arka kuning. Dua daripada empat nod arka kuning yang mungkin akan dibuka. Segarkan semula buff anda dengan membunuh Minotaur Conduit dan mula mengikat nod sehingga anda berada di bilik reaktor.

  Sebaik sahaja anda melengkapkan urutan nod arka kuning, anda akan mendapat beberapa teks di sudut kiri bawah skrin anda yang mengatakan “litar nod arka selesai.”Akan ada dua litar yang perlu anda selesaikan untuk mencetuskan fasa kerosakan. Setelah melengkapkan kedua -dua litar nod arka, anda akan dimaklumkan bahawa teras reaktor bersenjata. Jatuhkan apa sahaja yang anda lakukan dan segera pergi ke bilik perhimpunan. Sekiranya anda tidak, pintu akan ditutup selepas beberapa saat dan anda akan dibunuh.

  Apabila reaktor bersenjata, Persys akan masuk ke dalam bilik dan berdiri di sebelah teras. Anda perlu cepat mendapatkan penggemar arctrician dan menembak nod arka merah di bilik perhimpunan lagi. Ini akan menutup ketiga -tiga pintu, mengunci bos di dalam bilik reaktor ketika meletup. Setelah menutup pintu, pergi bersiar -siar di pintu dengan pedang anda. Ketika pintu dibuka, tergesa -gesa ke arah bos, menjatuhkan cahaya anda, dan mula memotong jauh. Anda akan mempunyai kira -kira 20 saat untuk merosakkan bos sebelum menjadi kebalan lagi.

  Setelah menjadi kebal, ulangi langkah yang sama di atas sehingga anda mendapat fasa kerosakan yang cukup untuk membunuh persys.

  Bahagian paling sukar mengenai pertemuan ini adalah jumlah musuh yang semata -mata. Terdapat banyak kesilapan, dengan yang paling menjengkelkan menjadi harpies bunuh diri dari peti besi serbuan kaca. Mereka boleh membunuh sesiapa sahaja di sebelahnya ketika mereka meletup sehingga selalu bergerak. Di samping itu, bos tidak akan tinggal di satu tempat. Sebaliknya, ia mengembara di antara bilik dan terus menembak anda. Selagi anda terus mudah alih, anda tidak boleh diletupkan oleh bos ini.

  Jika anda tidak besar pada pedang, senapang fusi linear dan senapang sniper hebat untuk merosakkan persys. Oleh kerana ia mempunyai kawasan kritikal yang baik, anda boleh dengan mudah menyalahgunakannya dengan senjata ketepatan. Kami masih tidak tahu cara yang optimum untuk membunuh bos ini, tetapi buat masa ini, sama ada pedang atau senjata jarak jauh adalah apa yang saya cadangkan. Sekiranya anda pergi ke laluan jarak jauh, mulakan jauh di bilik perhimpunan. Persys akan tergesa -gesa ke arah anda semasa kerosakan, jadi anda ingin mengekalkan jarak antara anda.

  Dengan kesabaran dan sedikit nasib, anda harus dengan mudah menurunkan bos terakhir Watcher dengan mudah.